Orijinalini görmek için tıklayınız : Sabah sohbetleri
ademtahir
22/11/2010, 14:54
orçun ben zuhal topala aşığım o evlenmezmi benimle acaba :D
abı bosanırsa belkı olur :)
ademtahir
22/11/2010, 14:55
boşandıralım kocasını dövelim :D
zafermutlu
22/11/2010, 14:57
napacan adem evlenipde boşver hayatını yaşa kardeşim..
ademtahir
22/11/2010, 14:58
haklısın zafercim
anamurda ve alanyada öyle güzel kızlar vardı ki offf offff offff of :D
fado teyze iyidir ona alalım sana :D
boşandıralım kocasını dövelim :D
bana her yol parıs abı sewerım kavgayı adresı sen bul ben dowerım :D
zafermutlu
22/11/2010, 15:00
haklısın zafercim
anamurda ve alanyada öyle güzel kızlar vardı ki offf offff offff of :D
diyorum işte bekar kal ademcim. bekar olduktan sonra vilayet fark etmez bulursun güzel kızlar :)
ademtahir
22/11/2010, 15:02
fado teyze iyidir ona alalım sana :D
fado teyzeyide sürekli konuşmaktan aşık olmaya başladım heralde :D :D :D
bana her yol parıs abı sewerım kavgayı adresı sen bul ben dowerım :D
netten bi araştıralım adamın adı soyadı işi adresi falan filan :D
diyorum işte bekar kal ademcim. bekar olduktan sonra vilayet fark etmez bulursun güzel kızlar :)
zafercim senin tecrübelerinden faydalanmak lazım sende bi cevher var görüyorum :D
WiSTaRiA
22/11/2010, 15:04
bende fatmagulun pesınden kosuyorum ;)
:D:D:D:D
Bende çok beğenerek izliyorum.. Ama malesefki evli... Allah kimseyi boşandırmasın abi...
Evlilik gibisi varmı zafer abi... Bekarlık sulanlıktır diyenler yalan söylemiş...
fado teyzeyide sürekli konuşmaktan aşık olmaya başladım heralde :D :D :D
netten bi araştıralım adamın adı soyadı işi adresi falan filan :D:D
olum bak google fado teyze yazinca bu çıkıyor :
Sabah sohbetleri - Sayfa 260 - Grande Punto | Punto Evo | Bravo (https://forum.grandepuntotr.com/geyik/18904-sabah-sohbetleri-260.html)
8 Kas 2010 ... biz de fado teyzeyi almayi düşünüyoruz o da otomatik beygir gücü sağlamdir ... fado teyze kaç km hızla gidiyor ...
:D:D
Kriminal
22/11/2010, 15:06
bayram tatılınden sonra ıs bası yapmak zor gelıyo abi yaaaa :)
:robot000:
Hemde ne zor yıkılıyoruz bugun...Gecen hafta 3 kez halı saha macı yaptım bacaklarımda tutmuyo walla :D
Memo fethiye işide yattı :(
ademtahir
onur fado teyze meşhur oldu he :D
bu kadar meşhur biriyle evlenilir be :D :D :D
WiSTaRiA
alemsin onur ya...
kadin da beygir gücü fazla tam senlik :D turbo lan bu :D
ademtahir
22/11/2010, 15:08
beygirine kurban oluyum :D :D :D
fatmagülle yarişiyor olum fado teyze.bir hap attik fadoya rastladik fado teyzenin suçu yok biz onu ademin manita sandik :D:D
WiSTaRiA
22/11/2010, 15:10
:d:d:d
Hemde ne zor yıkılıyoruz bugun...Gecen hafta 3 kez halı saha macı yaptım bacaklarımda tutmuyo walla :D
Memo fethiye işide yattı :(
abı vallaha dun aksamustu 4 te geldım ızmıre bayramın 1.gununden berı bursadayım benımıcın farketmez haftasonlarıda gıderız sen ayarla kendını gıderız herturlu yanı denız abı ;)
Kriminal
22/11/2010, 15:46
abı vallaha dun aksamustu 4 te geldım ızmıre bayramın 1.gununden berı bursadayım benımıcın farketmez haftasonlarıda gıderız sen ayarla kendını gıderız herturlu yanı denız abı ;)
Tmm dır mehmet msj alınmıstır :D
Kriminal
22/11/2010, 16:08
selamlar arkadaşlar....
Wayyy damat nasılsın?
eser abi hoşgeldin düğün nasıldı evliliğin ilk günleri nasıl :)
Kriminal
22/11/2010, 16:16
eser abi hoşgeldin düğün nasıldı evliliğin ilk günleri nasıl :)
Çok merak edıyosan sende evlen olm alla alla....
Çok merak edıyosan sende evlen olm alla alla....
olum ne maydanoz adamsin herşeye atlama balık tuta tuta kefalleştin mi sazanlaştin mi çözemedim :D
Kriminal
22/11/2010, 16:59
olum ne maydanoz adamsin herşeye atlama balık tuta tuta kefalleştin mi sazanlaştin mi çözemedim :D
En azından herseye atlamıyom olm senın gıbı..Didimde saflaşmışın iyice :D
En azından herseye atlamıyom olm senın gıbı..Didimde saflaşmışın iyice :D
Kriminal
22/11/2010, 17:17
Mydonos var sogan var domatiyes var
GÜNAYDINNNNNN. GÜZEL BİR GÜN GEÇİRMENİZ DİLEĞİYLE...
https://img232.yukle.tc/images/57424dx1sp0.gif
ademtahir
23/11/2010, 09:23
cümleten günaydın
bugün gece nöbet var nasıl tutulacak bilemedim :S
cümleten günaydın
Çağır 3-5 arkadaşını sohbet, muhabbet geçer gider zaman :)
ademtahir
23/11/2010, 10:01
Çağır 3-5 arkadaşını sohbet, muhabbet geçer gider zaman :)
çok iyi niyetli gördüm seni yasemincim :D
ne muhabbeti nefes alacak zaman olmuyor sanki bedava ilaç dağıtıyoruz kuyruk olur sokağın başına kadar millet kavga eder birbiriyle sende diyorsunki çağır üç beş arkadaşını :D
Tmm dır mehmet msj alınmıstır :D
gunaydınlar....
kısa cumlelerle cok sey anlatırım ben denız abı :D
günaydin herkese bol keyifli günler
cümleten günaydın
ben gelirim :D
çok iyi niyetli gördüm seni yasemincim :D
ne muhabbeti nefes alacak zaman olmuyor sanki bedava ilaç dağıtıyoruz kuyruk olur sokağın başına kadar millet kavga eder birbiriyle sende diyorsunki çağır üç beş arkadaşını :D
Ne bileyim Adem. Benim evimde minik bir eczane sıfatında olduğu için gece nöbetçi eczane arayışında olmadım hiç. O nedenle gece tenha olabileceğini düşündüm. :D :D
Günaydın Onur :D
Aldın mı arabanı bugün ?
günaydin yasemin.arabayi almak mi anlamadim?
Arkadaşım akşam dedin ya arabamı kullanmak istiyorum diye. Bende sana yarın işe araba ile git dedim. O maksatla sordum arabanı aldın mı? yoksa dolmuşa devam mı?
Offfff yoruldum sana laf anlatacam diye :D
Arkadaşım akşam dedin ya arabamı kullanmak istiyorum diye. Bende sana yarın işe araba ile git dedim. O maksatla sordum arabanı aldın mı? yoksa dolmuşa devam mı?
Offfff yoruldum sana laf anlatacam diye :D
iyi değilim yasemin piskolocim alt üst dolmusa devam :D
Günaydın.. Yaklaşık bir yıldır üyeyim buraya ama fazla zaman ayıramıyorum. Malum iş güç... Süper bir site. Tebrikler.
WiSTaRiA
23/11/2010, 11:09
günaydın cemaat... Nabersiniz?
sen kamyona bin :D
WiSTaRiA
23/11/2010, 11:10
Elektrikli motor alsana onur kendine :D
günaydin abicim şükür iyiyiz sen nasilsin :)
sana ayarlicam bir kamyoncu :D
Ne zaman düzgündü bu psikoloji. Ben pek denk gelemedim de :D :D
Bir akşam tavla oynayalım keyfin yerine gelsin. :D
Günaydın.. Yaklaşık bir yıldır üyeyim buraya ama fazla zaman ayıramıyorum. Malum iş güç... Süper bir site. Tebrikler.
Sağol Mert. Fırsat buldukça bekleriz.
Günaydın Orçun. Nerde benim ............... (boşluğu sen doldur bari)
Olmaz o İzmir trafiği için çok riskli. Hele bu psikolojide olan bizim arabalara olur :D
Elektrikli motor alsana onur kendine :D
Kordon'daki yaya trafiği için sakıncalı :D
Artık daha fazla burdayım. Bu arada İzmir trafiği demişsiniz de... Bayramda İzmirdeydim. İzmir'de sürücüler kırmızı falan dinlemiyor sanırım. :)
en güzeli mert kirmizi yandimi geçecen :D
WiSTaRiA
23/11/2010, 11:20
@evolodi : Sağol onurcum allaha şükür yuvarlanıp gidiyoruz...
@JASMINE : :):) sana ayarladığım ...... bozulmasın diye ben yedim :):):) Ya yasemincim en sonunda kargoluyacam ben onu sana... Çünkü kısmet olmuyor görüşmemiz... İkimizde ayrı şehirlerde :********( İşin şakası en güzeli kargo olucak arkadaşım...
Günaydın,hayırlı sabahlar...
ademtahir
23/11/2010, 11:37
maşallah muhabbet sarmış gidiyor burada ama ben çok yoğunum..:S
WiSTaRiA
23/11/2010, 11:38
günaydın mustafa abi..
Artık daha fazla burdayım. Bu arada İzmir trafiği demişsiniz de... Bayramda İzmirdeydim. İzmir'de sürücüler kırmızı falan dinlemiyor sanırım. :)
Onur gibilere denk geldiysen doğrudur ancak normalde öyle değildir.
@evolodi : Sağol onurcum allaha şükür yuvarlanıp gidiyoruz...
@JASMINE : :):) sana ayarladığım ...... bozulmasın diye ben yedim :):):) Ya yasemincim en sonunda kargoluyacam ben onu sana... Çünkü kısmet olmuyor görüşmemiz... İkimizde ayrı şehirlerde :********( İşin şakası en güzeli kargo olucak arkadaşım...
Şaka yapıyorum arkadaşım. Ben en sonunda gelip Tekirdağ'da yiyeceğim :D
Günaydın abi. sizede hayırlı sabahlar
WiSTaRiA
23/11/2010, 11:59
Başımın üzerinde yerin var arkadaşım :D:D
Ya senelerdir İzmir'e gidiyorum sık sık.. Daha önce böylde değildi..Bu kadarına da yuh dedim yani. :)
Ama her geçen sene daha da güzelleşiyor İzmir ya..
WiSTaRiA
23/11/2010, 12:07
Ya izmirde kural mural yok ya... Kırmızıda geç hatta yeşilde geçenleri dövebilirsin :D:D:D Bende izmirde bulundum ama hiç ters bişey görmedim hatta çok muazzam bir trafiği vardı..
10 sene istanbulda yaşadım. İstanbulu da geçmiş... Cıstak cıstak bakımından. :) Kordon yarış pisti olmuş mübarek.
Ya izmirde kural mural yok ya... Kırmızıda geç hatta yeşilde geçenleri dövebilirsin :D:D:D Bende izmirde bulundum ama hiç ters bişey görmedim hatta çok muazzam bir trafiği vardı..
EN GUSELI CEVREYOLU TUNEL GIRISINDEKI 90 KM HZ GOSTERGESENI SAYMASSAK 90 KM HIZLA O TUNEL HIC CEKILMIYO :wacko000:
Her yönüyle güzel bizim İzmir'imiz. Nereye gittiysem 2. günü özledim İzmir'i. Sanırım başka bir yerde yaşamam pek mümkün görünmüyor :S
Kriminal
23/11/2010, 12:27
Yeşilde gecenı dovuyolar hele sarıda korna çalmayanın arabasını ters cevırıyorlar...
Ya ne akala izmir duzenlı bır sehır...Ankara gıbı solu kapatan şahınler yok kımse tamponuna takılıp sellektor yapmaz kolay kolay...Sadece menemen mınubuslerı pat dıye durup en sol serıtten bıle yolcu alır o kadar :D
yeşilde gecenı dovuyolar hele sarıda korna çalmayanın arabasını ters cevırıyorlar...
Ya ne akala izmir duzenlı bır sehır...ankara gıbı solu kapatan şahınler yok kımse tamponuna takılıp sellektor yapmaz kolay kolay...sadece menemen mınubuslerı pat dıye durup en sol serıtten bıle yolcu alır o kadar :d
daha ne işte bak en buyuk katıllerı ele almıssın konumuzda deniz abi daha ne olsun
WiSTaRiA
23/11/2010, 12:32
tamam tamam bişey demedik izmirinize :D:D
ya şu tünel girişlerinde hiz göstergeleri var habire YAVAŞ yaziyor geçen 50 ile gittim yine yavaş diyordu ayarlari bozuk :D
ademtahir
23/11/2010, 12:41
ya şu tünel girişlerinde hiz göstergeleri var habire YAVAŞ yaziyor geçen 50 ile gittim yine yavaş diyordu ayarlari bozuk :D
seni levhalar bile tanıyor şekerim :D
WiSTaRiA
23/11/2010, 12:41
dahada yavaşlıyacaksın ozaman onurcum :D
o yavaş yazısı sabit değil mi boş yerleri dolduramayan onur :D saçında limon çekirdeği kalan onur :D
ya şu tünel girişlerinde hiz göstergeleri var habire yavaş yaziyor geçen 50 ile gittim yine yavaş diyordu ayarlari bozuk :d
onu takan yokta tunel gırısındekı 4 kamera fena can yakıyo ılk gectıgımde bılmıyodum 130 ıle gectım arkadan bır hafta sonra posta yoluysa elıme resımlı ceza geldı :d
ARABADAN INIP IKTIREREK GECELIM BARI OLDU OLUCAK
YAZI SABİT DEGİL HIZIN AZ OLDUMU ISIKLI LEWHA SONUYO
tamam tamam bişey demedik izmirinize :D:D
:D :D
Hele hele Eskişehir'in dar sokaklarını, karmaşık trafiğini ve olmayan otoparklarını görünce bu trafiğe şükür dedim resmen :D
WiSTaRiA
23/11/2010, 12:44
İzmir trafiği İstanbul'Dan 1000 kat daha iyi... Bunu bilir bunu söylerim...
:d :d
hele hele eskişehir'in dar sokaklarını, karmaşık trafiğini ve olmayan otoparklarını görünce bu trafiğe şükür dedim resmen :d
bursada ıyıdı sımdı bayram suresınce hıc park sıkıntısı cekmedım bayramın 1.gunu bı parkettım pazar gunune kadar enıstem arabasıyla gezdırdı:d
iyiki bişi yazdik :d
eeeeee madem yazdın dewamına katlanıcaksın :)
omerozgul
23/11/2010, 12:49
Arkadaşlar, otomatik vites Fiat almak istiyorum. Tavsiye eder misiniz?
fiat derken ömer komple fiat imi alacaksin :D
arkadaşlar, otomatik vites fiat almak istiyorum. Tavsiye eder misiniz?
triptonik war memnunum tawsıye ederım
WiSTaRiA
23/11/2010, 12:58
Arkadaşlar, otomatik vites Fiat almak istiyorum. Tavsiye eder misiniz?
Merhaba arkadaşım... İlkönce hoşgeldin diyelim ve tanışma bölümünden kendini tanıtıp teknik ksımda şikayetini yada sorunu paylaşabilirsin... Teşekkürler...
Kriminal
23/11/2010, 13:00
onu takan yokta tunel gırısındekı 4 kamera fena can yakıyo ılk gectıgımde bılmıyodum 130 ıle gectım arkadan bır hafta sonra posta yoluysa elıme resımlı ceza geldı :d
ARABADAN INIP IKTIREREK GECELIM BARI OLDU OLUCAK
YAZI SABİT DEGİL HIZIN AZ OLDUMU ISIKLI LEWHA SONUYO
Walla bankaya devamlı caza yatırmaya gelenlerin nerde nasıl ceza yedıklerıne baktıgımda en çok karşıyaka tünelleri var o yuzden hep yavaş gecerım...
o yavaş yazısı sabit değil mi boş yerleri dolduramayan onur :D saçında limon çekirdeği kalan onur :D
Limon güzeldi :D
50 ile sen ..150 olmasın kanka ayagını korkak alıstırmıyon
İzmir trafiği İstanbul'Dan 1000 kat daha iyi... Bunu bilir bunu söylerim...
+10000
Ankarada besbeter
Bozuk değil. Hangi hızla gidersen git hep YAVAŞ yazar o tabelalarda... :) Hız ile o yavaş uyarısı birbirinden bağımsız yani..
İstanbul dan daha sorunlu bir trafik olacağını düşünmüyorum bende.
Geçenler İstanbul plakalı bir araçta amca ailesi ile birlikte yanlış yola girmiş. Geri geri çıkıcam diye uğraşıyor. Dedim amca kasma hiç kendini git 50 metre sonra kavşak var dön oradan ilerle aynı yola çıkarsın en fazla 5 dakikanı alır. Adamda haklı tabi bu işlemi İstanbul da yapmaya kalksa en azından 2 saati boşa gider. :D
Kriminal
23/11/2010, 13:05
Bozuk değil. Hangi hızla gidersen git hep YAVAŞ yazar o tabelalarda... :) Hız ile o yavaş uyarısı birbirinden bağımsız yani..
Komedı ya yavas gıdersen yeşil renkte HIZLI yazıyomuş :D
aslinda çok saçma YAVAŞ yazısı hızın ne olursa olsun YAVAŞ ne lan bu duralimmi türkçe işte :D izmir'de tek sıkıntı tabela yok bornova ata durağina homeros vadisi levhasi koymuşlar ilk zamanlarda ondan sonra tabela yok bulamazsin vadiyi :Dbir de ekstradan yol yok izmir de liman girişinde kamyon tir normal araba ayni yoldan giriyor çok saçma sayin yetkililer bu işe bir el atin rica ediyorum :Dlitfen metro çalişmalari bitsin bizi metrosuz birakmayin :D
WiSTaRiA
23/11/2010, 13:09
istanbulda yanlış yola girdinmi yandın
Kriminal
23/11/2010, 13:14
aslinda çok saçma YAVAŞ yazısı hızın ne olursa olsun YAVAŞ ne lan bu duralimmi türkçe işte :D izmir'de tek sıkıntı tabela yok bornova ata durağina homeros vadisi levhasi koymuşlar ilk zamanlarda ondan sonra tabela yok bulamazsin vadiyi :Dbir de ekstradan yol yok izmir de liman girişinde kamyon tir normal araba ayni yoldan giriyor çok saçma sayin yetkililer bu işe bir el atin rica ediyorum :Dlitfen metro çalişmalari bitsin bizi metrosuz birakmayin :D
Walla ben konyada tabela bulamamıstım :D
istanbulda yanlış yola girdinmi yandın
İstanbulda doğru yoldamı var :D
konya bir garip zaten burda hilton'a bakarak yolu buluyosun orda mevlanaya allah vergisi :D
Onur o Homeros vadisini hiç söyleme. Bir kez gidip gün batımını izleyeyim dedim. Söyleiğin gibi 2 yerde tabela var sonrası Allah kerim. Sora sora gittim ancak daha vadiye varamadan hava karardı geri döndüm. :D :D
Onur o Homeros vadisini hiç söyleme. Bir kez gidip gün batımını izleyeyim dedim. Söyleiğin gibi 2 yerde tabela var sonrası Allah kerim. Sora sora gittim ancak daha vadiye varamadan hava karardı geri döndüm. :D :D
Bende Geçen Cuma İzmirden Bursaya dönerken tam ana yola girecekken bir tabelada Manisa yazıyor ama ok düz gösteriyor. Tabi bende doğal olarak düz giderek batçığa girdim. Meğersem yan yoldan düz gidecekmişim. Çok güldüm ya böyle tabela mı olur :D
ey yetkililer halkin sesini duyun kulak verin :D
ademtahir
23/11/2010, 13:41
konya bir garip zaten burda hilton'a bakarak yolu buluyosun orda mevlanaya allah vergisi :D
mubarek memleket burası keşke azıcıkta insanları mubarek olsa :D
konya'nın altında erenler üstünde ..............ler yaşıyor :D
mubarek memleket burası keşke azıcıkta insanları mubarek olsa :D
konya'nın altında erenler üstünde ..............ler yaşıyor :D
sen alt-üst hangi kisimdasin muhterem :D
ademtahir
23/11/2010, 13:44
sen alt-üst hangi kisimdasin muhterem :D
daha tanıyamadıysan ben sana ne diyeyim şekerim :D
daha tanıyamadıysan ben sana ne diyeyim şekerim :D
şekerim falan iyice beyazliya benzedin muhterem :D
ademtahir
23/11/2010, 13:47
şekerim falan iyice beyazliya benzedin muhterem :D
şeker gibi çocuksun ondan öyle dedim :D :D :D
ama istersen bundan sonra biberim diyeyim :D
milletin nekadar yol cılesı varmıs yaaaa
WiSTaRiA
23/11/2010, 16:03
istanbula gelinde yol çilesini görün...:D:D Bayramda 1.5 saatte F.S.M köprüsünü geçemedim..
istanbula gelinde yol çilesini görün...:D:D Bayramda 1.5 saatte F.S.M köprüsünü geçemedim..
Offf bende bir kez sabah trafiğinde takılıp kalmıştım. İçler acısı vallahi. Adamlar yemek, şarj aleti falan satmakta haklı :D :D
burda da peçete satiyolar ne alakaysa :D
ademtahir
23/11/2010, 17:45
nöbet saati geliyor cırmalamaya son 70 dk :S
WiSTaRiA
23/11/2010, 21:35
Allah Kolaylık versin... Ne mutlu sana abi hastalara şifa dağıtıcaksın.... Çok güzel bir mutluluk... İyi olmalarına vesile oluyosun...
Allah Kolaylık versin... Ne mutlu sana abi hastalara şifa dağıtıcaksın.... Çok güzel bir mutluluk... İyi olmalarına vesile oluyosun...
Adem'in bu aralar keyfi yok ya o nedenle zor geliyor ona. İyi bir tatil yapıp dinlense kendine gelecek, nöbeti de hevesle tutacak bence.
WiSTaRiA
23/11/2010, 22:19
Aynen katılıyorum... İnsanlara sağlık dağıtmak için yoksa 1 hafta nöbet tutar adem usta... :D:D
Özlem, hiç sesin çıkmıyor :D
Zaten sürekli ilaç vs. her gün rahatsızlanıyor.
Yorgunluktan artık vücut da direnç kalmadı sanırım.
İnşallah Konya' ya gittiğimizde bizi görünce turp gibi olacak... :)
Değil mi Yasemin' cim ama, bazıları bizi geveze olarak
görse bile oysaki ne kadan sessiz sakiniz... :D
Maalesef bu Behçet bizde derman bırakmadı Özlem. O şu anda farklı bir tedavide uyguladığı için daha ağır geçiyor. En kısa sürede düzelecek inşallah.
İnşallah canımcım, Allah ikinize de şifalar versin tez zamanda...
Amin. Allah razı olsun canım.
StrawBeeRy
23/11/2010, 22:29
hooop iyi akşamlar
jass abla acil şifalar inşallah en kısa sürede düzelir..
Hoşgeldin Mert, nasılsın?
StrawBeeRy
23/11/2010, 22:40
hoşbulduk abla saol sen nasılsın?
İyi akşamlar Mert. Hoşgeldin. Teşekkürler.
sağol iyiyim. iş, güç, koşturmaca işte... :)
gece sohbetlerine geçsek mi? Mesai mi yapalım burada :D :D
WiSTaRiA
23/11/2010, 22:50
Erdi fazla mesai ücreti vermiyor arkadaşlar... Gece sohbetlerine geçelim... :D:D
ben pek gündüzü yaşayamadım bugün yoğunluktan
o yüzden sabah gece karıştı birbirine... :D :D
WiSTaRiA
23/11/2010, 22:55
:D:D bende 11de işe gidicem.. Siz rahat yatın ben nöbetteyim
ademtahir
24/11/2010, 06:18
şimdiden günaydın:)
saat 05:15 suları orçun eczane telefonundan beni arıyor :dilcikartma:
yaseminle akşam konuşmuşlar beni işleteceklermiş ama orçun o saatteki ses tonumu duyunca vazgeçmiş :D :D :D
sesim yeter sana orçun akıllı ol :boxin:
ayrıca sana gelelim yasemincim sen orçunla tuzak kuruyorsun he.. birde demişinki konuşmaları kaydet...forumdamı yayınlayacaktın..zalimsin zalim :D
StrawBeeRy
24/11/2010, 09:01
:D:D:D abi sabah sabah bune performans helal size :D
günaydın
Günaydın,hayırlı sabahlar...https://www.renaultfanclub.com/images/smilies/eyv.gif
WiSTaRiA
24/11/2010, 10:45
Günaydın Canlarım....
şimdiden günaydın:)
saat 05:15 suları orçun eczane telefonundan beni arıyor :dilcikartma:
yaseminle akşam konuşmuşlar beni işleteceklermiş ama orçun o saatteki ses tonumu duyunca vazgeçmiş :D :D :D
sesim yeter sana orçun akıllı ol :boxin:
ayrıca sana gelelim yasemincim sen orçunla tuzak kuruyorsun he.. birde demişinki konuşmaları kaydet...forumdamı yayınlayacaktın..zalimsin zalim :D
Yaseminin hiç suçu günahı yok valla... Tüm suç benim.. Benim aklıma geldi işletme muzurluğu... Ama sabahın 5 indeki sesinden yeminle tırstım :D:D:D:D o yüzden işletme suya düştü...
:D:D:D abi sabah sabah bune performans helal size :D
günaydın
Eee performanslı olucak tabi adem abi... Sabahın 5 inde benim sesimi duydu ve güne benimle başladı... Bugün kimse yıkamaz onu... Onur bile :D:D:D
Günaydın,hayırlı sabahlar...https://www.renaultfanclub.com/images/smilies/eyv.gif
Günaydın Mustafa abim...
Günaydın arkadaşlar.
Ya Adem, Orçun böyle bir şaka yapmak istemiş engelleyip üzmek istemem kendisini. Hem ne vardı azcık gülerdik işte. :D
Zalimliğe gelince şu anda melek gibiyim ben. Zalim yanımı görmediniz henüz. Onu bir kaç zaman önce sandığa kilitledim öfke ile birlikte. Ancak oradan çıktıkları zaman ben bile kendimden korkuyorum :D :D
Orçun, koruman için sağol arkadaşım :D :D
Sanada günaydın Mustafa Abi.
Günaydın Mert.
https://img48.imageshack.us/img48/2601/gnaydn06sp5.gif
WiSTaRiA
24/11/2010, 11:11
Rica ederim Yasemin...
hayirli sabahlar :)
adem abiye bulaşmayin muhterem bir zaddir kendisi :D
ademtahir
24/11/2010, 16:25
yorgun adem geldi bugün ben olmayınca ortalık sessiz kalmış nerelerdesiniz şekerler :D
@yasemincim senin canın sağolsun sen özel bölümdesin istediğin kadar makara yapabilirsin..:)
@orçuncum o saatte bende kendimden korkuyorum tam böyle şeytanın avrat boşattığı saatler iyiki erken açıkladın yoksa güzel bir ses kaydı çıkardı ortaya tüm forum fazlasıyla gülerdi :D :D :D
@onur kardeşim doğru diyorsun çok muhteremimdir gel elimi öp :D
WiSTaRiA
24/11/2010, 19:28
ama yapacam sana bir işletme ona göre abi :D:D
ademtahir
25/11/2010, 09:20
günaydın gençler :)
@orçun ne zaman istersen işletebilirsin ama sağlığın açısından doğru saati seçmelisin :D
Günaydınnnnnnnn
https://img219.imageshack.us/img219/741/0000088qb7ym9oc8.jpg
disconnected
25/11/2010, 10:57
gunaydinnn :)
Herkese selamlar, sevgiler...
ademtahir
25/11/2010, 13:33
Herkese selamlar, sevgiler...
saygı sevgi bizden forumumuzun annesi :D
saygı sevgi bizden forumumuzun annesi :D
:D
Herkes yemek de sanırım...
:D
Herkes yemek de sanırım...
hoşgeldin gülen surat aksi adama sevgiler :D
ademtahir
25/11/2010, 16:29
Allah dostları yüce insanlar nerdesiniz ? :D
Allah dostları yüce insanlar nerdesiniz ? :D
bana mi seslendin haci kardeşim :D
ademtahir
25/11/2010, 16:45
sen ve senin gibi muhterem dostlarıma :D
StrawBeeRy
26/11/2010, 07:48
günaydın herkese hayırlı cumalar :)
Günaydın..Hafta sonuna geldik. Güzel bir duygu :)
Kriminal
26/11/2010, 09:08
Günaydın Mert'lerrrrrrrr
ademtahir
26/11/2010, 09:30
bugünde günaydın..
İzmir nasıl Deniz? Bayramda İzmirdeydim ama özledim yinede...
StrawBeeRy
26/11/2010, 16:08
ben geldim bugünlerde burası çok durgun canlandırmak lazım :)
Kriminal
26/11/2010, 16:13
İzmir nasıl Deniz? Bayramda İzmirdeydim ama özledim yinede...
Walla izmirde tuhaf bı hava var soguk bıraz sabahları guzel oluyo ama sonradan buz gıbı yarı acık kapalı bı haava az ruzgarlı ...Sende ne var ne yok
ben geldim bugünlerde burası çok durgun canlandırmak lazım :)
Lazım dimi ...:gun_band:
WiSTaRiA
26/11/2010, 16:19
selam millet...
ademtahir
26/11/2010, 16:23
ben yoğunum bu günlerde :S
WiSTaRiA
26/11/2010, 16:30
hayırdır ne iş?? İnce işmi abi??
StrawBeeRy
27/11/2010, 08:36
günaydın..
Günaydın keyifli haftasonları
https://www.commentdude.com/cat/Weekend/we1_JC.gif
ademtahir
27/11/2010, 10:55
hayırdır ne iş?? İnce işmi abi??
yok orçunum ince falan değil ecz. işleri yoğun nerde ince iş bizde bu şans varken cingen bile denk gelmez :D
cümleten günaydın gençler..
yok orçunum ince falan değil ecz. işleri yoğun nerde ince iş bizde bu şans varken cingen bile denk gelmez :D
cümleten günaydın gençler..
Sen şimdi böyle dedin ya Onur birazdan FAdo teyzeyi söyleyecek yine sana.
ademtahir
27/11/2010, 10:58
bugünlerde fado teyzeden ses yok öldümü nedir :D
geçen gün tv ye baktım sen söyledikten sonra esra erolmu nedir o hatun gıcık tipli bişey :D
1 tane kız vardı hiç beğenmedim o da beni beğenmezdi zaten görseydi :D :D :D
bugünlerde fado teyzeden ses yok öldümü nedir :D
geçen gün tv ye baktım sen söyledikten sonra esra erolmu nedir o hatun gıcık tipli bişey :D
1 tane kız vardı hiç beğenmedim o da beni beğenmezdi zaten görseydi :D :D :D
Sen su gibi ve Zuhal Topal'ı izle. Onlar daha iyimiş. Bizimkiler öyle söylüyorlar. Bende bayrmda gördüm işte 3-5 gün. Yoksa seyretme imkanım yok. Seyredebilsem hemen yapıcam görümcelik bulucan sana bir gelin :) :)
ademtahir
27/11/2010, 11:04
ben zuhal topala aşığım zaten gidip evlenme teklif edesim var :D
ama önce evlilik sorununu kaldırmak lazım ortadan :D
Rahat bırakın kadıncağızı. Yeni evli zaten çok güzelde bir evliliği var maşallah diyelim. Sana ona benzer bir gelin bulalım biz :)
ademtahir
27/11/2010, 11:10
Rahat bırakın kadıncağızı. Yeni evli zaten çok güzelde bir evliliği var maşallah diyelim. Sana ona benzer bir gelin bulalım biz :)
bulalım bulalım kocaman izmir'e geldim güzellerin çok oldu yere boş döndüm yine ne ayak bilemedim var bi hırtılık bende :D
zafermutlu
27/11/2010, 12:41
günaydın herkese.. ademcim sen hala evlenmedin mi:D
ademtahir
27/11/2010, 12:45
yok zafer daha evlenemedim boyacı küpümü bu batır çıkar :D
sen nerelerdesin kayboldun gittin ne ayaksın iskoçlu arkadaşınlamı takılıyorsun bilelim :D
Günaydın Mustafa abi, günaydın Zafer
bulalım bulalım kocaman izmir'e geldim güzellerin çok oldu yere boş döndüm yine ne ayak bilemedim var bi hırtılık bende :D
Arkadaşım İZmir'e geldin. Onur'un söylediği otelde kaldın, Onur ile akşam gezmelerine çıktın sen ne olmasını bekliyordun ki :D :D
Ben sana güzel ve nezih semtleri söyledim. Yalnız gez dedim. Sen Onur'la gezersen daha çok bekar kalırsın :D :D
ademtahir
27/11/2010, 12:47
ben bunu düşünememiştim yasemincim hata etmişim bir daha yapmam böyle büyük bir hata :D
Ben sana hangi dolmuşa binersen daha çok güzel görürsün diye güzergahları bile anlattım. Sen gittin Onur ile dolaştın. :D
zafermutlu
27/11/2010, 12:51
yok zafer daha evlenemedim boyacı küpümü bu batır çıkar :D
sen nerelerdesin kayboldun gittin ne ayaksın iskoçlu arkadaşınlamı takılıyorsun bilelim :D
tşkler adem ve yasemin.
kardeşim kaybolmadım, bakıyorum kimse yazmıyor bende girmiyorum.. yoksa iskoç filan yok yani bize uzak :D
ademtahir
27/11/2010, 12:54
Ben sana hangi dolmuşa binersen daha çok güzel görürsün diye güzergahları bile anlattım. Sen gittin Onur ile dolaştın. :D
haklısın yasemincim ben bir daha yapmam böyle bir hata :D
tşkler adem ve yasemin.
kardeşim kaybolmadım, bakıyorum kimse yazmıyor bende girmiyorum.. yoksa iskoç filan yok yani bize uzak :D
zafer böyle yapma olmuyor bak ceza keseriz sana :D
zafermutlu
27/11/2010, 12:57
adem kes cezamı öderim.. arabayada bakmıyorum artık renk degişti pislikten.. bugün yıkatmayı düşünüyordum rüzgar var bir saat sonra toz toprak olur..:)
ademtahir
27/11/2010, 13:06
senin tadın kaçık bugünlerde heralde
yoksa sen böyle yapmazdım
zafermutlu
27/11/2010, 13:10
dogru diyosun tadım kaçık kardeşim insanlarla ugraşmak zor. bazen kafam iyiyken diyorum yap ormanın içine agaçtan bir kulübe insanlardan uzak teknolojiden uzak. dogayla başbaşa kafanı dinle...
ademtahir
27/11/2010, 13:12
zafercim o dediğin süper bişeyde imkan meselesi keşke imkan olsada gidip bi yerlere yerleşip hayatımızı yaşasak
zafermutlu
27/11/2010, 13:17
öyle tabiki benimki hayal, çalışmadan olmaz. çalış çalış hayat geçiyor birde şimdi ki zamanda sürekli koşturmaca sanki hiç ölmeyecegiz gibi. hayat geçiyor saglık gidiyor farkında bile degiliz...
ademtahir
27/11/2010, 14:10
zafer çalışmadan olur hemde çok güzel olur ama çok para lazım o para olsa bende bak hiç çalışırmıyım heyyttt yavrum ye iç yat gez tüm dünyayı dolaş dur :D :D :D
günaydın gptr ailesi;)nsılsınız bkalım?
Günaydın Oğuz sende benim gibi erkencisin galiba
Günaydın,hayırlı pazarlar...
Günaydın Oğuz sende benim gibi erkencisin galiba
brz öle oldu;)
StrawBeeRy
29/11/2010, 08:57
günaydın hayırlı haftalar
ademtahir
29/11/2010, 09:19
günaydın..
Günaydın hayırlı sabahlar...
selamlar ... arkadaşlar nasılsınız.
Günaydın, iyi haftalar hepinize. Çok yoğun bir gün. İlerleyen zamanlarda görüşmek dileğiyle ;)
ademtahir
29/11/2010, 13:17
eser hoşgeldin yüzünü gören cennetlik:)
yasemin sen bu aralar hep yoğunsun zaten alıştık artık senin işlerine.
WiSTaRiA
29/11/2010, 13:20
Günaydın hayırlı haftalar.... Sağlıklı bol kazançlı ve güzel bir hafta dilerim hepinize dostlarım...
https://www.sevgisayfalari.com/kart/ek254.jpg
ademtahir
30/11/2010, 09:34
günaydın gençler..
Günaydın herkese..
Hadi sadece günaydın ile kalmayalım.. Bişiler konuşalım. :) Mesela dünkü Barça resitalini falan. Gerçi Yasemin her ne kadar katılır bu konuya bilemem ama.... :)
Mert Mustafa ne olacak bu memleketin hali,GS nin hali ne olacak,döviz fırlamış yine arabaların fiyatlarını etkilermi sence...:)
Valla abi etkilerse etkilesin. Ben arabamdan memnunun. Satmayı düşünmüyorum. Duygusal bağlandım sanki. :) Memleketi sorma valla. Düşündükçe işin içinden çıkılmaz oluyor... Gs nin halini ben bile çare olamam bir Bjk li olarak. :D Ama geçecek ya. Yakındır. Sürekli böyle gitmez. Sanırım Gs lisin?
Valla Bjk -Fb - Gs bu sene bu üç takımdan da umut yok... ilk başta Bjk biraz korkuttu diğer takımları yaptığı transfelerle ama gördüğün üzre fos çıktı. Dünkü maçtan sonra bizim ligde ikinci sınıf futbol oynandığını bir kere daha anladım.
selamlar... günaydınlar.....
herkese selamlar,sevgiler...
Kriminal
30/11/2010, 11:31
Valla Bjk -Fb - Gs bu sene bu üç takımdan da umut yok... ilk başta Bjk biraz korkuttu diğer takımları yaptığı transfelerle ama gördüğün üzre fos çıktı. Dünkü maçtan sonra bizim ligde ikinci sınıf futbol oynandığını bir kere daha anladım.
Akşam barcelona maçı nasıldı reali dagıttılar ya
Günaydın herkese..
Hadi sadece günaydın ile kalmayalım.. Bişiler konuşalım. :) Mesela dünkü Barça resitalini falan. Gerçi Yasemin her ne kadar katılır bu konuya bilemem ama.... :)
Mert, ben her konuya katılırım sen merak etme ancak bu aralar çok yoğunum, foruma giremiyorum. İlerleyen zamanlarda görürsün :D
Bu arada flood yapmayalım lütfen :)
Herkese tekrar merhaba. Ölüyorum gözlerimin önünde faturalar, irsaliyeler uçuşuyor :S :S
ademtahir
30/11/2010, 18:23
bende yoğunum :S
zaten tadım tuzum yok forum açık önümde durur ama bende ilgilenemiyorum..
ademtahir
30/11/2010, 18:33
saol esercim
başım gövdemin üstünde yaşamaya devam ediyorum :)
sen nasılsın canım kardeşim görüşemedik bir kaç gündür?
Günaydınnnnnn
https://img194.imageshack.us/img194/6910/tfr94afinal2sx1tr2.gif (https://img194.imageshack.us/i/tfr94afinal2sx1tr2.gif/)
ademtahir
01/12/2010, 09:32
günaydın yasemin..
günaydın gelecek olan gençlik :)
Günaydın Yasemin ve Adem abi...
Evde net yok giremiyorum net e anca işe gelince...
Günaydınlar ahaliiiiii. Konya buluşması yalan oldu sanırım.
ademtahir
01/12/2010, 09:44
gurur abi katılacak olan arkadaşların başım üstünde yeri var ben burdayım :)
eser hoşgeldin.. moderatör adamın neti olmazmı ya :)
Adem baba ben konuyu bile bulamadım istersen güncelle...Ankara dan en az üç araba var ama katılım olursa.Ayrıca bizde ölüm kalım olmadıkça satış olmaz..Gelirim diyen arkadaşımız illaki gelir.
ademtahir
01/12/2010, 09:51
gurur abi konuyu güncelledim..
Sağol babacım hayırlısı bakalım inş güzel bir buluşma olur.
eser hoşgeldin.. moderatör adamın neti olmazmı ya :)
abi yeni evde yok... bu hafta bağlatıyorum inşallah...
herkese selamlar arkadaşlar...
umarım herkesin keyfi, sağlığı yerindedir...
çok yoğun olduğum için pek bakamıyorum son zamanlarda.
öğle arasında sizlere bir selam vereyim dedim. :)
https://www.ozgunresimler.com/data/media/249/Good_Morning_36.gif
ademtahir
02/12/2010, 09:59
günaydın..
krakercocuk
02/12/2010, 10:28
günaydınlar herkeze ne zamandır uğramıyorum buraya:D
ademtahir
02/12/2010, 10:30
akşam 2 şer tane kumru yiyen arkadaşlar parmağını kaldırsın zıkkım yiyesiceler :D
buraya da pek uğranmıyor artık... nerdesiniz millet...
Eser, herkeste bit yoğunluk var bu aralar...
bizim de sistemler gitti, hazır beklemedeyken
bir uğrayayım dedim... :)
Sen nasılsın peki, evlilik nasıl gidiyor?
sağol Özlem bende yoğunum 15 gün iznin ardından bu hafta başladım..
evlilik çok güzel gidiyor.. Allah bozmasın nazar değmesin... inşallah... darısı bekarların başına...
Amin, Allah daha iyi etsin, bozmasın inşallah...
Tekrardan günaydın Eser, Özlem, Adem, Mustafa Abi ve sonradan gelecek tüm arkadaşlara.
akşam 2 şer tane kumru yiyen arkadaşlar parmağını kaldırsın zıkkım yiyesiceler :D
Adem niye öyle diyorsun arkadaşım. Gelmedinizki gidip yiyelim. Ancak şunu söylemem lazım çokk süperdi hatta Fırat 3. yü yemeyi bile düşündü bir ara :D :D
https://forum.grandepuntotr.com/attachments/izmir/11139d1291243010-izmir-sohbet-img_0165%5B1%5D-jpg
Siz bunu görmediniz değil mi? Bizim KRAKER artık market standlarında :D :D
Çok güldüm gerçekten yaa... :D
sistem hala düzelmedi, gece mesai var demektir... :(
sistem hala düzelmedi, gece mesai var demektir... :(
geçmiş olsun... Özlem hiç sevmem akşam mesailerini ... ben de sabahtan beri evraklarla boğuşup duruyorum.. şimdi de acaip uyku bastı..
ben bayramdan beri böyleyim malesef, hatta evde de devam ediyorum.
bunca yoğunluğun üstüne bir de böyle aksaklıklar olunca
hepten çökmüş durumda oldum... :(
Sormayın yahu. Başımızı kaşıyacak vakit yok. Bu kadar mı yoğun olunur?
Özlem'cim geçmiş olsun. Umarım bir an evvel düzelir.
Eser, sana da çok kolay gelsin.
Ben kaçıyorum, sonra görüşürüz :)
bayram izninden sonra birde 7 gün evlilik izni yaptım.. benim yoğunlumuğumu sormayın gitsin... ama hiç dert etmiyorum.. yetişmezse yetişmesin.. kendimi üzmem...
O vakit hepimize Allah kolaylık versin ...
ben hafiflettim işleri....
StrawBeeRy
02/12/2010, 16:50
merhaba kolay gelsin ablalarım,abilerim..
herkese hayirli günler.
yasemin arkadaşım ne zaman yedin kumru :D
StrawBeeRy
02/12/2010, 16:55
naber Mert nasılsın..
iyidir abi seni sormalı :)
ben hafiflettim işleri....
ne mutlu sana, ben daha başlayamadım bile...
çıldırmak üzereyim. inşallah düzelirse sabaha kadar
bitirmeye çalışacağım... :S
iyidir abi seni sormalı :)
iyilik..
ne mutlu sana, ben daha başlayamadım bile...
çıldırmak üzereyim. inşallah düzelirse sabaha kadar
bitirmeye çalışacağım... :S
kolay gelsin....
herkese hayirli günler.
yasemin arkadaşım ne zaman yedin kumru :D
Dün akşam yedim seninle konuştuktan sonra :D
Vallahi Eser, sana çok imrendim arkadaşım.
"ama hiç dert etmiyorum.. yetişmezse yetişmesin.. kendimi üzmem... "
keşke bende senin gibi yapabilsem ne güzel olur yaaa :D :D
Dün akşam yedim seninle konuştuktan sonra :D
arkadaşım neden canimizi çektirip gecenin bir vakti isyan ettiriyosun bak muhterem üyemiz adem abinin canı çekmiş gerçi onda da ne can var kumru çeker koko çeker evlenmeyi çeker nolacak bu adam bilemedim :D:Dtombalağa verecem zaten onu çeki düzen versin ona :D
ademtahir
03/12/2010, 09:31
arkadaşım neden canimizi çektirip gecenin bir vakti isyan ettiriyosun bak muhterem üyemiz adem abinin canı çekmiş gerçi onda da ne can var kumru çeker koko çeker evlenmeyi çeker nolacak bu adam bilemedim :D:Dtombalağa verecem zaten onu çeki düzen versin ona :D
tombalak senin adamın benimle alakası yok :D
günaydın arkadaşlar..
Günaydın,hayırlı sabahlar,plaka işi nihayet sonuçlandı,Evo yu almaya gidiyorum az sonra...:)
ademtahir
03/12/2010, 10:09
hayırlı olsun usta al gelde binelim zafer turu atarız :D
StrawBeeRy
03/12/2010, 12:11
günaydın herkese
mustafa abi hayırlı olsun heyecan varmı heyecan :D
Aldım geldim yavruyu,beklediğimden konforlu çıktı kerata,skydome bir harika...:)
StrawBeeRy
03/12/2010, 12:33
Aldım geldim yavruyu,beklediğimden konforlu çıktı kerata,skydome bir harika...:)
off ya havada güzel skydome açıcaksın ufaktan müzik açıcan çıstak çıstak gezicen ne kadan zevkli bir duygu :D:D
34ozkankurtuldu34
03/12/2010, 12:57
Herkeze günaydın yeni uyandım valla istanbul toplanıyor 11 ARALIKTA avcılardayız herkezin bilgisine
İSTANBULDAKİ
Arkadaşlar merhaba,
Haftaya cumartesi,yani 11 Aralık günü saat 19'da Avcılar Asmalı Cafe'de toplanıyoruz.Gece geç saatlere kadar muhabbet sohbet gidecek,özlem giderilecek canlı müzik eşliginde herkezin bilgisine...
herkese hayirli cumalar.
mustafa abi hayirlisi olsun kazasiz belasiz :)
ademtahir
03/12/2010, 17:29
çok yoğun bir gün hala devam ediyor herkes hastamı olmuş bilemedim :S
işler bitiyor.... yarın mesai var...
ademtahir
03/12/2010, 18:12
iş çok bizde eser gel yardım et bize :D