haydi bursalı arkadaşlar katılımı çoğaltalım. Gösterin ev sahipliğinizi
Printable View
haydi bursalı arkadaşlar katılımı çoğaltalım. Gösterin ev sahipliğinizi
Ben katılımın yüksek olacağı kanısındayım.İsmini yazdıran arkadaşlardan hariç katılanlarda olacaktır.O konuda şüpheniz olmasın.
bende katılımın yüksek olacagına eminim,katılımın yüksek olmasıda lazım.diğer illerden arkadaşlar gelebiliyorda bursanın içindeyken biz bursalılar buluşmaya katılmazsak çok büyük ayıp olur.
şu bursalı arkadaşlar
üye listesinden bursalı üyeleri bulup özel mesaj veya mail gönderseler
dahada iyi olur
katılımı artırmak adına
hatta hepimiz böyle bir çalışma içine girebiliriz
üye listesini bölümleyip bir kaçımız hangi harflare mesaj atacak
iş bölümüde yapılabilir
bugünkü havanın güzelliğine bakın ...inşallah pazarada böyle olur...:) buradayız bekliyoruz...
bu arada bursa dan ilhan abimizde geliyor
nikini unuttum da kendisini tel den aradım mutlaka geliyorum dedi
ben listeye ekliyorum NİKİ DE BEN ÖĞRENİP EKLİYCEM
3 ocak 2010 günü saat 13:00 te gecit özdilekte toplanıyoruz.
-------------------------------------------------------------------
Plan;
1- Özdilek geçit toplanma, tanışma.
2- mudanya -güzelyalı turu
3-Oradan kurşunlu'ya intikal öğle yemeği (denize 0 konumda)
4-Dönüş, Gemlik istkametinden bursa as merkez*de(tofaş fabrika manzarısı ile) bir kahve.
Şu an ki katılım listesi.
1- 34özkankurtuldu34(özkan KURTULDU )
2- xcruelx (uğur kamçı)
3- GPS 2 (bahri c )
4- non asiste perdono(ümit fındıklı)
5- draje (ercihan hocaoğlu)
6- murat17 (murat şiren )
7- chngrrrrrr (cihangir şengezer)
8- 10kaan35 (kaan gençer)
10-16 CSE 79(Cengiz ÖZEL)
11-16PUNTO16 (ibrahim EKREN )
12-Gökhan Can (Gökhan Can)
13- platınun (tolga YILDIRIR )
14- gp coşkun (ümit coşkun turuca )
15- by_static (uğur aygün )
16- M@GİC (kerem uçgunoğlu )
17- ALP (alp BELGEN )
18- onddoner (önder doner )
19- LUST HUNTER (ilhan AYDIN )
GÜNCEL
Ben üye listesinden 17 sayfa dahil bütün bütün Bursa,lı arkadaşlara özel mesaj yolladım.Gerisi için diğer arkadaşlar devam edebilir.
arkadaşlar az önce bizim şirketin *bosch* un sosyal tesisleri olan BOSCH EVİ*ne uğradım ...bursalı arkadaşlar belki bilir hurriyet ziraat parkında bulunuyor...oldukça kaliteli bir ortam ve oldukça zengin mutfak ve çok uygun fiyatlarla personelimize hizmet veriyor...oradaki yetkiliyle konuştum ...çok aşırı bir katılım olmaz ise burada oturup sohbet edip yemek,çay,kahve ve diğer ihtiyaçlara vevap verebileceklerini söylediler...otopark var...(o saatte herhangi bir futbol maçı lig tv*den olmazsa iyi olur dediler)...bu sadece bir opsiyon A planı hala geçerli sanırım...Özdilek*te o an karar verebiliriz...lütfen gelecek olan arkadaşlar zamanında gelsinler ki fazla oyalanmayılm...görüşlerinizi bekliyoruz... https://www.boschtr.com/press/bulliten/bulliten_detail.asp?reqid=0&bid=214
mudanya hafta sonu pazar günü olması dolayısıyla kalabalık olabilir.park sorunu yaşanabilir.o açıdan başka alternatifler düşünebilir.
Duruma bakarız mudanyada Güzelyalı üstünden kurşunluya akarız.
BURSA İçin 5 Günlük Hava Tahmini - Meteoroloji Genel Müdürlüğü
Yağmurlu diyor gün için lakin değişebilir her an.
bahrinin dediği yerde çok güzel gibi geldi bana
oraya da gidebiliriz aslında
özdilekte toplanınca konuşuruz kısmetse
hele bi buluşalım da
gerisi kolay
Yürü be BURSA :))
Bu arada bahri abi'nin alternatif olarak sunduğu plan da gayet güsel...
:) güzelll tabiii güveçte kavurma çeşitleri 8-9 tl gibi hemde düzgün bol porsiyon diğer ıvır zıvır larda son derece makul(nerdeyse beleş) fiyatlarla...bosch subvansyonu sayesinde...kimseye ağır gelmez...onu demek istiyorum üstelik ferah ve kaliteli mekanda...a planının özdilekten sonraki aşaması bu olabilir...mudanya (park etmeden bir anacaddelerden geçiş -güzelyalı kurşunlu(çay muhabbeti) ...AS merkez...de olabilir...ama herşey o an*a bağlı arkadaşlar ...katılım sayısına bağlı olarak tesisin bizi kabul edip edemeyeceğini telefonla öğreniriz ...ben 20-30 kişiden bahsettim sorun olmaz dediler...50-60 bilemem herşey O an...özdilekte...:) hadi yeni yılınız kutlu ve mutlu olsun...
Bahri abi katiliyorum sana
kendimizi gösterdikten sonra senin mekanda kayinti işini halledebiliriz
hepinize mutlu yillar dostlar............................