Orijinalini görmek için tıklayınız : İzmir sohbet
Sayfa :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
10
11
hizli asi gençliksiniz kardeşim yetişemiyoruz size kartlaştik biz hey dj çal bi roman havasi :D
sen gel ben yalnız senın ıcın calarım kardesım sen gel yeter kı bu arda baktın mı janta nedıosun?
sen gel ben yalnız senın ıcın calarım kardesım sen gel yeter kı bu arda baktın mı janta nedıosun?
mertçim sen yapcan da güzel olmucak mi ayip sana :D hangi mekandasin?
mertçim sen yapcan da güzel olmucak mi ayip sana :D hangi mekandasin?
Antalya kaş aquapark hotel havuz bası sen gel turıstler adam gorsun:D:D:D
Antalya kaş aquapark hotel havuz bası sen gel turıstler adam gorsun:D:D:D
deme yahu ben de az biraz rusça da var bilirim o işleri ne zaman kaçiyoruz :D:D
deme yahu ben de az biraz rusça da var bilirim o işleri ne zaman kaçiyoruz :D:D
Gecen yaz ordaydım bu yaz bellı degıl...:D
Gecen yaz ordaydım bu yaz bellı degıl...:D
kiş sezonu nerdesin yaza çok var :D
buluşma yok galiba bu hafta kimseden ses gelmedi......
34ozkankurtuldu34
29/01/2011, 15:02
ben işten en erken 22,30 çikiyorum özkanla görüştüm kipadaymiş hakana haber verdim onlar yola çikmiş oto da ikeanin orda beklemiş ama sanirim özkan da aydina eşini almaya gitmiş yalan oldu bulusma :)
Arkadaşlar arayıp telefonla yanımda olan ve bizzat benimle görüşen tüm izmirli gp.ci arkadaşlara teşekkürler... akşam bir kaç arkadaşla görüştüm ilgilenen tüm arkadaşlara teşekkürler... Müthişsiniz izmirliler güzel bir şehriniz var birgün ben izmirde bir buluşma düzenleyeyim valla canım çekti on numara organizasyonlar yapılır burda...
Arkadaşlar ben aydına eşimi almaya gitmedim otogara gidip almıştım bir türlü görüşemedik otoy la hakanla görüştüm sagnak yagış ve trafikten gelemedi arkadaşımız herkeze binlerce kez teşekkürler...
Hepiniz on numara kişilik sahibi bireylersiniz iyi ki varsınız hepinize saygılar misafirperverliginiz için teşekkürler...
ben her yere gelirim yeterki yasemin abla yeri seçsin EF 585 'i 1 hafta görmesem işim ras gitmiyor :D :D
yasemin ablayı görmeyince işimiz rast gitmiyo asıl :) fıratı da görüyoz hey dady fuıll :)
Canım ya bende sizi görmeden yapamıyorum. Birşeyler noksan oluyor :) :)
Sanırım bu buluşmalar iyice bağımlılık yaptı bünyemizde.
Bu arada Hakan'cım şu arabayı artık yıkasan diyorum. 106 gün oldu.
Tamam Allah'a çok yağmur yağması için dua ediyorsun, kabul ediyor da ancak temizlenmesi için senin elinin değmesi lazım :D :D :D
Atalayla görüşmessek bazal metobolizmaamızda bişeyler olup çok kilo alabiliriz.. bu fazla kilolardan kaynaklı arabalarımız daha çok yakabilir.... :siritma::siritma:
hahahahhaha koptum yaaa. :D :D :D
gençler pazar hariç mösait değilim bilginize..;)
Canım benim bundan sonra seni Pazar'ları da bulmamız zorlaşacak. ;) ;)
buluşma yok galiba bu hafta kimseden ses gelmedi......
Asil, buluşmasız bir İzmir olur mu ya? Bak Pazar için heyecan yapmış arkadaşlar. Mutlaka bir şeyler yaparız.
Arkadaşlar arayıp telefonla yanımda olan ve bizzat benimle görüşen tüm izmirli gp.ci arkadaşlara teşekkürler... akşam bir kaç arkadaşla görüştüm ilgilenen tüm arkadaşlara teşekkürler... Müthişsiniz izmirliler güzel bir şehriniz var birgün ben izmirde bir buluşma düzenleyeyim valla canım çekti on numara organizasyonlar yapılır burda...
Arkadaşlar ben aydına eşimi almaya gitmedim otogara gidip almıştım bir türlü görüşemedik otoy la hakanla görüştüm sagnak yagış ve trafikten gelemedi arkadaşımız herkeze binlerce kez teşekkürler...
Hepiniz on numara kişilik sahibi bireylersiniz iyi ki varsınız hepinize saygılar misafirperverliginiz için teşekkürler...
Öncelikle Özkan tekrar hoşgeldin. Telefon ile görüştük ancak maalesef karşılıklı görüşme imkanımız olamadı. Bir sonraki gelişine kısmet diyelim artık. Bu arada bizim memleketimiz başkadır. Buradaki Punto dostluğuda bambaşka. Mesajında da dediğin gibi Selektör yapılması, korna çalınması sürekli karşılaşabileceğin bir şey bu şehirde :) En kısa sürede seni ve eşini gerçekten ağırlamak isteriz.
edelsang
29/01/2011, 22:23
pazar günü ne yapıyorsunuz ikea ? :D falansa gelebilirim
Yarın bildiğim kadarıyla başka bir forum sitesininde İkea'da toplantısı var. Ancak bizim için fark etmez İkea olabilir, Özdilek olabilir buluşabiliriz.
edelsang
29/01/2011, 23:44
Yarın bildiğim kadarıyla başka bir forum sitesininde İkea'da toplantısı var. Ancak bizim için fark etmez İkea olabilir, Özdilek olabilir buluşabiliriz.
he nese yarın kararlaştırırsanız ben ona göre bakarım
izmirliler yok piyasada ya nerde bu millet soğuk die mı yoksunuz yav:D
Ben buradayım :D :D
Tek tek yoklama mı alalım?
bende budayım.. her türlü organizasyonda varım... önden devam edin takipdeyim :D
yaa Eren sen msn'den bir foto gönderdin bana şimdi. Ancak virüs programı uyarı veriyor. Msn'e virüs mü bulaşmış senin. Bi bak istersen
owww yeni mp3 ler download ettim onlardan gelmiiştir bakıorum şimdi.. teşekkrler
Eren sürekli gelmeye devam ediyor. Bilgine :D :D
bende geldim yarın napıyoz
Yarın buradan ve telefondan haberleşip yapalım birşeyler.
bana uyar abla beni çaldır ben ararım 05418375867
Benim numaramda zaten biliyorsunuz 0.506.513 63 01 :) :)
iyi geceler izmir halkı:D Yarın gorusuruk forumda:D
bütün arkadaşlara iyi geceler...
Ben şimdş evden çıkıyom program olursa bana tel ile haber ver Yasemun hanum:D:D:D
krakercocuk
30/01/2011, 13:11
4 de forumda olucam genjler;)
ben de geliyorum bu sefer :)
kaçta buluşuyoruz?
Ben şimdş evden çıkıyom program olursa bana tel ile haber ver Yasemun hanum:D:D:D
Eren, 5 gibi forumda olucam ben. Bak haber veriyorum :D :D
4 de forumda olucam genjler;)
Başka bir program var herhalde :D :D
ben de geliyorum bu sefer :)
kaçta buluşuyoruz?
Onur ben saat 5 gibi gidebiliyorum. Forum'da buluşuruz :)
Telden haberleşiriz.
edelsang
30/01/2011, 16:20
akşam olaydı gelirdim valla pazar günü bile tatil yok bana...
bende varım gençler :D görüşürüz forumda
erken kaçtın atalay bilardo şov yaptı yasemin abla
aynen bitirdi yasemin abla olayı :D
sağlam oynamışsınız anlaşılan :D bidahaki sefere bilardoya benide yazın
bilardoyu boşverin air hockeyde atalaya şov yaptı yasemin abla :)
sağlam oynamışsınız anlaşılan :D bidahaki sefere bilardoya benide yazın
atalay yemek işi olmasaydı bırakmazdım ben seni ama neyse :D
sorma yaw atalay 'ın yüzü nasıldı ama yasemin abla oyuna girdiğinde :D
krakercocuk
31/01/2011, 13:46
güzel zaman geçirdik katılanlara tesekkür ederim
yasemin abla girdiği anda şaşkınlık garipseme gibi duyguların yoğunluğu oldu tipim ne olmuştur tahmin edemiyom :D
katılan herkese ayrıca teşekkür ederim erken ayrılsamda çok güzeldi.
edelsang
31/01/2011, 22:04
saat kaçta oldu bunlar ya ? :D
Kriminal
01/02/2011, 09:49
Günaydın Arkadaşlar
izmirin çitirlari günaydin :D
krakercocuk
01/02/2011, 15:36
len kekolodi:D artıkın bi buluşmaya teşrif et la:D
siyahinci83
01/02/2011, 15:41
selamlar millet :) bayadır görüşemedik
hakkaten şakir yoksun ortalıkta ne zamandır gelmiyosun en son 2010da görüşmüştük :D
siyahinci83
01/02/2011, 15:46
ya hakan sorma kardeşim benim Toshiba'larda kampanya oldu mecburen mağazada zaman geçti bende bir türlü buluşmalara gelemedim umarım ilerleyen günlerde görüşürüz tekrar
kolay gelsin şakir iş olsunda görüşürüz nasıl olsa en kısa zamanda bir buluşma daha yaparız :)
1 gün bile görmesem özlüyorum sizleri :D
en çok hangimizi özlüyosun atalay :D
erken kaçtın atalay bilardo şov yaptı yasemin abla
aynen bitirdi yasemin abla olayı :D
Bende niye kulakların çınlıyor diyordum. Meğer siz çekiştiriyormuşsunuz :D :D
Yok canım ya performans açısından oldukça kötü oynadığım bir oyundu. Ancak hiç beklenmedik anda beklenmeyen topların girmesi ve açılışta 3 parçalı topun aynı anda deliğe girmesi enteresandı kabul :D :D
en çok hangimizi özlüyosun atalay :D
Evet Atalay bende cevap bekliyorum :D :D
Ya bu arada Pazar günü için bende hepinize teşekkür ederim. Gerçekten çok güzel ve keyifli bir akşamdı. Birde o kadar soğuk olmasaydı çok daha iyi olacaktı :D
yasemin abla her zaman olay oluyosun sıkılmadınmı artık hep favori olmaktan :D :D :D
yasemin abla her zaman olay oluyosun sıkılmadınmı artık hep favori olmaktan :D :D :D
Olsun o kadar be kardeşim. ;)
Sorunun cevabına gelince:Hayır Hakan'cım asla sıkılmam. :D :D
Sizde benim favorilerimsiniz hepiniz :)
Senin mesajı ilk okuduğumda aklıma Ceza'nın parçası geldi.
"Fark var, seninle benim aramda kocaman bir fark var" :D :D
şimdi abla tamam güzel diyosun ama kocaman fark var derken aramızdaki kilo farkını neden yüzüme vuruyosun o kadar diyet yapıyorum bu kadar üstüme gelmeyin lütfen :D :D
hepimiz birimiz, birimiz hepimiz için varız o yüzden ayrım yok :D
şimdi abla tamam güzel diyosun ama kocaman fark var derken aramızdaki kilo farkını neden yüzüme vuruyosun o kadar diyet yapıyorum bu kadar üstüme gelmeyin lütfen :D :D
hehehe o konuda yalnız değilsin. Hepimiz biriz :) :)
hepimiz birimiz, birimiz hepimiz için varız o yüzden ayrım yok :D
Athos, Porthos ve Aramis. Dağılımı ne şekilde yapıyoruz? Hangimiz kimiz?
hehehe o konuda yalnız değilsin. Hepimiz biriz :) :)
abla bu konuda yanlızım kabul et ben kabul ettim :D
çekirdek kadro diyelim :D
len kekolodi:D artıkın bi buluşmaya teşrif et la:D
sağol krax yoğun çalişiyorum ben de seni özledim :D
sağol krax yoğun çalişiyorum ben de seni özledim :D
beni özlemedinmi lan :D
Kriminal
02/02/2011, 13:15
La olm o işine geleni özler..Ha bidee şeyleriiii neyyyseee
Hakanım nasılsın yakışlıklım
beni özlemedinmi lan :D
patron gördü yazdiğini bu ne biçim muhabbet diyor adam şüphelendi benden hollandaya gönderecek bizi :D:D
La olm o işine geleni özler..Ha bidee şeyleriiii neyyyseee
Hakanım nasılsın yakışlıklım
çok şükür abi iyiyim sen nasılsın ? görüşemiyoruz yaw :)
patron gördü yazdiğini bu ne biçim muhabbet diyor adam şüphelendi benden hollandaya gönderecek bizi :D:D
özledim deseydinya lan patronuna seni böyle kabul etsin :D
yilişma lem çakma sabanci :D
yilişma lem çakma sabanci :D
taklitlerimden sakının lan :D SABANCI nın altına illa R mi koyayım :D
taklitlerimden sakının lan :D SABANCI nın altına illa R mi koyayım :D
soğana zam gelmiş haberin var mi :D
Kriminal
02/02/2011, 14:37
seni çöpten bulmuşlar kandirmişlar seni gerçek baban benim aslinda :D
Yuh diyorum ...
edelsang
02/02/2011, 17:03
bu espirinin sonu iyi gitmicek gibi duruyor.şaka olduğunu buradan tekrar irdeliyorum
arkadaşlar selam
çok giremiyorum foruma girmişken bir selam vereyim dedim
herkes iyidir umarım...
kalın sağlıcakla
ilk defa otobanda radara denk geldim bugün...
izmir aydın otobanında, aydın tarafına giderken gişelere yakın bir yere koymuşlar radarı, gişelerde ödemeyi yaptıktan hemen sonra bir de polis amcalar ödeme alıyor :)
130 - 140 la geçtim kesin yedim cezayı dedim ama çevirmediler :)
krakercocuk
02/02/2011, 18:47
140 lira hayırlı olsun:)
140 lira hayırlı olsun:)
ben de gitti paracıklar diyodum ama çevirmediler...
hatta polisin yüzüne yüzüne baktım adam da en son sinirlendi eliyle devam et dedi :scooter0:
Kriminal
02/02/2011, 19:30
Yürü git senın plakana yazdık Demişlerdir :D
Yürü git senın plakana yazdık Demişlerdir :D
aman diyim tahtaya vur :wallbash:
Aman Onur dikkat et kardeşim. Bu aralar sürücülere tebliğden ziyade direkt eve postalıyorlar. :S :S
çevirme vardı ama,
önünden geçerken durdurmayıp eve yollamazlar heralde dimi?
kurt düşürmeyin içime yapmayın yahu :pinch:
Onur, bayramda aracımı Kordon'da gittiğim cafenin önüne park etmiştim. Ekip geldi anons etti. Çıktım aracı çektim, otoparka bıraktım. 1 ay sonra eve park cezası geldi. O akşam bende aracı çektiğim için ceza yazmayacaklarını düşünmüştüm. Sonra eve postaladıklarında şok oldum. :( :(
Onur, bayramda aracımı Kordon'da gittiğim cafenin önüne park etmiştim. Ekip geldi anons etti. Çıktım aracı çektim, otoparka bıraktım. 1 ay sonra eve park cezası geldi. O akşam bende aracı çektiğim için ceza yazmayacaklarını düşünmüştüm. Sonra eve postaladıklarında şok oldum. :( :(
Bende sirinyer teknosa onunde park halındeydı polıs gelmıs basınaabı dedım dur cekıorum adam cektı gıttı sonra 3 hafta sonra ceza geldı polıs gene aynı yerde duruodu saol dedım ya kestıgını bılsem cekmezdım arabayı dedım uyuza:D
Bu arada aksam 7.30 gıbı cemı (puntoaz) gordum fena ses cıkartıodu egzoz yapmıs kendılerı gormeyelı baya olmustu fena yakaladım kendılerını burdan duyrulur...
Vaaay Cem, buluşmalara gelmeyip egzoz yapmak ha :)
İyi geceler arkadaşlar.
Bende sirinyer teknosa onunde park halındeydı polıs gelmıs basınaabı dedım dur cekıorum adam cektı gıttı sonra 3 hafta sonra ceza geldı polıs gene aynı yerde duruodu saol dedım ya kestıgını bılsem cekmezdım arabayı dedım uyuza:D
Bu arada aksam 7.30 gıbı cemı (puntoaz) gordum fena ses cıkartıodu egzoz yapmıs kendılerı gormeyelı baya olmustu fena yakaladım kendılerını burdan duyrulur...
mert harbiden yakaladın kardeşim ilk buluşmaya saklıyodum ama saklayamadık...:closedey:
Vaaay Cem, buluşmalara gelmeyip egzoz yapmak ha :)
İyi geceler arkadaşlar.
abi daha egzosu takalı 2 gün oldu... ilk buluşmaya gelmeye çalışıcam.... önceki buluşmalarada hep çalıştığım saatler denk geldi ondan gelemedim...
günaydin gençlik nasilsiniz aşk hayatiniz nasil bakim :D
mert harbiden yakaladın kardeşim ilk buluşmaya saklıyodum ama saklayamadık...:closedey:
abi daha egzosu takalı 2 gün oldu... ilk buluşmaya gelmeye çalışıcam.... önceki buluşmalarada hep çalıştığım saatler denk geldi ondan gelemedim...
Ben böyle yakalarım adamı nedense hep aynı yerde goruyorum senı:D:D:D
günaydin gençlik nasilsiniz aşk hayatiniz nasil bakim :D
Valla seni görsek daha iyi olcaz ask hayatına ise burdan girmeyelim:D:D:D
Ziyaretci046
03/02/2011, 13:10
bana trafik cezası demeyin valla her ay birşey çıkıyo bana yazmak için özellikle çiçekliköydeki ekip hergün durdurp hatrımı soruyo
o kadar parlatırsan bende durdururum :D
vaaaaaayyyy cem egsoz yapmış bunun cezasını ayrı olarak kescem :D bu akşam buca taraflarına bi geleyimde bakalım kim neler yapmış :))
Ziyaretci046
03/02/2011, 14:09
zaten 1.4 8v çilerden bi cem de iş var o da olmasa hava filtresi eksoz jant xenon spor yay dereceli yapcaz daha
vaaaaaayyyy cem egsoz yapmış bunun cezasını ayrı olarak kescem :D bu akşam buca taraflarına bi geleyimde bakalım kim neler yapmış :))
aksam bucaya gelınce bulusalım kacta gelıcen.
aydın otobanında sabah yine radar vardı...
aydına giderken germencik kavşağını geçtikten sonra servis alanı var, oraya kuruyorlar bilginiz olsun...
mert kusura bakma gelemedim yağmur yağıyo diye ama leon'uda alıp en kısa sürede gelicem sözüm söz :D
aydın otoban güzel mekan isteselerde radara girmem :D
sen ver hakan abi ben kullanayım ceza falan yazamazlar kural ihlalinden :D
krakercocuk
03/02/2011, 22:56
nettiniz bakem:D
atalay seninle bi deneme yaparız kardesim o yolda :D
fırat nerdesin sen ya :)
tamam abi...yeter ki sen kes cezayı...:D
zaten 1.4 8v çilerden bi cem de iş var o da olmasa hava filtresi eksoz jant xenon spor yay dereceli yapcaz daha
daha neler yapçaz hacı...full mod....
noldu len çakma buluşmacılar sizi :D
eyvallah cem sağol kardeşim buluşunca bi kesici yaparsın telafi edersin :D
sen bozdun işi yoksa şimdi bucadaydık yarın gidiyoruz kardeşim ben anlamam :D
lan olm bi buluşmayı da yalnız başınıza yapın :D
buluşma bahane senin jantlarla cem'in egsozu görcez olay o :D yan çizme arkadaş ya illa zorlamı gelip alayım :D
eyvallah cem sağol kardeşim buluşunca bi kesici yaparsın telafi edersin :D
sen bozdun işi yoksa şimdi bucadaydık yarın gidiyoruz kardeşim ben anlamam :D
tamam abi yaparız o kolay iş...
abi yarın bucaya gelirseniz bana da haber verirseniz gelmeye çalışırım...
bu arada arkadaşlar team honda turkey ile ortak bi buluşmaya ne dersiniz...
team honda turkeyin izmir temsilcisi benim kuzen kabul ederseniz ortak bi buluşma ayarlıyabiliriz...
ben varım kardeşim eğer herkes tamam derse buluşuruz hondaları görelim bi de :D
fiat 35'e dönmesin de iş yine :)
cem, pazara yayları hazırla.
hakan at mı kaçırıyon olm, zorla falan, ayıp ayıp :D
iyi geceler beyler
hakkaten fiat335 e döncekse ben yokum baştan söyleyeyim :D 1.2 16v chevrolet aveo geldi karşıma ben puntoyla kalkmak istiyorum diyo beni gösteriyo adam :D :D
valla bilmem artık bundan sonra 2 kırmızı tek kapı beraber gezcez demedikmi ayrılmak yok :D
fiat 35'e dönmesin de iş yine :)
cem, pazara yayları hazırla.
hakan at mı kaçırıyon olm, zorla falan, ayıp ayıp :D
iyi geceler beyler
dönmez gibime geliyo abi
abi ben daha bu arada yay araştırıyorum...yarın ben seni arayım konuşuruz...
cem ver şu yayları adama leylek gibi gezmesin :D
o kadarde leylek değil abi :D
foto'nun çekim açısından o yoksa leylektir kesin :D
buluşma bahane senin jantlarla cem'in egsozu görcez olay o :D yan çizme arkadaş ya illa zorlamı gelip alayım :D
Benım jantlar 15 die mı benımkılerı gormucen hakanım....:D
ayıp ediyon mert bizde ayrım olmaz zaten görmeye geliyorum işte olay orda herkes neyi varsa döksün ortaya sonra bişey çıkaran olursa keserim cezayı :D
ayıp ediyon mert bizde ayrım olmaz zaten görmeye geliyorum işte olay orda herkes neyi varsa döksün ortaya sonra bişey çıkaran olursa keserim cezayı :D
ii bakalım ne zaman gelcenız bende merak edıorum leonun jantları cemın egzozu gordum zatııı:D
bende abinin jantları merak ediyorumm...
ı yarına kandırmaya çalışcam bakalım hayırlısı :D
buluşun gençler kandır candır :D
filim dönüyo ne ayak genç lerr
Muhabbet tavan yapmış ya maşallah :)
Bende değişiklik olarak arabamı yıkattım. Görmek isteyen varsa evin öününde :D :D :D
krakercocuk
04/02/2011, 09:43
bugün yağmurlu hava jasmine..bakalım ne kadar kirlencek:)
ı yarına kandırmaya çalışcam bakalım hayırlısı :D
yavaş kandır yerler yaş :)
Muhabbet tavan yapmış ya maşallah :)
Bende değişiklik olarak arabamı yıkattım. Görmek isteyen varsa evin öününde :D :D :D
Yağmur oto yıkamayı mı kullandın :D :D
bugünde yağmur yağıyo zaten yapcak bişey yok gelmeseydin abarth armalarını sökerdim ama :D
bir dahakine ben yıkıcam yasemin ablanın arabayı :D
selam millet nabersınız bugun aksam var mı buca tarafına gelen.
ben gelicektim ama yağmura bağlı durursa gelirim :)
edelsang
04/02/2011, 13:25
nerde yağmur yağıyo ya bizim burada yağmıyor ? :D
mehmet bergama 'da izmir sayılıyor bergama 'damısın sen :D balçovada dün akşamdan beri durmadı...
edelsang
04/02/2011, 14:40
mehmet bergama 'da izmir sayılıyor bergama 'damısın sen :D balçovada dün akşamdan beri durmadı...
hehe :) gözümden kaçtı o zaman dışarı çıkmadım bayağıdır
Yağmur durmus bulunmakta suan ıcın bılgnıze sunulur:D:D:D GORELIM SU ARACLARI ARTIK.
durursa akşama bucadayım arkadaşlar allah nasip kısmet ederse :D
krakercocuk
04/02/2011, 15:59
bi ihtimal belki bende gelirim;)
ooo 1 fırat 2 nasıl yan çiziyonuz arkadaş ya kapının önüne kadar gelcem istiyosan aşağıya inme bakalm :D
Valla ben hazırım hakan benım kapanın onunede gelebırsın:D:D:D
buca trafik kitlidir şimdi :D
buca trafik kitlidir şimdi :d
bahane yaratma atalıyım atla gel cevre yolundan gel sen sımdı sen gelırken yesıldereyı fılan kıtlersın cevre yolundan en sag serıtten gel kardesım.
Kriminal
05/02/2011, 05:18
İyi gecelermi desem günaydınmı bilemedim
dün gece yağmur yağmadığı için gelemedim üzgünüm :)
günaydin çitirlar hakan hariç aşk hayatiniz nasil gidiyor :D
lan pıtırcık nerdesin sen, uzaktan aşk mesajları yollamayla olmuyor bu işler
kıl kurdu elin boş gönlüş hoş altin da kuru konuşuyon ordan :D
siyahinci83
05/02/2011, 12:48
selamlar millet nasılsınız??? bayadır görüşemiyoruz yapın bir toplantı görüşelim :) Bu arada punto'yu satıyorum çevrenizde varsa tanıdık arayan haber salın ilan'lar bölümüne açtım ama daha yayınlanmadı sahibinden.com İlan no: 42113957
Hayırlı satışlar kaptan, ayrılık vakti geldi demek..
haci cavcav hemen ayriliktan bahsediyosun duygusala bağlama ordan :D
siyahinci83
05/02/2011, 14:37
Hayırlı satışlar kaptan, ayrılık vakti geldi demek..
Kanka daha gitmiyorum Evo projesi olabilir bakalım hayırlısı !!!
haci cavcav hemen ayriliktan bahsediyosun duygusala bağlama ordan :D
lan mamolodi, herşeye atlamasan olmuyo dimi, lafa geldi mi evo böceği gibi şakırdıyon maşallah, icraat sıfır :)
Kanka daha gitmiyorum Evo projesi olabilir bakalım hayırlısı !!!
Şimdiki gp'n için ayrılığı kastetmiştim, bizler zaten hep burdayız.
siyahinci83
05/02/2011, 23:46
eyvallah kanka ;)
alperyonar
05/02/2011, 23:47
İzmir li arkadaşlarım yarın ailemle İzmir e gelmeyi planlıyorum. Geldiğim zaman nereleri gezip görmeliyim? Tavisyelerinizi bekliyorum :)
Merhaba Alper, madem ailenle geliyosun, önce bi Kordon yapın, deniz havasını soluyarak başlayın gezmeye, zamana göre kahvaltı yapabilir ya da çay türü içecekler içebileceğiniz yerler bolca mevcut. Ordan Konak-Kemeraltı'na gidin, gezip giyecektir, süs eşyasıdır aklına ne gelirse alışveriş yapabilirsiniz. Sonrasında İnciraltı'na geçin, orada Özdilek alışveriş merkezinin açık otoparkına ücretsiz park edip alışveriş yapabilir ve sahil boyunca yürüyüşe çıkabilirsiniz. Yarın hava da açık olacak zaten 13 derece civarı.
alperyonar
06/02/2011, 00:19
Teşekkürler. Zaten bi kordon turu yapmak lazım. Sonra sında da Kemeraltına gitmek istiyorlardı zaten bizimkiler en sona da dediğin gibi inciraltını ekledimmi güzel bir gezi olur umarım. Konak ta otopark sıkıntısı yaşarmıyım?
izmire geliyosan boyoz yemeden gitme bence ankrada yok çünkü..:D:D
alperyonar
06/02/2011, 01:12
Boyoz mu :) Oda nesi??
Konak'ta büyükşehir belediyesinin park yeri var, 4.5 tl, konak vapur iskelesinin yanında kalıyor, sorarsan herkes gösterir, çok basit zaten, en mantıklı yer orası park için, bir de çok katlı otopark var, o da 2. seçenek olarak kalsın aklında. Bu arada fuarı da gezebilirsiniz.
alperyonar
06/02/2011, 01:40
Fuar da güzel fikir. Ne tarafa düşüyor bu fuar :)
Kordon'a 10 dk'lık yürüyüş mesafesinde, oldukça yakın.
Ziyaretci046
06/02/2011, 01:47
Merhaba Alper, madem ailenle geliyosun, önce bi Kordon yapın, deniz havasını soluyarak başlayın gezmeye, zamana göre kahvaltı yapabilir ya da çay türü içecekler içebileceğiniz yerler bolca mevcut. Ordan Konak-Kemeraltı'na gidin, gezip giyecektir, süs eşyasıdır aklına ne gelirse alışveriş yapabilirsiniz. Sonrasında İnciraltı'na geçin, orada Özdilek alışveriş merkezinin açık otoparkına ücretsiz park edip alışveriş yapabilir ve sahil boyunca yürüyüşe çıkabilirsiniz. Yarın hava da açık olacak zaten 13 derece civarı.
adaşa çay içmeye börek yemeye gidin çok iidr :Ç
krakercocuk
06/02/2011, 01:51
çaymı..:D çaycılar geldı aklıma:D
Ziyaretci046
06/02/2011, 02:04
çaymı..:D çaycılar geldı aklıma:D
ne çayı abi mobildürüm :Ç
adaşa çay içmeye börek yemeye gidin çok iidr :Ç
Len adaş, ayarın kaçmış yine senin, alacam ayağımın altına bak :)
Ziyaretci046
06/02/2011, 14:23
Len adaş, ayarın kaçmış yine senin, alacam ayağımın altına bak :)
abi yol üstü lezzet durakları programına çıkıcaksın gizleme insanlar bu lezzeti tatsın :busted_b:
Konak'ta büyükşehir belediyesinin park yeri var, 4.5 tl, konak vapur iskelesinin yanında kalıyor, sorarsan herkes gösterir, çok basit zaten, en mantıklı yer orası park için, bir de çok katlı otopark var, o da 2. seçenek olarak kalsın aklında. Bu arada fuarı da gezebilirsiniz.
tunaydın arkadaşlar.....
abı super bır ege rehperısın yaaaa masallahın var vallaha
Sağol kaptan da dediklerim zaten standart bilgiler, herkesin bildiği konular, hatta ben eksik görüyorum kendimi bu konuda :)
Sağol kaptan da dediklerim zaten standart bilgiler, herkesin bildiği konular, hatta ben eksik görüyorum kendimi bu konuda :)
bunda ıyısı şamda kaysı be abı :D
Kriminal
06/02/2011, 16:48
SElam millet..
Mehmet abıcım yaşıyomusun sen yahuu..
Nasıl gectı gosterın :)
abi jant almıştın koy şu resimleri artık bakalım ferrariye nasıl olmuş ya koka kolanın formülü gibi saklıyon :D:D
SElam millet..
Mehmet abıcım yaşıyomusun sen yahuu..
Nasıl gectı gosterın :)
ölmedik sürünüoruz be abi ne olsun guzel yok bı yaramazlık
teknik yardımda egzotiğe siyah jant seçenekleri başlığı altında çoktan koydum fotoları kaptan
hiç sesin çıkmıyor görüşemedik yeni jantlarla aran nasıl performans lastiği bişeyler kattımı performansına :D
alperyonar
06/02/2011, 21:06
verdiğin faydalı bilgiler için teşekkürler. Bugün İzmir deydim güzel bir gezinti oldu. Şehriniz çok güzel, kıymetini bilin :)
:dj:
teknik yardımda egzotiğe siyah jant seçenekleri başlığı altında çoktan koydum fotoları kaptan
Ziyaretci046
06/02/2011, 22:48
hiç sesin çıkmıyor görüşemedik yeni jantlarla aran nasıl performans lastiği bişeyler kattımı performansına :D
bence perfomansı düşmüş dobloyla denedik direk yedim :-)
doblo atarlı anlaşılan :D
eyvah eyvah ın bunları kesin okuması lazım diyorum başka bişey demiyorum demek dobloyla :D leonu yermisin dobloyla kaldırayımmı sizi ? :D
eyvah eyvah ın bunları kesin okuması lazım diyorum başka bişey demiyorum demek dobloyla :D leonu yermisin dobloyla kaldırayımmı sizi ? :D
vayyyy cevreyolunu trafıge kapatalım ozman dobloyla leon kalkcak mazallah trafıktekılerıde dusunmek lazım:D:D:D
Ziyaretci046
07/02/2011, 00:20
hop açtırma ağzımı yumdurma gözümü doblo stock mu :) halla halla değişken geometrili turbo + chip desem srk shop ecotorg değil
Hafiften bi performans artışı var gibi sanki, ama herkes farkedemiyor, sadece senin benim gibi usta sürücüler bu farkı anlayıp bunu kendi lehine dönüştürebilir ancak :D
verdiğin faydalı bilgiler için teşekkürler. Bugün İzmir deydim güzel bir gezinti oldu. Şehriniz çok güzel, kıymetini bilin :)
Rica ederim Alper, İzmir uğruna nelerden vazgeçtiğimizi bi bilsen..
vayyyy cevreyolunu trafıge kapatalım ozman dobloyla leon kalkcak mazallah trafıktekılerıde dusunmek lazım:D:D:D
Beyler, bugüne kadar sessiz takıldım, ama kalkarsam canınızı yakarım, sessiz atın çiftesi misali, hatırlatayım :uzayli2:
Hafiften bi performans artışı var gibi sanki, ama herkes farkedemiyor, sadece senin benim gibi usta sürücüler bu farkı anlayıp bunu kendi lehine dönüştürebilir ancak :D
haklısın kendi araban tabi sen daha iyi bilirsin ama iyi gidiyomuş gibi geldi bana sanki :D
Beyler, bugüne kadar sessiz takıldım, ama kalkarsam canınızı yakarım, sessiz atın çiftesi misali, hatırlatayım :uzayli2:
oku bu yorumları ben bişey demiyorum artık herşey ortada :D :gunsmilie:
krakercocuk
07/02/2011, 15:41
leon kalkalımmı aslanım karşılıklı ne dersin alırım anahtarını:cool:
arillius
07/02/2011, 15:48
mümkün oldukca forum ve bloglarla gorus ve sorunlarınıza yanıt vermeye calısacagim.
kampanya ve diger knoularda da sizi bilgilendirecegim.
arac konusunda bilgi destegi duyarsanız mail yoluyla yazarsanız size 1 gün içinde donmeye calısırım.
arac tavsite-takas-alım-sigorta-öneri gibi her knouda mail yoluyla kısa bir ihtiyacınızı belirten yazı ve iletisim adresinizi bırkaırsanız size donmeye calısırım.
fiat konusunda her turlu beklenti ve sikayetinizi de yazarsanız bunları merkeze ileteceğimden emin olabilirsiniz.
görüş ve fikirlerinizi öğrenmek ve FIAT'dan istediginizi geri almanız için burdayım.
Saygılarımla;
Cenk Bugdaycı
Pazarlama Uzmanı
cenk@enrikoaliberti.com
FIAT Enriko Aliberti Otomobilcilik Tic.San.AŞ.
arillius
07/02/2011, 16:05
:merhaba::clapping:BENZİNLİ FİYATINA DİZEL KAMPANYASI::clapping::notworth:
son mısır krizi ve gleen yeni finansal raporlara göre petrol fiyatları 100 doalr seviyesinden ki bi haftada 87 $ dan bu seviyeye geldi.
150 ve 200 dolarlı seviyeler konuşuluyor.
ayrıca dizel satışları 2010 da 50 % den 65 % e fırladı.ayrıcaq
2.elde de yüksek deger elde edeceğini hesaba katınca fiat ın düzenlediği bu kampanyadan herkesin yararlanması gerektigini düsünüyorum.
özellikle 2011 de filo alımı yapacak rent a car firmaları lineanın bu indirimle sınıfındaki dizel rakiplerinden 2000 tl ucuz kaldığını unutmaması gerek diye düsünüyorum.
Cenk Bugdaycı
Pazarlama Uzmanı
cenk@enrikoaliberti.com (cenk@enrikoaliberti.com)
Enriko Aliberti Otomobilcilik Tic.San.AŞ.
arillius
07/02/2011, 16:16
:merhaba::merhaba::merhaba::merhaba::notworth::not worth:
mümkün oldukca forum ve bloglarla gorus ve sorunlarınıza yanıt vermeye calısacagim.
kampanya ve diger knoularda da sizi bilgilendirecegim.
arac konusunda bilgi destegi duyarsanız mail yoluyla yazarsanız size 1 gün içinde donmeye calısırım.
arac tavsite-takas-alım-sigorta-öneri gibi her knouda mail yoluyla kısa bir ihtiyacınızı belirten yazı ve iletisim adresinizi bırkaırsanız size donmeye calısırım.
fiat konusunda her turlu beklenti ve sikayetinizi de yazarsanız bunları merkeze ileteceğimden emin olabilirsiniz.
görüş ve fikirlerinizi öğrenmek ve FIAT'dan istediginizi geri almanız için burdayım.
Saygılarımla;
Cenk Bugdaycı
Pazarlama Uzmanı
FIAT Enriko Aliberti Otomobilcilik Tic.San.AŞ.
arillius
07/02/2011, 16:17
:merhaba::merhaba:BENZİNLİ FİYATINA DİZEL KAMPANYASI:
son mısır krizi ve gleen yeni finansal raporlara göre petrol fiyatları 100 doalr seviyesinden ki bi haftada 87 $ dan bu seviyeye geldi.
150 ve 200 dolarlı seviyeler konuşuluyor.
ayrıca dizel satışları 2010 da 50 % den 65 % e fırladı.ayrıcaq
2.elde de yüksek deger elde edeceğini hesaba katınca fiat ın düzenlediği bu kampanyadan herkesin yararlanması gerektigini düsünüyorum.
özellikle 2011 de filo alımı yapacak rent a car firmaları lineanın bu indirimle sınıfındaki dizel rakiplerinden 2000 tl ucuz kaldığını unutmaması gerek diye düsünüyorum.
Cenk Bugdaycı
Pazarlama Uzmanı
:notworth::notworth::notworth::notworth::notworth: :notworth::notworth::notworth::notworth::notworth: :notworth:
leon kalkalımmı aslanım karşılıklı ne dersin alırım anahtarını:cool:
Evin anahtarlarını da koyacaksan üstüne kalkalım yanyana, karşılıklı olmaz :smartass:
krakercocuk
07/02/2011, 18:22
bu sana ne hatırlatıo bakiim:D
bu sana ne hatırlatıo bakiim:D
puhahahaha, hodri meydan diyorum :D :D
Kriminal
07/02/2011, 20:20
Noluyo orda...
biraz sabır, görceniz ne yarışı olcagını :D
her yerde yarışın reklamları var anlaşılan çok iddialı 2 tarafta :D
birileri çok kaşiniyor :D
Yaw bi buluşmaya bende gelmek istiyorum çoookk uzun zaman oldu özledim sizleri banada bi özel msj atarsanız sevinirim:)görüşmek üzere haftasonu olan buluşmalara katılabilirim teşekkürler
siyahinci83
08/02/2011, 20:08
Bir tercih yapmak zorunda kalsanız ve elinizdeki para ile Skydome mu ? ESP/MSR/ASR/HBA/HILLHOLDER mı alırdınız??
skydome mu tercih ederdim ben olsam
şakir sorulurmu yaw skydome tabiki :D
Tampon boyatan veya folyo kaplatan var mı ????
Bir tercih yapmak zorunda kalsanız ve elinizdeki ile para Skydome mu ? ESP/MSR/ASR/HBA/HILLHOLDER mı alırdınız??
konfor 1. sırada o yüzden skydome her zaman dikkatli kullandınmı ihtiyacın olmaz :D
vay atalay kardeşim sahalara dönmüş :D
Kriminal
10/02/2011, 10:48
Günaydın İzmir
Tüm gp cilerin mevlüd kandili mübarek olsun.. Yapacağınız duaların kabul olması dileğiyle iyi akşamlar diliyorum
bildiğiniz karbon folyo kaplama yapan yer var mı?
komple göğüslük kaplama ne kadar tutar yaklaşık, (3m ile) bilgisi olan?:uhm00000:
Onur bende manisadayım 0541 201 12 10 telefon numaram yarın ara beni buluşalım.. Uygun fiyata İstediğin şekilde yaptırırız..
ben salihlideyim ama :)
henüz düşünme aşamasındayım, karar vermek için fiyat önemli bi faktör :)
göğüslüğün neresine istiyorsun
teybin ve kalerüfer klima nın olduğu yeremi istiyosun
?? tam yerini belirt senin için fiyat öğrenirim
Millet nerdesınız ya kımse yok pıyasada.....
gençlik naber ya olaylara karişmiyonuz demi :D
Buralardayız.. Mert facebook una bi bak bakiim jaws mert:D:D
neee, bu pazar atalay, jass e mi karşı :D :D
Buralardayız.. Mert facebook una bi bak bakiim jaws mert:D:D
A yenı gordum valla abi okdar konusuldu forumdada yazdı hakan cvp vermıo vıdeoya fılan dıe dıkkat etmemısım ben ztn sıze yetstgmde sız muahbbet edıodunuz sonucu durbun gozlerıyle gordu de sabancı ındırdı dedı:D:D:D
Abi bu ne herhafta bırı kapısıor atalayda yasemın ablaymı kestrmıs gozune ben fırat abıyı kestrdı dıe duymustum....:D
yok artık yınemı kapısma var?
hep sen karıştırıyosun ortalığı birde bana mixer diyosun :D
cem ayıp sana hani geliyodun :)
Abi bu ne herhafta bırı kapısıor atalayda yasemın ablaymı kestrmıs gozune ben fırat abıyı kestrdı dıe duymustum....:D
Nerden çıktı bu yaa :D :D
Hiç haberim yok :D :D
Benzin zammından habersiz sanırım kendisi kapışmak için yer arıyor :D :D
hep sen karıştırıyosun ortalığı birde bana mixer diyosun :D
cem ayıp sana hani geliyodun :)
Aaaaa lütfen o lakap sana ait. Kimse senden alamaz. :D :D
Ziyaretci046
24/02/2011, 00:02
vay atalay denicek mümkün değil :) atalay kesin beleş benzin buldu hangi istasyonun kızını ayarladın kendine len :)
vay atalay denicek mümkün değil :) atalay kesin beleş benzin buldu hangi istasyonun kızını ayarladın kendine len :)
:Ç
:-):-):-):-):-)
Ziyaretci046
24/02/2011, 00:10
abla yoksa senle deneyemez bu yarış çok uzar senin otoyolda uzadıktan sonra baya basması lazım atalay kabullen multijet fire yer
orhan'ın yorumunu yapmak istiyorum yarış 200 de biter yani sonsuza kadar :D
Çeşme'de biter canım kasmayın kendinizi. Benim haftasonu bir işim var gitmişken onu da aradan çıkartırım bari :D :D
Ziyaretci046
24/02/2011, 00:47
Çeşme'de biter canım kasmayın kendinizi. Benim haftasonu bir işim var gitmişken onu da aradan çıkartırım bari :D :D
abla çeşmeye kumru yemeye gidelim diyorum aklıma geldibirden :clapping:
bende varım hadi gidelim :D
göğüslüğün neresine istiyorsun
teybin ve kalerüfer klima nın olduğu yeremi istiyosun
?? tam yerini belirt senin için fiyat öğrenirim
torpidonun üst kısmından (P harfinin olduğu yerden), teyp, klima, kalorifer çerçevesinin oraya kadar, bir de göstergelerin yan kısımlarında kalan üçgen şeklindeki plastik parçalar
teşekkürler:prop0000: :)
torpidonun üst kısmından (P harfinin olduğu yerden), teyp, klima, kalorifer çerçevesinin oraya kadar, bir de göstergelerin yan kısımlarında kalan üçgen şeklindeki plastik parçalar
teşekkürler:prop0000: :)
Bana özelden telefon numaranı yazıver.. yarın arıcam ben seni...
abla yoksa senle deneyemez bu yarış çok uzar senin otoyolda uzadıktan sonra baya basması lazım atalay kabullen multijet fire yer
+1984 multijet fireye kalkışta boy boy geçer... multijet 75 fire 77 hp ama turbo olayı kalkışta çok fark ettiriyo.. Biliyosunuz daha önceki arabam fire 77 hp idi.. 75 hp mjet ile çok denedik..Sonuç hep aynı oldu.. Mjet kalkışta geçiyordu.. tecrübeyle sabit yani.. Bence hiç böyle bir yarışa kalkışmayın.. Mazotunuza benzininize arabalarınıza yazık..
Kumru için Çeşme'ye yazın gidelim. Şimdi gitsek ne olacak, kimsecikler yok :) :)
Ben yarın Alanyaya gidiyorum 2 gün kalıp dönecem o taraftan bişey isteyen varmııııı????::D:D
Ben yarın Alanyaya gidiyorum 2 gün kalıp dönecem o taraftan bişey isteyen varmııııı????::D:D
Soğuk bir şeyler olabilir Eren :) :)
İyi geceler İzmir...
Keyfiniz, sağlığınız yerindedir inşallah...
Ziyaretci046
24/02/2011, 01:40
özelden msj atayım totolodi sabancıya da getir :clapping: ondan hahahaha
ben 4 kişilik yer kapladığımdan 4 üye adına konuşabilirim :D çok şükür iyiyiz siz nasılsınız? :)
sen nerden girdin kardeşim araya yaw :)
Ziyaretci046
24/02/2011, 01:42
ben 4 kişilik yer kapladığımdan 4 üye adına konuşabilirim :D çok şükür iyiyiz siz nasılsınız? :)
sen nerden girdin kardeşim araya yaw :)
ben aradan çıkayım :g0000000: yiğen
Sağol Hakan, şükür bir yaramazlık yok...
İş, güç, koşturmaca, yuvarlanıp gidiyoruz işte... :)
Soğuk bir şeyler olabilir Eren :) :)
Alkol alma zamanınmı geldi..?? Yazımı özledin?? ne demek istediğini anlamadım walla... :D:D Bu arada acayip yağmur varmışş o tarafta.. Arabamızı suya sele kaptırmadan gelirirz inşalla:D:D
İyi geceler İzmir...
Keyfiniz, sağlığınız yerindedir inşallah...
Teşekkürler Özlem herşey yolunda.... Sende iyisindir umarım..?
özelden msj atayım totolodi sabancıya da getir :clapping: ondan hahahaha
Mevsimi değil be kardeşim... Ama yazın söz çifter çifter...:D:D:D
gençler fire motoru küçümsemeyin :D
bakıcaz görücez çok bir idaam yok deneyecez sadece. :)
bende aynen yuvarlanıp gidiyorum işte napalım :)
atalay sen nerden çıktın kardeşim aradan :D
Ziyaretci046
24/02/2011, 01:51
bende aynen yuvarlanıp gidiyorum işte napalım :)
sabancı sen nerden çıktın asil abi nerde :clapping:
Alkol alma zamanınmı geldi..?? Yazımı özledin?? ne demek istediğini anlamadım walla... :D:D Bu arada acayip yağmur varmışş o tarafta.. Arabamızı suya sele kaptırmadan gelirirz inşalla:D:D
Neyse yazı özledim deyip geçiştirelim. Gerçek düşüncemi sonra söylerim kardeş. Hayırlı yolculuklar. Kazasız belasız.
gençler fire motoru küçümsemeyin :D
bakıcaz görücez çok bir idaam yok deneyecez sadece. :)
kiminle deneyeceksin bakim :)
Piyangodan :) :)
sabancı sen nerden çıktın asil abi nerde :clapping:
Nerden çıktın ......................çıkar gibi:D:D:d
Neyse yazı özledim deyip geçiştirelim. Gerçek düşüncemi sonra söylerim kardeş. Hayırlı yolculuklar. Kazasız belasız.
Sağol ablaların ablası Jasmine ablası :D:d
Nerden çıktın ......................çıkar gibi:D:D:d
Sağol ablaların ablası Jasmine ablası :D:d
Yaaa RTük gibim sansür uygulatmayın bana kardeşim. Aman kanal kapanmasın yazılanlara dikkat :) :)
1 tane kural ihlalim var zaten.. Ceza oldumu dayanamıyorum abla yiyorum hemen:D:D:D.. Bende bi mıknatıs var çekiyo..D:D
geldim genjler atalay senin işl her yerde temiz çıkıyo ım sen napıyon bu arada her kese ii formlar
Ziyaretci046
24/02/2011, 02:16
geldim genjler atalay senin işl her yerde temiz çıkıyo ım sen napıyon bu arada her kese ii formlar
iim abi sağolasın herkese ii geceler dilerim uyku zamanı ii geceler görüşürüz :clapping:
Uyku zamanı bende kaçtım.. Herkeze ii geceler..
pazara deneyelim diyorum yasemin abla. olmaz dersen sorun değil :)
teşekkür ederim asil abi sağol varol .
pazara deneyelim diyorum yasemin abla. olmaz dersen sorun değil :)
teşekkür ederim asil abi sağol varol .
özelden attım msj ayrıntılı
Buralardayız yavv kaybolmadık:D:D:D
bende burdayım ama evolodi yok piyasada :D
yariş bitti izmirliler gitti :D
çok güzel kafiyeli cümle kurarim iyi dans ederim atletik vücutluyum günde 2 paket sigara içerim :D
yariş bitti izmirliler gitti :D
çok güzel kafiyeli cümle kurarim iyi dans ederim atletik vücutluyum günde 2 paket sigara içerim :D
evolodi den ozlu sozler :D
izmire nazar deymiş gibi ses yok ............
drag yarıslarına gıdecek varmı gıden varmı ??
drag yarıslarına gıdecek varmı gıden varmı ??
Ben varmısim Atalay yarış anlamında değil ancak denemek istersen deneriz. Ben hızı sevmiyorum biliyorsun belli bir seyden sonra pedala basamıyorum ancak dediğim gibi öylesine deneriz :))
Ben varmısim Atalay yarış anlamında değil ancak denemek istersen deneriz. Ben hızı sevmiyorum biliyorsun belli bir seyden sonra pedala basamıyorum ancak dediğim gibi öylesine deneriz :))
Valla ben anlamadim yasemin benlemi yarismak istiyosun eger oyleyse ben hazirim :)) agorada bekliyorum :D