gelmek istiyorum fakat bursayı tam olarak bilmiyorum.ya küçük sanayi girişinde bi yerde buluşup bursa'dan bi araç b.kesir'den gelen araçlarımıza eskortluk yapsın ya da b.kesirden gidecek arkadaşlarımız bi saat belirlesin girişte buluşalım??
canınızı sıkmayın arkadaşlar...gelen gelir...gelmeyen de gelmez ve buluşmanın adıda *mini bursa buluşması* olur biter...![]()
gelmek istiyorum fakat bursayı tam olarak bilmiyorum.ya küçük sanayi girişinde bi yerde buluşup bursa'dan bi araç b.kesir'den gelen araçlarımıza eskortluk yapsın ya da b.kesirden gidecek arkadaşlarımız bi saat belirlesin girişte buluşalım??
Konu tyrant86 tarafından (02/01/2010 Saat 00:11 ) değiştirilmiştir.
kemal bandırma dan direk beraber giderriz
plan yapar buradan 10 buçuk gb falan çıkarız kısmetse
ben biliyorum
Bu gün şehir dışında olduğuma hiç bir şey yazamadım. Ama olaylar almış başını gitmiş. Ümit bey olayın farkındayım olayın böyle olacagınıda biliyordum açıkçası. Ama gelin bu buluşmayı yapalım utandıralım Bursayı. Bursa içinde konvoy yapapıp gecelim görsünler istanbul plakalı konvoyu utansınlar. Ne diyim kendim adıma sizlerle tanışmayı çok istiyorum. Bende saat 12 de gecit öz dilekteyim. Bursa lı olarak gelen tüm gp doslarıma başımın üstümde yerim var diyorum. Ümit bey keşki beinde arasaydınız Bahri beyle görüşmeye bende katılırdım.
Dostum telefonumu al Sen saat 12.00 civarı sanayide ol yeterki olmadı gelir alırız. Tabi cihangir arakaşımla konuş istersen telefonları verin beraber gelemezseniz sen bildiğin yere gel seni ordan alırız. Mesela görükle de olur. ÇEvre yolundan geçit özdilek 10 dk yok.
Ha bu arada Ümit beyi dediği gibi, Bazı arkadaşlar günü birlik sadece buluşma için gelicek gidecek. Okadar yakıt aharcıyacak. Katılım az olursa ne gerek var derseniz anlayışla karşılarım. Gücenmem. Tekrar diyorum, BİZ ORDAYIZ BEKLERİZ.
Konu xcruelx tarafından (02/01/2010 Saat 01:08 ) değiştirilmiştir.
uğur ben halledicem kafanı yorma sen
Allah kısmet ederse çok güzel vakit geçireceğiz
lütfen kimsenin hevesi gönlü kırılmasın
moraller bozulmasın
coşkun bak bursalılardan ses gelmeye başladı aslında herkes istekli ve gelecek
yılbaşı eğlenceleri net başına oturtamadı ki kimseyi
Güzel bir Bursa buluşmasına saatler kaldı. Umarım çok güzel vakit geçirirsiniz arkadaşlar. Bu arada bol bol fotoğraf istiyoruz sizlerden. Şimdiden iyi eğlenceler.
cihana takıl sen kardeşim...şehir içine girmeye gerek yok otoban tabelası istanbul istikameti*ni takip edin mudanya sapağından hemen 100 m sonra sağda Özdilek geçit*tir zaten...istanbullu arkadaşlara sesleniyorum öyle ulusal çapta buluşma olmayabilir olabilirde...göreceğiz hesabınızı iyi yapın...üzülmenizi istemeyiz...gelende sağolsun gelemeyende...GP Coşkun sizleri çok iyi temsil edecektir emin olun...ayrıca artık tanıştık ve kaynaştık sayılır...O*da bir Bursalı sayılır Fahriii...![]()
hepimiz tanışıp kaynaşacağız kısmetse zaten pazar günü
öyle ayrı gayrıkaynaşmak yok
hadi ben yatar
bi an önce uyuyup kalkalımda
pazar günü hemen gelsin
cümleten ii geceler
24 saat kaldı buluşma için.
Telefonu olupta aradıklarım geleceğini söyledi. Ama bursa dan ses yok sadece 4 kişi felan gerisi diğer illerden bir şey diyemiyorum.Yukarda dediğim gibi iptal yok, gelenlerin başım üstünde yeri var. Ama sizleride anlıyorum. O nedenle bir şey diyemiyorum.
affınıza sığınarak gelemiyceğimi dile getiriyorum arkadaşlar inş. başka bi buluşmada görüşmek dileğiyle....
Arkadaşlar bende sizden çok özür dileyerek gelemeyeceğimi bildiririm.. Herkese iyi eğlenceler diliyorum...
hepinizin canı sağolsun
bi de geleceği kesin olanlar yazsın bari de
kesin sayıyı görelim
Ben kesin geliyorum şu listeyi bir güncelleyinde kimin gelip gelmeyecegini görelim atanları tutanları görelim bakalım görüşmek üzere arkadaşlar
Bende geliyorum.
Foruma üye olmayan 2 arkadaşımda gelecek.
toplam 3 arabayız belki 1 adet bravo,da katılabilir.
Yeşil beyaz Bursaspor
Adı aşk bu eziyetin..
1-cihangir şengezer
2-cengiz özel+2
3-özkan kurtuldu
4-uğur kamçı
kesin gelecek herkes alıntı yapıp kendini ekleyip göndersin
liste güncellensin
arkadaşlar bursalı arkadaşlarla görüştüm yarın bende 12 de ordayım
herkes gelmeye çalışsın
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
şimdiden iyi buluşmalar
önemli olan zaten sayıdan çok tanışmak kaynaşmak keyifli vakit geçirmek
gerisi geliyor zaten ondan sonra
şimdi telofonla görüştüm
listeye ekliyorum
gp ümit ve ilteriş te geliyor kesin
onddoner de geliyor
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri