ne kadar kısmak lazım ?? bu motora yakıta enjektöre vs. bağlı...
%1 de kurtarabilir %2-3 de...
yani 2-3 hp de gidebilir 4-5 hp de...
bu konuda bana inanmanızı istiyorum....sizi kandırmıyorum size yalan söylemiyorum....normalde sizin araçlarınıza verdiğim değerlerde duman olmaması lazım...daha yüksek değer verdiğim araçlar var...
üstelik siz ankara dışı olduğunuz için olabilecek en az dumanda bırakmak zorundayım...
uygulama sonrası bir miktar duman artacaktır...ancak bu duman normal seyir halinde değil dip gazlarda vites geöişlerinde olacak...
önemlii olan sürekli seyir halinde atmaması...
hızlanma anında dip gazda vites geçişlerinde duman olabilir..
fakat bu birazda aldığınız yakıtla alakalı...maf sensörünün kirlenmesi ile alakalı...
tavsiyem farklı yerden yakıt alın maf sensörünü temizletin...arada oluşacak farkı göreceksiniz...
2 hafta sonra geleceğim..bu konuyla alakalı başlık açtım...
o gün memnundu...herhangi bir sorundan bahsetmedi...ancak forumda görüşlerini yazmış olsa iyi olur....merak eden çok arkadaş var...
Normal seyir halinde bende duman falan yok sadece dip gazda hızlanırken var, o da normal olduğuna göre problem yok, yakıtı da 3 farklı shell istasyonundan 3 depo GTL yakıtıyla fullettim, bişey farkettim hissiyatmidir bilmem ama araç bu yakıtı kullandıkça günden güne serileşiyo gibi geliyo bana, enjektörlermi temizleniyo nedir![]()
ben bu arabayı satamayacam galiba satarsamda arabısız kalacağım sanırım. o yüzden vazgeçmek üzereyim ve Cemal abi eğer iki hafta sonra geleceksen bursaya ben senin başına ekşirim abi benim arabayıda chiple diye. Eğerki ogüne kadar arabayı değiştirmezsem benim arabaya bir güzellik yaparmısın abi be ?
Konu TayfunBulat tarafından (03/09/2012 Saat 00:06 ) değiştirilmiştir. Sebep: eksik
arkadaşlar 1.4 77 hp araç için chip sonuçlarını yorumluyorum böylece forumda merak eden arkadaşımız kalmasın.
aracı bursadan balıkesir'e kadar test etme imkanım oldu..(genel sürüş tarzım şehir içinde duruma göre biraz agrsif kullanırım ama şehir dışı yolda hızlanır ve genelde hep 110 la giderim otobanda da Allah ne verdiyse basarım değerlendiren arkadaşlar bunu da göz önünde bulundursunlar lütfen.)
1. 2. 3. viteslerde arac chip sonrası çok daha kolay hızlanıyor. zaten kalkışta o tokluğu hissediyorsunuz. 4. ve 5. viteslerde daha stabil özellikle yokuşlarda. örneğin 110 km hızla giderken yokuşlarda 5. vites ile giderken bassanızda 90'lara kadar düşüyordu şu an daha da hızlanıyor. araç biraz daha istekli gidiyor.
aynı aractan arkadaşım da da var. dün gecenin 1'inde işi gücü bıraktık ben onun aracıyla o benim aracımla teste çıktık ve aradaki farkı o zamanda gördük kesinlikle daha çabuk hızlanıyor ve son hızlara çok daha kolay ulaşıyor. hızını kaybetmeden gitmede de de dediğim gibi daha stabil. arkdaşım da çok beğendi ve yaptırmaya karar verdi.
ben yaptırmak isteyen arkadaşlara öneririm çünkü araç daha seri ve zevkli hale geldi. hiçbir fark olmaz yazan çok forumda ve arkadaşların beklentilerini bilemem ama tavsiye ederim. sormak istediğiniz bişey olursa da buradan cevaplarım arkadaşlar
yakıt konusunda bir fark olup olmadığını da Ankara yapıp geldikten sonra paylaşırım arkadaşlar. bu hafta perşembe cuma inşallah.
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
o tarihe kadar satmazsan geldiğimde inşallah cipleriz...sonra zaten satmaktan vazgeçersin...
umarım bu yazı...1400 kullanıcılarına fayda sağlar...bir fikir verir...
arkadaşınıza da yardımcı oluruz.dediğim gibi 12-13 eylül gibi orada olacağım...
https://forum.grandepuntotr.com/chip...tml#post730918
yeni chip yaptıracak arkadaşlar...buradan devam edelim...
Tjet ci arkadaşlar...
Bugün bir tjet yazdım....
PERŞEMBE günü görüşmek üzere...
Konu cemal arslan tarafından (07/09/2012 Saat 17:39 ) değiştirilmiştir.
13 eylül PERŞEMBE günü saat 11.30 gibi bursa anatolium avm de üst kat otoparkında olacağız...
chip yatpıracak arkadaşlar...cebim 533 7460756
aslan cemal abi ben garanti gelirim perşembeinşallah busefer bi aksilik çıkmadan şu yazılımı değiştirirsin abi
![]()
Bugün bravo tjet yazdım...gayet memnun bir şekilde gitti...
Cihazdaki sorun giderildi...
yazılımdan memnun kalırsın....
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri