Orijinalini görmek için tıklayınız : Sabah sohbetleri
ademtahir
06/01/2011, 12:10
Günaydın arkadaşlar :) Bugün bir forum üyemizi misafir ederek başladım güne :) Çayımızı kahvemizi içip, küçük de olsa sohbetimizi yaptık :) Umarım akşam memnun bir şekilde uğurlayacağız kendisini..:)
bursa izmir istanbul ankara ne kadar şanslı
bende servise gitsem bir sürü sorun çıkarıyorlar sonra beni günaha sokuyorlar :D
bursa izmir istanbul ankara ne kadar şanslı
bende servise gitsem bir sürü sorun çıkarıyorlar sonra beni günaha sokuyorlar :D
Evolodi bu yazdığını görmesin Adem :):)
ademtahir
06/01/2011, 12:26
evolodi dedin şimdi gelir keşke yoncalodi diye yazsaydın belki gelmezdi :D
evolodi dedin şimdi gelir keşke yoncalodi diye yazsaydın belki gelmezdi :d
gelir şimdi kesin "senden ötürü o sorunlar" der :):):):)
ademtahir
06/01/2011, 12:36
dilin kemiği yok söyler onur zaten herşeyi söyler ser bölgede kendisi forumun delisi :D
ademtahir
06/01/2011, 12:41
geldi.. şuan online..
eyvahh eyvahh
krakercocuk
06/01/2011, 12:46
günaydın ahali :yawn:
geç oldu biliyorum yınede günaydın arkadaşlar:D
ya arkadaşlar lpg dizelden ekonomik olarak daha mı iyi düşünmeden edemiyorum
Allah izin verirse arabayla gelcem
soner kardeşiminde bilgisi var tlfla görüştük hep birlikte bişeyler yapabiliriz.
tamamdır... ;)
evolodi dedin şimdi gelir keşke yoncalodi diye yazsaydın belki gelmezdi :D
dilin kemiği yok söyler onur zaten herşeyi söyler ser bölgede kendisi forumun delisi :D
gülay da anlamiş ziyankar isyankar olduğunu herkes dişliyor seni nolacan sen böyle amaçsiz çaresiz dolaşir durursun ortalikta çok yüzsüzsün git artik başimizdan allahim sen kurtar koru bizi bu adamdan amin istanbula gidecek onlara dayanma gücü ver amin:D:D
tünaydin herkese ben hariç ademtahir denen şahis bile dahil herkese tünaydin o kadan muhteşem bir gün:D:D günün sözü bütün kadinlar çiçek olsun ari olmazsam namerdim :D:D
ademtahir
06/01/2011, 14:04
manyağın geldiği belli oldu :D
canım kardeşim hoşgeldin keşke gelmeseydin biz böyle iyiydik yokluğun hiç belli olmuyordu :D
ahh yasemin ahh koyuverdin gittin beni onur'la başbaşa bıraktın gittin
manyağın geldiği belli oldu :D
canım kardeşim hoşgeldin keşke gelmeseydin biz böyle iyiydik yokluğun hiç belli olmuyordu :D
ahh yasemin ahh koyuverdin gittin beni onur'la başbaşa bıraktın gittin
sen bensiz yapaman özlemişindir beni kabul et :D
ademtahir
06/01/2011, 14:11
sen bensiz yapaman özlemişindir beni kabul et :D
çok özledim hemde rüyalarıma giriyorsun :D
Herkese merhaba. Çok yoğun bir dönemdeyim o nedenle foruma giremiyorum. Ancak hepinizi çokkkk özledim. Hatta Onur'u bile :D :D
Burdayım Adem. Fiilen olmasamda kalbim sizinle. Sen herşeyi not et ben sonra toptan hallederim :D
Ben kaçarım sonra görüşürüz :)
çok özledim hemde rüyalarıma giriyorsun :D
hemen şimarma yüz vermeye gelmiyor beyazliya şikayet etcem seni yanina alsin staj gör yaninda sonra iş başi yaparsin :D:D
ademtahir
06/01/2011, 15:01
Herkese merhaba. Çok yoğun bir dönemdeyim o nedenle foruma giremiyorum. Ancak hepinizi çokkkk özledim. Hatta Onur'u bile :D :D
Burdayım Adem. Fiilen olmasamda kalbim sizinle. Sen herşeyi not et ben sonra toptan hallederim :D
Ben kaçarım sonra görüşürüz :)
tmm yasemincim hepsini not ediyorum bilare sana ileteceğim :D
bu kaçlarında bi bitsin artık
hemen şimarma yüz vermeye gelmiyor beyazliya şikayet etcem seni yanina alsin staj gör yaninda sonra iş başi yaparsin :D:D
1 beyazlı 2 fado teyze 3 tıngırtı pınar bu üç şeyden nefret ediyorum :D
üçünü de alcam sana üçü bir arada adem hoop iyi mi böyle ifirikçi :D
ademtahir
06/01/2011, 15:06
üçünü de alcam sana üçü bir arada adem hoop iyi mi böyle ifirikçi :D
Allah razı olsun hakkın ödenmez :D
Allah razı olsun hakkın ödenmez :D
ilişki durumuma ilişkisi var yazsam senin ismini kaydetsem yanina yine de beni şeyetmez misin :D:D
ademtahir
06/01/2011, 15:13
ilişki durumuma ilişkisi var yazsam senin ismini kaydetsem yanina yine de beni şeyetmez misin :D:D
deli manyak :D
hemen çalmışın facemden
zafermutlu
06/01/2011, 15:14
selam arkadaşlar. bugun geldi pc arızalıydı. inş düzelmiştir. alışmışım boşluk oluyor:)
ademtahir
06/01/2011, 15:16
aleykümselam hacı zafer
bende zannettimki bu adam piyangodan parayı kaptı kayboldu yada inekleri klonlamaya başladı :D
zafermutlu
06/01/2011, 15:18
keşke pc bozuldu sabit diskte hata var diyordu..
ademtahir
06/01/2011, 15:20
keşke pc bozuldu sabit diskte hata var diyordu..
benim elimde değmedi ama niye bozulduki :)
zafermutlu
06/01/2011, 15:22
foruma fazla yazmışım demek ki pc de dayanamadı ademcim bozuldu:)
selam millet yemeği yedik.. şimdide 4 olsada gitsek diye bakıyoruz..
zafermutlu
06/01/2011, 15:26
hoşgeldin eser yine vakit tutmaya başlamışsın eve gitmek için..
selam arkadaşlar, kolay gelsin herkese :)
dersim boştu bi bakayım dedim.
özlemişim valla,
keyifler yerindedir umarım.
zafermutlu
06/01/2011, 15:29
hoşgeldin alper bir yaramazlık yok. gerçekten insan alışıyor bakmayınca foruma eksiklik hissediyor..
benim elimde değmedi ama niye bozulduki :)
:):):) seni de inandırmış evolodi baksana adem..kendinden süphe ediyorsun taa sinop'taki vukuatta bile :):):):)
hoşgeldin alper bir yaramazlık yok. gerçekten insan alışıyor bakmayınca foruma eksiklik hissediyor..
hoşbulduk abi :) valla aynen dediğin gibi,
birkaç gün girmeyince özlüyorsun.
ademtahir
06/01/2011, 15:40
selam arkadaşlar, kolay gelsin herkese :)
dersim boştu bi bakayım dedim.
özlemişim valla,
keyifler yerindedir umarım.
hoşgeldin hayırsız alper :) nerelerdesin sen illa hastamı olacan forumda olmak için
:):):) seni de inandırmış evolodi baksana adem..kendinden süphe ediyorsun taa sinop'taki vukuatta bile :):):):)
bak işte gülay ne hallere düşürdü beni adam ne biçim bir çenesi varmışta psikolojimi bile bozmuş başıma birşey gelirse bilinki suçlu onur'dur :D
hoşgeldin hayırsız alper :) nerelerdesin sen illa hastamı olacan forumda olmak için
:D abi çook yoğunum sorma, zor atıyorum kendimi eve,
özledim abi seni, yolumuzu konya tarafından geçirebilirsek gelicem yanına bi gün :)
ademtahir
06/01/2011, 16:52
özledim abi seni, yolumuzu konya tarafından geçirebilirsek gelicem yanına bi gün :)
buyur gel canım ne zaman istersen başım gözüm üstüne
bende pazar günü istanbul'dan döneceğim eğer erken vakitte ankara'dan geçecek olursam ararım seni rahatsız ederim yani :)
ne kadan muhteşem bir kadin o bile anladi bursalardan asortik kadinin hali başka oluyor yav :D
bak işte gülay ne hallere düşürdü beni adam ne biçim bir çenesi varmışta psikolojimi bile bozmuş başıma birşey gelirse bilinki suçlu onur'dur :D
başli başina bir vukuatsin zaten seni ben bile kurtaramam :D
alpercim nabersin yahşi kardeşim bu adamin neyini özledin alper bir de konyaya gidecen yapma gençsin seksisin hayatina yazik olur ziyan olursun benden sana tavsiye haritaya bakinca konyayi görmemezlikten geliyorum bu adam yüzünden sen de öyle yap dinle beni :D:D
ademtahir
06/01/2011, 18:07
onur ben olmasam sen bir ölüsün
bu foruma bile almazlar seni akıllı ol aklını alırım :D
geçen izmir'e gelişimde sağlam kurtuldun benden bi dahakinde şansın sıfır olabilir :D
krakercocuk
06/01/2011, 19:00
kongar'la barlas'ı geçtiniz be:D
Yahu didişmeyin artık. Bak yeni bir yıl daha iyimser olun :) :)
krakercocuk
06/01/2011, 19:02
jasmine senin möğöm iş bugünmüydü:D
Kriminal
07/01/2011, 09:51
Günaydın hayırlı Cumalar..Allah bol kazanç ,sağlık, mutluluk ,huzur, şans, aşk versın :D
GÜNAYDIN
https://i154.photobucket.com/albums/s263/pequena_luna/morn00091.gif
jasmine senin möğöm iş bugünmüydü:D
HAyır Cumartesi günü. Seninki ile aynı yerde aynı saatte :D :D :D
SpyHunter33
07/01/2011, 10:00
Günaydın ahali :)
Günaydın,hayırlı Cuma'lar...
Kriminal
07/01/2011, 11:15
Bugun kımsecıkler yok hayırdır ...Forum sakınlerı
Herkese günaydın patlak gözlüler :noexpression:
:D:D:D
herkese tünaydin cumaniz hayir olsun.bir kaç gün ademtahir yok keyfini çikaralim herkese benden yakişikli çay benim gibi :D
herkese hayırlı cumalar...
herkese hayırlı cumalar...
naber kiz anne :D
Güneşli bir Eskişehir sabahından GÜNAYDIN.....
ERDEM1907
08/01/2011, 10:24
Günaydın herkese güzel bir gün diliyorum benim gibi çalışanlara da kolay gelsin...
Günaydın:thankyou:
harika bir sabah :)
SpyHunter33
08/01/2011, 11:19
Günaydın mersinde güneşli ama soğuk bir gün. Hayırlı işler herkese.
günaydın arkadaşlar, çalışan arkadaşlara kolay gelsin,
tatil yapanlara keyifli sabahlar :)
zafermutlu
08/01/2011, 11:58
selam ben çalışanlar kısmından oluyorum.. uykumuda alamadım film seyrettik gece sersem gibiyim.
Günaydın,hayırlı sabahlar...
selam ben çalışanlar kısmından oluyorum.. uykumuda alamadım film seyrettik gece sersem gibiyim.
kolay gelsin Zafer abi o zaman,
uykusuz uykusuz zor geçmez inşallah bugün.
Günaydın Mustafa abi sana da.
zafermutlu
08/01/2011, 12:04
tşkler alper uykum vardı gece ama filmin sonunu merak ettim uyuyamadım.bugun de böyle geçer artık.
mustafa bey hoşgeldiniz size bişey soracaktım.
ERDEM1907
08/01/2011, 12:24
slm zafer. devlet memuru olmak vardı ctesi-pazar tatil mesai yok mis mis:)))
zafermutlu
08/01/2011, 12:28
slm zafer. devlet memuru olmak vardı ctesi-pazar tatil mesai yok mis mis:)))
erdem benim kendi işim keşke olmasaydı daha çok çalışıyorum:) c.tesi yok pazar yok...gece yok gündüz yok... bayram bir gün, tatil yok.. alıştım artık evde duramıyorum:)
günaydin herkese.zaferciğim benim de kendi işim değil ama sabah 9-gece 12 1 2 lere kadan çalişiyorum bugün dahil biz napak patron olamadik senin gibi :D
zafermutlu
08/01/2011, 12:49
günaydin herkese.zaferciğim benim de kendi işim değil ama sabah 9-gece 12 1 2 lere kadan çalişiyorum bugün dahil biz napak patron olamadik senin gibi :D
onurum sana ademin ahtı tuttu:D
ERDEM1907
08/01/2011, 12:51
erdem benim kendi işim keşke olmasaydı daha çok çalışıyorum:) c.tesi yok pazar yok...gece yok gündüz yok... bayram bir gün, tatil yok.. alıştım artık evde duramıyorum:)
hiç sorma ya bende banka da çalışıyorum haftada 6 gün çalışıyorum. hafta için 3 gün mesai ölmüşüz ağlayanımız yok:gun_band:
zafermutlu
08/01/2011, 12:55
banka işi gerçekten zor..
ERDEM1907
08/01/2011, 12:58
banka işi gerçekten zor..
her işin bir zorluğu var elbette. bizim de haftaiçi ve haftasonu işlerimiz yoğunluğumuz çok fazla nefes almakta zorlanıyoruz.
onurum sana ademin ahtı tuttu:D
sana da tutar dikkat et dinle beni :D
erdemcim ben de bankadan haber bekliyorum kardeşim alamadilar bir türlü :)
ERDEM1907
08/01/2011, 13:33
sana da tutar dikkat et dinle beni :D
erdemcim ben de bankadan haber bekliyorum kardeşim alamadilar bir türlü :)
hayırlısı olsun ama senin yerinde olsam kpss kasardım memur maaşları uçtu gidiyor. A sınıfı girersin sırtın yere gelmez. bankanın acıması yok bugün varsın yarın yoksun özel sektör kriz çıktı mı adios diyolar adama:))))
Tünaydın arkadaşlar. Güneşli fakat soğuk bir İzmir gününden merhaba
PLaTiNuN
08/01/2011, 13:50
Günaydın Jasmin geçmiş olsun ya hastaymışsın :(
zafermutlu
08/01/2011, 13:52
hayırlısı olsun ama senin yerinde olsam kpss kasardım memur maaşları uçtu gidiyor. A sınıfı girersin sırtın yere gelmez. bankanın acıması yok bugün varsın yarın yoksun özel sektör kriz çıktı mı adios diyolar adama:))))
ademden helallık almadan onurun işi zor:)
Günaydın Jasmin geçmiş olsun ya hastaymışsın :(
Sağol Tolga. Eskişehir'den beri bir türlü tam olarak geçememişti. Ancak bu sefer epey kötü ses falan gitti, boğaz ağrısı ve öksürük epey zorluyor :S :S
PLaTiNuN
08/01/2011, 14:02
Geçmiş olsun ya acil şifalar...Hava soğuk ve güneşli mi İstanbul gibi?
ERDEM1907
08/01/2011, 14:03
Sağol Tolga. Eskişehir'den beri bir türlü tam olarak geçememişti. Ancak bu sefer epey kötü ses falan gitti, boğaz ağrısı ve öksürük epey zorluyor :S :S
geçmiş olsun acil şifalar
Tolga, İstanbul'a göre daha sıcak. Güneş şu an gördüğüm kadarı ile mükemmel :)
Erdem, teşekkür ederim
PLaTiNuN
08/01/2011, 14:05
Güneşli olması sevindirici :)
selamlar millet...
Selamlar Eser...
Sağolasın Eser.
Eee sizlerde ne var ne yok.
ERDEM1907
08/01/2011, 14:14
Evyah Eyvah-2 ye giden var mı? bu akşam gidicem nasıl olmuş acaba?
Bizim aynı Yasemin. İş güç. uğraşıyoruz... işten vakit bulamıyoruz..
Evyah Eyvah-2 ye giden var mı? bu akşam gidicem nasıl olmuş acaba?
Dün akşam Demet Akbağ ve Ata Demirer Beyaz'ın konuğu idi. İzleyici yorumları iyi olduğu yönünde ancak bende izlemedim ve merak ediyorum.
İlk flmden büyük keyif almıştım.
Bizim aynı Yasemin. İş güç. uğraşıyoruz... işten vakit bulamıyoruz..
Aynen Eser, bizim sezon açıldı. Ciddi bir yoğunluk içindeyiz. Zaman ayıramıyoruz maalesef :S
herkese selamlar, iyi hafta sonları...
selamlar Özlem Hoşgeldin....
günaydın ahali,keyifli pazarlar..
farukileri
09/01/2011, 14:22
herkese iyi pazarlar arkadaşlar :) valla hala daha dünkü buluşmanın etkisindeyim ben :)
WiSTaRiA
09/01/2011, 14:47
Hayırlı pazarlar arkadaşlar... Farukçum nasıl geçti buluşma... Resim yokmu resim??? :D:D:D
farukileri
09/01/2011, 16:14
Hayırlı pazarlar arkadaşlar... Farukçum nasıl geçti buluşma... Resim yokmu resim??? :D:D:D
Resim var bekliyoruz şu anda :D :D buluşma çok güzeldi abi hakikaten,baya bi eğlendik güldük ettik,muhabbet de güzeldi.Sen de olsaydın çok daha iyi olurdu ama ;)
WiSTaRiA
09/01/2011, 18:55
Sevindim eglendiginize... Insallah birdahaki sefere farukcum...
ademtahir
10/01/2011, 10:05
günaydın arkadaşlar...
güzel bir istanbul telaşı ardından konya hiç cazip gelmedi :S
Günaydın hayırlı sabahlar...
WiSTaRiA
10/01/2011, 11:54
Günaydın Şekerim... :D:D Hayırlı sabahlar GPTR ailesi...
herkese selamlar, iyi haftalar...
WiSTaRiA
10/01/2011, 12:13
sağol özlem...
Naber Orçun, nasıl gidiyor?
Kriminal
10/01/2011, 12:26
Günaydın Arkadaşlar....
WiSTaRiA
10/01/2011, 12:31
Naber Orçun, nasıl gidiyor?
Sağol özlem sen nasılsın? Ayhan abi nasıl? Nasıl gitsin yoğun gidiyor.... :(
Günaydın deniz memleketimde havalar nasıl burası cennet valla ocağın ortasında 20-22 derece sıcaklık var tam gezme havası ama malesef çalışıyorum :(
WiSTaRiA
10/01/2011, 12:37
ahh ahhh... Antalyalılar yaşıyor valla :D:D
Sağol özlem sen nasılsın? Ayhan abi nasıl? Nasıl gitsin yoğun gidiyor.... :(
sağol bizde iyiyiz, iş güç koşturmaca işte...
şükür bir yaramazlık yok...
ahh ahhh... Antalyalılar yaşıyor valla :D:D
Yaşıyoruz cidden ama bu sıcaklarda bile hasta olabiliyoruz malesef sizleride bekleriz.
WiSTaRiA
10/01/2011, 13:03
sağol bizde iyiyiz, iş güç koşturmaca işte...
şükür bir yaramazlık yok...
Aman bi yaramazlık olmasın... Çok çok selamlar abime...
Yaşıyoruz cidden ama bu sıcaklarda bile hasta olabiliyoruz malesef sizleride bekleriz.
evet bu havalara malesef güvenilmez... Kısmet inşallah... 2oo9 yazı gelmiştim oraya...
selamlar arkadaşlar.....
Selam eser...
nabersiniz nasıl gidiyor.. ben şimdi yemeğe gidiyorum.. gelince görüşürüz..
tünaydin herkese bugün şubeyi hirsizlar basmiş bilgisayarlari çalmişlar burda da kamyonetle beraber 100 koli mali kaldirmişlar cezaevindeki herkesi saldilar yine af ayağina sonumuz hayrolsun
tünaydin herkese bugün şubeyi hirsizlar basmiş bilgisayarlari çalmişlar burda da kamyonetle beraber 100 koli mali kaldirmişlar cezaevindeki herkesi saldilar yine af ayağina sonumuz hayrolsun
hayırdır, geçmiş olsun???
senin çalıştığın yerde mi hırsızlık oldu?
ademtahir
10/01/2011, 15:05
hoşgeldiniz arkadaşlar..
@onur: geçmiş olsun..keşke senide götürselerdi :D
hayırdır, geçmiş olsun???
senin çalıştığın yerde mi hırsızlık oldu?
garip anam sevimli anam puntişci anam 6 ileri 1 geri anam sağol anam anam benim anacuğum :D
hoşgeldiniz arkadaşlar..
@onur: geçmiş olsun..keşke senide götürselerdi :D
sen kimsin la tanimiyorum ben seni ne iş yapan sen killi çocuk :D
ademtahir
10/01/2011, 16:54
garip anam sevimli anam puntişci anam 6 ileri 1 geri anam sağol anam anam benim anacuğum :D
ben sana tanıtacam kendimi :D
ben sana tanıtacam kendimi :D
beyfendi siz kimsiniz kenyali misiniz beyazli misin sen yoksa müşterimi ariyosun :D
ademtahir
10/01/2011, 16:59
beyfendi siz kimsiniz kenyali misiniz beyazli misin sen yoksa müşterimi ariyosun :D
sen benim başımın belasısın
o hırsızlarında Allah belasını versin gelip kolileri götürmüşler seni götürselerdi para bile verirdim onlara :D
sen benim başımın belasısın
o hırsızlarında Allah belasını versin gelip kolileri götürmüşler seni götürselerdi para bile verirdim onlara :D
ben beyazli sevmim tenim esmer esmer ister hop aman aman düş yakamdan ademtahir misin tahinli pekmez misin nesin :D
ademtahir
10/01/2011, 17:15
ben beyazli sevmim tenim esmer esmer ister hop aman aman düş yakamdan ademtahir misin tahinli pekmez misin nesin :D
yürü git len deli manyağı
psikolojik arızalı sokak delisi :D :D :D
hey yarebbim... :D
yürü git len deli manyağı
psikolojik arızalı sokak delisi :D :D :D
hala konuşuyor kenya belediyesi zehirlesin seni evlen 15 çocuk sahibi ol kurturalim senden :D
hey yarebbim... :D
noldu anacim sevimli anam biricik anam kaşi gara saçi sari anam :D
ademtahir
10/01/2011, 17:45
onur seni tanımıyorum artık
gülay mrb hoşgeldin
gülay mrb hoşgeldin
Gerçekten hoşbuldum:) daha yeni girdim şirkete..
zafermutlu
10/01/2011, 17:54
selam herkeze..
ademtahir
10/01/2011, 17:56
Gerçekten hoşbuldum:) daha yeni girdim şirkete..
geziyorsun maşallah :)
selam herkeze..
hacı zafer sen nerelerdesin :D
Selamlarr :)
geziyorsun maşallah :)
Valla bugün öyle oldu..işlerim vardı şehirdışı yaptım biraz.. 160'a 170'e kadar tırmandık kırmızı kelebeğimle :)
zafermutlu
10/01/2011, 17:58
kardeşim işler yogundu dünde pazar olmasına ragmen çalıştım.. punto yine gitti servise iç ayna degişecek. kaldım yine fiorino ya:)
ademtahir
10/01/2011, 18:03
Valla bugün öyle oldu..işlerim vardı şehirdışı yaptım biraz.. 160'a 170'e kadar tırmandık kırmızı kelebeğimle :)
gez bakalım gez bu dünya sana kalmaz :D
kardeşim işler yogundu dünde pazar olmasına ragmen çalıştım.. punto yine gitti servise iç ayna degişecek. kaldım yine fiorino ya:)
fiorinoda fena değildir
zafermutlu
10/01/2011, 18:07
fena degil ama ilk oturunca direksiyona bir acaip hissediyorum sonra alışıyosun. birde çok sallanıyor bu araba yanlara.
fena degil ama ilk oturunca direksiyona bir acaip hissediyorum sonra alışıyosun. birde çok sallanıyor bu araba yanlara.
Ticari çıkışlı bir araç için iyi bile denebilir konfor ve donanım yönünden... bence :)
zafermutlu
10/01/2011, 18:18
Ticari çıkışlı bir araç için iyi bile denebilir konfor ve donanım yönünden... bence :)
kesinlikle güzel..
ademtahir
10/01/2011, 18:19
zafer ben arabayı satıyorum ilanı verdim
sende ilanı ver artık :D
kesinlikle güzel..
Emotion? dynamic?combimix?
hangisi?
zafermutlu
10/01/2011, 18:23
hayırlı olsun adem ne alacaksın
gülay dynamic olabilir tam bilmiyorum klima filan var ama hiç incelemedigim bir araba.. geçici sürede bende oldugu için bakmadım bu nedir diye..
zafer ben arabayı satıyorum ilanı verdim
sende ilanı ver artık :D
bnde verdim abi fiatları düşmesin diye 27 yazdım:D:D :D:D
StrawBeeRy
10/01/2011, 18:25
selam abiler nasılsınız gene döktürmüşsünüz :)
ademtahir
10/01/2011, 18:25
saol zafercim
D veya E segmenti bir araç olacak ama ne olacak tam emin değilim
peugeot 406-407 veya mercedes e320l
saol zafercim
D veya E segmenti bir araç olacak ama ne olacak tam emin değilim
peugeot 406-407 veya mercedes e320l
:dribble0:
hayırlı olsun adem ne alacaksın
gülay dynamic olabilir tam bilmiyorum klima filan var ama hiç incelemedigim bir araba.. geçici sürede bende oldugu için bakmadım bu nedir diye..
Yarım camlı ise combimix,
arka kapak yukarı açılıyor ama ön tampon boyasız, çelik jantsız, tavan çıtasız, sis farsız bir araçsa dynamic,
bu saydıklarımın hepsi varsa emotion :D
selamlar yeniden...
selam eser.. Nasılsın?
StrawBeeRy
10/01/2011, 20:14
hoop selam verdik daa
hoop selam verdik daa
aleykim slm daaa:D nbr?
StrawBeeRy
10/01/2011, 20:26
aleykim slm daaa:D nbr?
iyidir senden nbr
iyidir senden nbr
sağolasın bnde iyiyim şükür
StrawBeeRy
11/01/2011, 09:22
günaydın
ademtahir
11/01/2011, 09:33
günaydın mert
günaydın usta
günaydın gelecek olan dostlar
Günaydın bende önce tüm gelenler ve benden sonra tüm gelecekler...
Güneşli bir Bursa sabahından günaydın arkadaşlar :)
Kriminal
11/01/2011, 10:30
Güneşli ve sıcak izmir sabahı..Günaydın herkese..Allah bol kazanç,sağlık mutluluk getırsın...
zafermutlu
11/01/2011, 12:27
selam herkese gerçekten bugun hava güzel güneşli.. böyle daha güzel ben kışı sevmim:)
Kriminal
11/01/2011, 12:28
Walla kış demek soguk demek bende sevmıyorum ...
Kış mevsiminde gün güneşliyse iyi, yoksa iç karatıcı bulutlar, erkenden kararan bir gökyüzü..sevmiyorum ben de...
ademtahir
11/01/2011, 12:45
günlerdir güneş yok bizim burada hava buz dışarıda olanların işi zor biz yine sıcacık yerdeyiz
zafermutlu
11/01/2011, 12:56
günlerdir güneş yok bizim burada hava buz dışarıda olanların işi zor biz yine sıcacık yerdeyiz
ademcim sana artık yaz kış aynı olur 407 alacan ya :D bizi de tanımazsın artık:D
ademcim sana artık yaz kış aynı olur 407 alacan ya :D bizi de tanımazsın artık:D
Peugeot forumlarına takılır artık :D
ademtahir
11/01/2011, 13:13
kapının önünde dururken ısıtacakmı beni :D
Herkese Tünaydın...
tünaydın küçük patron :D
Peugeot forumlarına takılır artık :D
gülay benim ilk ve son forumum burası başka bir yerde üyeliğim yok olmamda zaten buradaki ortamdan kaynaklandı herhalde normallerin dışındayım şu an
siz beni kovalasanızda ben gitmem :D
zafermutlu
11/01/2011, 13:24
ademcim fiattan başka araba alırsan gelir çarparım 407 ne bak:D bizimkiler nasılsa 5 yıldızlı:D
ademtahir
11/01/2011, 13:26
ademcim fiattan başka araba alırsan gelir çarparım 407 ne bak:D bizimkiler nasılsa 5 yıldızlı:D
407 ler kaç yıldız acaba ?
407 de 5 yıldızlı tavsiye etmem çarptım biliyorum yani :D
407 ler kaç yıldız acaba ?
YouTube - Euro NCAP | Peugeot 407 | 2004 | Crash test (https://www.youtube.com/watch?v=Gk_iCs5iAwc)
var bir iki yıldızı :D:D
ademtahir
11/01/2011, 13:32
hoşgeldin özlem
zafercim 5 yıldızlıymış bence çarpma ikisinede yazık olmasın :D
aslında en güzel araba hacı murat parçası çok masrafı yok yakıtı düşük beyni yok elektronik değil evde otur tamir et :D
zafermutlu
11/01/2011, 13:34
adem sen bu arabayı alma yavaşca çarpıyor kagıt gibi bükülüyor:D
adem sen bu arabayı alma yavaşca çarpıyor kagıt gibi bükülüyor:D
evet :D sac kalınlığı iyi diil :D
ademtahir
11/01/2011, 13:36
gülay hakkın ödenmez saol varol 1 dakika içinde arabadan soğuttun :D
son kararım hacı murat :D
zafermutlu
11/01/2011, 13:39
gülay dogru diyor kardeşim senin için yazıyoruz burda :D soguman iyi forumda sürekli diyolar fransız lardan uzak dur diye sana alfa alalım:D
ademtahir
11/01/2011, 13:45
mercedese baktım o da aynı alacak araba yok :D
YouTube - Crash Test New Mercedes E-Class 2010 Euro NCAP (https://www.youtube.com/watch?v=jutoIqqdIuU&feature=channel)
audi'de dökülmüş kalmış :D
https://www.youtube.com/watch?v=_fW2oURMwHU
Adem sana en iyisi hummer alalım, memlekette araba bırakmadın... :D :D
ademtahir
11/01/2011, 13:54
özlemcim o da dağılmış :D
YouTube - Crash Test for Dummies (https://www.youtube.com/watch?v=COGBQ7QXqyc&feature=related)
https://img.blogcu.com/uploads/mistikileilkan_131.jpg
Adem bak nasıl ama :D
ademtahir
11/01/2011, 14:24
çok güzelmiş seninmi bu
satacaksan hemen pazarlık edelim :D
çok güzelmiş seninmi bu
satacaksan hemen pazarlık edelim :D
mavi amblemi bordoya çevirdin mi tamamdır:D
tünaydin herkese telefonlarima bakmayan geri dönmeyen forumun düzen ve ahlakini bozan ziyankar bir o kadar da riyakar hatta ve hatta günahkar olan kendisi provakötör olup punto aldim bahanesi ile içimize sizan ademtahir kod adli şahis hariç tabisi de :D:D
ademtahir
11/01/2011, 14:39
mavi amblemi bordoya çevirdin mi tamamdır:D
fiyat söylemedin :D
tünaydin herkese telefonlarima bakmayan geri dönmeyen forumun düzen ve ahlakini bozan ziyankar bir o kadar da riyakar hatta ve hatta günahkar olan provakötör punto aldim bahanesi ile içimize sizan ademtahir kod adli şahis hariç tabisi de :D:D
çok yorgundum sen aradığında uyuyordum daha sonra aramaya üşendim
şimdi arasam dedim bu uyku sersemliğim üstüne bir sürü lakırtı yapacak şöyle yapııyım böyle yapıyım gibi şeyler söylecek gece vakti seninle uğraşasım gelmedi :D
zafermutlu
11/01/2011, 14:59
adem araba ilanını yayınladın mı göremedim
ademtahir
11/01/2011, 15:02
adem araba ilanını yayınladın mı göremedim
ilanı sahibinden.com verdim
2008 Fiat Punto 1.3 M.jet Active 22.000 TL Sahibinden satılık ikinci el (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-fiat-punto-gp-1-3-multijet-37968929/detay)
forumada konu açtım ama sayın editörümüz yayınlamaya gerek görmedi herhalde kaç gündür onay beklerim
zafermutlu
11/01/2011, 15:07
ilanı sahibinden.com verdim
2008 Fiat Punto 1.3 M.jet Active 22.000 TL Sahibinden satılık ikinci el (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-fiat-punto-gp-1-3-multijet-37968929/detay)
forumada konu açtım ama sayın editörümüz yayınlamaya gerek görmedi herhalde kaç gündür onay beklerim
ademcim aynalar katlanırı işaretlemişsin:D
ademtahir
11/01/2011, 15:08
elle katlanıyor abi yalan değil :D
zafermutlu
11/01/2011, 15:10
olmadı düşürdüm senin arabanın fiyatın 21950tl ye:D
ademtahir
11/01/2011, 15:12
hiç arayan soranda yok zaten :D
zafermutlu
11/01/2011, 15:16
hiç arayan soranda yok zaten :D
ilan daha onaylanmamış yani telin yok nasıl arasınlar adem kardeşim:D
ademtahir
11/01/2011, 15:18
ilan daha onaylanmamış yani telin yok nasıl arasınlar adem kardeşim:D
ilan yayındaydı kaç gündür bi değişiklik yaptım yeniden onaylanacak inş.
editörler beni sevmiyor herhalde :D
zafermutlu
11/01/2011, 15:21
ilan yayındaydı kaç gündür bi değişiklik yaptım yeniden onaylanacak inş.
editörler beni sevmiyor herhalde :D
ilan yayınlansın ben ararım kardeşim:D seni telde biraz delirteyim:D
ademtahir
11/01/2011, 15:27
ilan yayınlansın ben ararım kardeşim:D seni telde biraz delirteyim:D
sabah 5 civarlarında orçun aramış bende nöbetçiyim ama bitmiş durumdayım tlf sesine falan gıcık kapıyorum gelen müşteriyede sinir oluyorum çok sert bir şekilde alo dedim eczanemi falan diye sordu bende yine aynı ses tonuyla cevap verdim bir şey daha sorsa direk düzleyecek durumdayım orçun dediki abi benim dur dedi :D
beni işletmek için aramış ama öyle bir ses tonuyla tepkili konuşunca vazgeçmiş korktum abi diyor :D
sende dikkat et gece arama
zafermutlu
11/01/2011, 15:30
sabah 5 civarlarında orçun aramış bende nöbetçiyim ama bitmiş durumdayım tlf sesine falan gıcık kapıyorum gelen müşteriyede sinir oluyorum çok sert bir şekilde alo dedim eczanemi falan diye sordu bende yine aynı ses tonuyla cevap verdim bir şey daha sorsa direk düzleyecek durumdayım orçun dediki abi benim dur dedi :D
beni işletmek için aramış ama öyle bir ses tonuyla tepkili konuşunca vazgeçmiş korktum abi diyor :D
sende dikkat et gece arama
adem telefon numaranı bütün umumi tuvaletlerin kapısına yazacam:D hani öyle tuhaf bir intikam yolu var ya :D
ademtahir
11/01/2011, 15:31
zafer çok güldüm karnım ağrıdı
alem adamsın ya
elle katlanıyor abi yalan değil :D:laugh000:
ademtahir
11/01/2011, 15:36
zafer bu araba çok hoşuma gitti
2003 Peugeot 406 2.0 SV 19.500 TL Galeriden satılık ikinci el (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-peugeot-406-baskal-otomotivden-peugeot-406-fuul-fuul-37227804/detay)
birde bu
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-peugeot-407-peugeot-407-2-0-hdi-exec-premium-full-35496984/detay
:Ç
zafermutlu
11/01/2011, 15:40
ilk ilan çok ucuz geldi bana..
ademtahir
11/01/2011, 15:45
hazır bakmışken birde şu na bakıver zafercim :D
2001 Peugeot 406 2.0 SV 19.500 TL Sahibinden satılık ikinci el (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-peugeot-406-piril-piril-2001-peugeot-sv-bva-full-full-32840497/detay)
zafermutlu
11/01/2011, 15:49
adem ben dizel derim, digerlerinin yazdıklarından satıp kurtulmak istediklerini hissettim:)
ademtahir
11/01/2011, 15:51
bende dizel diyorumda bunların dizellerinin düşük km bulmak imkansız gibi birşey
daha önceki arabamız 407 executive premium du 110.000 km civarı kullandık gerçekten çok güzel bir araç ama bizde ki benzinli ve ilk gelen 4 ileri otomatik olduğu için çok fazla yakıyordu ama 6 ileri otomatik dizelini şiddetle tevsiye ederim...
zafermutlu
11/01/2011, 15:52
ilanda 80000 diyodu km ile oynanmamışsa, bence makul km si...
ademtahir
11/01/2011, 15:54
407 lerde düşük km mevcut ama pahalılar biraz o kadar para bir arabaya bağlamak ne kadar mantıklı onuda düşünmüyor değilim
406 ların km si düşük olsa tadından yenmeyecek :D
zafermutlu
11/01/2011, 15:58
407 al sen kardeşim 35000 ne kadar çıkacan tabiki, 2007 - 2008 temiz bir araç.. bu araçlarda yok yok bunlar arıza yapsa çok masraf açar gibime geliyor:)
ademtahir
11/01/2011, 16:03
bunların masrafı çıkarsa puntoya falan benzemez kol gibi olur :D
benim 406 tekliyordu ilk kalkışlarda pat pat etraftakiler korkuyordu sanayiye gittim elektrik bobini arızalıymış orjinal bobin 180 tl yan sanayi 110 dediler değiştirtdim mecburen altı üstü bir bobin yani
zafermutlu
11/01/2011, 16:10
ademcim sende ki iyi cesaret ben sıfır alıyorum devamlı ikinci elden zamanında çok başım agrıdı.. benim araçlar üst sınıf degildi.. bu araçlar güzel bizdeki araçlara on basarlar ama ufak şeyler bişey degil büyük masraflar açarsa diye korkarım... misal şuandaki bende ki arabayı bile bu kadar özellikle ikinci el 5 yaşındayken almam.. araçta özellik ne kadar çoksa ilerde masrafı okadar çok olur..
ademtahir
11/01/2011, 16:16
ne kadar özellik o kadar çok sıkıntı
ama otomatik vites bir araba alacağım
sıkıntı olursa onuda satarız başka bişey alırız benimle yaşayacak değil ya :D
zafermutlu
11/01/2011, 16:18
ne kadar özellik o kadar çok sıkıntı
ama otomatik vites bir araba alacağım
sıkıntı olursa onuda satarız başka bişey alırız benimle yaşayacak değil ya :D
ozaman ademcim karar verildi 407sw alacan. birde evlenecen çoluk çocuk geniş, bagaj büyük iyi olur..
ademtahir
11/01/2011, 16:19
onlarda çok güzel ya cam tavan falan hasta oluyorum ama pek büyük namussuz :D
onlarda çok güzel ya cam tavan falan hasta oluyorum ama pek büyük namussuz :D
ben de sana hastayim bebeğim yerim ben seni şeker adam :D
akşam aricam seni özel konuşmalarim olacak teline bak plisss :D
ademtahir
11/01/2011, 17:56
ben de sana hastayim bebeğim yerim ben seni şeker adam :D
akşam aricam seni özel konuşmalarim olacak teline bak plisss :D
numaramı değiştirecem :D
numaramı değiştirecem :D
komple kendini değiştir sen :D
sevimliliğe bakar misin ne kadar tatli adam yerim len ben seni aynalari elle katlanan adam :D
Herkese merhaba. Siz bu satırları okurken ben büyük olasılıkla yine hasta halde deli gibi çalışıyor olacağım :D :D :D
Ya Adem ne satması ya. GP'sini sattırtmıyorum kimseye. Ahhh ederim bak :D :D
Bu arada Onur formun yerinde maşallah. :D
Herkese merhaba. Siz bu satırları okurken ben büyük olasılıkla yine hasta halde deli gibi çalışıyor olacağım :D :D :D
geçmiş olsn....
ademtahir
12/01/2011, 09:49
günaydın arkadaşlar..
yasemincim ahh etme bana, Onur'a et lütfen gel artık şu foruma kurtar beni bunun hakkından sadece sen gelirsin :)
Kriminal
12/01/2011, 10:38
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Forumun saatimi yanlış şu an 09: 24
GünaydınLar sevgiLi GP DostLarı..
şu an 9:48 :)
UUFFFF.. 14 DK İLERİ :)
Kriminal
12/01/2011, 11:07
Erdi bey bi el atar sanırım...Ara sıra bır yonetıcı gormek ıstıyoruz konularda olsun sohbetlerde olsun 3-4 kısıyle aktif kalıyor forum
zafermutlu
12/01/2011, 11:12
günaydın harkese .
Demek ki işe geç geldiğimizi görmek istiyor. Erdi abi çıkıp diyecek şimdi 15 dk geç geldin. Nedennn? :D :D
- Lastik patladı! :P
ademtahir
12/01/2011, 11:28
geç gelenleri banlayacakmı :D
zafermutlu
12/01/2011, 11:30
sayım yapalım:D geç gelen çay ısmarlasın...
ademtahir
12/01/2011, 11:31
çaylar hep senden olur zafercim :D
Kriminal
12/01/2011, 11:31
Lastıkte patlasa , yolda yarılsa sabah yıne bulusma noktamız forumumuza gırıyoruz.Dertleşip bişeyler paylasıyoruz..
gençler kendini genç hissedenler yaşı genç olup ihtiyar duranlar ihtiyar olup delikanli olanlar baylar bayanlar bilmem neyler herkese günaydin :D yav arkadaş her sabah ayni biktim bu adamdan kovuyorum hala burda gitmedi gitmicek de heralde ne yüzsüz bir adam arlanma yok ar damalari çatlamiş neyin peşinde bilemedim dün aradim borulari pislenmiş mi bozulmuş mu ne onu da bozmuş foruma girdi bizleri de bozdu elini neye atsa bozar durur GP sini satacakmiş bir de aynalar katlanir demiş elle dolandirici nasil bir adam aynalarini elimle katlim emi :D
ademtahir
12/01/2011, 11:40
hakikaten bıkmadınmı benimle uğraşmaktan
ben her sabah böyle yazıları okumaktan bıktım senin yüzünden forumu terk edeceğim
meydan sana kalsın
ben yokken ne yapacağınıda merak ediyorum
v-mutluer
12/01/2011, 11:41
günaydın herkese..
Forum üyelerinin lakapları olsaydı, Evolodinin, ademin isimleri ne olurdu acaba :D
zafermutlu
12/01/2011, 11:49
evolodi zaten lakap gibi nerden geldigini açıklamıştı kendisi yoncalodiden esinlenmiş:D
ademtahir
12/01/2011, 11:55
gelin kaynana olur bizimki :D
Forum gelini, forum kaynanası :D:D:D:D çok güldüm valla:)
hakikaten bıkmadınmı benimle uğraşmaktan
ben her sabah böyle yazıları okumaktan bıktım senin yüzünden forumu terk edeceğim
meydan sana kalsın
ben yokken ne yapacağınıda merak ediyorum
keşke öyle bir hata yapsan :D
evolodi zaten lakap gibi nerden geldigini açıklamıştı kendisi yoncalodiden esinlenmiş:D
zafercim seni bir başka seviyorum canim benim :D
sen gelin ol benden iyi kaynana olur zafer de baldiz olsun :Dbaldan tatli zafer :D
güNaydın alemsiniz beaa :D
zafermutlu
12/01/2011, 12:11
onurcum senin ambarda işin yokmu çalışsana kardeşim:D
cidden evolodi ne demek ki ?
ademtahir
12/01/2011, 12:16
yoncalodiden esinlenmiş kendiside biraz benzer zaten :D
zafer dikkat et kendine baldız baldan tatlıdır diyor durum sakata gidiyor bu yaştan sonra başımıza bi iş gelmese :D
zafermutlu
12/01/2011, 12:19
yok ademcim gelmez adam yoncalodiden esinlenmiş gerisini sen düşün. kahçalı mıçıdan filan esinlense korkacak bir durum olabilirdi:D
ademtahir
12/01/2011, 12:20
yok ademcim gelmez adam yoncalodiden esinlenmiş gerisini sen düşün. kahçalı mıçıdan filan esinlense korkacak bir durum olabilirdi:D
süperdi :D
selamlar...
mERHABA eSER NASILSIN?
Teşekkürler sen nasılsın Gülay....
ademtahir
12/01/2011, 12:27
7500. mesaı sen yazmışın gülay hediyeyi kazandın