Alıntı backdraft_1984 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşlar 1.4 77 hp araç için chip sonuçlarını yorumluyorum böylece forumda merak eden arkadaşımız kalmasın.

aracı bursadan balıkesir'e kadar test etme imkanım oldu..(genel sürüş tarzım şehir içinde duruma göre biraz agrsif kullanırım ama şehir dışı yolda hızlanır ve genelde hep 110 la giderim otobanda da Allah ne verdiyse basarım değerlendiren arkadaşlar bunu da göz önünde bulundursunlar lütfen.)

1. 2. 3. viteslerde arac chip sonrası çok daha kolay hızlanıyor. zaten kalkışta o tokluğu hissediyorsunuz. 4. ve 5. viteslerde daha stabil özellikle yokuşlarda. örneğin 110 km hızla giderken yokuşlarda 5. vites ile giderken bassanızda 90'lara kadar düşüyordu şu an daha da hızlanıyor. araç biraz daha istekli gidiyor.
aynı aractan arkadaşım da da var. dün gecenin 1'inde işi gücü bıraktık ben onun aracıyla o benim aracımla teste çıktık ve aradaki farkı o zamanda gördük kesinlikle daha çabuk hızlanıyor ve son hızlara çok daha kolay ulaşıyor. hızını kaybetmeden gitmede de de dediğim gibi daha stabil. arkdaşım da çok beğendi ve yaptırmaya karar verdi.

ben yaptırmak isteyen arkadaşlara öneririm çünkü araç daha seri ve zevkli hale geldi. hiçbir fark olmaz yazan çok forumda ve arkadaşların beklentilerini bilemem ama tavsiye ederim. sormak istediğiniz bişey olursa da buradan cevaplarım arkadaşlar
Güle güle kullanin. Bir fire kullanicisi olarak merak ettigim; yazilim sonrasi araç kaç bg oldu bir de tork degeri ne oldu?