tmm![]()
tmm![]()
sora sora bağdat bulunur dostlar
siz niyetine girdiniz ya
bursaya varmış kadar oldunuz şimdiden
oley
müjde arkadaşlar önder le görüştüm % 100 oda geliyor
ben listeye ekliyorum
abi diyor hafta sonu haber etmediniz gelemedim kahroldum bunu kaçıramam diyor
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
evet arkadaşlar coşkun abi varsa bende varım![]()
3 ocak 2010 günü saat 13:00 te gecit özdilekte toplanıyoruz.
-------------------------------------------------------------------
Plan;
1- Özdilek geçit toplanma, tanışma.
2- mudanya -güzelyalı turu
3-Oradan kurşunlu'ya intikal öğle yemeği (denize 0 konumda)
4-Dönüş, Gemlik istkametinden bursa as merkez*de(tofaş fabrika manzarısı ile) bir kahve.
Şu an ki katılım listesi.
1- 34özkankurtuldu34(özkan KURTULDU )
2- xcruelx (uğur kamçı)
3- GPS 2 (bahri c )
4- non asiste perdono(ümit fındıklı)
5- draje (ercihan hocaoğlu)
6- murat17 (murat şiren )
7- chngrrrrrr (cihangir şengezer)
8- 10kaan35 (kaan gençer)
10-16 CSE 79(Cengiz ÖZEL)
11-16PUNTO16 (ibrahim EKREN )
12-Gökhan Can (Gökhan Can)
13- platınun (tolga YILDIRIR )
14- gp coşkun (ümit coşkun turuca )
15- by_static (uğur aygün )
16- M@GİC (kerem uçgunoğlu )
17- ALP (alp BELGEN )
18- onddoner (önder doner )
GÜNCEL
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
dikkatimi çekiyor şchumi konuyu takip ediyor ama listede niye yok bursadan olduğu halde
yoksa var da ben mi göremiyorum
arkadaşlar işim gereği o gün görevdeyim ama izin alabilmek için şartları zorlayacağım.keyifli bi gün olacağında hiç şüphem yok.olmadı,ben gelemesemde arabamı bi arkadaştan göndereyim o bari katılsın![]()
Herşey iyi güzelde msjları okuyan burası istanbul sayfası mı diye tereddüt edicekİstanbullular olarak oraya gidipte başbaşa kalmayalım?? Bursalı katılımcıların pek sesi çıkmıyo gelicem veya gelemicem diye...
Arkadaşlar hiç kimse olmasa Ben varım, Bahri var, Bursadan yetmezmi?Bu katılım ya olacak ya olacak. 3 kişide olsa yapacağız. Ben herkezi Cumartesi günü aramayı düşünüyordum. listeyi göre. Çünkü izin almaya çalışanı son dk belli olacak olna arkadaşlar var. Fakat telefonlar gelmedi hala. Liste seninde yazdıgın gibi. Kırmızı olanlar telefonlarını özelden vermiş olanlar. Yada bu gelip gelmeme olayına farklı bir yöntem bulalım.
1- 34özkankurtuldu34(özkan KURTULDU )
2- xcruelx (uğur kamçı)
3- GPS 2 (bahri c )
4- non asiste perdono(ümit fındıklı)
5- draje (ercihan hocaoğlu)
6- murat17 (murat şiren )
7- chngrrrrrr (cihangir şengezer)
8- 10kaan35 (kaan gençer)
10-16 CSE 79(Cengiz ÖZEL)
11-16PUNTO16 (ibrahim EKREN )
12-Gökhan Can (Gökhan Can)
13- platınun (tolga YILDIRIR )
14- gp coşkun (ümit coşkun turuca )
15- by_static (uğur aygün )
16- M@GİC (kerem uçgunoğlu )
17- ALP (alp BELGEN )
18- onddoner (önder doner )
Aynı sorun bizdede vardı son dakikada telden arayıp söyleyenler bile oluyor ama ne yazıkki ulaşılamadığı için unutuluyor konvoy yaparken bu nedenle gelmiyorlar sonra ama listede çoğu kişi istanbuldan en kısa sürede gelir numaralar
Özelden msj atan var mı diğer arkadaşlara? Belki meşguldürler foruma giremiyolardır hiç diilse e-mail den görürler...
bursa grubundan bugünde bir haber gelmezse
organizasyon iptaline gidebiliriz
bursalı arkadaşlar ayıp valla,bursada ev sahipliğini istanbullu arkadaşlar yapacak bursadan daha çok katılım bekliyoruz.
Bursa bizi heveslendirdi yamuk yapmaz![]()
bursa'da okadar grande punto var abi bukadar mıyız ev sahipliğimizi göstermemiz lazım yolda giderken bile kaç tane grande punto gördüm ayıp doğrusu...tofaşın fabrikası burda punto nun ana evi burası ???
HELE ŞÜKÜR YAW
bende ümit abi nerelere kayboldu diyordum
hadi abi uyandırın canlandırın şu bursayı bak biz bile istanbuldan 6-7 araba geliyoruz
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri