Orijinalini görmek için tıklayınız : Sabah sohbetleri
GÜNAYDIN......
GrandePuntoTr.... Nasılsınız bakalım....
ademtahir
24/07/2010, 09:24
günaydın herkeze
birazdan sanayiye gidecem bi bakıyım şu folyo işlerine :)
Hadi bakalım Adem abi fotoları merakla bekliyoruz.... bakalım nasıl olacak.. nasıl istiyorsan öyle yaptır abi... kolay gelsin...
ademtahir
24/07/2010, 09:29
Hadi bakalım Adem abi fotoları merakla bekliyoruz.... bakalım nasıl olacak.. nasıl istiyorsan öyle yaptır abi... kolay gelsin...
saol canım kardeşim.
inş. bişeyler yaptırırım sizinlede paylaşırım kafamda bin tane bişey var :)
Aynalara kırmızı yaptıracaksan 3 m marka folyo kullan.. abi... bana da mert söylemişti..
Vayyyy Gece sohbetlerinden sonra sabah sohbetleri konusu.
Buranın mesai saatleri hakkında bilgi rica etsek Eser :) :)
Herkese Günaydınnnnn yada Tünaydınnnnn
Vayyyy Gece sohbetlerinden sonra sabah sohbetleri konusu.
Buranın mesai saatleri hakkında bilgi rica etsek Eser :) :)
Herkese Günaydınnnnn yada Tünaydınnnnn
sabah 08:00 ile 12:00 arası hafta içi
09:00 ile 12:00 arası hafta sonu..... :oops0000:
:) Mersiii
önemli değil de.. mesai saatleri dışında yazıyorsun.. bak... olmuyor ama...
şaka şaka 24 saat açık burası nöbetçi konu...
Vallahi ancak kendime geldim. Şimdi kahvaltı keyfimi yapıyorum. O nedenle saate hiç bakmadım. Birazdan hızlı moda geçeceğim :)
Vallahi ancak kendime geldim. Şimdi kahvaltı keyfimi yapıyorum. O nedenle saate hiç bakmadım. Birazdan hızlı moda geçeceğim :)
Afiyet olsun.. keyif yapan var yapamayan var... bizde geldik sabah sekiden beri çalışıyoruz... hafta sonuda hiç çekilmiyor...
Vallahi arkadaşım evleniyor gece 1:30'a kadar mutfak temizleyip çeyiz yerleştirdik. Ancak kendime geldim. O nedenle de keyif uzun sürüyor :)
eee bu gece yine vur patlasın çal oynasın..... düğünde... inan ve mert tin düğünü değil mi.. bir konu açalım.. tebrik konusu...
Evet enerji toplamak için uyudum zaten. Bu gece epey uzun olacak. Sabaha kadar uyku yok :) :)
GÜNAYDIn GrandePuntoTR.... nasılsınız bakalım..
SpyHunter33
25/07/2010, 10:54
Günaydın.
erkan naber abi ya.. görüşemiyoruz uzun zamandır... akşamları msn açamııyorum fazla evde misafir var...
SpyHunter33
25/07/2010, 11:04
Ne olsun üstad. Fark ettim bir kaç zamandır yoksun msn de :) Benim de az moral bozuk az can sıkıntısı. Öyle gidiyor bakalım :)
hayırdır bir yaramazlık yok değil mi... kötü bir şey olmadı yani...
Aman üstad işte dünyevi şeyler :)
Annem ameliyat oldu
aşk meşk durumları berbat
iş yerinde huzursuzluklar
:D mesele çok :)
1- Annen e çok geçmiş olsun... Acil şifalar....
2- Hiç kafana takma.. herşeyde bir hayır vardır..
3- stres yaparak kendini yıpratırsın.. panik yok işler yetişir..
WiSTaRiA
25/07/2010, 12:16
Günaydın cemaat!!!
neredesiniz yahu burada patlıyoruz sıkıntıdan...
Günaydın Orçun... sabahın 8,30 nundan beri buralardayım...
WiSTaRiA
25/07/2010, 12:21
Anca eser çoğu insanın bir pazarı var.. Sen hayırdır 8.30 dan beri burdasın?
hayır ne olsun pazar pazar işe geldik.. çalışıyoruz... iştede yapacak iş çok ama pazar pazar çekilmiyor.... evde de olsam farklı olmazdı.. en geç 10 da girerdim. nete..
WiSTaRiA
25/07/2010, 12:34
öyle valla... Pazar günü iş çekilmez inan.. Sen gene iyisin.. Bende akşam 8 de gidicem işe... Bayram arifesi ya işler çoğun bizde de... Forum zaten bağımlılık yaptı nete girer girmez ana sayfadan açılıyo hemen :)
eyvallah.... bende durum aynı.... nete girince hemen açıyorum.. dışarda olursam telden saat başı nete girip foruma bakıyorum...
WiSTaRiA
25/07/2010, 12:46
aynen valla ya :)
Annem ameliyat oldu
Annen için, çoook geçmiş olsun. Umarım en kısa sürede sağlığına kavuşur.
Diğer iki konu içinde hakkında hayırlısı olsun. ;)
WiSTaRiA
25/07/2010, 15:59
Annem ameliyat oldu
Anneye çok çok geçmiş olsun çabuk iyileşmeler dilerim...
Aşk konusunu kafana takma benim herzaman kullandığım ve popülerim olan facebook sayfamda profilime yazdığım sözümü sanada söylüyeyim ve uygulamanı tavsiye ederim... "HaYaTtA HeR §eÇiM BiR KaYbEdݧTiR. ÇüNkÜ bEn
Ne KaLaNa GiT DeRiM Ne GiDeNe KaL,KaLaCaK
oLaN YeRiNi,GiDeCeK oLaN YoLuNu
BeLiRLeMi§TiR ZATEN.... "
Orçun çok tuttum ben bunu, süpermiş :)
Anneye çok çok geçmiş olsun çabuk iyileşmeler dilerim...
Aşk konusunu kafana takma benim herzaman kullandığım ve popülerim olan facebook sayfamda profilime yazdığım sözümü sanada söylüyeyim ve uygulamanı tavsiye ederim... "HaYaTtA HeR §eÇiM BiR KaYbEdݧTiR. ÇüNkÜ bEn
Ne KaLaNa GiT DeRiM Ne GiDeNe KaL,KaLaCaK
oLaN YeRiNi,GiDeCeK oLaN YoLuNu
BeLiRLeMi§TiR ZATEN.... "
güzel söz.. beş + beş...
34ozkankurtuldu34
25/07/2010, 16:26
Günaydın arkadaşlar biraz geç oldu ama akşam 3 gırnata bir org ve büyük bir gece oldu resimde paylaşacagım 4 şişe 2şer kiloluk rakı yaklaşık 20 kilo et tavuk köfte dahil ve 5 kasa bira sabah 05:00 kadar susmadık Bursayı seviyorum ve Biz göçmenler eglenmeyi biliyoruz bununla gurur duyuyorum... :) :)
Günaydın arkadaşlar biraz geç oldu ama akşam 3 gırnata bir org ve büyük bir gece oldu resimde paylaşacagım 4 şişe 2şer kiloluk rakı yaklaşık 20 kilo et tavuk köfte dahil ve 5 kasa bira sabah 05:00 kadar susmadık Bursayı seviyorum ve Biz göçmenler eglenmeyi biliyoruz bununla gurur duyuyorum... :) :)
hay maşallah güzel eğlenmişsiniz Özkan..... neşene nazar değmesin.. eğlenmeyi iyi biliyorsun...
34ozkankurtuldu34
25/07/2010, 16:35
Eser bu konuda üstüme tanımıyorum arkadaşım istanbul grubu bunu iyi bilirler senide birgün istanbula bekleriz Bursada on numara buluşmalar gerçekleştirilebilir ama bursada ses yok çok güzel mekanlar var eglenebilecek...Herkeze tavsiyem şudurki dünya malı dünyada kalır eglenmeye devam bir ayagımız çukara girdigindede cami yolunu tutarız biz göçmenler böyle yaşıyoruz ve pintilikte üstümüze yoktur ama eglence dedimide kesinin agzını açar en kral mekanlarda en kral şekilde egleniriz bunu inkar eden bana bir göçmen gösterin ben içkiyi bırakıcam :)
Varmı böyle bir göçmen aramızda :)
yok herhalde.... teksin özkan..
StrawBeeRy
26/07/2010, 09:04
günaydın gene kimse yok galiba
ademtahir
26/07/2010, 09:29
günaydın günaydın günaydın :)
günaydınlar arkadaşlar... tüm GPTR ailesine iyi haftalar.....
yeni hafta başladı.. bakalım bu hafta kolay geçecek mi.. cumartesi - pazar olsada yatsak....
ademtahir
26/07/2010, 09:43
yeni hafta başladı.. bakalım bu hafta kolay geçecek mi.. cumartesi - pazar olsada yatsak....
tamamen katılıyorum çok yorgun başladım bugün akşam olsa nasıl olacak bilmem
SpyHunter33
26/07/2010, 10:34
:D ahh ahhh sabah saat 5 de yola çıktım 7de iş yerindeyim gece de 1de yattım :D gözümden uyku akıyor resmen bir boşluk bulsam kıvrılıp yatacam :D
:D ahh ahhh sabah saat 5 de yola çıktım 7de iş yerindeyim gece de 1de yattım :D gözümden uyku akıyor resmen bir boşluk bulsam kıvrılıp yatacam :D
Gunaydın herkese
Aman abi dikkat et uykulu uykulu kulanma arabayı:) cek yol kenarına kestır bıraz.
SpyHunter33
26/07/2010, 10:41
Valla geçti artık mert :D sabahları iki tane kahveyi bir sallıyorum 4 saat tutuyor :D
günaydın arkadaşlar.. çalışan herkese hayırlı işler, kayif yapanlara ise iyikeyifler diliyorum.. pazartesi sabahı deniz dümdüz yine izmirde. hava sıcak. şimdi balkonda kahvaltı yapacağım. :) kızmadınız demi :D 1 haftalık saltanatımız var atalım havamızı.. :P
kaptan_ahab
26/07/2010, 11:37
9 günlük tatilin ardından bugün işbaşı;(
günaydın arkadaşlar.. çalışan herkese hayırlı işler, kayif yapanlara ise iyikeyifler diliyorum.. pazartesi sabahı deniz dümdüz yine izmirde. hava sıcak. şimdi balkonda kahvaltı yapacağım. :) kızmadınız demi :D 1 haftalık saltanatımız var atalım havamızı.. :P
afiyet olsun Murat biz de çalışıyoruz..bizim öğle yemeği vakti geldi... 1 hafta yan gel yat... iyi istirahatlar... eylül de de ben yazacağım böyle mesajları 20 gün tatil...
SpyHunter33
26/07/2010, 12:24
:D ben tatil konusunda ağzımı açmıyorum :D yazın tatilimiz yok da kasım, aralık , ocak olmak üzere yerine göre 3 ay izinliyiz :D kışın nasıl tatil olursa artık :)
ademtahir
26/07/2010, 12:25
erkan 3 ay tatil olsunda ne zaman olursa olsun lafı bile olmaz :D
erkan 3 ay tatil olsunda ne zaman olursa olsun lafı bile olmaz :D
tüm arkadaşların açlışırken gezmek hiç güzel olmuyor abi.. sadece uyumaya yara o tatil..
ademtahir
26/07/2010, 12:31
tüm arkadaşların açlışırken gezmek hiç güzel olmuyor abi.. sadece uyumaya yara o tatil..
yanıma bulurum birilerini neler olur neler :d
1 hafta kapodokya kar evinde tatil yapmak herşeye bedel yeterki tatil olsun her türlü değerlendiririm.
tabiki tatil tatildir... ama çoğu kişi için özellikle benim için belirli bir günden sonra bıktırıyor...
34ozkankurtuldu34
26/07/2010, 13:18
günaydın millet kimler buralarda bakalım istanbulda tekne turu düzenliyoruz duyanlar duymayanlara haber versin bakalım neler çıkacak yine bol makara ve kahkahalı birgün geçirecegimize inanıyorum hadi hayırlıısı diyelim
burhankutlu
26/07/2010, 13:25
cümleten kandiliniz kutlu olsun abiler ablalar kardeşler..
Valla evde olmak da pek bir keyifliymiş.
Sabah insanlar işe koştururken ben yürüyüşümü yaptım.
Bi güzel simitimi yedim, çayımı içtim, gazetemi okudum.
Sonra geldim evimi toplarladım tv de cennet mahallesini seyrediyorum.
Ayy hayat çok zor.... :D
ademtahir
26/07/2010, 14:01
ALLAH kolaylık versin yaşamınız çok zor muş bi dünya iş yapmışınız yazık size :D :D :D
34ozkankurtuldu34
26/07/2010, 14:05
Keyfinize diyecek yok valla :) ee zordur dinlenmek bende 1 Haftadır yatıştayım önümde 1hafta daha var nasıl geçecek yata yata bilmiyorum çok zor tatilde olmak :)
ademtahir
26/07/2010, 14:07
tatil yapan var yapamayan var olan var olmayan var.
tatili yasaklasarda kimse gidemese bi yere :D
Öyle bi yasak olsa isyan çıkar valla :)
Ayrıca lütfen nazar etmeyelim :D
ademtahir
26/07/2010, 14:18
Öyle bi yasak olsa isyan çıkar valla :)
Ayrıca lütfen nazar etmeyelim :D
pazar günleride tatil olmasın 7/24 petrol istasyonu gibi çalışalım :D
kaptan_ahab
26/07/2010, 14:38
Tatil iyi birşey değil arkadaşlar, yaşadım biliyorum :D
34ozkankurtuldu34
26/07/2010, 14:40
Puhahaha :) kıskanmayın ben hala tatildeyim bırakın çalışmayı yaa elimde olsa valla ömür boyu çalışmam ileride çalışmamak için mücadele ediyorum zaten valla :)
Valla ne kadan mikemmeelll anlatamam... :D :D :D
Valla ne kadan mikemmeelll anlatamam... :D :D :D
Özlem çok kötüsün ama yaaa.
Tatile çıkamayacak olanları bir düşünün mesela beni :( :( Yeni iş değişimi nedeniyle seneye tatile çıkacağım. Acıyın banaaaa :) :)
Özlem çok kötüsün ama yaaa.
Tatile çıkamayacak olanları bir düşünün mesela beni :( :( Yeni iş değişimi nedeniyle seneye tatile çıkacağım. Acıyın banaaaa :) :)
Çok kötü olmuş gerçekten :(
Ama bak zaten bende tatilde falan değilim, öyle evde oturup duruyorum,
böyle tatil mi olur yani, hepi topu 3 gün zaten. :)
Neyseki önümüzde bayramlar var ;)
arkadaşlar 2 saat çıkmadan denizdeydim. yaklaşık birbuçuk saatini dalarak geçirdim. ama malesef karavana atışların hepsi. :D deniz suyu sıcaklığı süper, ferahlatıyor insanı :P şimdide denize 15 metre olan balkonda öğle yemeği için hazırlanıyoruz. malum deniz insanı açıktırıyor.
Murat, senin de hayat zormuş :D
valla sıcaktan kavrulduk.. yanıyoruz... murat anlatıp durma...
34ozkankurtuldu34
26/07/2010, 16:29
Nedir bu bizim çilemiz yaww tatildeki arkadaşlar şöyle buuz gibi bir BİRA açın benden olsun da rahatlayalım hep beraber puhahahaa :) zor iş yaww bu tatilde olmak coşkunu aradım şimdi garibim çalışıyor bu sıcakta :) :) :)
Nedir bu bizim çilemiz yaww tatildeki arkadaşlar şöyle buuz gibi bir BİRA açın benden olsun da rahatlayalım hep beraber puhahahaa :) zor iş yaww bu tatilde olmak coşkunu aradım şimdi garibim çalışıyor bu sıcakta :) :) :)
biz de çalışyoruz hemde ne çalışma....
34ozkankurtuldu34
26/07/2010, 16:36
Eser kolay gelsin :) kolay degildir biliyorum ama idare et biz tatildeyizde :) birileride çalışmalı ama dimi :) :) :) Herkez tatil yapsa EKONOMİ çöker :)
biz çalışalım... hele ben eylülde 20 gün tatile bir çıkayım....
Günaydın arkadaşlar.. gününüz güzel geçsin inşallah...
ademtahir
27/07/2010, 09:32
sabah şerifleriniz hayırlı olsun :)
ahanda murat yazacak şimdi.. yine balkondasın deniz dümdüz... ahhhh... ahhhh...
günaydın herkese. hayırlı günler olsun inşallahhh..
ahanda murat yazacak şimdi.. yine balkondasın deniz dümdüz... ahhhh... ahhhh...
günaydın herkese. hayırlı günler olsun inşallahhh..
yanılmışım... günaydın murat...
ademtahir
27/07/2010, 09:35
yeni uyandığın için demedi bir çay kahve bişey içsin söyleyeceğinden eminim :))
yanılmışım... günaydın murat...
günaydın :) yok yazmıyacam. 20 günlük tehtid olayından sonra vaz geçtim. tatilimin bitmesi yaklaşırken sonrasına yatırım yapayım diye düşündüm. anlatmayım şimdi balkondayım deniz dümdüz nescafemi yudumluyorum diye söylersem sizde tatilde aynısını filan yazarsınız bende mesaide kötü olurum sonra :D
bekliyorum tatilde ama güzel anları bizle paylaşmak istiyor...
günaydın :) yok yazmıyacam. 20 günlük tehtid olayından sonra vaz geçtim. tatilimin bitmesi yaklaşırken sonrasına yatırım yapayım diye düşündüm. anlatmayım şimdi balkondayım deniz dümdüz nescafemi yudumluyorum diye söylersem sizde tatilde aynısını filan yazarsınız bende mesaide kötü olurum sonra :D
iyi ki yazmadın.. abi sen yaz ya ne demek biz okuruz.... dikkat et monoton yaşıyorsun.. hep aynı her sabah balkondasın ve yine deniz dümdüz... Ama akşamları için bir şey demem hiç monoton değilsiniz maşallah.. izmir ekibi olarak..
bekliyorum tatilde ama güzel anları bizle paylaşmak istiyor...
iyi ki yazmadın.. abi sen yaz ya ne demek biz okuruz.... dikkat et monoton yaşıyorsun.. hep aynı her sabah balkondasın ve yine deniz dümdüz... Ama akşamları için bir şey demem hiç monoton değilsiniz maşallah.. izmir ekibi olarak..
yok dün akşam giremedim mesela foruma. saat 19:00 gibi tekneyle denize açıldık. saat 23:30 a kadar balık avladık. Allah bereket versin üç-beş bişiler yakaladık. şimdide erken kalktım kuşadası aquafantasy'e doğru yol alacam birazdan. hava bugün biraz serin. elimden geldiğince monoton geçirmemeye çalışıyorum. son 2 güne kadar full tempo. son 2 gün dinlenme moduna geçicem. malum bataryaları doldurmadan işe başlarsak halimiz haraap olur sonra :D
yok dün akşam giremedim mesela foruma. saat 19:00 gibi tekneyle denize açıldık. saat 23:30 a kadar balık avladık. Allah bereket versin üç-beş bişiler yakaladık. şimdide erken kalktım kuşadası aquafantasy'e doğru yol alacam birazdan. hava bugün biraz serin. elimden geldiğince monoton geçirmemeye çalışıyorum. son 2 güne kadar full tempo. son 2 gün dinlenme moduna geçicem. malum bataryaları doldurmadan işe başlarsak halimiz haraap olur sonra :D
biliyorum abi monoton yaşamadığını... takılayım dedim....resimlerde hep sen varsın maşallah... helal olsun abi yaşamayı biliyorsun... asıl bizim monoton... sabah iş akşam iş.. çarşıya çıksan hep aynı yerler.. deniz yok...
biliyorum abi monoton yaşamadığını... takılayım dedim....resimlerde hep sen varsın maşallah... helal olsun abi yaşamayı biliyorsun... asıl bizim monoton... sabah iş akşam iş.. çarşıya çıksan hep aynı yerler.. deniz yok...
sağol dostum. resimler konusunda biraz geri plana atmak lazım kendimi haklısın. :) biraz izleyicilerinde göz zevkini düşünmemiz lazım değilmi :D
WiSTaRiA
27/07/2010, 10:04
Günaydın Millet... Hayırlı günler herkeze...
sağol dostum. resimler konusunda biraz geri plana atmak lazım kendimi haklısın. :) biraz izleyicilerinde göz zevkini düşünmemiz lazım değilmi :D
olurmu abi ya sen hep ol resimlerde...
Günaydın Millet... Hayırlı günler herkeze...
günaydınlar...
StrawBeeRy
27/07/2010, 10:48
günaydın GPTR ailesi..
StrawBeeRy
27/07/2010, 10:51
günaydın Mert
abi nasılsın
sağol mert sen nasılsın..
StrawBeeRy
27/07/2010, 11:38
saol abi iyidir eskişehirde hava nasıl burda dün akşamüstü yağmurluydu şimdi havada bulut yok nerdeyse :)
burasıda öyleydidün akşam.. bugün kavruluyor...
34ozkankurtuldu34
27/07/2010, 13:07
Günaydın arkadaşlar malum tatildeyiz yeni uyandım :)
Burda 1 saat once yagmur avrdı sımdı gunluk gunselık guven olmuo ızmırın havasına:)
Kriminal
27/07/2010, 13:36
Tünaydın aaaa izmirde yagmurmu vardıı?keske ankarayada yagsa :)
dün akşam Eskişehire yağdı.. araba çok kötü oldu... leş gibi leş....
alperyonar
27/07/2010, 14:22
Eskişehir e yağdıysa bu akşamda Ankara ya yağar. Biraz serinleriz..
Tünaydın aaaa izmirde yagmurmu vardıı?keske ankarayada yagsa :)
Abi valla buna yagmur dersen yagdı yagan yagmur sadece yerlerı ısaltıo ve tertemz arabyı kırletıor izmirin havası ıste 15 dk yagdı sımdı bulutlar gıdıo heryer gunes:)
34ozkankurtuldu34
28/07/2010, 13:33
Günaydın millet kimler var bakalım :)
ademtahir
28/07/2010, 13:36
Günaydın millet kimler var bakalım :)
tünaydın özkan :)
biz hep burdayız.
34ozkankurtuldu34
28/07/2010, 13:46
Günaydın adem abi bizde hep burdayızda akşam erken kaçtım açtık gene şişeyi :)
ademtahir
28/07/2010, 13:49
akşam bizde büyüğümüz başımızda oturduk ama bizde deniz olmadığı için havuza karşı oturdum kendimi kandırdım :S
34ozkankurtuldu34
28/07/2010, 14:11
Her zaman masada bir büyük olmalı gerçekten :)
WiSTaRiA
28/07/2010, 22:07
O masada büyükle beraber bir yakalıyamadım seni bir yakalarsam varya yanımda getirdiğim 2 büyükle sorucam sana :):)
O masada büyükle beraber bir yakalıyamadım seni bir yakalarsam varya yanımda getirdiğim 2 büyükle sorucam sana :):)
O büyükleri İzmir'e getirebilirsin Orçun :)
StrawBeeRy
28/07/2010, 22:29
sabah sohbetleri yaw gece sohbetlerine geçin :)
hoopp mesai saatleri dışındayız kapalıyız...
Tabelayı assaydın fark ederdik. Hem yaz saati uygulaması var heryerde avm ler bile 23:00 te kapanıyor :)
WiSTaRiA
28/07/2010, 22:52
O büyükleri İzmir'e getirebilirsin Orçun :)
Eskişehirde misafiriniz olucak o büyükler...
hoopp mesai saatleri dışındayız kapalıyız...
Kusura bakma kapıyı kırdık girdik :):)
Tabelayı assaydın fark ederdik. Hem yaz saati uygulaması var heryerde avm ler bile 23:00 te kapanıyor :)
Mesaiye kaldık bugün.... :):)
koyublack
28/07/2010, 23:41
bu tatil de ne yorucuymuş yaa. denizde yüzmekten kollarım hala ağrıyor :) o yüzden sabah saatlerinde yazamıyorum.
WiSTaRiA
29/07/2010, 00:06
tatile giden var gidemiyen... :)
koyublack
29/07/2010, 00:07
2 hafta ağustos böcüğü gibi dolancaz artık ama ondan sonra karınca gibi çalışmaya devam :)
arkadaşlar sizi gece sohbetlerine alsak..
ademtahir
29/07/2010, 09:46
sabah sohbetçilerine günaydın....
Günaydınnnnnn :)
https://img401.imageshack.us/img401/5487/gnaydn07eu91ws2.gif
ademtahir
29/07/2010, 09:52
bugün herkez uyuyor heralde eser'den bile ses yok daha :D
WiSTaRiA
29/07/2010, 09:53
Günaydın millet :):)
günaydın herkese, iyi mesailer...
WiSTaRiA
29/07/2010, 10:38
Valla hepinize günaydın bana iyi uykular... Böyle siz çalışın ben uyuyacağım :):)
ademtahir
29/07/2010, 10:46
Valla hepinize günaydın bana iyi uykular... Böyle siz çalışın ben uyuyacağım :):)
sen uyu orçun biz çalışırız sıkıntı etme sen
WiSTaRiA
29/07/2010, 10:48
eyvallah abi.. Siz uyurkende ben çalışıcam hak geçmesin :)
Günaydınlar...
Bugün işi başı yaptım, bir telaş, bir yoğunluk sormayın :(
Allah' tan bugüne piyango biletim var da akşam bu dertten kurtulacağım :D
StrawBeeRy
29/07/2010, 12:39
günaydın öğlen olmuş ben daha yen kalktım :D
bugün herkez uyuyor heralde eser'den bile ses yok daha :D
tünaydın.. abi işte biraz problem varda onları halletmem lazım.. biliyorum aklım burada ama.. şu problemi halledeyim aranızda olacağım..
ademtahir
29/07/2010, 12:43
Günaydınlar...
piyango kesin çıkacaksa akşama misafiriniz olurum :D
StrawBeeRy
29/07/2010, 12:45
Günaydınlar...
zaten piyango çıkarsa forumdan baya bir kişi akraba çıkar herhalde :D :D :D
ademtahir
29/07/2010, 12:46
tünaydın.. abi işte biraz problem varda onları halletmem lazım.. biliyorum aklım burada ama.. şu problemi halledeyim aranızda olacağım..
esercim kolay gelsin uzaktan yardımla bişeyler yapabilirsek hemen başlayalım..
Arkadaşlar çıkarsa ya da çıkacaksa kelimelerini kabul etmiyorum.
Çünkü çıkacak, hissediyorum çıkacak :D :D :D
StrawBeeRy
29/07/2010, 12:51
inşallah çıksında gerisi kolay :D :D
ademtahir
29/07/2010, 12:52
özlem akşam yemeğine 2 kişi daha ekle ben çıkıyorum şimdi yola saat 6 gibi ordayım sevincine ortak olmak istiyorum :D
piyango kesin çıkacaksa akşama misafiriniz olurum :D
Aaa lütfen sırasınızı bekleyin lütfen. Özlem önce bana abarth esse esse alacak. Sonra size sıra gelir :) Bak cıngar çıkartırım ona göre :D :D
WiSTaRiA
29/07/2010, 18:37
Yasemin esas sen sıranı bekliyeceksin arkadaşım... Akrabamla arama girme.. :)
Özlem ben senin babaannenin kardeşinin oğlunun torunuyum unutma sevgili akrabam...
Enişteme çok çok selam... Düğününüzde ne oynamıştık hatırlamıyomusun aaa :):) Neyse piyango çekilsinde konuşuruz sonra... Enişte beye selamlar... :)
ademtahir
29/07/2010, 18:42
piyango çıktı heralde özlemden ses yok kayboldu gitti
tühh tühhh gitti paralar bu kadar akrabasını yüz üstü bıraktı :D:D:D
Özlem ben senin babaannenin kardeşinin oğlunun torunuyum unutma sevgili akrabam...
Enişteme çok çok selam... Düğününüzde ne oynamıştık hatırlamıyomusun aaa :):) Neyse piyango çekilsinde konuşuruz sonra... Enişte beye selamlar... :)
:worthy00::worthy00: Büyüksün hoca ne diyeyim. Anında akraba oluverdin :) :)
WiSTaRiA
29/07/2010, 18:54
aa akrabayız zaten ama açıklamak istemiyorduk dimi özlem? :):)
Anam anam deyim ben size, 2 dakka yok olduk neler olmuş neler :D :D :D
Süpersiniz valla. Bu kadar yoğun isteğin, desteğin üzerine bu piyango
çıkmazsa artık ben bu şansıma daha ne söylerim bilemiyorum.
Bu arada çekiliş kaçta oluyor???
Aaa lütfen sırasınızı bekleyin lütfen. Özlem önce bana abarth esse esse alacak. Sonra size sıra gelir :) Bak cıngar çıkartırım ona göre :D :D
Yasemin' cim sen hiç merak etme. Para hesabıma geçer geçmez
kapında bil :) İzmir caddelerinin tozu atılacak...
Orçun, neyse piyango çekilsinde konuşuruz sonra kısmı beni çok
derinden yaraladı. Akrabalığımızı tekrar gözden geçirmemiz
gerekecek sanırım.... :)
piyango çıktı heralde özlemden ses yok kayboldu gitti
tühh tühhh gitti paralar bu kadar akrabasını yüz üstü bıraktı :D:D:D
Adem, çok sağol iki dakika işe daldık die hemen bizi kaçak yaptın. :)
aa akrabayız zaten ama açıklamak istemiyorduk dimi özlem? :):)
Ama bak çaktırma dedim o kadaaarr :)
WiSTaRiA
29/07/2010, 20:26
:):) 9da çekiliyo olması lazım...
Göreceğiniz üzere yine hüsran :no000000::no000000::no000000:
Başka bahara diyelim...
WiSTaRiA
29/07/2010, 23:05
Sağlık olsun... Allah vücut sağlığı ağız tadı versin hayat devam ediyor sonuçta.. Yüce rabbim çok verip sapıttırmasın az veripte muhtaç ettirmesin.. Halimize bin şükür...
StrawBeeRy
29/07/2010, 23:16
tüh be zengin olucaktık ne güzel nese sağlık olsun kısmet değilmiş
bu arada kapattık öbür dükkanda montajdayız hadi gece sohbetine
olsun özlem canımız sağolsun. Hayatta ne biletler tükendi ne de ümitler. Bir başka bahara kaldı hayallerimiz.
ademtahir
30/07/2010, 09:31
canlar günaydın...
güneşin sıcaklığı gönlümüzde olsun :)
geldik yine sabah sabah başladık baş ağrısı diş ağrısı diye :D
günaydınlar .... benimde başım ağrıyor abi.. oradan arveles göndersene 2 kutu...
ademtahir
30/07/2010, 09:35
geçmiş olsun eserim
istediğin arveles olsun kahvaltını yaptıysan 1 tane salla en 12. dakikada ağrın geçer inş. :D
eyvallah abi.. sağol.... görüntüsü yetti....
ademtahir
30/07/2010, 09:41
bu ilaç çok iyi hemen ağrıları keser ama benim tavsiyem her ağrı kesici olduğunda içmemek lazım belli bir süre sonra faydası olmuyor arada değişiklik yapmak lazım :)
WiSTaRiA
30/07/2010, 09:54
Günaydın gençlik...
GÜNAYDINNNNN
https://3.bp.blogspot.com/_aIPSwgZGrQE/SVMttKw9bEI/AAAAAAAAAAs/xcemFAj35v8/s320/g%C3%BCnayd%C4%B1n.gif
StrawBeeRy
30/07/2010, 10:54
günaydın şu an pastanede çay içiyorum ısmarlarım gelen varsa gelsin :)
ademtahir
30/07/2010, 10:55
günaydın şu an pastanede çay içiyorum ısmarlarım gelen varsa gelsin :)
afiyet olsun
ben şimdi yola çıksam saat 7 gibi orda olurum inş.
bekle pastanede beni geliyorum :D:D:D
krakercocuk
30/07/2010, 10:56
ne güzel olurdu..bende sahil kokusu ve görüntüsü eşliğinde yapacağım birazdan bende beklerim;)
StrawBeeRy
30/07/2010, 10:59
akşam 9 10 a kadar burdayım her zaman beklerim çağırmama gerek yok ;)
günaydin kizlaR:D
Sanada günaydın bilader
Sanada günaydın bilader
eyvallah izmirli kardeşim:)
vay be ben acaip çalışıyorum. sorma gitsin.... bugün rejime başladım... hedef ilk ay 5 kilo... ahada buraya yazdım...
@ jass: sabah resmi koymuşsun canımı kahve istettin...
krakercocuk
30/07/2010, 11:50
biz çok duyduk o lafları:D
bugün öğlen yemekte ekmek yemek yok... makarna yok pilav yok... aç kalıcam ama zayıflyacağım..
abi senin diyete ihtiyacın yok her halin karizma:)
abi senin diyete ihtiyacın yok her halin karizma:)
eyvallah.. kardeşim 3 haneli sayılara geldim.. biraz kilo vermem lazım..
vay be ben acaip çalışıyorum. sorma gitsin.... bugün rejime başladım... hedef ilk ay 5 kilo... ahada buraya yazdım...
@ jass: sabah resmi koymuşsun canımı kahve istettin...
Vallahi ben gelir gelmez 2 tane içtim Eser. Şimdide hazırlıyorum kendime :)
Bu arada diyet hayırlı olsun. Bir yerden destek alıyor musun bilmiyorum ancak bilinçsizce yapılan diyetlerde metabolizma ciddi zararlar görür. verdiğin kilonun çok daha fazlasını geriye alırsın. Ayrıca ekmek-makarna, pilav yok demişsin. Yanlış bir hareket çünkü vücudun bunlarada ihtiyacı var ölçüyü kaçırmamak adına yenilmeli. Pirinçteki şekeri diğer yediğin hiç bir tatlıda bulamazsın o yüzden pilavdan uzak kalmak mantıklı. Sık sık küçük atıştırmalar yapman en güzeli. Bu arada 1 çay bardağı leblebi bir ince dilim ekmek ile aynı kaloride olup, ekmekten daha fazla tok tutma özelliğine sahiptir. Bilgine :) :)
wayy prof olmuşsun yasemin maşallah :D
Vallahi ben gelir gelmez 2 tane içtim Eser. Şimdide hazırlıyorum kendime :)
Bu arada diyet hayırlı olsun. Bir yerden destek alıyor musun bilmiyorum ancak bilinçsizce yapılan diyetlerde metabolizma ciddi zararlar görür. verdiğin kilonun çok daha fazlasını geriye alırsın. Ayrıca ekmek-makarna, pilav yok demişsin. Yanlış bir hareket çünkü vücudun bunlarada ihtiyacı var ölçüyü kaçırmamak adına yenilmeli. Pirinçteki şekeri diğer yediğin hiç bir tatlıda bulamazsın o yüzden pilavdan uzak kalmak mantıklı. Sık sık küçük atıştırmalar yapman en güzeli. Bu arada 1 çay bardağı leblebi bir ince dilim ekmek ile aynı kaloride olup, ekmekten daha fazla tok tutma özelliğine sahiptir. Bilgine :) :)
diyet uzmanı... tühhh.. karıştırdım.. başka konuya yazacaktım...
sağol Yasemin...
ademtahir
30/07/2010, 15:40
esercim,
hayırlı olsun umarım başarılı olursun diyetinde
2 yıl önce bende ciddi bir şekilde diyet yapmıştım tüm fazlalıkları atmıştım ama büyük kısmını geri aldım onunda sebebi kullandığım ilaçlardan kaynaklanıyor sürekli diyet yapmam gerekiyor onuda yapamam valla o kadarı fazla gelir :D
eğer istersen sana bu konuda yardımcı olabilirim kırmızı sarı yeşil denen besleme türü var onları sana mail atabilirim ayrıca ben birde ilaç kullandım onunda ismini verebilirim o bildiğimiz zayıflama ilaçlarından değil...
benim listeye göre gidersen 1. ayda vucut kitle endeksinin %10una kadar verirsin ama sonraki aylarda ayda 2 kilo verirsin ve karın bölgesinden 1. ayda yakşalık 6cm incelme olur.
şimdi böyle güzel güzel yazınca diyete başlamak geldi içimden ama akşam saç kavurma yapacam yanında bol nar ekşili çoban salata ve rakı içecem :D
memnun olurum adem abi.. ama ilaç kullanmayı düşünmüyorum... arada birde spor yaparım.. kilolardan kurtulurum...
ademtahir
30/07/2010, 16:19
memnun olurum adem abi.. ama ilaç kullanmayı düşünmüyorum... arada birde spor yaparım.. kilolardan kurtulurum...
tamam eserim kağıtlar evde yarın getiririm scan eder mail atarım...
eğer spor yapacaksanda spordan önce 1 fincan nescafe iç kahvede carnitin özelliği olduğu için çok iyi yağ yakıyor...
gün içinde bol süt ürünleri tüketmeye bak simit ayran çok güzel olur ara öğünlerde en iyi yağ eritende kaşar peyniridir :d
eğer spor yapacaksanda spordan önce 1 fincan nescafe iç kahvede carnitin özelliği olduğu için çok iyi yağ yakıyor...
gün içinde bol süt ürünleri tüketmeye bak simit ayran çok güzel olur ara öğünlerde en iyi yağ eritende kaşar peyniridir :d
eyvallah abi.. sağol...
wayy prof olmuşsun yasemin maşallah :D
Bir ara diyetisyen desteği almıştım Mehmet. Ayrıca diyetisyen arkadaşlarımda olunca sohbet arasında öğreniyoruz bir şeyler.
diyet uzmanı... tühhh.. karıştırdım.. başka konuya yazacaktım...
sağol Yasemin...
Ne demek umarım başarılı olursun.
Adem, senin de diyetisyenden kalır yanın yokmuş maaşallah. :)
Bu arada sana uygulanan liste Eser için uygun olmayabilir. Yine de en güzeli bir diyetisyenden destek almalı diye düşünüyorum.
ademtahir
30/07/2010, 17:45
yasemin o kadarda olsun dimi kardeş :D
hiç acıkmadım ben valla... yemekte dikkat ettim... az yedim ama hiç acıkmadım... akşamda şöyle bir spor yaparım.. bilgisayar önünde açarım forumu.. parmaklarımı şöyle bir çalıştırım...
ademtahir
30/07/2010, 17:47
parmaklarını çok çalıştırınca iyi zayıflarsın eserim en iyi spordur pc karşında parmak oynatmak :D:D:D:
parmaklarını çok çalıştırınca iyi zayıflarsın eserim en iyi spordur pc karşında parmak oynatmak :D:D:D:
harbiden değilmi.... yarın tüm gün spor yapacam o zaman...
ademtahir
30/07/2010, 17:55
eserim yemek yemezsen zayıflayamazsın metobolizma çalışması lazım yemediğin zaman metobolizman atölye gibi çalışır yediğin zaman fabrika gibi çalışır fabrika çalışırsa zayıflarsın bol su ve 5 öğün yemelisin :D
sabah tereyağlı kaşarlı yumurta bol yağa pişir
kuşluk vakti 2 tane tatar böreği
öğlen 1,5 iskender yanında cola
ikindin ekmek arası döner
akşam duble adana kebab :D
tabi bunlar işin muhabbeti ama 5 öğün ye kardeş
eserim yemek yemezsen zayıflayamazsın metobolizma çalışması lazım yemediğin zaman metobolizman atölye gibi çalışır yediğin zaman fabrika gibi çalışır fabrika çalışırsa zayıflarsın bol su ve 5 öğün yemelisin :D
sabah tereyağlı kaşarlı yumurta bol yağa pişir
kuşluk vakti 2 tane tatar böreği
öğlen 1,5 iskender yanında cola
ikindin ekmek arası döner
akşam duble adana kebab :D
tabi bunlar işin muhabbeti ama 5 öğün ye kardeş
mazallah bunları yersem obez olurum valla....
ademtahir
30/07/2010, 17:59
mazallah bunları yersem obez olurum valla....
200 kg olursun en fazla :D
yasemin bu arada belirtiyim esere göndreceğim liste bana uygulanan değil dünyadaki her insanın uyması gereken liste sağlıklı yaşam için gerekli ama bende bu boğaz varken zor :D
WiSTaRiA
30/07/2010, 21:35
Şu listeden bende rica etsem :):)
bu ilaç çok iyi hemen ağrıları keser ama benim tavsiyem her ağrı kesici olduğunda içmemek lazım belli bir süre sonra faydası olmuyor arada değişiklik yapmak lazım :)
Baş ağrısında bu ilacın üstüne tanımam. :)
Migrenime acayip iyi geliyor.
Bu yüzden İbrahim Ethem' in iyi müşterisiyim. :)
En güzel yanı da aç karnına içilebiliyor olması...
Bu arada diyet konusuna gelince her şeyden küçük porsiyon olarak yeseniz yeter.
Pilav da, tatlı da yiyin ama her gün, her öğün olmasın.
Az ve sık sık yiyerek biraz da hareket ile halledilebilir ;)
StrawBeeRy
30/07/2010, 21:49
kapattık son müşteri daha almıyoruz hadi gece sohbetine..
WiSTaRiA
30/07/2010, 22:03
Gecelere devam...
ademtahir
30/07/2010, 23:08
ömrümde böyle rakı görmedim su içer gibi gidiyor arkadaşlar :D
Adem gece sohbetlerine geçmelisin :)
Bu arada afiyet, şeker olsun...
ademtahir
30/07/2010, 23:11
gece sohbetlerine hiç girmedim daha döverler şimdi beni orda :D
günaydın..... iyi pazarlar GPTR ailesi......
StrawBeeRy
01/08/2010, 11:55
iyi pazarlar herkeze
serkankucuk
01/08/2010, 12:03
dinlenmek için iyi bi gün... ama dinlenmek de yok pek.. araba temizlenecek koltuklar silinecek :)
valla çok sıcak.... bu sıcakta araba mı yıkanır.... allah korusun...
StrawBeeRy
01/08/2010, 12:25
bizim dükkanda elemanlar sıcakta bütün gün araba yıkıyorlar valla :)
serkankucuk
01/08/2010, 12:39
benim otopark güneş almıyo pek ama sıcak mıcak yapıcam artık. arka koltuk döşemesini söktüm yıkadım geri kalanını da silicem..
valla kolay gelsin..... biz dün akşam yıkattık....
Benim yigenimde dün arka koltuğa kustu dolayısıyla bugün koltukları yıkama gunü
Benim yigenimde dün arka koltuğa kustu dolayısıyla bugün koltukları yıkama gunü
eyvah.. geçmiş olsun.... hiç arabama böyle bir şey olmasını istemem....
StrawBeeRy
01/08/2010, 12:49
kolay gelsin ben çözümü buldum artık çıkmıyordu kirler en iyisi deri koltuk
kolay gelsin ben çözümü buldum artık çıkmıyordu kirler en iyisi deri koltuk
o da sıcakta hiç çekilmiyor valla....
StrawBeeRy
01/08/2010, 12:54
o da sıcakta hiç çekilmiyor valla....
arka koltuğa pek oturan olmadığı için sorun yok :)
eee sabah kalktın garaj yoksa güneşte yanar o.. oturamazsızn...
StrawBeeRy
01/08/2010, 12:57
garajı olanlar varsa hiç düşünmesin gerçi güneş olmasına gerek yok arabanın içi piştiği zaman onlarda pişiyor :)
Hadi davranalım daha denize gideceğiz :)
Hadi davranalım daha denize gideceğiz :)
hadi bakalım iyi eğlenceler....
Günaydın GPTR.
Yada tünayudın :) :)
Punto_Can
01/08/2010, 14:01
tünaydın :)
çapaklı gözlerim,dağınık saçlarım ve aç karnımla herkese selam :D
heheheh benden daha kötü durumda olanlarda varmış demekki :) :)
valla nerde kaldınız... biz sabahtan beri buradayız... hoşgediniz...
serkankucuk
01/08/2010, 15:27
ohoo bütün koltukları tavanı da sildik artık kuruma vakti.... bana da dinlenme vaktii...
geçmiş olsun.... çabuk halletmişsin...
serkankucuk
01/08/2010, 15:29
valla canım çıktı önce deterjanlı suyla sonra sadece suyla sildim. zaten bu arabayı aldığımdan beri ellerim de mahvoldu sürekli bi cila bi deterjan bi sil bi parlat
Sözkonusu rock siyahı olunca sizin eller o detarjan ve ciladan hiç çıkmayacak :)
StrawBeeRy
01/08/2010, 21:51
Sözkonusu rock siyahı olunca sizin eller o detarjan ve ciladan hiç çıkmayacak :)
yokki arizonamız senede 1 kere yıkayalım :)
seneyi bulmadık hiç lütfen 4 ay maxımum :) :)
StrawBeeRy
01/08/2010, 21:56
seneyi bulmadık hiç lütfen 4 ay maxımum :) :)
:D farketmez hadi 6 ay olsun rock siyah 2 hafta yıkama bakalım ne oluyor :D
Çamur rengi oluyor. Benimkinin biraz daha farklı bir tonuna dönüyor.
StrawBeeRy
01/08/2010, 22:00
Çamur rengi oluyor. Benimkinin biraz daha farklı bir tonuna dönüyor.
evet ama işte ondan sonrası önemli tazyikli su bile çıkarmıyor :)
Vallahi benimki suyu gördüğü anda yumuşuyor. :)
İlaçlı su siyah akarken durulandığında pırıl prpıl parlıyor. Maşallah benim puntoma :) :)
StrawBeeRy
01/08/2010, 22:06
maşallah senin puntona :) benimkini kışın pis göremezsiniz tertemiz :)
e yani bende aynı işte olsam öyle olurdu. Eskiden diğer arabalarımda 2-3 günde bir mutlaka yıkardım. Zamanım yoksa yıkatırdım. Ancak bu aracımda son 5-6 aydır böyle oldu. Yeni işyerimin otoparkı mıcır ve kum. Her giriş çıkışta çıkan toz bulutu arabaların üstünde: Sabah yıkatsan 2 saat sonra yine ayı oluyor maalesef :(
ademtahir
02/08/2010, 09:38
herkeze günaydın
mutlu huzurlu başarılı bir hafta olsun inş....
günaydın arkadaşlar.. herkese yepyeni , gıcır gıcır bir haftanın ilk gününde sağlık ve mutluluklar diliyorum..
İyi haftalar
https://t3.gstatic.com/images?q=tbn:cVRHz3eCUiASOM:https://img166.imageshack.us/img166/1934/lohappyadvertisement275xb6.jpg&t=1
alperyonar
02/08/2010, 12:37
Herkese iyi çalışmalar :)
StrawBeeRy
02/08/2010, 13:02
tünaydın herkeze kolay gelsin iyi çalışmalar
tünaydın herkeze kolay gelsin iyi çalışmalar
Sağolasın, kolaysa başına gelsin :P
WiSTaRiA
02/08/2010, 20:44
Sabah sohbetinde kimse yok gece sohbetinde de kimse yok nerde bu millet :) Hadi gece sohbetlerine...
https://www.miskokulum.com/resim/gunaydin_0.jpg
ademtahir
03/08/2010, 09:28
günaydın şeker kız candy :)
günaydın tüm dostlar
Günaydın benim biricik geniş forumum :D
krakercocuk
03/08/2010, 10:54
hayırlı sabahlar bol kazançlı bereketli bir gün olsun
ademtahir
03/08/2010, 10:56
patronlar bu saatte geliyor demekki :D
biz ırgat grubu sabah 8 de günaydın diyoruz..
krakercocuk
03/08/2010, 10:59
benim işe başlamam en az 11:) kendime gelemezsem zaten çalışamam..beyin işi yapıyoruz
ademtahir
03/08/2010, 11:00
haklısın fırat sen beyin işi yapıyorsun biz ameleyiz dimi :D
naptin abi yenge işini:D
ademtahir
03/08/2010, 11:08
beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır :S
beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır :S
boşver abi çileyi takilmana bak:D
ademtahir
03/08/2010, 11:14
boşver abi çileyi takilmana bak:D
yeni bir aşk yeni bir iş yeni bir dünyaya bak diyorsun yani :D
yeni bir aşk yeni bir iş yeni bir dünyaya bak diyorsun yani :D
hiç farketmez abi olmadi gel bana bak:Ddaha ne yapayim senin için:D
krakercocuk
03/08/2010, 11:20
abi sen ilacı hazır alıp satıyosun yada dağıtıyosun:D bilmiyorum tam olarak
bense ilacı önce yaratmak zorundayım:ressam:
ademtahir
03/08/2010, 11:21
hiç farketmez abi olmadi gel bana bak:Ddaha ne yapayim senin için:D
izmirden bi yer bul banada bende geleyim bi eczane açayım oraya hayatımı yaşayım birazda :)
izmirden bi yer bul banada bende geleyim bi eczane açayım oraya hayatımı yaşayım birazda :)
sana kibris şehitlerinden bi tükkan tutariz istesende gidemezsin zaten:)
ademtahir
03/08/2010, 11:36
edirne tekirdağ ve izmir yaşamayı istediğim şehirledir trakya biraz uzak olduğu için izmiri her zaman istemişimdir ama nasip olmadı nedense
konyadan her kaçtığımda bi daha gelmeyecem dedim yine geldim :D
edirne tekirdağ ve izmir yaşamayı istediğim şehirledir trakya biraz uzak olduğu için izmiri her zaman istemişimdir ama nasip olmadı nedense
konyadan her kaçtığımda bi daha gelmeyecem dedim yine geldim :D
konya şehir olarak güzel ama etli ekmek olayi bitirdi bizi.izmirde konyali arkadaşım var götürmüştü bizi etli ekmek ismarlim dedi size bizde bekliyoruz şöyle sicacik ekmek içinde bol et gelcek gele gele pide geldi bildiğimiz:D
ademtahir
03/08/2010, 11:40
konya şehir olarak güzel ama etli ekmek olayi bitirdi bizi.izmirde konyali arkadaşım var götürmüştü bizi etli ekmek ismarlim dedi size bizde bekliyoruz şöyle sicacik ekmek içinde bol et gelcek gele gele pide geldi bildiğimiz:D
nerde yediğinize bağlı onur
her yer etliekmekçi oldu herkez usta oldu bende başlayacam :D
sen gel misafirim ol etliekmeği ye ömrünün sonuna kadar anlatırsın
nerde yediğinize bağlı onur
her yer etliekmekçi oldu herkez usta oldu bende başlayacam :D
sen gel misafirim ol etliekmeği ye ömrünün sonuna kadar anlatırsın
valla bilmiyorum 10sene kadar oldu.alkol bulmak için konyanın dişina benzinliğe gitmiştik anca ordan bulabildik o da iyidi:D
ademtahir
03/08/2010, 11:44
valla bilmiyorum 10sene kadar oldu.alkol bulmak için konyanın dişina benzinliğe gitmiştik anca ordan bulabildik o da iyidi:D
gece 12 oldumu tekel bayiler kapanır burası konya :D
o saatten sonra bi yerde oturacan uslu uslu içecen illa ben dışarda içecem diyorsan arapoğlu makasında taksici bi amca var arabanın arkasında kazık fiyata satar ordan alcan :D
gece 12 oldumu tekel bayiler kapanır burası konya :D
o saatten sonra bi yerde oturacan uslu uslu içecen illa ben dışarda içecem diyorsan arapoğlu makasında taksici bi amca var arabanın arkasında kazık fiyata satar ordan alcan :D
bidahaki geldiğimde nevale ile gelcem zaten:D
krakercocuk
03/08/2010, 11:47
sana kibris şehitlerinden bi tükkan tutariz istesende gidemezsin zaten:)
;)
ademtahir
03/08/2010, 11:49
bidahaki geldiğimde nevale ile gelcem zaten:D
sen gel gerisi kolay buzdolap dolu rakı bira ve votka var hangisinden istersen doya doya iç :D
sen gel gerisi kolay buzdolap dolu rakı bira ve votka var hangisinden istersen doya doya iç :D
eyvallah abi.ben de jack getiririm sana sabaha çikmayiz zaten:D
ademtahir
03/08/2010, 11:54
eyvallah abi.ben de jack getiririm sana sabaha çikmayiz zaten:D
sabah selayı okusunlar
imamın kayığına binelim gidelim :D
sabah selayı okusunlar
imamın kayığına binelim gidelim :D
sabah sabah içki muhabbeti kafam güzel oldu:D
StrawBeeRy
03/08/2010, 11:56
günaydın GPTR herkeze kolay gelsin