Orijinalini görmek için tıklayınız : Sabah sohbetleri
ademtahir
09/11/2010, 11:47
en güzel arabalar murat 124 idi aslan gibi arabaydı arıza derdi yoktu yapsa bile çok ucuz halledilirdi yedek parçası nerdeyse bakkalda bile vardı :D
he len benim eski araba :D
zafermutlu
09/11/2010, 11:52
bende broadwayin komple motor yapımı 400tl. ben motor degiştirdim. 800tl ye. bu arabaların bakımı 800tl..
geçmiş olsun. bu arabalarda ki arızaların artması özelliklerin artmasıyla oluyor bence. eskiden beyaz eşyalar 15 yıl giderdi. şimdi garantisi bitti mi her an atabilirsiniz. arabada buna dogru gidiyor garantisi bitti mi degiştir...
Sağol,teşekkürler...
Kesinlikle katılıyorum. Herşey elektronik hale gelmeye başladığından,
dijital şeyler artmaya başladığından beri herşey böyle olmaya başladı.
2000.mesajin hayirli olsun özlemcim :D iyi bir yer bulmaniz sevindirici olmuş.bakalim benim de 10000 km az kaldi servis yollari taştan yapicaz :)
Bakım bişey değil, dert etme. Yağ, su koydun mu tamamdır işte... ;)
ademtahir
09/11/2010, 11:54
akşam tv ye bakarken türk malı dizisi varmış tam o anda bir hacı murat vardır orjinal süper bişeydi içim gitti arabaya :D
evet hiç olmazsa 9 günlük tatilde rahat rahat gezersiniz Özlem. Şimdiden geçmiş olsun sana..
Evet Onur, iyi bir usta bulmak gerçekten önemli...
Bir kere aracı istediğin yerden gelip alıyorlar ve işi bitince
istediğin yere teslim ediyorlar. En güzel tarafı da 7/24 arayabiliyor
olmamız... Bayram, tatil farketmez.. Ne zaman sorunuz ya da sorununuz
olursa arayabilirsiniz dedi. Ayhan' ın iyi bir yer bulmak için araştırmadığı
yer kalmadı. Burayı beğendi, bakalım şimdi birde işlemi
bitirdiğinde ne olacak...
Hoş sadece fiat araçlarına bakıyor ve 10 yıldan fazla fiatta çalışmış.
Yine de bir sorun olmamasını umut ediyoruz...
Bakım bişey değil, dert etme. Yağ, su koydun mu tamamdır işte... ;)
yok be özlem bir sürü sorunu var hepsini tek tek söylücem garantiden halletderler.gövdeden gelen ses kapi kollari davlumbazlar otomatik cam tuşlari yağ su iviri ziviri falani filani olani olmayani :D
Özlem'cim, hoşgeldin. Geçmiş olsun. Bayram öncesi yapılması daha iyi. Bayramda kafan rahat eder.
Onur, kapı kolu döşemesini unutma sakın. Sen yapamazsan Cumartesi ben götüreyim servise :D :D
Murat, hoşgeldin arkadaşım.
valla yasemin gidelim bir ara senle şu servise sen anniyosun bu işlerden :D
valla yasemin gidelim bir ara senle şu servise sen anniyosun bu işlerden :D
Onur ben sana tavsiye ederim. senin servise yaptıramadığın işlemler var ise yasemini yanına alabilirsin :D
@JASMİNE = Murat, hoşgeldin arkadaşım.
Hoşbulduk arkadaşım. iyimisin?
yasemin sever bu işleri :D
ufuk_punto
09/11/2010, 13:19
herkese ii günler..ya jantlarımı satıyorum.kargo şirketlerine sordum.benden kilo istiyorlar..bizim jant lastik ağırlığı aşağı yukarı kaç kilo gelir.
ademtahir
09/11/2010, 14:10
uyku girdi bedene git yat dede yerine :D
ben birazcık uyuyum arkadaşlar kendinize dikkat edin..
Ya Adem, kıskandırma bizi yaaa.
Şu an o kadar uykum var ki revire çıkıp yatıcaktım,
kapıyı kitlemişler kimsede yook... :(
Lodos mu çarptı ne? :S
ademtahir
09/11/2010, 14:50
yarım saat zor uyudm özlemcim çok sinirlendim gelen beni sordu giden beni sordu tlf zır zır çaldı günaha sokarlar zorla :S
yarım saat zor uyudm özlemcim çok sinirlendim gelen beni sordu giden beni sordu tlf zır zır çaldı günaha sokarlar zorla :S
:) ne güzel olmuş tüh tüh.. telefonu ben bilsem bende çaldırırdım. Adaletmi bu yaw..
ademtahir
09/11/2010, 14:57
murat keşke sende arasaydın tlf var herkesde sende yokmu :)
geceleri az uyuyorum ben o yüzden gündüzleri azıcık uyumasam sallanıyorum :D
çaktırmadan telefonunu versene işareti yaptım sana o akşam ama demekki ilgini çekememişim :D :D
ademtahir
09/11/2010, 15:01
çaktırmadan telefonunu versene işareti yaptım sana o akşam ama demekki ilgini çekememişim :D :D
kusuruma bakma muratcım farkedememişim şincik vereyim sana :D :D :D
hay Allah, birinin gözü mü kaldı acabaa...:rolleyes: :rofl:
ademtahir
09/11/2010, 15:24
senin gözün kaldı özlemcim :D
kem gözleri şiş elemtere fiş :D
Ama aşk olsun ne öyle, kem göz falaannn.. :(
Keşke biraz daha sevgi dolu ve anlayışlı olsanız...
Sadece uyumak istedim ne var bunda... :D :D
ademtahir
09/11/2010, 15:31
özlemcim ben sevi doluyum arkadaş dost canlısı birisiyim daha beni tanıyamadıysan ne diyim :D
özlemcim ben sevi doluyum arkadaş dost canlısı birisiyim daha beni tanıyamadıysan ne diyim :D
:D:D
Arkadaşım hiç şüphem yok.
Hep Onur karıştırıyo zaten, keşke senin kadan olsa... :D :D
Baksana hemen kem göz demiş... :D
ademtahir
09/11/2010, 15:39
onur gibi olsa keşke herkes neler var neler içimizde ortalığı karıştıran iftira eden Allah korusun onların zulmünden..!
Arkadaşım hiç şüphem yok.
Hep Onur karıştırıyo zaten, keşke senin kadan olsa... :D :D
Baksana hemen kem göz demiş... :D
ne kadan da muhtesem birisiniz göz kamaştirici size kanim isindi annem olun pilisss :D
araçsız kaldım zaten, güya akşama teslim edecekler ama bakalım...
Onur, yolla evladım senin evoyu... :D
ademtahir
09/11/2010, 15:50
özlem senin oğlan seni arabasız bırakmaz sıkıntılanma hemen gönderir :D
selamın aleyküm millet....
araçsız kaldım zaten, güya akşama teslim edecekler ama bakalım...
Onur, yolla evladım senin evoyu... :D
bravo yollayam bu muhtesem insanin yaninda evo haci murat şahin kalir :D
Kriminal
09/11/2010, 15:54
selamın aleyküm millet....
Aleykum selam
ademtahir
09/11/2010, 15:54
aleyküm selam hacı eser :D
hoşgeldin nerelerdesin
ve aleyküme selam dost :D
PUNTO ALDIĞIM İÇİN ÇOK PİŞMANIM!!!
17.09.2008 tarihinde İZMİR Enrico Aliberti servisinden tam 25.000 tl vererek grande punto 2009 modeli sıfır bir araç aldım.daha öncede kullandığım araba fıat palıo olduğu tercihimi yine fıatdan yana kullandım ama hata yapmışım.aracın 10.000 km bakımını yetkili serviste yaptırdıktan sonra 26.000 km de debriyaj takımını değiştirmek zorunda kaldım.normalde 80.000-100.000 km de değişen debriyaj balatası benim sıfır arabamda 26.000 km de gitmişti.hemde tatil dönüşü edirne -keşan yolu üzerinde ve bir pazar günü.yedek parça edirnede bulunamadığı için izmirden getirtmek zorunda kaldık.yolda kaldığınızamı yanarsınız tatilinizin zehir olduğunamı, paranızamı yoksa sıfır aracın böyle arıza çıkartmasına mı?Aracı İzmire getirdikten sonra tüm debriyaj takımı değiştiği gibi kullanıcı hatası deyip garanti kapsamınada alınmamıştır.Ama durun daha bitmedi.aracın 30.500 km birde aküsü bitti.yine yolda kaldım hemde bir cmt günü akşamı.aracı servise götürdüm.sorunu anlattığımda da bana söylenen ‘’sizin şansınız böle ;bu araçların fabrika çıkışları böyle’’.Müşteriler olarak sıfır araç alırken kumar mı oynuyoruz ki şanstan bahsediyosunuz siz.140. tl ödeyerek arabanın aküsünü değiştirdim.Reklamınızda olduğu gibi fazlasını yaşamak için grande punto diye bir sloganınız varya benimkisi gerçekten fazlası oldu.Artık işyerimden izin almaya çekiniyorum.herkes bana ‘’sen sıfır araç almamışmıydın ‘’diyor.ve bende herkese kesinlikle fıat punto almayın diye tavsiyede bulunuyorum.
Hoşgeldin, Eser...
Onur bonkörlüğüne teşekkür ederim, keşke herkes senin gibi olsa.
Düşünmen yeter, sağol... :)
Aleykum selam
aleyküm selam hacı eser :D
hoşgeldin nerelerdesin
abi işler yoğun bu hafta sonu izine çıkıyorum. 15 gün tatil.
ve aleyküme selam dost :D
Hoşgeldin, Eser...
:)
hoşbulduk...
bu yeliz kim la çildirmiş haşa tövbe :D
Kriminal
09/11/2010, 16:01
17.09.2008 tarihinde İZMİR Enrico Aliberti servisinden tam 25.000 tl vererek grande punto 2009 modeli sıfır bir araç aldım.daha öncede kullandığım araba fıat palıo olduğu tercihimi yine fıatdan yana kullandım ama hata yapmışım.aracın 10.000 km bakımını yetkili serviste yaptırdıktan sonra 26.000 km de debriyaj takımını değiştirmek zorunda kaldım.normalde 80.000-100.000 km de değişen debriyaj balatası benim sıfır arabamda 26.000 km de gitmişti.hemde tatil dönüşü edirne -keşan yolu üzerinde ve bir pazar günü.yedek parça edirnede bulunamadığı için izmirden getirtmek zorunda kaldık.yolda kaldığınızamı yanarsınız tatilinizin zehir olduğunamı, paranızamı yoksa sıfır aracın böyle arıza çıkartmasına mı?Aracı İzmire getirdikten sonra tüm debriyaj takımı değiştiği gibi kullanıcı hatası deyip garanti kapsamınada alınmamıştır.Ama durun daha bitmedi.aracın 30.500 km birde aküsü bitti.yine yolda kaldım hemde bir cmt günü akşamı.aracı servise götürdüm.sorunu anlattığımda da bana söylenen ‘’sizin şansınız böle ;bu araçların fabrika çıkışları böyle’’.Müşteriler olarak sıfır araç alırken kumar mı oynuyoruz ki şanstan bahsediyosunuz siz.140. tl ödeyerek arabanın aküsünü değiştirdim.Reklamınızda olduğu gibi fazlasını yaşamak için grande punto diye bir sloganınız varya benimkisi gerçekten fazlası oldu.Artık işyerimden izin almaya çekiniyorum.herkes bana ‘’sen sıfır araç almamışmıydın ‘’diyor.ve bende herkese kesinlikle fıat punto almayın diye tavsiyede bulunuyorum.
Sanırım siz çok kullanan bır ınsansınız arabanızı ...istanbulda yokmuymus balata edırnede tekırdagda çorludada taaa izmirden getırttınız enteresan geldi...
Akü durduk yere bıtmez ..mutlaka açık bırseyler unutmussunuzdur...
Evet şans mutlaka yanınızda olması gereken bır husus
Ayrıca sankı karalama kampanyası gıbı davranmanızıda sızın gıbı bır bayana yakısmadıgını belırtmek ısterım..
ademtahir
09/11/2010, 16:02
yeliz hanım 1. önce kendinizi tanışma bölümünde tanıtınız
2. keşke önce aracınız hayırlı olsun diyebilseydik..
3. bu şikayetleriniz konu yeri sohbet içi değil genel kürsüde konu açabilirsiniz
4. üzüldüm böyle olmasına geçmiş olsun..
tanışma bölümünde kendinizi tanıtsaydınız dah iyi olurdu.
Yeliz hanım Debriyaj takımıın değiştirilmesi 26.000 km olabileceği gibi 100.000 de olabilirdir. bu birazda kullanımla alakalı bu araç 10.000 km de olsa servsi bunu garantiden değiştirmez.
Akü de biterbilir. gayet normal. aracınınızın arızaları hep olabilecek arızalar. akü bitemsi ve ya debriyaj takımı değişmesi bu kadar da arabayı kötüleyecek vahim bir durum olduğuna katılmıyorum.
:busted_b: :stretche: :busted_b:
ademtahir
09/11/2010, 16:17
saygıdeğer arkadaşlarım bunu her zaman söylüyorum ve yine söyleyeceğim benim arabam 2008 model 63547 km'de (en son bu sabahki km) arabamda ne arıza ne sorun ne tıkırtı hiç bişey yok çok şükür...
akü işine gelecek olursak benim aküde öldü hatta hatırlarsanız akü 2 yılda nasıl ölür diye konu açmıştım akü için arabayı kötülemedim çünkü arabanın aküyle alakası yok insanlar foruma girmiyor hiç araçların için en ufak katkıları yok bakmışın bir anda biri geliyor arabalarımızı kötüleyip gidiyor BENİM ARABAMI KÖTÜLEMEYİN KARDEŞİM...
Kriminal
09/11/2010, 16:18
Makyaj lambasını açık unutmuusnuzdur o yuzden bıtmıstır akünüz...
Ayagınızı debrıyajdan cekersenız balatanız bıtmez...
ayagini debriyajina göre uzat sorun kalmaz
Ayrıca debriyaj arızası gerçekten kullanımla çok alakalıdır...
Bu sadece bizim araçlarımıza has bir durum değil, sıfır olarak aldığı golf sahibi bir
arkadaşımında 25.000 km de debriyajı bitti ve kullanıcı hatası denildi. ;)
Kriminal
09/11/2010, 16:23
ayagini debriyajina göre uzat sorun kalmaz
Özlü söz söylemişsin bunu hemen kayıtlara alalım onurcum:boxin:
ağzimdan her çikan söz özlüdür :D
Kriminal
09/11/2010, 16:30
ÖZlü ve sözlüsün cnm benim
Bu arada yeliz hanım sanırım cevaplar sızı tatmın etmedı
ortaligi kariştirdi kayboldu :D
Kriminal
09/11/2010, 16:35
Aynı sen :D:D
ademtahir
09/11/2010, 16:36
beni sinirlendirdi gitti :S
Kriminal
09/11/2010, 16:36
Senin kadan mikemmelini görmedım zatiii
Arkadaşlar Yeliz hanım sıkıntısını dile getirmiş gayet doğal. bazı yorumlarınız kırıcı olabilir. bu konuya biraz daha dikkat edelim.
yok be abi karalama kampanyasi boşversene :)
Kriminal
09/11/2010, 16:46
30.000 km den daha fazla bınmıs hanımefendı bu azımsanacak bır rakam degıl...
Akünun bıtmesının araçla bence bır alakası yok..
Debriyaj balatasıda genelde bayan surucuşlerın ayagını tam olarak debriyajdan cekmemesınden kaynaklanan bır sorun oldugunu dusunuyorum...
ademtahir
09/11/2010, 16:53
Arkadaşlar Yeliz hanım sıkıntısını dile getirmiş gayet doğal. bazı yorumlarınız kırıcı olabilir. bu konuya biraz daha dikkat edelim.
esercim biz kimseyi kırmak üzmek niyetinde değiliz ama hak var hukuk var canım kardeşim hiç ismini bile duymadığımız birisidir kendisi bugüne kadar ne foruma katkısı olmuş ne de araçlar için bir katkısı olmuş ben senin kadar iyi niyetli düşünmem canım bu düpedüz ortalığı karıştırma provake etme işidir kimse kusura bakmasın her önüne gelen geçen buraya 2 dakika uğrayıp arabalarımızı kötülemesine izin vermem..
kaldıki biz yeliz hanımın arabasının olup olmadığını bile bilmiyoruz yeliz hanımmı erkekmi onuda bilmiyoruz o yüzden damdan düşer gel yak yık git yok abicim öyle tatlı mama..!
haksızmıyım arkadaşlar siz söyleyin..?
Kriminal
09/11/2010, 16:54
esercim biz kimseyi kırmak üzmek niyetinde değiliz ama hak var hukuk var canım kardeşim hiç ismini bile duymadığımız birisidir kendisi bugüne kadar ne foruma katkısı olmuş ne de araçlar için bir katkısı olmuş ben senin kadar iyi niyetli düşünmem canım bu düpedüz ortalığı karıştırma provake etme işidir kimse kusura bakmasın her önüne gelen geçen buraya 2 dakika uğrayıp arabalarımızı kötülemesine izin vermem..
kaldıki biz yeliz hanımın arabasının olup olmadığını bile bilmiyoruz yeliz hanımmı erkekmi onuda bilmiyoruz o yüzden damdan düşer gel yak yık git yok abicim öyle tatlı mama..!
haksızmıyım arkadaşlar siz söyleyin..?
:cheers00:
galiba klima kompresörüm sizlere ömürmüş... :(
ademtahir
09/11/2010, 17:21
galiba klima kompresörüm sizlere ömürmüş... :(
kaç beş lira özlemcim ?
kaç beş lira özlemcim ?
valla servisde 1.500 tl idi.
şimdi bugün aracı alan usta Ayhan' ı aramış,araştırıyormuş.
tam konuşamadık... :(
ademtahir
09/11/2010, 17:29
geçmiş olsun özlemcim
inş. ucuz yollu hallolur..
inşallah valla, öyle olmasını diliyorum... :(
büyük ihtimal rulmanlardandır ama
sökülmeden anlaşılmaz denilmişti.
işte sökmüşler ve kötü durumdaymış... :(
geçmiş olsun özlem.araba varsa sorunlar da eksik olmuyor maalesef umarım ucuz yoldan düzelir bir an evvel kavuşursun puntişine
ademtahir
09/11/2010, 17:49
sıkma canını özlemcim sağlığımıza bişey olmasın gerisi olup gider bi şekilde sana bişey olmasın..
geçmiş olsun özlem.araba varsa sorunlar da eksik olmuyor maalesef umarım ucuz yoldan düzelir bir an evvel kavuşursun puntişine
umarım... :(
Evet Adem dediğin gibi cana gelmesin ama insan yine de üzülüyor işte...
Neyse bakalım iyice bir araştırsınlarda...
Her gördüğün at'a sakın deme binektir..Sırrını verme dostuna,bazıları gevşektir. Eşeğe altın semer vursan eşek yine eşektir
ne güzel söz demi......
ademtahir
09/11/2010, 18:08
Her gördüğün at'a sakın deme binektir..Sırrını verme dostuna,bazıları gevşektir. Eşeğe altın semer vursan eşek yine eşektir
ne güzel söz demi......
hayırdır muratcım döktürdün :D
hayır ademcim hayır.. yüz bin kere hayırrr..
ademtahir
09/11/2010, 18:12
murat 2 duble içmiş heralde :D :D :D
yok adem içmedim ama sanırım içicem :)
ademtahir
09/11/2010, 18:15
keşke yakın olsaydık kadehleri tokuştururduk :D
Kriminal
09/11/2010, 18:16
Murat sabahlar olmasın
off offf olmasın valla..
yakın olsak ta beraber söndürsek fenerleri.
ne güzel söz demi......
birde eşşek hoşaftan ne anlar var tabi... :)
ademtahir
09/11/2010, 18:30
bu süperdi özlem :D
birde eşşek hoşaftan ne anlar var tabi... :)
:D
ademtahir
09/11/2010, 18:39
akşam oldu eve gidelim artık yeter bu günlükte bu kadar sabah erken geliniz :D
akşamınız güzel olsun
sizleri seviyorum
içecek olan arkadaşlar benim yerimede içsin en son eskişehirde içtim :(
akşam oldu eve gidelim artık yeter bu günlükte bu kadar sabah erken geliniz :D
akşamınız güzel olsun
sizleri seviyorum
içecek olan arkadaşlar benim yerimede içsin en son eskişehirde içtim :(
daha karpuz keseceğdik... :)
sana da iyi akşamlar...
ademtahir
09/11/2010, 18:42
zabah gelince yiyeyim :D :D :D
@Kaplan; Arkadaşım formundasın maşallah. Ben çokk iyiyim. HArika diyebilirm yani. Çıkışta arıyacağım konuşuruz.
@Onur: Haftasonu için istersen Merkez servise götürebiliriz. Sen karar ver bana önceden söyle ben arkadaşı arayayım.
@Özlem: Geçmiş olsun canım. Allah beterinden korusun. :(
@Eser; Arkadaş ikimizde yoğunuz konuşamadık bir türlü. Telaş olsada Keyfin yerinde diye düşünüyorum. :)
Kriminal
09/11/2010, 18:45
@Kaplan; Arkadaşım formundasın maşallah. Ben çokk iyiyim. HArika diyebilirm yani. Çıkışta arıyacağım konuşuruz.
@Onur: Haftasonu için istersen Merkez servise götürebiliriz. Sen karar ver bana önceden söyle ben arkadaşı arayayım.
@Özlem: Geçmiş olsun canım. Allah beterinden korusun. :(
@Eser; Arkadaş ikimizde yoğunuz konuşamadık bir türlü. Telaş olsada Keyfin yerinde diye düşünüyorum. :)
sağol canımcım, amin...
ilahi cocuk :D
ilahi sen... :)
Ben de ufaktan kaçıyorum,
canım sıkıldı akşam akşam... Hepinize iyi akşamlar...
Dikkat et Özlem. İyi akşamlar.
Günaydınlar....... Güneşli güzel bir günden herkese merhaba.....
Günaydın Eser,
Günaydın gelecek tüm dostlarıma...
https://i14.tinypic.com/4vey3hl.jpg
Günaydın.. Yasemin.. Telaş var , heyecan var,, herşey var....
Olsun Eser. Hepsi güzel şeyler bunların. Bir daha bu heyecanı bu telaşı aynı anda yaşaman zor. İleride bebek beklerken veya onların düğünlerinde felan olur bu tarz bir telaş. Anın tadını çıkartın arkadaşım. :) :)
aynen öyle yapıyorum... bir daha bulunmayacak üzerimizde bir yorgunluk var sorma gitsin. düğünden sonra 10 gün izin var dinleniriz inşallah... darısı tüm bekarların başına. çok güzel bir duygu evlenmek..
ademtahir
10/11/2010, 09:30
günaydın yasemin
günaydın eser
günaydın gelecek arkadaşlar...
Kriminal
10/11/2010, 09:35
Günaydın Adem abi , Eser kardeşim tüm gelecek arkadaşlara...
aynen öyle yapıyorum... bir daha bulunmayacak üzerimizde bir yorgunluk var sorma gitsin. düğünden sonra 10 gün izin var dinleniriz inşallah... darısı tüm bekarların başına. çok güzel bir duygu evlenmek..
Allah mesut etsin arkadaşım. Tatilde bol bol dinlenir atarsınız yorgunluklarınızı :)
Allah mesut etsin arkadaşım. Tatilde bol bol dinlenir atarsınız yorgunluklarınızı :)
çok teşekkürler...
ademtahir
10/11/2010, 10:18
eser bir hışımla evleniyor be helal olsun..
Allah devamına erdirsin inş..
Kriminal
10/11/2010, 10:21
Bır ask gulumsemeyle baslar, opucukle devam eder ve bır nıkahla olumsuzlesır. Sevgınızı olumsuzlestırmeye dogru attıgınız bu adımda, askınızın hep ılk gunku gıbı taze kalmasını ve mutlu olmanızı dılıyorum. Ellerınız bırbırınden hıc ayrılmasın!
eser bir hışımla evleniyor be helal olsun..
Allah devamına erdirsin inş..
abi en iyisi böyle.... sevdikten anlaştıktan sonra vakit kaybetmeye gerek yok diye düşünüyorum..
Bır ask gulumsemeyle baslar, opucukle devam eder ve bır nıkahla olumsuzlesır. Sevgınızı olumsuzlestırmeye dogru attıgınız bu adımda, askınızın hep ılk gunku gıbı taze kalmasını ve mutlu olmanızı dılıyorum. Ellerınız bırbırınden hıc ayrılmasın!
eyvallah Deniz...
ademtahir
10/11/2010, 10:28
en doğrusu kardeş sevdikten sevildikten sonra gerisi yalan dolan zaten
en doğrusu kardeş sevdikten sevildikten sonra gerisi yalan dolan zaten
+1000
aynen abi...
günaydin herkese bol keyifli güneşli günler:)
Kriminal
10/11/2010, 10:41
Günaydın la nerde kaldın ?
@Eser : Birbirinizi hep sevin,Asla saygıyı kaybetmeyın ama asla.Evde mutlaka bırı alttan almalı ama mutlaka...Aşk herseye deger...Ben senın gercekten mutlu olabılecegıne ınanıyorum ,hissediyorum arkadaşım...
Günaydın la nerde kaldın ?
@Eser : Birbirinizi hep sevin,Asla saygıyı kaybetmeyın ama asla.Evde mutlaka bırı alttan almalı ama mutlaka...Aşk herseye deger...Ben senın gercekten mutlu olabılecegıne ınanıyorum ,hissediyorum arkadaşım...
sağol Deniz..
Herkese günaydııııınnnnn.... :)
Ne kadan mikemmel bir hava var, günlük güneşlik...
Hani insanın işi boykot edip, kendini sokağa atası geliyor
ama şunun şurasında bayrama ne kaldıki... :D
ademtahir
10/11/2010, 11:36
hoşgeldin hacı özlem :D akıllıca dur boykot falan deyip bizi gaza getirme :D
zafer konuyu okuyor şimdi günaydın diyecek bize akşam biralarıda içmiştir anca uyanıp gelmiştir :D
zafermutlu
10/11/2010, 11:37
günaydın arkadaşlar.. bugun arbaya ne yaptırsam acaba :)
nerden bildin adem müneccim gibi adamsın..
ademtahir
10/11/2010, 11:39
flood yapma zafercim :D
arabaya bira döktümü iskoç arkadaşın :D :D :D
zafermutlu
10/11/2010, 11:41
ne yapmim flood ne oluyor?
iskoç viskisi döktü memleketten getirmiş:D
ademtahir
10/11/2010, 11:44
flood aynı kişinin iki tane mesajı (ve ya bir çok mesajı) arka arkaya yazma işi oluyor zafercim :D
iskoç falan deyip bizi kandırıyorsun sürekli kızlarla geziyorum demiyorsun özellikle gelecem resimlerini çekecem iskoç dediğin arkadaşlarınla forumda yayınlacam :D :D :D
Kriminal
10/11/2010, 11:47
Günaydın zafer abi
Günaydın Özlem hanım
zafermutlu
10/11/2010, 11:48
tamam flood yapmam.. kusura bakma kardeşim..:)
benim hiç kız diye birşey dedim mi nerden taktın bu konuya ademcim. benim kızlarla filan işim olmaz..:)
hoşgeldin hacı özlem :D akıllıca dur boykot falan deyip bizi gaza getirme :D
zafer konuyu okuyor şimdi günaydın diyecek bize akşam biralarıda içmiştir anca uyanıp gelmiştir :D
hoşbulduk, sağol...
Boykot Cuma akşamına kısmetse... :D :D
zafermutlu
10/11/2010, 11:51
günaydın deniz kardeşim .
bak şimdi napacam ben deniz günaydın dedi ben yazarken. ben cevap veremiyorum flood mu ne olacak diye adem ayıp olmaz mı cevap vermince. birinin yazmasını beklemem gerkiyor.
Kriminal
10/11/2010, 11:54
bak şimdi napacam ben deniz günaydın dedi ben yazarken. ben cevap veremiyorum flood mu ne olacak diye adem ayıp olmaz mı cevap vermince. birinin yazmasını beklemem gerkiyor.
Abi walla bende anlamıyorum bu flood olayını ..Heralde kötü bi,şi yapmamaya gayret gosterıyorum...
:grup:
ademtahir
10/11/2010, 11:55
tamam flood yapmam.. kusura bakma kardeşim..:)
benim hiç kız diye birşey dedim mi nerden taktın bu konuya ademcim. benim kızlarla filan işim olmaz..:)
flood konusuna ben niye kızıyım zafercim dilediğin kadar yapabilirsin benim açımdan problem yok sadece forum kuralı olduğu için söyledim :D
akşamları arabada niye bira içesin erkeklerle zafercim bizi kandırma söyle düzgünce kızlarla geziyorum takılıyorum diye yaz abicim kendini sıkıntıya sokma saklama bizden biz kardeşiz :D
hoşbulduk, sağol...
Boykot Cuma akşamına kısmetse... :D :D
9 gün pijama terliksin hayat sana kebab zaten :D
böyle durumlarda mesaj düzeltme yapıyorsun yazıyorsun zafercim aynı şu an benim bu mesaja yaptığım gibi :D
flood konusuna ben niye kızıyım zafercim dilediğin kadar yapabilirsin benim açımdan problem yok sadece forum kuralı olduğu için söyledim :D
akşamları arabada niye bira içesin erkeklerle zafercim bizi kandırma söyle düzgünce kızlarla geziyorum takılıyorum diye yaz abicim kendini sıkıntıya sokma saklama bizden biz kardeşiz :D
9 gün pijama terliksin hayat sana kebab zaten :D
tabi bende beceremedim şimdi flood oldu :D :D :D
ayy hayat çok zor... :D :D
zafermutlu
10/11/2010, 11:59
ademcim seni yakın zamanda evlendirecem:) yoksa sen benide günaha sokacan :) bir adama kırk defa dersen olurmuş sen otuzdokuzdasın :D
ademtahir
10/11/2010, 12:01
ayy hayat çok zor... :D :D
zor zor özlemcim sana hayat gerçekten çok zor :D
ademcim seni yakın zamanda evlendirecem:) yoksa sen benide günaha sokacan :) bir adama kırk defa dersen olurmuş sen otuzdokuzdasın :D
zafercim bırak bu evlendirecem işlerini onur'la birlik ediyorsun fado teyzeyle evlendirme kalkıyorsun beni birde kadına eşek gözü takıp evlendirecen beni :D
nerden bildin adem müneccim gibi adamsın..
müneccim dişkisi yemiş :D
hoşgeldin haci anne :D
zafermutlu
10/11/2010, 12:04
böyle durumlarda mesaj düzeltme yapıyorsun yazıyorsun zafercim aynı şu an benim bu mesaja yaptığım gibi :D
tabi bende beceremedim şimdi flood oldu :D :D :D
ben dedim zor iş bu flood :D adı bile zor.. sabah sohbetlerinde flood ser olsun olmamı ..
sen niyet et bikere başkalarını çıkar aklından evlendiririz seni , bize bile gerek kalmaz:D
ademtahir
10/11/2010, 12:07
müneccim dişkisi yemiş :D
akıllı ol seni yerim :D
ben dedim zor iş bu flood :D adı bile zor.. sabah sohbetlerinde flood ser olsun olmamı ..
sen niyet et bikere başkalarını çıkar aklından evlendiririz seni , bize bile gerek kalmaz:D
flood sana ser olsun konuyu modarötör arkadaşlarımıza soralım bi :D
aklım gönlüm kalbim ciğerim dalağım her yerim boş sildim geçmişi geleceğe bakıyorum ama bu defada benim gördüklerim beni görmüyor beni görenleri ben görmüyorum karışık bir durum :S
hoşbulduk evladım da, beni nie hacı yaptınız acep? :D
hoşbulduk evladım da, beni nie hacı yaptınız acep? :D
sen de haci gözü var anacugum :D
bu arada yeliz hanim nirelerde acep? :D
zafermutlu
10/11/2010, 12:12
akıllı ol seni yerim :D
flood sana ser olsun konuyu modarötör arkadaşlarımıza soralım bi :D
aklım gönlüm kalbim ciğerim dalağım her yerim boş sildim geçmişi geleceğe bakıyorum ama bu defada benim gördüklerim beni görmüyor beni görenleri ben görmüyorum karışık bir durum :S
hayırlısı adem kardeşim. nasip kısmet işi bunlar. bak bana erken evlendim çabuk yaşlandım:D
Kriminal
10/11/2010, 12:13
Aslında forumda ızdıvaç konusu olması lazım ...
Kriminal
10/11/2010, 12:17
Günaydın başkanım...
Nerelerdesın yahuuu
hoşgeldin murat abi akşamdan kalmasin sanirim :)
Hoşgeldin Murat...
Bugüne has sözlerimiz neler acaba? :)
Günaydın başkanım...
Nerelerdesın yahuuu
o kim deniz :) aranızda başkanmı seçtiniz. kim o yeni ve ilk başkan :D
hoşgeldin murat abi akşamdan kalmasin sanirim :)
Sağol onurcum hoşbulduk.. akşamdan kalmadım yahu Allah kuru iftiradan saklasın.
hangi tekneyi devirdin murat abi dün akşam :D
Hoşgeldin Murat...
Bugüne has sözlerimiz neler acaba? :)
Günaydın özlem.. istekleriniz başım üstüne hemen bir tane geldi bile...
"İnsan bilmediği şeyi sormak için bile, birçok şey öğrenmiş olmalıdır"...
ademtahir
10/11/2010, 12:33
ben çıkıyorum gençler işlerim var görüşürüz öpüyorum sizi :D
Murat, Zafer ve Özlem hoşgeldiniz.
Adem'cim, Zafer'e talkımı verip salkımı da kendin yemişsin. O kadar flood muhabbetinden sonra flood yapmışsın olmamış bak bu.
Flood, forum kuralları gereğince yasak olduğu için iptali mümkün değildir. Biraz daha özen göstermenizi rica edebilirim ancak. Normal şartlarda cezası var. Ancak şu an da ceza verilmesi gereken o kadar çok konu ve kişi var ki sadece düzelmelerini bekliyoruz sabırla. Zamanın ilaç olduğunu düşünüyoruz olmazsa biz bizzat tedaviyi uygulayacağız :)
Özlem; araba ile ilgili bir gelişme var mı? Çıktı mı fiyat?
Murat, Zafer ve Özlem hoşgeldiniz.
Teşekkür ederim hoşbulduk. nasılsın bakem ??
mistanbul
10/11/2010, 12:44
Merhaba :)
2006 Model 1.4 Dynamic 5 Kapı 35bin km de
Grande Punto aldım aranıza yeni katıldım.
Yasemin gerekeni açıklamış. Flood yaparsanız daha fazla yer kaplamış olursunuz en iyisi mesajlarınızı düzenle yapıp oradan eklyeceklerinizi ekleyebilirsiniz. böylesi daha iyi olur.
Teşekkür ederim hoşbulduk. nasılsın bakem ??
İyidir canım sen nasılsın?
Merhaba :)
2006 Model 1.4 Dynamic 5 Kapı 35bin km de
Grande Punto aldım aranıza yeni katıldım.
Merhaba,
Aramıza hoşgeldiniz. İsim bilgilerinizi girebilirseniz size hitap etmekte zorlanmayız :)
Tanışma bölümünde açacağız bir konu ile diğer arkadaşlarımızda sizi tanıma fırsatı bulacaktır. Keyifli ve aktif forumlar.
Kriminal
10/11/2010, 12:48
Eser Floodcuları yakalar...
mistanbul
10/11/2010, 12:51
Teşekkürler
Merhaba,
Aramıza hoşgeldiniz. İsim bilgilerinizi girebilirseniz size hitap etmekte zorlanmayız :)
Tanışma bölümünde açacağız bir konu ile diğer arkadaşlarımızda sizi tanıma fırsatı bulacaktır. Keyifli ve aktif forumlar.
flood yapana flüt veriyolar alsancakta kordonda mendil açip çaliyorsunuz ceza cızzzzzzzzzzzzz :D:D
Kriminal
10/11/2010, 12:53
flood yapana flüt veriyolar alsancakta kordonda mendil açip çaliyorsunuz ceza cızzzzzzzzzzzzz :D:D
:grup: :stretche: :dj2:
Hoşbulduk Yasemin'cim...
Malesef dediğim gibi kompresör sizlere ömür,
artık bir hayır gelmez dediler... Fiyat araştırması yapıyorlar.
Parçacıların hepsi farklı fiyatlar vermişler ve uygun olanı arıyolar.
1.000 TL. üzerinde olacağı kesin ama bugün kesinleşecek...
Şimdilik bekliyoruz...
Teşekkürler
Ben teşekkür ederim. Keyifli forumlar Mert.
Onur, sana özel bir flüt olucak. Bu konuda Adem'den yardım istiyorum. Senin dilinden ancak o anlıyor.
Sen bu cezalara çok takılma mazallah bir yerden sana da vurmasın...
Özlem'cim hayırlısı olsun arkadaşım. Eee parça temin edilene kadar araba onlarda tabi. Bugünü saymazsak 2 gün kaldı. Bayram öncesi verecekler değil mi?
ademtahir
10/11/2010, 13:05
yasemincim mesaj ekleme işini göstermek için düzeltme yapıyım dedim ama beceremedim flood oldu özür dilerim..
onur flüt zurna klarnet deyip ortalığı karıştırma uslu dur :)
İyidir canım sen nasılsın?
iyidir diyelim iyi olalım derler ya o hesap bizdede. bir tatile girerken insanın turşusu nasıl çıkarılır onu yaşıyorum şimdi. tatilden gelincede gevşeyip gelicez onu düşünmek bile istemiyorum :D
zafermutlu
10/11/2010, 13:15
yasemincim mesaj ekleme işini göstermek için düzeltme yapıyım dedim ama beceremedim flood oldu özür dilerim..
onur flüt zurna klarnet deyip ortalığı karıştırma uslu dur :)
seni ben yaktım ademcim :) bana göstermek isterken yaktın kendini...
ademtahir
10/11/2010, 13:17
seni ben yaktım ademcim :) bana göstermek isterken yaktın kendini...
canımız sağolsun zaten içimde hep bir uhdeydi bir defa flood yapmak istiyordum sonunda yaptım :D
zaten geçen gün eser bana izin vermişti dilediğin kadar yap abi feda olsun demişti moderatörden izinliyim ben :D
Sağolun arkadaşlar...
Bakalım, bu akşam ya da en geç yarın teslim edeceklerini
söylediler...
Arabaya alışınca arabasız kalmak çok kötü. ama insan buna da alışıyor..
Aynen Eser, zor geldi valla...
Sabah taksiciyi boğmamak için zor tuttum mesela.
Her zaman kulladığım yolu sanki bilmiyormuşum gibi
bana farklı anlatıyor ve oradan gitmemek için bir sürü çaba...
:) :) :) çok güzeldi.
ademtahir
10/11/2010, 15:10
bugünde uyuyamadım tühhh :S
Evet arkadaşlar, son durumu açıklıyorum...
750 TL. ye klima kompresörü, klima gazı vs. bugün hallediliyor.
Yurtdışından yeni gelmiş ve en uygunu da buymuş.
Aynı parçaya servis işçiliksiz ve sadece kompresör fiyatı olarak 1.500 TL. demişti.
Sanırım artık bundan iyisi can sağlığı... ;)
Kriminal
10/11/2010, 15:26
Aynı parçaya servis işçiliksiz ve sadece kompresör fiyatı olarak 1.500 TL. demişti.
Hadi geçmiş olsun
iyi fifty fifty kurtardin paçayi özlemcim hayirlisi olsun bir daha yaşanmasin :)
ademtahir
10/11/2010, 15:27
özlemcim uygun fiyat heralde servisin fiyatlarına göre tabi..
hayırlı olsun biran önce yapıp teslim ederler sende rahata erersin..
Özlem, çok iyi fiyat vermişler vallahi adamları tebrik etmek lazım. Fiyatları gibi işçilikleri de iyise bundan sonra İstanbul ekibinin yeni servisi olur gibi geliyor.
Adem ve Zafer, sizler birer kez flood yapmışsınız şu ana kadar. Bu kadarına sesimiz çıkmıyor zaten. Kızdığım falan yok aman sizler kızacağım en son kişilersiniz. :) :) Siz yapın ben müsait olunca toplarım floodları :D
Laptop'um bile bozuldu mesaj birleştirmekten :D :D
hepinize teşekkürler, akşama teslim edecekler
inşallah...
İnsan üzülmeden edemiyor ama yine de her derdimiz bunlar olsun,
Allah kazadan beladan uzak tutsun.
Neyse bir an önce arabama kavuşmak istiyorum artık... :)
Evet Yasemin çok haklısın...
Zaten uzun araştırmalar sonucu bulduğumuz bir yerdi.
Adamların iki gün boyunca verdikleri uğraş
zaten çoktan bütün puanlarımızı topladı.
Büyük ihtimal bundan sonra tek adresimiz olacaktır...
Allah utandırmasın diyorum, inşallah böyle devam eder... ;)
Adem ve Zafer, sizler birer kez flood yapmışsınız şu ana kadar. Bu kadarına sesimiz çıkmıyor zaten. Kızdığım falan yok aman sizler kızacağım en son kişilersiniz. :) :) Siz yapın ben müsait olunca toplarım floodları :D
Laptop'um bile bozuldu mesaj birleştirmekten :D :D
oooo... kendine iş arıyor.. yapmayın flood falan... kızarım bak.. bile bile yapmak suç zaten..
yaptım bol sütlü kahve içiyorum.... gel keyfim gel...
sizi gidi flütçüler sizi :D
oooo... kendine iş arıyor.. yapmayın flood falan... kızarım bak.. bile bile yapmak suç zaten..
yaptım bol sütlü kahve içiyorum.... gel keyfim gel...
Ya Eser yapsınlar ki ceza olarak yeni laptop'u onlara ödeteyim :D :D
Bende kahvemi aldım. Afiyet olsun.
Ya Eser yapsınlar ki ceza olarak yeni laptop'u onlara ödeteyim :D :D
Bende kahvemi aldım. Afiyet olsun.
sağol sanada afiyet olsun...
Yapmasalarda sana alırlar bir laptop ne olacak..
yasemin bana da sinirsiz flood yapma hakki ver bravocuk alayim sana ne dersin? :D
ademtahir
10/11/2010, 16:10
yasemincim istediğin lapotop olsun :D
forum yüzünden bozulmuştur zaten 2 tane birde alalım
zafermutlu
10/11/2010, 17:57
adem çok sık mesaj yazıyosun birgün yanacan bu flood işinden ama ne gün:) ben ögrendim daha yapmam. arada yazarım:D
ademtahir
10/11/2010, 17:58
adem çok sık mesaj yazıyosun birgün yanacan bu flood işinden ama ne gün:) ben ögrendim daha yapmam. arada yazarım:D
yanayım yanayım ateşlerde yanayım sen iste yeterki kulun kölen olayım :D :D :D
zafermutlu
10/11/2010, 18:05
yanayım yanayım ateşlerde yanayım sen iste yeterki kulun kölen olayım :D :D :D
yananı görür Allah görür inşallah:D
ademtahir
10/11/2010, 18:07
yananı itfaiye görsün hacı zafer :D
yasemin bana da sinirsiz flood yapma hakki ver bravocuk alayim sana ne dersin? :D
Senin konu içeriği değiştirmen nedeniyle hem Bravo, hem fiat 500 alman lazım. Ancak kurtarır :D :D
yasemincim istediğin lapotop olsun :D
forum yüzünden bozulmuştur zaten 2 tane birde alalım
Hay Allah razı olsun. En azından git gel yaparken bozulmaz. Ev- araba arasında atılıp durmaktan 6 yıl zor dayandı garibim :D :D
Zafer yaz arkadaşım sen. Senin bedava hakkın henüz dolmadı. :)
zafermutlu
10/11/2010, 18:21
adem bana hacı dime hacının verdigi tüyo yakdı beni:) yoksa alıyordum bravoyu :D
saolasın yasemin kardeşim sende olmasan bu adem atacak beni forumdan :)
Kriminal
10/11/2010, 18:21
Adem abi...
Kupada büyük sürpriz!
Ziraat Türkiye Kupası B Grubu'nda İkinci Lig takımlarından Konya Torku Şekerspor, konuk ettiği Süper Lig takımı Manisaspor'u 2-1 mağlup ederek büyük bir başarıya imza attı.
zafermutlu
10/11/2010, 18:22
Adem abi...
Kupada büyük sürpriz!
Ziraat Türkiye Kupası B Grubu'nda İkinci Lig takımlarından Konya Torku Şekerspor, konuk ettiği Süper Lig takımı Manisaspor'u 2-1 mağlup ederek büyük bir başarıya imza attı.
bu takımın torku kaçmış dizelse yüksektir:D
ademtahir
10/11/2010, 18:23
adem bana hacı dime hacının verdigi tüyo yakdı beni:) yoksa alıyordum bravoyu :D
saolasın yasemin kardeşim sende olmasan bu adem atacak beni forumdan :)
1. sen bizim patron hacı zaferimizsin :D
2. ben kimimde seni forumdan atacam yakında beni atacaklar bekliyorum :D
Adem abi...
Kupada büyük sürpriz!
deniz tşk ederim ama ben futbolla ilgilenmem :)
bu takımın torku kaçmış dizelse yüksektir:D
ya alem adamsınız...
zafermutlu
10/11/2010, 18:27
adem sen vazgeçilemez üyesin ; sen olmasan muhabbet olmaz:) nereye kadar arabadan bahsetcez kaç parça ki bu araba denen şey...
Kriminal
10/11/2010, 18:31
Tork falan hakgetire beşiktaşın yenemedıgını gonyalılar yenmıs helal bee
Sahte ve kaçak ilaç satışıyla devletin milyonlarca lira zarara uğratılmasının önüne geçmek için getirilen sistem çökmüş.Birçok ilaç devlete iki kere fatura edilmiş.SGK müfettişlerinin yaptığı incelemelerde,karekod sayısı ve sistemdeki ilaç sayısı arasında ciddi bir fark tespit edilmiş.Doğrumudur Adem Abi ?
Çok pardon flood oldu
Hatlar biraz karışmış sanki, noooluyo burdaaa... :D
ademtahir
10/11/2010, 18:39
1. flood yapmışın :D
2. bişeyler olmuş zaten sistem 2 haftadır çalışmıyor birileri bi halt ediyor bizlerde ceremesi çekiyoruz bıktım artık eczacılıktan:S
deniz flood yapma flüt çaldiririm sana :D
ademtahir
10/11/2010, 18:45
herkese hayırlı akşamlar...
öpüldünüz :D
neremizden öptün dermişim :D
Kriminal
10/11/2010, 18:50
deniz flood yapma flüt çaldiririm sana :D
Yan flüt olsun
https://img33.imageshack.us/img33/9613/tutorial239atiye.gif
Günaydın Yasemin...
Günaydın GrandePuntoTr nin değerli üyeleri....
Kriminal
11/11/2010, 09:13
Günaydın Eser...
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Günaydın Eser...
Günaydın Deniz.
Günaydın Eser.
Yasemin naber... bugün benim nedense hiç çalışasım gelmiyor ne yapacağımı bilmiyorum... sıkıldım artık.. izin istiyorum...
ademtahir
11/11/2010, 09:20
cümleten günaydınlar
sabah şeriflerinleriniz hayırlı olsun :)
Günaydın Adem abi. nasılsın..
ademtahir
11/11/2010, 09:21
saol canım sen nasılsın
geldik yine işte tekkeye çok işim var bugün :S
abi valla bende de çok iş var ama ben yapacakmıyım ... hayır... bu hafta böyle..
ademtahir
11/11/2010, 09:25
yarına faturaların teslim edilmesi lazım sgk'ya en son benim elimden geçtiği için mecbur yapmak zorundayım :S
sana para gelecek abi bende o durumda olsam... oooo.. şimdiye bitirmiştim..
ademtahir
11/11/2010, 09:30
sana para gelecek abi bende o durumda olsam... oooo.. şimdiye bitirmiştim..
bu aralar çalışmayı sevmiyorum yatmak gezmek istiyorum sadece
Kriminal
11/11/2010, 09:32
Günaydın ADem abi...
bu aralar çalışmayı sevmiyorum yatmak gezmek istiyorum sadece
aynen abi... bende....
ademtahir
11/11/2010, 09:38
yıllık izin veren patronum olsaydı bi :D
valla bende yarın çalışacağım... iki gün tatil sonra arefe çalışıyorum sonra 14 gün izin yapıcam... düğün izni...
ademtahir
11/11/2010, 09:57
eser iyisin yine 14 gün ye iç yat ohhh hayat sana kebab :D
öyle abi... ama şu an o kadar yoruldum ki artık.. koca evi iki kişi yerleştirdik..
ademtahir
11/11/2010, 10:11
her yorgunluğun sonu böyle güzellik olsun çekilir esercim...
Kriminal
11/11/2010, 10:32
Kaldı 1 gün daha...
Gününüz aydın, geleceğiniz parlak olsun GP Dostları..
Kriminal
11/11/2010, 10:40
Eywallah Ufuk
herkese günaydin güzel günler olsun.
eser abi allah kolaylik versin ama tatlı yorgunluk bunlar :)
Kriminal
11/11/2010, 11:01
Günaydın ..Bende nerde bu bebe dıye senı arıyodum tam
millet duruldunuz ne oldu....
Kriminal
11/11/2010, 12:30
Karikatürlere bakıyorduk ..Sen napıyon damat :D
ademtahir
11/11/2010, 12:31
çok işim var çok bugün akşamda eczde olurum heralde sabahlar olmaz :D
ne olsun kahve içip öyle foruma bakıyorum.. sabahtan kastım işleri... bitti gibi..
günaydın arkadaşlar.. hayırlı günler olsunnn.
günün sözü :)
(https://www.facebook.com/note.php?note_id=164858780214616&id=364989436363)
Küskünlüğüm hayata değil, içindeki beş para etmez insanlara. Bıkkınlığım ise, onların yüzüne bakmak zorunda kalmam aslında!! (https://www.facebook.com/note.php?note_id=164858780214616&id=364989436363&ref=mf)
ademtahir
11/11/2010, 14:42
muratcım hoşgeldin
sende bişeyler var bu aralar özlü sözler falan ne oluyoruz abi aşk yarasımıdır nedir açıl bize aramızda kalır yengeye söylemeyiz :D :D :D
Kriminal
11/11/2010, 14:48
günaydın arkadaşlar.. hayırlı günler olsunnn.
günün sözü :)
(https://www.facebook.com/note.php?note_id=164858780214616&id=364989436363)
Küskünlüğüm hayata değil, içindeki beş para etmez insanlara. Bıkkınlığım ise, onların yüzüne bakmak zorunda kalmam aslında!! (https://www.facebook.com/note.php?note_id=164858780214616&id=364989436363&ref=mf)
Murat salmış efkarını mahpusa,kendisi gelmez acep yollar kışmıdır...
ademtahir
11/11/2010, 14:49
zaferde gelmedi bugün heralde akşam iskoçlu arkadaşı ile bira viski karıştı kendine gelemedi :D :D :D
Kriminal
11/11/2010, 14:52
Zafer abıde bı manzara var..Sinopun tepesıne cıkıcan efil efil esiyodur denız 2-3 metre dalgalı bıraz donarsın ama vodka çikolata getırır adamı kendıne
:) ağzımdan laf alamazsınız arkadaşlar.. :D :D
sadece forum arkadaşlarıma özlü sözler resitali yapıyorum , duygusal yada manevi bir bağ yok sözlerle aramda. ama kurmak isteyen varsa engel olmam :D
herşey siz güzel forumdaşlarım için.
murat abi de olmasa halimiz harap :D
Kriminal
11/11/2010, 15:17
:) ağzımdan laf alamazsınız arkadaşlar.. :D :D
sadece forum arkadaşlarıma özlü sözler resitali yapıyorum , duygusal yada manevi bir bağ yok sözlerle aramda. ama kurmak isteyen varsa engel olmam :D
herşey siz güzel forumdaşlarım için.
Yine 5 te gelmişsin...;Kuşlar söyledı...
murat abi de olmasa halimiz harap :D
:D :D herşey sizler için :D :D
Yine 5 te gelmişsin...;Kuşlar söyledı...
yok denizcim sen o kuşları tavaya koy bide 35lik aç yanına sanırım onların istikbarat mesaisi dolmuş. emeklilik zamanı gelmiş.
allah razi olsun abi baş tacisin :D
onur sen milangaz bayisiydin demi :D :D
selamın aleyküm millet...
Kriminal
11/11/2010, 15:25
Yok o aliagada rafıneride toptan gaz veriyo...:X
:D :D herşey sizler için :D :D
yok denizcim sen o kuşları tavaya koy bide 35lik aç yanına sanırım onların istikbarat mesaisi dolmuş. emeklilik zamanı gelmiş.
Muratcım etme yapma,pazar sabahı g.bahcedeyım halde ...:pirate20:
Aleyküm Selam eser.. nasılsın ?
aynen iyi gaz veririm :D
@aleyküme selam eser abi
Aleyküm Selam eser.. nasılsın ?
sağol abi.....iyilik ne olsun...
aynen iyi gaz veririm :D
@aleyküme selam eser abi
eyvallah..
Kriminal
11/11/2010, 15:45
Eser saolasın....
Eser saolasın....
ne yaptım da sağol dedin... Deniz anlamadım..
Kriminal
11/11/2010, 15:52
ne yaptım da sağol dedin... Deniz anlamadım..
Flood yapmıstım onu duzelttın ya Damat
önemli değil görevimiz.....
StrawBeeRy
11/11/2010, 16:56
hoop nasılsınız bakalım kimler burda :)
Kriminal
11/11/2010, 17:00
Wayy mert bey ıyıyız sızler nasılsınız ınsallah
iyilik Mert senden ne haber.. acaip uykum geldi benimde...
Kriminal
11/11/2010, 17:03
Eser uyu bence uykusuz gunler senı beklıyor
StrawBeeRy
11/11/2010, 17:04
iyidir okuldan geldim şimdi aksaraya yola çıkıcam biraz alışveriş spec :D
Kriminal
11/11/2010, 17:04
Aksaray hmmm...Alıs verıs yap bakalım banada soyle guzel bı hedıye alırsın herhal
StrawBeeRy
11/11/2010, 17:06
kendime yapmicam arabaya alıcam hem gezmiş olurum :)
hadi ben kaçtım akşama görüşmek üzere..
kendime yapmicam arabaya alıcam hem gezmiş olurum :)
hadi ben kaçtım akşama görüşmek üzere..
kanka naber ya :D nereye daha karpuz kesip müzik dinlicidik :D
ademtahir
11/11/2010, 18:13
çok yoğun bir günü bitirdik inş.
yarında öğleye kadar çok işim var.. :S
cümleten hayırlı akşamlar...
Kriminal
11/11/2010, 18:24
İyi akşamlar Abi
Herkese selamlar...
Günün şu saate kadar olan kısmı sabah mesaisiydi,
günün diğer yarısı için yeniden işe başlamadan sizlere bir selam vereyim dedim.
Her tatil öncesi canımız çıkmak zorunda mııııı? Hayır anlamadığım tatil öncesi
bu kadar debeleniyorum ve sonrasında da yine aynı şey oluyor, sanki hiç bir
şey yapılmamış gibi... :S
Offf offfffff.... :(