hayırlı olsun, biz istanbul olarak beklemedeyiz
Geçen bacanak ataevler metro istasyonunun ordan aşağı 110 km hızla mobeseye yakalanmış 160 tl eve ceza resimle postalamışlar aracı 2007 t-jet linea emotion ...
bunlarda resimler beyler keşke olsaydı arac ama olmadıbeyni bana küsmüs ondan ol madı biliyorum
![]()
Erhan ve erkan arkadaşların tjetlerinin dosyaları hazır olmasına rağmen cihazda çıkan bir sorun nedeniyle yazamadık..dün akşam alientech firması ile mailleşme sonucu bana bir güncelleme verdiler ve bunu 3 farklı makinede denedik sorun yok dediler...
Bende akşam 9 gibi arkadaşları kestel de çimento fabrikasına çağırmayı uygun görmediğim için bunu deneme şansımız olmadı....italyaya göre sorun yok...yazmazı lazım...
Sanırım 2 hafta sonra tır için tekrar geleceğim...zira ben yazılımı yapamadım vakit çok geç oldu...ancak hkw+ cihazın montajladık ...iş bittiğinde gece 12.30 du...bu yüzden tekrar geleceğiz...
Geldiğimizde yine buluşuruz inşallah bu kez yazacaktır...
Yazılım yapılan arkadaşların memnun kalmasından mutlu oldum...ancak ben en çok hüseyin kurt arkadaşımızın yorumunu bekliyorum....malum onda 1400 77hp var...
Forumda en çok merak edilen araç....
Hüseyin arkadaşımız görüşlerini bizimle paylaşırsa diğer arkadaşlarada bir fikir verir...
Cemal abiye teşekkür ediyorum, aracım yılan gibi oldu, akşam otosansit lambalarından çevre yolu istikametinde balıklı lambalarına kadar audi A4 le baya baya kapıştık, baya bi kafa kafaya gittik 160 km hıza kadar çıktık hatta o hıza kadar yarım boy fark bile atmıştım zaten 3-4 km de bir lamba koymuşlar kırmızılarda beraber durduk kalkışlarda da kesinlikle A4 den daha hızlıydım sınırım ağırlık farkından olsa gerek, kalkışta 1-2 boy fark bile attım daha sonra audi yavaş yavaş beni yakalıyo bi dahaki lambalarda durduk, kalkışta baktımki hyundai de gaza gelmiş basıyo dikiz aynasından baktım ufak ufak geride kaldığını farkettim, A4 sürücüsü sellektör yakarak sağa sinyal verdi ve durdu bende durdum, dediği kelime "hocam modifiyelimi motor, kaç beygir bu" dedi, 90lık 1.3 m.jet dedim eleman delirdi, "ya olmaz öyle şey nası olur" dedi "helal olsun puntolar bu kadar seri mi yaw" dedi bastı gitti ...chipten sonra yakıt tüketimim şehir içi agresif-sakin 6.4 lt, daha önce bu değer 7 lt üstü civarındaydı ...
halil kardeşim...senin adına çok sevindim...kazasız belasız sür...
hızlanma esnasında dip gazda vites değişimlerinde duman bir miktar olacaktır bu normal...ancak isterseniz onu giderebiliriz...fakat bu durumda güçten feragat etmek gerekiyor...
Dip gazda duman benim puntodada var ustacım.Onlemek icin gücten ne kadar feragat etmemiz gerekiyor?beniki dualogic puntoydu bildigin gibi.bu arada chipten sonra vites gecisleri mükemmel derecede iyilesti.3ncü viteste dip gazda bile patinaj cekiyor arabam ve asr devreye giriyor.araba ok gibi masallah ellerin dert görmesin cemal ustam.tekrar tesekkürler...
GT-I9100 cihazımdan 2 ile gönderildi
ühüüüüüücemal abi demekkki bizim tjetlerede yazılım atsaydın bizde geççektik herkesi ufff
![]()
![]()
ya ben şu 1.4 77 hp 'lik benzinli arkadaşı merak ediyorm o naaptı acaba?
iki hafta sonra gelecekseniz ve yine buluşulacaksa, inşallah ben de bravomla sizlere katılırım.
Balıkesirli arkadaştı sanırım, memnun olmasa geri dönüş yapardı ama izlenimlerini yazsa yakıt durumu vs bilgilendirme açısından iyi olurdu aslında, böylece atmosferik turbosuz motor sahibi arkadaşlara da fikir olurdu ...
Motora ve motor parçalarına enjektörlere zararı yoksa, egzoz pulu alırkende problem yaşatmicaksa performanstan ve yazılımdan memnunum ...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri