Erkan kardeş,bir Fiorino kullanıcısı olarak tavsiyelerim:
Bence 95 bg Fiorino'dan şaşma,75 bg yetmeyebilir.Daha önce 75 bg kullanıyordum,sattım 95 bg aldım,iyi ki de değiştirmişim.
Konfor olarak araba sert,yumuşak değil,arkada oturanlar sıkıntı çekebilir uzun yolculuklarda ama yüklü olursa pek sıkıntı olmaz.
Yıllık vizesi var mecburen,hız sınırı 88 km tek yolda,bölünmüş yollarda 93 km olması lazım,sıkıntı olabilir radar yönünden.
95 bg Fiorino'nun ren sistemi 75 bg Fiorino'da çok daha iyi,ön disklerine bakarsan aradaki farkı görürsün.95 bg Fiorino 75 bg Fiorino'dan 75 kg daha ağır,yani 1265 kg.
75 bg kalkışlarda ve sollamalarda sıkıntı yaratabilir.
OLumlu tarafları da çok arabanın,ferahlığı,yol tutuşu gayet iyi.Görüş açısı da çok iyi,yük için de iyi bir aile arabası.Ben şu anki aracımdan memnunum.
75 bg yeter dersen al,rahat edersin.Yol sesini içeri alıyor,ben altına pütür attırdım biraz geçti ama hala var.
Donanımı çoğu otomobilden iyidir,kullanışlıdır.
Benm arabam 95 bg+power box ile 110 bg civarında,geçen bir eski passat 1.9 TDİ 130 bg benimle dalga geçmeye kalktı,abartmıyorum tam 15 km geçeceğim diye yırtıldı,virajlara bile benim girdiğim hızla giremedi,170 km hıza kadar rahatça gidiyor araba,biraz savuracak gibi olsa d aarabyı test etme fırsatı buldum,150 km hızla girdiğim viraja passat giremedi,araba hızlandıkça yapışıyor yere.Daha geçemeyecekti ama Beyşehir'i çıktım 15 km,geri döndüm,ha araba uzun düzlükte geçerdi -kısalarda imkansızdı geçmesi,benim arabanın 170 km fabrika verisi son hızı var ve ben o hıza çıktım,araba daha da gidecekti ama artık yeter dedim ya

-adamlar arkamdan epey baktılar, o ders ona yeter.

Son oalrak da arka taraf dar değil,darlık sıkıntı olmaz ama dediğim gibi sarsma olayı olur biraz. Kısacası tavsiye ederim ben.
Bir de en donanımlısı emotion modelidir,ondan şaşma,başkasını alma derim ben.
Yer imleri