Ayrıntılar derken, neler mesela? Ben ilk defa böyle bir işteyim.? Ben üsleneyim diyecem ama ...
Printable View
Son liste:
1- Gp Çoşkun (ümit coşkun turuca)
2- xcruelx (uğur kamçı)
3- GPS 2 (bahri c )
4- non asiste perdono(ümit fındıklı)
5- draje (ercihan hocaoğlu)
6- murat17 (murat şiren )
7- chngrrrrrr (cihangir şengezer)
8- 10kaan35 (kaan gençer)
10-16 CSE 79(Cengiz ÖZEL)
11- 34ozkankurtuldu34 [özkan kurtuldu] BELİRSİZ KISMET DİYELİM
12- By_Static (iş durumu göre kısmetse)
hadi biri üstlensin artık şu işi
program tam olarak belirlensin.
eşli mi değil mi belirlensin
ve de fazla tuzlu yerler seçilmesin mümkünse malum 100 km yol yapıcaz gelmek için
yemek için köfteci yusuf uygun bence mesela:)
tabi herkes isterse
Tamam tamam ben üstleniyorum..A planı iptal C artık devrede..:) işin şakası inşallah güzel bir buluşma olur...
iyiydi ümit ama hkkaten kesinleşsin artık şu mevzuu
Cihangir dostum plan kesin. Sadece o gün hava koşulları çok kötü olursa orda beraber farklı kararlar verbiliriz. Eşler ile gelme konusunda ise bilmiyorum. Benim için sıkıntı yok. Ama benim hanımın gelememe ihtimali yüksek(%60).
Bu arada herkez ceplerini bana özelden atarsa sevinirim. Birde uygun aranma saatlerini. Herkezi cumartesi günü arayacağım. Listeye göre. Gelip gelemeyenleri tespiti için. Ona göre bekleyelim. Sizde telefonumu kayıt edersiniz. Olurda saat 13:00 e yetişemiyecek gibi olursunuz ama geliyorsunuzdur. Öyle bir şey olursa ararsınız bekleriz. Malum uzun yoldan geliceklerler olucak. Trafik olur falan.
Kesin olmamakla birlikte benden hariç iki arkadaşım daha toplantıya katılabilirler..
evet koordinator Uğur ...ona yardımcı olalım arkadaşlar ...A planı geçerli sanırım...son dk*ya kadar...
Cihangir arkadaşımıza yardımcı olalım. Eşlerle gelecek olanlar lar varsa yazsın lütfen.
Birde bunu Cihangir arkadaşımızın kafası rahatlasın diye soruyorum. Çoğunluk ne yapcak görsün ona göre plan yapsın. Yoksa eşiyle gelmiş gelmemiş çok sorun değil. Ortam seviyeli olacak bir sorun olmaz. Ama kimse gelmezse tek başınada kalması kötü olur tabiki. Benim eşimin gelme ihtimali %60 daolsa var. Bunu belirteyim.
Arkadaşlar bende yeniyim ama gelmeyi çok isterim ölüm kalım olmadıgı surece aranızda olurum :)
evet arkadaşlar sayımız artıyor
güzel bir gün bizi bekliyor
yıkatırız puntişleri çekeriz yanyana konvoy yaparız bursa caddelerinde dörtlüleri yakıp
Çoşkun abi koydun kafaya gidiceksin yani bursaya da :D
1- Gp Çoşkun (ümit coşkun turuca)
2- xcruelx (uğur kamçı)
3- GPS 2 (bahri c )
4- non asiste perdono(ümit fındıklı)
5- draje (ercihan hocaoğlu)
6- murat17 (murat şiren )
7- chngrrrrrr (cihangir şengezer)
8- 10kaan35 (kaan gençer)
10-16 CSE 79(Cengiz ÖZEL)
11-16PUNTO16 (ibrahim EKREN )
12-Gökhan Can (Gökhan Can)