Sayfa 12/14 İlkİlk ... 891011121314 SonSon
261 sonuçtan 221 ile 240 arası

Konu: Bursa da chip yaptırmayı düşünenler.

cemal arslan
    cemal arslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 598

Alıntı dincsoy16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dip gazda duman benim puntodada var ustacım.Onlemek icin gücten ne kadar feragat etmemiz gerekiyor?beniki dualogic puntoydu bildigin gibi.bu arada chipten sonra vites gecisleri mükemmel derecede iyilesti.3ncü viteste dip gazda bile patinaj cekiyor arabam ve asr devreye giriyor.araba ok gibi masallah ellerin dert görmesin cemal ustam.tekrar tesekkürler...

GT-I9100 cihazımdan 2 ile gönderildi
    ne kadar kısmak lazım ?? bu motora yakıta enjektöre vs. bağlı...
    %1 de kurtarabilir %2-3 de...
    yani 2-3 hp de gidebilir 4-5 hp de...

bu konuda bana inanmanızı istiyorum....sizi kandırmıyorum size yalan söylemiyorum....normalde sizin araçlarınıza verdiğim değerlerde duman olmaması lazım...daha yüksek değer verdiğim araçlar var...
    üstelik siz ankara dışı olduğunuz için olabilecek en az dumanda bırakmak zorundayım...
    uygulama sonrası bir miktar duman artacaktır...ancak bu duman normal seyir halinde değil dip gazlarda vites geöişlerinde olacak...
    önemlii olan sürekli seyir halinde atmaması...
    hızlanma anında dip gazda vites geçişlerinde duman olabilir..

fakat bu birazda aldığınız yakıtla alakalı...maf sensörünün kirlenmesi ile alakalı...

tavsiyem farklı yerden yakıt alın maf sensörünü temizletin...arada oluşacak farkı göreceksiniz...

Alıntı ametist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iki hafta sonra gelecekseniz ve yine buluşulacaksa, inşallah ben de bravomla sizlere katılırım.
    2 hafta sonra geleceğim..bu konuyla alakalı başlık açtım...

Alıntı dicaser Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya ben şu 1.4 77 hp 'lik benzinli arkadaşı merak ediyorm o naaptı acaba?
    o gün memnundu...herhangi bir sorundan bahsetmedi...ancak forumda görüşlerini yazmış olsa iyi olur....merak eden çok arkadaş var...

2. Bu mesaj için teşekkür edenler:

halil özçelik
    ᵀᴵᴾᴼ♥ᴳᴿᴬᴻᴰᴲ ᴾᵁᴻᵀᴼ♥ᴮᴿᴬᵂᴼ ligdevi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    16 Z 5982
    Edilen teşekkür: 110

Normal seyir halinde bende duman falan yok sadece dip gazda hızlanırken var, o da normal olduğuna göre problem yok, yakıtı da 3 farklı shell istasyonundan 3 depo GTL yakıtıyla fullettim, bişey farkettim hissiyatmidir bilmem ama araç bu yakıtı kullandıkça günden güne serileşiyo gibi geliyo bana, enjektörlermi temizleniyo nedir

erhan yildirim
    dicaser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    16 LN 308
    Edilen teşekkür: 182

Alıntı cemal arslan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne kadar kısmak lazım ?? bu motora yakıta enjektöre vs. bağlı...
    %1 de kurtarabilir %2-3 de...
    yani 2-3 hp de gidebilir 4-5 hp de...

bu konuda bana inanmanızı istiyorum....sizi kandırmıyorum size yalan söylemiyorum....normalde sizin araçlarınıza verdiğim değerlerde duman olmaması lazım...daha yüksek değer verdiğim araçlar var...
    üstelik siz ankara dışı olduğunuz için olabilecek en az dumanda bırakmak zorundayım...
    uygulama sonrası bir miktar duman artacaktır...ancak bu duman normal seyir halinde değil dip gazlarda vites geöişlerinde olacak...
    önemlii olan sürekli seyir halinde atmaması...
    hızlanma anında dip gazda vites geçişlerinde duman olabilir..

fakat bu birazda aldığınız yakıtla alakalı...maf sensörünün kirlenmesi ile alakalı...

tavsiyem farklı yerden yakıt alın maf sensörünü temizletin...arada oluşacak farkı göreceksiniz...

2 hafta sonra geleceğim..bu konuyla alakalı başlık açtım...

o gün memnundu...herhangi bir sorundan bahsetmedi...ancak forumda görüşlerini yazmış olsa iyi olur....merak eden çok arkadaş var...
    cemal abi gözünü seveyim buldur şu araca bi yazılım abi bak bugun bursa otobanında bi insigna ile kapıştım adamı ne kadar güzel geçmiştim benim araç 220de kaldı adam yandan yavaş yavaş geçti beni abi öhüü :****realmad:

Tayfun Bulat
    TayfunBulat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Kar Beyaz
    Plaka
    03 UU 708
    Edilen teşekkür: 57

ben bu arabayı satamayacam galiba satarsamda arabısız kalacağım sanırım. o yüzden vazgeçmek üzereyim ve Cemal abi eğer iki hafta sonra geleceksen bursaya ben senin başına ekşirim abi benim arabayıda chiple diye. Eğerki ogüne kadar arabayı değiştirmezsem benim arabaya bir güzellik yaparmısın abi be ?
    Konu TayfunBulat tarafından (03/09/2012 Saat 00:06 ) değiştirilmiştir. Sebep: eksik

halil özçelik
    ᵀᴵᴾᴼ♥ᴳᴿᴬᴻᴰᴲ ᴾᵁᴻᵀᴼ♥ᴮᴿᴬᵂᴼ ligdevi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    16 Z 5982
    Edilen teşekkür: 110

Alıntı dicaser Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cemal abi gözünü seveyim buldur şu araca bi yazılım abi bak bugun bursa otobanında bi insigna ile kapıştım adamı ne kadar güzel geçmiştim benim araç 220de kaldı adam yandan yavaş yavaş geçti beni abi öhüü :****realmad:
    Takma kafaya dostum olur en yakın zamanda

7. Bu mesaj için teşekkür edenler:

erhan yildirim
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    16 LN 308

Alıntı ligdevi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Takma kafaya dostum olur en yakın zamanda
    usta adam şaşırdı bu nasıl punt die ama son hızda benim arac tıkandı sonrada cok yavas yavas yandan geçti )

Hüseyin KURT
    backdraft_1984 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Balıkesir
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 5

Erhan ve erkan arkadaşların tjetlerinin dosyaları hazır olmasına rağmen cihazda çıkan bir sorun nedeniyle yazamadık..dün akşam alientech firması ile mailleşme sonucu bana bir güncelleme verdiler ve bunu 3 farklı makinede denedik sorun yok dediler...
    Bende akşam 9 gibi arkadaşları kestel de çimento fabrikasına çağırmayı uygun görmediğim için bunu deneme şansımız olmadı....italyaya göre sorun yok...yazmazı lazım...
    Sanırım 2 hafta sonra tır için tekrar geleceğim...zira ben yazılımı yapamadım vakit çok geç oldu...ancak hkw+ cihazın montajladık ...iş bittiğinde gece 12.30 du...bu yüzden tekrar geleceğiz...

Geldiğimizde yine buluşuruz inşallah bu kez yazacaktır...

Yazılım yapılan arkadaşların memnun kalmasından mutlu oldum...ancak ben en çok hüseyin kurt arkadaşımızın yorumunu bekliyorum....malum onda 1400 77hp var...
    Forumda en çok merak edilen araç....
    Hüseyin arkadaşımız görüşlerini bizimle paylaşırsa diğer arkadaşlarada bir fikir verir...

arkadaşlar 1.4 77 hp araç için chip sonuçlarını yorumluyorum böylece forumda merak eden arkadaşımız kalmasın.

aracı bursadan balıkesir'e kadar test etme imkanım oldu..(genel sürüş tarzım şehir içinde duruma göre biraz agrsif kullanırım ama şehir dışı yolda hızlanır ve genelde hep 110 la giderim otobanda da Allah ne verdiyse basarım değerlendiren arkadaşlar bunu da göz önünde bulundursunlar lütfen.)

1. 2. 3. viteslerde arac chip sonrası çok daha kolay hızlanıyor. zaten kalkışta o tokluğu hissediyorsunuz. 4. ve 5. viteslerde daha stabil özellikle yokuşlarda. örneğin 110 km hızla giderken yokuşlarda 5. vites ile giderken bassanızda 90'lara kadar düşüyordu şu an daha da hızlanıyor. araç biraz daha istekli gidiyor.
    aynı aractan arkadaşım da da var. dün gecenin 1'inde işi gücü bıraktık ben onun aracıyla o benim aracımla teste çıktık ve aradaki farkı o zamanda gördük kesinlikle daha çabuk hızlanıyor ve son hızlara çok daha kolay ulaşıyor. hızını kaybetmeden gitmede de de dediğim gibi daha stabil. arkdaşım da çok beğendi ve yaptırmaya karar verdi.

ben yaptırmak isteyen arkadaşlara öneririm çünkü araç daha seri ve zevkli hale geldi. hiçbir fark olmaz yazan çok forumda ve arkadaşların beklentilerini bilemem ama tavsiye ederim. sormak istediğiniz bişey olursa da buradan cevaplarım arkadaşlar

Hüseyin KURT
    Nereden
    Balıkesir
    Rengi
    Beyaz

yakıt konusunda bir fark olup olmadığını da Ankara yapıp geldikten sonra paylaşırım arkadaşlar. bu hafta perşembe cuma inşallah.

kerem *
    krm1983 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 1665

Alıntı backdraft_1984 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar 1.4 77 hp araç için chip sonuçlarını yorumluyorum böylece forumda merak eden arkadaşımız kalmasın.

aracı bursadan balıkesir'e kadar test etme imkanım oldu..(genel sürüş tarzım şehir içinde duruma göre biraz agrsif kullanırım ama şehir dışı yolda hızlanır ve genelde hep 110 la giderim otobanda da Allah ne verdiyse basarım değerlendiren arkadaşlar bunu da göz önünde bulundursunlar lütfen.)

1. 2. 3. viteslerde arac chip sonrası çok daha kolay hızlanıyor. zaten kalkışta o tokluğu hissediyorsunuz. 4. ve 5. viteslerde daha stabil özellikle yokuşlarda. örneğin 110 km hızla giderken yokuşlarda 5. vites ile giderken bassanızda 90'lara kadar düşüyordu şu an daha da hızlanıyor. araç biraz daha istekli gidiyor.
    aynı aractan arkadaşım da da var. dün gecenin 1'inde işi gücü bıraktık ben onun aracıyla o benim aracımla teste çıktık ve aradaki farkı o zamanda gördük kesinlikle daha çabuk hızlanıyor ve son hızlara çok daha kolay ulaşıyor. hızını kaybetmeden gitmede de de dediğim gibi daha stabil. arkdaşım da çok beğendi ve yaptırmaya karar verdi.

ben yaptırmak isteyen arkadaşlara öneririm çünkü araç daha seri ve zevkli hale geldi. hiçbir fark olmaz yazan çok forumda ve arkadaşların beklentilerini bilemem ama tavsiye ederim. sormak istediğiniz bişey olursa da buradan cevaplarım arkadaşlar
    Güle güle kullanin. Bir fire kullanicisi olarak merak ettigim; yazilim sonrasi araç kaç bg oldu bir de tork degeri ne oldu?

senza cuore saremmo solo macchine

Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!

Hüseyin KURT
    Nereden
    Balıkesir
    Rengi
    Beyaz

Alıntı krm1983 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Güle güle kullanin. Bir fire kullanicisi olarak merak ettigim; yazilim sonrasi araç kaç bg oldu bir de tork degeri ne oldu?
    teşekkür ederim chip yapan cemal abinin söylediği 85 hp civarı ölçüm yaptırmadım

kerem *
    krm1983 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 1665

teşekkür ederim chip yapan cemal abinin söylediği 85 hp civarı ölçüm yaptırmadım
    Gayet guzel bir deger,torkta ayni oranda arttiysa tadindan yenmez.

senza cuore saremmo solo macchine

Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!

cemal arslan
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok

Alıntı TayfunBulat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben bu arabayı satamayacam galiba satarsamda arabısız kalacağım sanırım. o yüzden vazgeçmek üzereyim ve Cemal abi eğer iki hafta sonra geleceksen bursaya ben senin başına ekşirim abi benim arabayıda chiple diye. Eğerki ogüne kadar arabayı değiştirmezsem benim arabaya bir güzellik yaparmısın abi be ?
    o tarihe kadar satmazsan geldiğimde inşallah cipleriz...sonra zaten satmaktan vazgeçersin...

umarım bu yazı...1400 kullanıcılarına fayda sağlar...bir fikir verir...
    arkadaşınıza da yardımcı oluruz.dediğim gibi 12-13 eylül gibi orada olacağım...

https://forum.grandepuntotr.com/chip...tml#post730918

yeni chip yaptıracak arkadaşlar...buradan devam edelim...

Hüseyin KURT
    Nereden
    Balıkesir
    Rengi
    Beyaz

o tarihe kadar satmazsan geldiğimde inşallah cipleriz...sonra zaten satmaktan vazgeçersin...

umarım bu yazı...1400 kullanıcılarına fayda sağlar...bir fikir verir...
    arkadaşınıza da yardımcı oluruz.dediğim gibi 12-13 eylül gibi orada olacağım...

https://forum.grandepuntotr.com/chip...tml#post730918
    cemal abi bizim 1.6 105 hp dizel 6 ileri bravo da var ona da yazılım yaptırsak degerler ne kadar artar
    yeni chip yaptıracak arkadaşlar...buradan devam edelim...

cemal arslan
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok

Tjet ci arkadaşlar...

Bugün bir tjet yazdım....

PERŞEMBE günü görüşmek üzere...
    Konu cemal arslan tarafından (07/09/2012 Saat 17:39 ) değiştirilmiştir.

cemal arslan
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok

13 eylül PERŞEMBE günü saat 11.30 gibi bursa anatolium avm de üst kat otoparkında olacağız...

chip yatpıracak arkadaşlar...cebim 533 7460756

erhan yildirim
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    16 LN 308

aslan cemal abi ben garanti gelirim perşembe inşallah busefer bi aksilik çıkmadan şu yazılımı değiştirirsin abi

cemal arslan
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok

Bugün bravo tjet yazdım...gayet memnun bir şekilde gitti...
    Cihazdaki sorun giderildi...

erhan yildirim
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    16 LN 308

Bugün bravo tjet yazdım...gayet memnun bir şekilde gitti...
    Cihazdaki sorun giderildi...
    abi benim aracı maksimum hızlı hale getir artık 220 den sonra gitmiyo bu 223 te kesiliyo galiba turbonunda ayarını değiştirebilirsen onu 1500den 5500 aralığında çalışır konuma getirebilirsek ohh deme keyfime abi

21. Bu mesaj için teşekkür edenler:

cemal arslan
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok

yazılımdan memnun kalırsın....

23. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Erkan DEMİREL
    volume23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    DV 544
    Edilen teşekkür: 277

Tjet ci arkadaşlar...

Bugün bir tjet yazdım....

PERŞEMBE günü görüşmek üzere...
    Erhan la beklediğimiz haber geldi sonunda geçen foto çekmeyi unutmuşum bu sefer kısmetse çekerim.

GT-I9100 cihazımdan 2 ile gönderildi

25. Bu mesajı için 2 kişi volume23'ye teşekkür etti:

Sayfa 12/14 İlkİlk ... 891011121314 SonSon