Sayfa 2/2 İlkİlk 12
31 sonuçtan 21 ile 31 arası

Konu: Forino ile ilgili tavsiye.

Erkan Karakan
    SpyHunter33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 732

Konum nerelere gitmiş yav temam fiorino güzel araba allah için. Çokda sevdiğim bir tipi var. Passat bilmem tanımam sürmedim ilgi alanım dışında kalan bir araç sınıfı.
    Artık Fiorinolu

Fırat Serhat
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. demon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 234

Alıntı TORnADO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Onların sorunu seni ilgilendirmez o zaman kardeş. Konuştuğun laflara dikkat et biraz. Eline veririm ne demek ? Terbiyeli ol biraz. Başkalarının sorunu da seni ilgilendirmezse cevap yazma.
    Onların sorunundan banane. Sen burda bol keseden atıp tutuyorsun ya ben sana yazıyorum başkasına değil. Sanki altında Köroğlu' nun atı var anasını satayım.

Fatih AKBIYIK
    TORnADO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Konya
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 156

Alıntı demon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Onların sorunundan banane. Sen burda bol keseden atıp tutuyorsun ya ben sana yazıyorum başkasına değil. Sanki altında Köroğlu' nun atı var anasını satayım.

Ben de diyorum ki kardeş onların sorunlarından sana ne ise bırak onlar gelip yazsın,sen değil.Sende anlayış kıtlığı var anlaşılan. Bol keseden atıp tuttuğum şeyleri bir söyle bana.İyi oku mesajları da ondan sonra cevap yaz. Köroğlu'nun atı olmasa da gene de iyi gidiyor. Bir de kardeş geçen yıl ev aldım,bu yıl da bunu aldım,herkesin altındakini küçük görmezsen iyi olur. Ha, bunu da değişikli olsun diye almıştım,önceki arabam 0 km almış olduğum 2005 model Megane 2 sedan 1.6 16 v 115 bg idi.Gerçi sen onu da beğenmezsin şimdi,o da kağnıdır.Onunla da çok araba öptüm ben. Bunu da geçici olarak bir hevesle aldım,hatta kardeş 2010 modelini almıştım 0 km 75 bg,onu beğenmedim,12.000 km'de iken sattım,üste 5.000 Tl verip bunu aldım. Daha 5800 km'de ama yavaş yavaş buna da sıkılmaya başladım artık,hani şahinler filan takılıyor biliyor musun? En çok da o zoruma gidiyor,ama şimdi yapmıyorlar artık,öğrendiler bunu.Ha, bundan sonraki aracım da ya Opel İnsignia 2.0 CDTİ 160 bg ya da Passat CC 2.0 TDİ 170 bg olacak inşallah.Yani ben hiç araba görmemiş birisi filan değilim.Bu arabayı geçici olarak aldım ve bir yılda ikincisini aldım anladın mı kardeş? Senin küçük görmene hastayım ben de.
    Konu TORnADO tarafından (19/05/2011 Saat 22:12 ) değiştirilmiştir.

cemal arslan
    cemal arslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 598

arkadaşlar...kişisel tartışmalara lütfen girmeyelim...sizlere yakışmıyor...burada rakip yada düşman değiliz..dostuz kardeşiz...saygı ve sevgi içerisinde muhabbetimizi devam ettirelim...

ya aslında yazmak istemiyorum...yanlış anlaşılmak var işin içinde...

keşke bu işi yapmasaydım da ballandıra ballandıra yazsaydım.

75hp fiorino alırsanız mutlaka chip tuning yaptırın...müthiş keyifli oluyor...şiddetle tavsiye ederim...

tabi her yerde yapılmaz...yaptırılmaz...bu da işin diğer boyutu ...

Fatih AKBIYIK
    Nereden
    Konya
    Rengi
    Yok

Cemal abi, 95 bg'liğe hala yok mu yazılım?Bir de yazılım+power box deneyeyim. Yazılımla 115 bg olur herhalde,bir de box takarsak 130 filan olur,sonra da motor elimde mi kalır ki? Kalırsa atarız bunu çöpe.Ben de kurtulurum ya!Hanım çok seviyor da bunu. Hoşuma giden ne oluyor biliyor musun,'ler filan beğenmeyip takılıyor,75 bg sanıp,sonra havalarını alınca çok keyifli oluyor da .
    Konu TORnADO tarafından (19/05/2011 Saat 23:18 ) değiştirilmiştir.

ümit başaran
    uzuncocuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mardin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 480

75 bg fıorıno kapısmak,200 km hız yapmak,vırajlara170 legırmek dısında ıyıdır altı yuksektır. yokusta bayılmaz. bıras zıplatır o kadar.... her versıyonunun motoru aynı benzınlı dsında . dynamıc 2010 modelcıvarı bulunabılır az km lı 22000 emotıon ıcın pekyeterlıdegıl.

Fatih AKBIYIK
    Nereden
    Konya
    Rengi
    Yok

Vallahi,95 bg'lik power box ile de iyi gidiyor Allah için. Ya maksat arabayı denemekti,motor 5800 km oldu da basayım dedim az. Maşallah 170 km'ye kadar rahatça çıkıyor,benimkinin altı yüksek değil,6 cm aşağıda,bir de benimki 1265 kg,75 bg'ler 1190 kg idi.Bu 75 kg daha ağır ve Eibach'ler sağolsun işe yarıyor harbiden.Arabaya ilk bindiğimde 75 bg'den inip buna binince 75 kg fark belli oluyordu yolda. Esp'miz de var ya sağolsun.Gerçi çalışmadı ama olsun,olduğunu bilmek de güzel.Kışın buz üstünde çok işe yarıyordu,karada kesin daha iyidir.
    Konu TORnADO tarafından (19/05/2011 Saat 23:48 ) değiştirilmiştir.

ümit başaran
    uzuncocuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mardin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 480

Vallahi,95 bg'lik power box ile de iyi gidiyor Allah için. Ya maksat arabayı denemekti,motor 5800 km oldu da basayım dedim az. Maşallah 170 km'ye kadar rahatça çıkıyor,benimkinin altı yüksek değil,6 cm aşağıda,bir de benimki 1265 kg,75 bg'ler 1190 kg idi.Bu 75 kg daha ağır ve Eibach'ler sağolsun işe yarıyor harbiden.Arabaya ilk bindiğimde 75 bg'den inip buna binince 75 kg fark belli oluyordu yolda. Esp'miz de var ya sağolsun.Gerçi çalışmadı ama olsun,olduğunu bilmek de güzel.Kışın buz üstünde çok işe yarıyordu,karada kesin daha iyidir.
    fıorınodan sonra fıorıno hakkında yorum yazarken garıpoldum bıras ... 75lık fıo varken ısıklarda kımseye kafa tutamadıgımdan sagasolabakınıyordum: ) sımdı 128 ps ıle sadece dıkız aynasına bakıyorum.....

9. Bu mesaj için teşekkür edenler:

FPT

Fatih AKBIYIK
    Nereden
    Konya
    Rengi
    Yok

Alıntı uzuncocuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fıorınodan sonra fıorıno hakkında yorum yazarken garıpoldum bıras ... 75lık fıo varken ısıklarda kımseye kafa tutamadıgımdan sagasolabakınıyordum: ) sımdı 128 ps ıle sadece dıkız aynasına bakıyorum.....
    Yakışır abime. Evet,biliyorsun ben de 75 bg'den sonra terfi ettim 95 bg'e.75 bg varken ben de seninle aynı duyguları paylaşıyordum ama bu ondan baya farklı gerçekten,bir de power box var bende ,daha da iyi yani araba. Tabi ki seninki kadar olamaz ama olsun şimdilik idare ediyor bakalım.Ama ömrü uzun olmaz sanırım bu gidişle.Herkesin küçümsemesinden bıktım artık ya! Benim gibi yarışçı adam yakışmıyor hiç.Neyse en geç iki yıl içinde inşallah İnsignia 2.0 CDTİ 160bg+ yazılımlı ya da Passat CC 2.0 170 bg+ yazılımlı-beni anca onlar keser-bir araç alacağım.
    Konu TORnADO tarafından (19/05/2011 Saat 23:59 ) değiştirilmiştir.

Fırat Serhat
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. demon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 234

Ben de diyorum ki kardeş onların sorunlarından sana ne ise bırak onlar gelip yazsın,sen değil.Sende anlayış kıtlığı var anlaşılan. Bol keseden atıp tuttuğum şeyleri bir söyle bana.İyi oku mesajları da ondan sonra cevap yaz. Köroğlu'nun atı olmasa da gene de iyi gidiyor. Bir de kardeş geçen yıl ev aldım,bu yıl da bunu aldım,herkesin altındakini küçük görmezsen iyi olur. Ha, bunu da değişikli olsun diye almıştım,önceki arabam 0 km almış olduğum 2005 model Megane 2 sedan 1.6 16 v 115 bg idi.Gerçi sen onu da beğenmezsin şimdi,o da kağnıdır.Onunla da çok araba öptüm ben. Bunu da geçici olarak bir hevesle aldım,hatta kardeş 2010 modelini almıştım 0 km 75 bg,onu beğenmedim,12.000 km'de iken sattım,üste 5.000 Tl verip bunu aldım. Daha 5800 km'de ama yavaş yavaş buna da sıkılmaya başladım artık,hani şahinler filan takılıyor biliyor musun? En çok da o zoruma gidiyor,ama şimdi yapmıyorlar artık,öğrendiler bunu.Ha, bundan sonraki aracım da ya Opel İnsignia 2.0 CDTİ 160 bg ya da Passat CC 2.0 TDİ 170 bg olacak inşallah.Yani ben hiç araba görmemiş birisi filan değilim.Bu arabayı geçici olarak aldım ve bir yılda ikincisini aldım anladın mı kardeş? Senin küçük görmene hastayım ben de.
    Banane arkadaşım ne alırsan al. Neden böyle bir komplekse girdin ki. Sana ithafen yazdığım araban şu yada bu gibi bir küçümseme filan yok. O beni ilgilendirmez. Bu hızla çok gitme bence seni trafikte madara ederler. Tabi konya sokakları boş olduğu için atmasıda kolay oluyor.

Fatih AKBIYIK
    Nereden
    Konya
    Rengi
    Yok

Alıntı demon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Banane arkadaşım ne alırsan al. Neden böyle bir komplekse girdin ki. Sana ithafen yazdığım araban şu yada bu gibi bir küçümseme filan yok. O beni ilgilendirmez. Bu hızla çok gitme bence seni trafikte madara ederler. Tabi konya sokakları boş olduğu için atmasıda kolay oluyor.
    Kardeş ben Konya'da değilim Beyşehir'deyim yollar da pek boş değil. Ben o arabayla çok adam öperim sen canını sıkma (tabi ki boyutlarına ve motoruna göre), hala arabayı küçük görüyorsun .Madara olacak kadar zorlamam, hiç atmadım bugüne kadar şükür hep gerçekleri yazarım, yazdığım 500 mesaja bakarsan ne kadar yapıcı birisi olduğumu görürsün.Ben o araba beni geçemez diye bir şey demiyorum bunu iyi anla. Benim gittiğim yol,olay,durum şartlarında o adamlar 15 km geçemedi,buna niye inanmıyorsun? Ben yalan söylemem,yol zaten 200 km hız yapmak için elverişli değil ki ,onun gideceği de 170 km o yolda,fazla basamaz zaten,demek istediğim bu arabanın motoru da power box varken yaklaşık 110 bg ve 230 tork oluyor,az değil diyorum ,170-180 km hızlara rahatça çıkıyor diyorum,düz yolda zaten sıkıntı yok.Ben gidip de 2.0 motorlu 130 ve üstü bg arabalarla uzun süreli yarışmam zaten. Yani benim bu yazdığımı sallamakla ve atıp tutmakla ifade edişin çok yanlış. Ben olayı olduğu gibi yazdım ve mesaja bakarsan uzun düzlükte geçer dedim zaten. Bunu anla ve beni sallamakla suçlamaktan vazgeçersen seninle anlaşırız kardeş. Beni bilen bilir Beyşehir'de,Megane varken de iyi bilirlerdi. Ben bu araba Ferrari filan demiyorum sen bunu anlamıyorsun,araba 1.3 motor olduğu halde gayet iyi gidiyor,kendi motor gurubundakilerden iyi motoru,multijet 95 bg zaten iyi bir motor bunu inkar etmek yanlış olur.Benim arabada Eibach yay da var,esp de var yani normal Fiorino'dan bahsetmiyorum,benimki biraz daha spor. Yani direk sallamakla suçlamak ve yırtar geçer gibi laflar pek yapıcı şeyler değil kardeş. Saygılar...
    Konu TORnADO tarafından (20/05/2011 Saat 19:23 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 2/2 İlkİlk 12