Cemal abi ben büyük ihtimal olamayacağım. Yeni araç için anlaştım, bu aracı da satmam gerekiyor onu almak için, şu işlemleri halledeyim, yeni araca inşallah. Bu arada Engin'i de yazın. Geliyor sabah.
Cemal abi ben büyük ihtimal olamayacağım. Yeni araç için anlaştım, bu aracı da satmam gerekiyor onu almak için, şu işlemleri halledeyim, yeni araca inşallah. Bu arada Engin'i de yazın. Geliyor sabah.
Gitti gidiyor dan 6 taksitle 334 liradan almak isteyenler için ilan numarası 63401445 ....
darısı istanbula...
usta elimde olsa neden yapmayayım....inşallah dosyan sistemde vardır...
Içime doğuyor...yaparız inşallah...
işi olan acelesi olan lütfen orada kendi aranızda anlaşın..
Ilk önce tjetlerden birinin tanımalama bilgisini alıp mail atmam lazım...
Tjetler biraz bekleyecek...bu esnada mjetleri ve diğerlerini yaparız...
hayırlısı olsun...herşey nasip kısmet...allah neyi takdir ettiyse o olacaktır...
12 GİBİ IKEA DA OLURSANIZ SEVİNİRİM...ÖZELLİKLE TJETLER GEÇ KALMAYIN...SAAT 13 DEN SONRA DOSYA İSTEME ŞANSIMIZ YOK ZİRA İTALYA ÖĞLEN TATİL,NE GİRİYOR...SAAT 15 E KADAR KAPALILAR...
ÇEVRE YOLUNDA GİRSEK...OTOGARA ÇIKMAK İÇİN HANGİ ÇIKIŞI TAKİP ETMEMİZ LAZIM...BİLEN VAR MI ??
OTOBÜSLE O KADAR GELDİM...ANCAK HANGİ ÇIKIŞ OLDUĞUNA HİÇ DİKKAT ETMEDİM....TABELADA OTOGAR DİYE YAZIYOR MU ?
AKSİ DURUMDA ŞEHİR İÇİ TRAFİĞENDEN GELMEK ZORUNDAYIZ BU DA BİZE VAKİT KAYBETTİREBİLİR....
BİLEN VARSA LÜTFEN YAZSIN...
Konu cemal arslan tarafından (29/08/2012 Saat 18:22 ) değiştirilmiştir.
Konu SAYDAM tarafından (29/08/2012 Saat 18:43 ) değiştirilmiştir.
çevre yoluna gireriz...çıkışta terminal yazıyorsa sorun değil...çıkışı bulursak gerisini tabelalar gösterir...sadece çıkışı kaçırmak istemiyorum...
Cemal abi resimdeki oklar bursa girişi, "BURSA DOĞU" tabelası yazan istikamete girme kırmızı ok bursa doğu girişi trafiğe takılırsın ...
Yeşil okta : yeşil tabelalı "BURSA - İSTANBUL" otobanından devam et, bi süre sonra tünelden geçeceksin yaklaşık 15-20 dk sonra da yol ayrımına gelecen bursa - istanbul çıkışına gir (sağa dön) tabelayı takip et 1-2 km sonra keskin bi viraj dönünce sağa yol ayrımına gir bursa istikametine, ana yola çıkınca zaten 600-700 mt sonra sağında IKEAyı görücen, istersen yolun sağında cep var 4leri yakmış vaziyette beklerim abi. Evim yakın zaten oraya ...inşallah karışık olmamıştır
![]()
bilmeyenler için bildirim amaçlı güncel !Buluşma zamanı belli oldu arkadaşlar.
Chip yaptıracak Arkadaşlar tel noları cml_arslan@hotmail.com
adresine gönderin iletişim için gerekli...
Buluşma zamanı : 30 ağustos perşembe (bugün)
Buluşma yeri : anatolium - ikea açık otopark (terminalin yanı)
Buluşma saati : 11:30 - 12:30 gibi
duyrulur ....
Konu ligdevi tarafından (30/08/2012 Saat 10:35 ) değiştirilmiştir.
Nerdesiniz millet cemal abi operasyona başladı
GT-I9100 cihazımdan 2 ile gönderildi
Arkadaşlar sonunda yazılımıda attırdık şimdi geldim eve, ilk izlenimlerimi belirteyim ;
1.2. viteslerde baya bi canlanma var, kalkışta gaz verip yarım debriyajla aracı zapdetmekte zorlandım desem yeridir, üst viteslerde de 2500 devirden sonra bariz hzlanma var benzinli gibi gidiyo, 3000-3500 devir aralığı max hızlanma, normalide bu aralıktı ama 4000e kadar araba yürüyo, yakıt olarakta kısa süreli ani hızlanma ve yüksek devir denemelerime rağmen agresif kullandığım halde yakıtta hafif bi azalma gözlemledim ama en sağlıklısı biraz km yaptıktan sonra belli olacak ...![]()
Kazasız belasız kullan halil kardeşim...
Cemal Abi şimdi Engin aradı, o da çok memnun durumdan.
Benim son anda çalışmam gerektiği için ziyaret edemedim bu arada,kusura bakma.
Ustacım ellerin dert görmesin, arabamın hem çekişi arttı, hem vites geçişleri mükemmel oldu...Teşekkürler...
GT-I9100 cihazımdan 2 ile gönderildi
ühü ühü ühübizim arac hala aynı beygirinde kaldı
genede eline sağlık cemal abi
![]()
Hayırlısı olsun, inşallah en kısa sürede olur. Bu arada benim araçta tazı gibi olduyeri gelince agresif yeri gelince sakin kullanmayı seviyorum, neyse araca bi 15-20 beygir daha aldık ama bu beygirler az arpa yiyo yahu
. Bi ara gemlik yapmak lazım dürdaneyi bakalım 5 le rahat çıkacakmıyız ...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri