aracta herhangi bir beyinsel bozulma oluyormu ? yani örnek vereyim bende turbo timer var aracı istediğim zaman anahtarsız zamanlayıcıdan kapatabiliyorum anahtarı cekiyorum 3 dakka sonra kapan diyorum o öyle kapanıyor yada abs esp ebd bu tip elektronik sistemlere zarar geliyormu ? bir örnek daha vereyim 2003 model dizel doblolar daha güçlüydü euro 2 motor kullanıyordu 2006 yılında emisyon değerleri düşsün diye euro 3 motor kullanıldı ancak arac hantallastı bunun icin fiat ücretsiz olarak beyine güncelleştirme yapmıştı ama 2006 yılından beri masallah doblomuzda bi sıkıntı yok ama bu iş garantili bi şekilde olmuştu , bursa banoto test yapan ismail abimiz aracı test etmis ve bu isi ecu ile halletmislerdi , ama fark belli oluyordu ve garantili idi ; şimdi gelelim cemal arslan abinin yaptıgı ecu upgradine , dediğim gibi aracın elektronik aksamında yada sonradan eklemiş oldugumuz elektronik aksama herhangi bir zararı olurmu bu ecunun , hayır sonucta fabrikası bursada aracın ama t-jet sportlardan pek yok , guzelim arabayı mahvetmeyelim ? bi acıklama yaparsa cemal abi birazda bilgilendirmiş olur bizi zararları yada yararları nelerdir, hadi yararları bellide daha cok isin gozukmeyen tarafındayım yani zararları nelerdir , birde önceki hali ve sonraki hali nedir bunu nerden anlayacagız ? dinamometrede testmi yapacagız? şayet bi sıkıntı olmuyor ise , ve cemal abinin açıklamaları içimi rahatacaksa bende isterim aracım 150 160 beygir olsun kim istemezki ?