Neyse özdilekte görüşmek üzere saat 12de ben orda olacagım
peki istanbuldaki arkadaşlar istanbulda ortak bi yerde bulusup toplu halde gidilse iyi olmazmı ?
Neyse özdilekte görüşmek üzere saat 12de ben orda olacagım
arkadaşlar bursadan 2 kişiden ses var
eğer ilgi bu kadar düşük olacaksa kimseye 500 km yol haybeden yaptırmayalım
eğer bugünde bahri ve uğur dışında bursadan yazan olmıycaksa
buluşmanın iptalini teklif ediyorum
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
ok dostlar 12 de uygundur
daha çok görüşmüş oluruz
İstanbuldan n gelcek arkadaşlarla ortak bir noktada bulup yola öyle devam edelim.
Kopukluk olmasın.
üzülüyorum cook keske bende sizlerle dolu dolu bir gün gecirebilseydimama hersey nasip kısmet işte gönüller temiz ve bir olsun yeter.. herkese cihangir abimle bandırmadan cookk selam gönderdim allaha emanet olun sevgilerle yeni yılınızı kutlarım kaan gencer..
Coşkun Bursa,da bu buluşma gerçekleşecek.İptal diye bir şeyde yok.Foruma herkes aynı sıklıkta girip yazamıyor olabilir.Ben katılımcı listesinde hariç katılanlar olacağına eminim.Ben ve 3 arkadaşım eşlerimiz ve çocuklarımızla birlikte pazar günü saat 13 te Özdilekteyiz.Gelenlerin başımızın üstünde yeri vardır...
Yeşil beyaz Bursaspor
Adı aşk bu eziyetin..
Biz konvoy yapıp istanbul'dan bursaya gideriz dedik 2 kişi çoktan gitmiş bile![]()
arkadaşlar bakıyorumda konuya sadece istanbuldan dostlarım yazıyor 7-8 kişi. bursadan hiç ilgi yok gibi?? okadar kilometre yol yapıcaz burdan ortam için anlayınız yani... bu arada istanbuldan giden arkadaşlar konvoy yaparız ayrı gayrı yokbuluşma netliğine gore yarın ayarlarız ortak nokta....
seni anlıyorum cengiz de
bursadan bi senden bi bahri abi den
bide uğur dan ses var
başka kimseden ses çıkmıyor
ben de millete rezil olmak istemem
adamlar istanbuldan gelecek ama listeye ismini yazdıranlar gelmiycek ben böyle bir
sorumluluğun altına giremem
eğer bu organizasyon gerçekleşecekse bursanında elini taşın altına koyması lazım bu lafım size değil listede ismi yazılı olan bursa daki arkadaşlarımızadır
ben yinede bugün ses seda çıkmazsa bursa gurubundan
buluşmanın iptalini veya ertelenmesini talep ediyorum
benim açımdan bir sorun yok zaten şu anda bursadayım
ama diğer arkadaşlarım istanbuldan aynı gün gelip geri gelicek ama bu buluşma bursa buluşması olmaktan çıkıp ist buluşması olacaksa hiç 500 km yol yapmaya gerek yok insanları yormamızada gerek yok
ben şu kadarınıda söyliyim şu konuya istanbul buluşmasındaki ilginin yarısı olsaydı şu anda ben istanbuldan 10 araba getirirdim
ve şu anki sayıda 40-50 araç olurdu
benim ağrıma giden 1 aya yakındır yazılıyor çiziliyor
bursa gibi bir ilden katılacak olanların sayısı bir elin parmakları kadar
durum değerlendirmesi yapıp tam kararımızı verelim bu akşam
bende 1-2 saate kadar bahri abiyle buluşucam konuyu görüşücem
saygılarımla
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Belliki katılım yok en azından ben kendi adıma böyle dusundugum için gelmekten vazgectim. Neticede kimse kimsenin zamanını almasın, olayın birde maddi boyutu var ona hiç girmiyorum zaten... Yinede öncelikle Coskun kardesime İstanbul tayfasın ve ilgi gösteren Bursalı kardeşlerime teşekkür ederim.
Multijet Grande Punto 1.3 75 hp -> 95 HP
Multijet Grande Punto 1.3 90 hp -> 125 HP
Multijet Bravo 1.6 105 hp -> 135 HP
Clio RS 190 HP
ve Şimdi...
Multijet BRAVO GT1544 STAGE 2 180+ hp...
Son durum nedir iptal olayı varmı?
Arkadaşlar bence herkezin taktirine bırakılmalı bu konu gelmek isteyen gelir gelemeyende gelemez ben bursadayım diye konuşmuyorum eger istanbulda da olsam gelicem dedim ve gelirdim ve son vakite kadar benimde katılacıgım tam belli degildi bunu coşkunda biliyor ama elimden gelen imkanları kullanarak söz verdigim gibi burdayım şunu kendi adıma söylüyorum gelen olsada olmasada orda olacagım ama belkide gelen olmaz ve bir daha siteden kimseyle görüşmemeyi bile düşünüyorum ben o kadar yol yapıp geldiysem bir arkadaş dahi olsa bursadan farketmez ben orda olacagım taktir herkezindir kimseyede sitem etmeye hakkımız yok herkez kendi imkanları dogrulutusunda hareket eder söz verdim ve sözümü tutucagım sonrası ne olur zamanla görecegiz ama iptal etmek yanlış olur diye düşünüyorum.
telimi veriyorum konuşmak isteyen arkadaşlar çagrı atarlarsa ararım bence iptale gidilecegine kim gelebilirse gelsin buluşup tadını çıkartmak gerekir diye düşünüyorum SAYGILAR...
buluşma oluyormuu iptalmi arkadaşlar
istanbuldan gelecek arkadaşlarım konvoyda aranızda olmayı gerçekten isterdim ama bursaya gelmişken yeni yılıda burda kutlamak adına eşimle erken geldim o nedenle affınıza sıgınarak Karar sizlerin görüşmek ümidiyle Bursadan ve istanbuldan arakdaşlar telefonum açık çagrı atarsanız ararım Saygılar Özkan:0505-698-15-72
ben geliyorum yanımda 2 araç daha getiyorum pazar günü ordayım
arkadaşlar istanbuldan sevgiler giden arkadaşlara iyi eylenceler coşkun ve özkan arayıp gelmem için ısrar ettikleri için teşekkür ediyorum elde olmaya sebeplerden dolayı gelemiycemi söyleme ihitiyacı duydum umarım katılım umduğunz gibi istanbuldaki buluşmadan daha zevkli geçer..!!!
Yeni Rio Sporty 1.4 crdi 90ps 220tork
sonuç?
kaçta buluşuyoruz?
Konu JASMINE tarafından (02/01/2010 Saat 01:33 ) değiştirilmiştir. Sebep: Flood
Valla daha önce belirlendigi şekilde ben orda olacagım 12 de uyar 13de ben 12de orda olucam gelen ve gelmeyenlerinde canı sagolsun görüşmek üzere arkadaşlar dahada fazla foruma girip canımı sıkamıcam gelen gelir HERKEZE İYİ SENELER...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri