Ben de diyorum ki kardeş onların sorunlarından sana ne ise bırak onlar gelip yazsın,sen değil.Sende anlayış kıtlığı var anlaşılan. Bol keseden atıp tuttuğum şeyleri bir söyle bana.İyi oku mesajları da ondan sonra cevap yaz. Köroğlu'nun atı olmasa da gene de iyi gidiyor. Bir de kardeş geçen yıl ev aldım,bu yıl da bunu aldım,herkesin altındakini küçük görmezsen iyi olur. Ha, bunu da değişikli olsun diye almıştım,önceki arabam 0 km almış olduğum 2005 model Megane 2 sedan 1.6 16 v 115 bg idi.Gerçi sen onu da beğenmezsin şimdi,o da kağnıdır.Onunla da çok araba öptüm ben. Bunu da geçici olarak bir hevesle aldım,hatta kardeş 2010 modelini almıştım 0 km 75 bg,onu beğenmedim,12.000 km'de iken sattım,üste 5.000 Tl verip bunu aldım. Daha 5800 km'de ama yavaş yavaş buna da sıkılmaya başladım artık,hani şahinler filan takılıyor biliyor musun? En çok da o zoruma gidiyor,ama şimdi yapmıyorlar artık,öğrendiler bunu.Ha, bundan sonraki aracım da ya Opel İnsignia 2.0 CDTİ 160 bg ya da Passat CC 2.0 TDİ 170 bg olacak inşallah.Yani ben hiç araba görmemiş birisi filan değilim.Bu arabayı geçici olarak aldım ve bir yılda ikincisini aldım anladın mı kardeş? Senin küçük görmene hastayım ben de.

Yer imleri