yoktur o kadar ya
Printable View
yoktur o kadar ya
Angarayı geçmek imkansız ...(memur kenti...bol vakit sırtınız devlette ohhh )...zor bela pazarlıkla 03.01.2010 tarihine çalışmama sözü aldık...yoksa 2 ocakta sayım ekibindeyim malları sayacağız fabrikada...ayın 4 ünde tam gaz TIKIR TIKIR...Yaaa...:)
ööle valla bahri
bende 2sinde cari aktarımı yapıcam büyük ihtimal
özel sektör adamı köpek gb çalıştırıyo valla
Merhaba arkadaşlar bir istanbul çıkartması olucak sanırım bursaya bende aranızdayım kesin bir şeklide 1.SIRADA olmanın hakkını vermeliyiz dimi coşkun?
AKINLa konışayım bakayım müsatimi gelebilirmi onuda aramızda görmek isterim on numara kankamı kanka biri bence emegi içinde teşekürler tekrar akın
GELİYORUM BURSA BEKLE ANTREMANLIYIZ NEDE OLSAA :)
G€LiyOruzzzzz:):)
istanbul coştu bi kere
bekle bizi bursa
Coşkun abi işin içinde sen varsan coşmak ne kelime ;)
Valla hafta sonu iş yüzünden girmedim foruma lakin, çoşmuşuz. Hem seviniyorum hem üzülüyorum. Seviniyorum, sizlerle tanışacağım. Üzülüyorum deplansmanda 1-0 ezik oynuyoruz. :) Bu ne ya. Geçen yolda yeni evo suna binmiş birini gördüm. Bursadan. Yetişemedim. Yetişse idim durdurup davet edecektim. Gerçi adam neye uğradıgını şaşırıp dövebilirdi ama :) Bu arada başlığı değiştirmeyi düşünüyorum. Bursa toplantısı değil İstanbul çıkatması diye :) Yalnız birazda gözüm korkuyor açıkcası arkadaşlar. Sizlerin toplantısı gibi çok janjanlı geçmicek , memnun kalmıyacaksınız diye.
gönül ne bar ister ne de meyhane
gönül muhabbet ister içmek bahane
böyle olur sohbet dostluk olunca
giden gider biz burdayız canlar sağolsun...
merhum gökhan semizden nameler yazmak geldi iiçimden...
şu anda bursadan kaç kişinin telefonunu aldın uğur kesinleşmiş rakam nedir
istanbul mesaj yağdırıyo
bursadan ses yok
yoksa hepsi unuttumu
bilelim ona göre davranalım
Bizde İstanbul grubu olarak bır bakalım kım gelıyor kım gelmıyor...
mavi_cazibem ve bennn:D
yanılmıyorsam şu anda 5 araç katılacak istanbuldan
ama sayı artabilir haber beklediğim bir iki kişi daha var
süpersiniz coşkun ya
çok seviniyorum bu mesajlara