şu anda anasayfamızda pazar günü ankarada yapılacak olan organizasyonun reklamı var bu organizasyon gerçekleştirkten sonrabursa buluşması için erdi güzel bir reklam fonu hazırlar
merak etmeyin
Printable View
şu anda anasayfamızda pazar günü ankarada yapılacak olan organizasyonun reklamı var bu organizasyon gerçekleştirkten sonrabursa buluşması için erdi güzel bir reklam fonu hazırlar
merak etmeyin
:) mesela shumi*yi listede göremiyorum...:whip0000: baskıyla irtikapla amcaoğlum olan the macır* şener*i getirmeyi planlıyorum...bakalım...ama bursa fiat-tofaş şehri olanlar normal değil...şahsen allah kısmet ederse saat 13:00 da özdilekteyim isterse 1 kişi gelsin benden başka ...bunu insana (otomobile değil...bu otomobil marka model fanatikliği değil arkadaşlar...) saygı olarak değerlendiriyorum... ortak platformda forumda klaviyenin arkasındaki parmakları ,insanı tanımak muhabbet etmek dostluklar kurmaktır budur yaw...bu a markası olur b markası olur...
Konuyu açan arkadaşım veya konuya biraz daha hakim olan arkadaşlar...Bursa'da pek çok akrabam olduğundan gidip gelmişliğim var ve gerçekten grande puntonun ciddi derecede tutulduğunu ve çoğunluğun genç arkadaşlardan oluştuğunu gördüm bikaç buluşmayla 10-20 araçlık toplantılara erişebileceğinize inanıyorum ama hiç diilse bir kişinin işin ucundan tutması gerekiyo yoksa biri orası olsun şu saat olsun der de başka biri orası olmaz burası olsun derse iki tarafta buluşmadan soğur...Kimsenin işine karışmak akıl vermek diil amacım sadece bursa'da da grande punto dostluğunun başlaması resmedilmesi ve ortak noktalarda istanbul kocaeli ve yakınlardan gelicek puntocularla büyük buluşmalara imza atılmasına zemin hazırlamaktır amaç...Bahri abi'nin teklifi gerçekten bana da uygun geldi o satte orada olabilmeyi isterim ancak daha derli toplu bir başlık kesin yer ve saatle katılıma teşvik etmek gerekir diye düşünüyorum şimdiden emeği geçenlere teşekkürler...
3 ocak saat 13:00 te gecit özdilekte toplanıyoruz. Bunda hem fikiriz değilmi? Bundan sonrası liste tamamlamak ta. Uygun bir reklam iş görür. Zaten sonraki plan Bahri beyin belirttiği gibi süre gelecek. Bir çoğumuzun kafasında bu vardı zaten. + fikir belirten olursa neden olmasın. Ben cevremdeki arkadaşlarada haber saldım. 1 kişi daha gelebilir.
3 ocak 2010 günü saat 13:00 te gecit özdilekte toplanıyoruz.
-------------------------------------------------------------------
Plan;
1- Özdilek geçit toplanma, tanışma.
2- mudanya -güzelyalı turu
3-Oradan kurşunlu'ya intikal öğle yemeği (denize 0 konumda)
4-Dönüş, Gemlik istkametinden bursa as merkez*de(tofaş fabrika manzarısı ile) bir kahve.
Şu an ki katılım listesi.
1- Gp Çoşkun (ümit coşkun turuca)
2- xcruelx (uğur kamçı)
3- GPS 2 (bahri c )
4- non asiste perdono(ümit fındıklı)
5- draje (ercihan hocaoğlu)
6- murat17 (murat şiren )
7- chngrrrrrr (cihangir şengezer)
8- 10kaan35 (kaan gençer)
10-16 CSE 79(Cengiz ÖZEL)
Plan harika tarih harika gerisi katılımcılara kalmış artık haydi hayırlısı bursa...
kurşunluda denize 0 öyle çok lüks birşey beklemeyin beyler ...eski köy hizmetleri yazlıklarının olduğu bölge *tahtalı köy*...:)...ama tercih meselesi hemen yanındada orta sınıf restoran mevcut...biliyorsunuz ...orada karar verilebilir...yerinde...maksat muhabbet diye düşünüyorum...
fazladan stikeri olan arkadaşlar varsa anlayın işte ...bizde yok*taa...
mehmet coşkuna sticker ulaştırır eksik stickerı olan kalmasın
bi de eşli mi gelinecek yoksa erkek erkeğe mi planlıyoruz
ortak karar alalım dostlar
tam bi karara bağlayalım da ona göre planımızı yapalım
Evet bursalılar sayfayı mümkün olduğunca güncel tutun yoksa yine ertelenicek...Niye buluşmuyoruz nerde bu bursalılar falan diyen arkadaşlar şimdi nerdeler :D
Bursa çalışıyor valla TIKIR TIKIR...:) hava şartlarına bağlı olarak B planı*da yapabiliriz arkadaşlar belli mi olur kış şartları...kar buz şu bu ...son dk ya kadar A planı geçerliliğini korur sanırım...
A+b=c
2a=c
b=?
Şaka bir yana bende aklımdan aynı şeyi geçiyordum.
arkadaşlar A planı gündemdedir
son ana kadar bahri kardeşimizin söylediği plan üzerinden buluşmayı gerçekleştiricez
hava şartlarına göre değişiklik yapılması gerekiyorsa yaparız
bu arada buluşmanın organizatörlüğünü üstlenecek birisi lazım ki ona cep nolarını falan verelim konuyla ilgili tüm detayları bu arkadaşımız takip etsin
bursa gelebilirsem haber vericem iş gün durumuma göre...
Tekrar merhaba arkadaşlar eger bir aksilik olmazsa bende katılacagım sizlere ama tarih 03-01-2010 olursa banadas uyar ama iş durumum belirsiz eger cumartesi izin alabilirsem kesinlikle aranızdayım.1- Gp Çoşkun (ümit coşkun turuca)
2- xcruelx (uğur kamçı)
3- GPS 2 (bahri c )
5- ed235 (elif deliormanlı)
6- draje (ercihan hocaoğlu)
7- murat17 (murat şiren )
8- chngrrrrrr (cihangir şengezer)
9- 10kaan35 (kaan gençer)
Tekrar merhaba arkadaşlar eger bir aksilik olmazsa bende katılacagım sizlere ama tarih 03-01-2010 olursa banadas uyar ama iş durumum belirsiz eger cumartesi izin alabilirsem kesinlikle aranızdayım.
2- xcruelx (uğur kamçı)
3- GPS 2 (bahri c )
5- ed235 (elif deliormanlı)
6- draje (ercihan hocaoğlu)
7- murat17 (murat şiren )
8- chngrrrrrr (cihangir şengezer)
9- 10kaan35 (kaan gençer)
10- 34ozkankurtuldu34 [özkan kurtuldu] BELİRSİZ KISMET DİYELİM
2- xcruelx (uğur kamçı)