Orijinalini görmek için tıklayınız : İzmir sohbet
Sayfa :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
10
11
krakercocuk
21/05/2010, 18:41
alsancak da öyle ki ben bugün arabayla gelmedim..:/ yandık
krakercocuk
21/05/2010, 18:41
buralarda bugünlerde soğuk......
eskişehirin soğunu çok iyi bilirim öğrencilik zamanımdan:)
Ziyaretci046
21/05/2010, 18:46
operatormurat abim fırat abim ve diğer arkadaşlar hoşgeldinizzz
operatormurat
21/05/2010, 18:50
aylardır canımı sıkan göğsün köşesinden gelen çıtırtıyı sonunda buldum ve onardım...
krakercocuk
21/05/2010, 18:58
hosbulduk
Ziyaretci046
21/05/2010, 19:39
güle güle kullan murat abi
Kriminal
21/05/2010, 19:40
Arkadaşlar ben kaçar iki gün yatıcam tatıl maalesefffffffff görüşmek uzere
GP İzmir, ben bu gece kongre için Utah'a gidiyorum, 1 hafta orada kalıcam, hepinize sevgiler. Kendinize dikkat edin. 30 Mayıs tekne partisinde aranızda olmak dileğiyle...
Ziyaretci046
21/05/2010, 23:46
GP İzmir, ben bu gece kongre için Utah'a gidiyorum, 1 hafta orada kalıcam, hepinize sevgiler. Kendinize dikkat edin. 30 Mayıs tekne partisinde aranızda olmak dileğiyle...
kendine iyi bak adaş görüşmek üzere iyi yolculuklar:board_yu:
operatormurat
22/05/2010, 00:11
izmirliler media markt ile bir sorun yaşıyorum,ser kürsüde media markt ile ilgili bir yazım var okuyun fikrinizi yazın....
İyi yolculuklar. Macera dolu Amerika :) :)
Kendine dikkat et . Keyifli bir hafta geçirmen dileğiyle iyi yolculuklar.
Sipariş listesini mal atıcam :) :)
hayırlı yolculuklar kardeşim. kazasız belasız sağ salim gidip gelesin inşallah.
Herkese teşekkür ederim. 2 gibi evden çıkıcam, gp izmir listesi çıkar sen Jass abla, böyle ayıp olucak :D
iyi yolculuklar dilerim abim. bir ara bucada dolu yağdı.sıgınacak ağaç altı bulamadım.
Ziyaretci046
22/05/2010, 13:15
herkese slm millet nasılsınız yağmurlu bir izmir gününde..
StrawBeeRy
22/05/2010, 13:20
herkese slm millet nasılsınız yağmurlu bir izmir gününde..
iyidir sen nasılsınn burdada sabahtan beri yağmur çiseliyor :)
Ziyaretci046
22/05/2010, 13:24
iyidir sen nasılsınn burdada sabahtan beri yağmur çiseliyor :)
iyilik şükür valla
StrawBeeRy
22/05/2010, 13:25
çok sıkıcı bir hava var ya ne kadar lanetli bir gün :)
bir saate kadar sendeyim. Sinyal ampullerini değiştireceğiz. Kaçma bir yere :) :)
Ziyaretci046
22/05/2010, 15:07
bir saate kadar sendeyim. Sinyal ampullerini değiştireceğiz. Kaçma bir yere :) :)
tamam beklerim birazdan siteden şükrükayhan gelcek periyodik bakım yapmaya bi de talo :poster_s:
ya bu İstanbul trafiği berbat yaaa ...... İzmirimi özledim :)
operatormurat
22/05/2010, 20:27
izmrili arkadaşlar şuan yasemin,, murat kaplan,atalay ve birkaç arkadaş güzelbahçe maltepe askeri lisesi kavşağındaki floryalı restoranda magalı yakmışlar sohbeti koyulaştırmışlar,gelmek isteyenleri bekliyorlar, gitmek isteyipte yeri bilmeyen yazsın detaylı tarif edeyim...
selamın aleyküm.. GPTR izmirli kardeşlerim...
tebrik ederim mert abim.bir ömür boyu devam etmesi dileğiyle .
operatormurat
23/05/2010, 02:30
tebrikler kardeşlerim, mert&inan çiftine ömür boyu mutluluklar dilerim,allah tamamına erdirsin ....
krakercocuk
23/05/2010, 10:55
Allah tamamına erdirsn tebrik ederim:) dün akşam bol bol sizi andık rakı sofrasında:)
tebrik ederim kardeşim , Allah bir ömür boyu mutluluk versin...
Ziyaretci046
23/05/2010, 11:11
allah bir ömür boyu mutluluk versin abi
StrawBeeRy
23/05/2010, 11:50
günaydın arkadaşlar :)
tebrik ederim mert abim.bir ömür boyu devam etmesi dileğiyle .
tebrikler kardeşlerim, mert&inan çiftine ömür boyu mutluluklar dilerim,allah tamamına erdirsin ....
tebrikler abi :)
Allah tamamına erdirsn tebrik ederim:) dün akşam bol bol sizi andık rakı sofrasında:)
tebrik ederim kardeşim , Allah bir ömür boyu mutluluk versin...
allah bir ömür boyu mutluluk versin abi
TEŞEKKÜR EDERİZ ARKADAŞLAR..
gönül isterdi ki sizleri aramızda görelim ama düğüne inşallah..
bu arada bizsiz RAKI sofrası kurmak işte bu hiç hoşumuza gitmedi:)
artık haftaya tekne gezisinde bol bol rakı içer nişanı kutlarız:)
herkese tekrar teşekkürlerimizi sunarız..
Mert&İnan
Ziyaretci046
23/05/2010, 12:39
gunaydinlar......
eyw abi nasılsın ..
günaydın arkadaşlar. nasılsınız güneşli bir pazar sabahında.....
Ziyaretci046
23/05/2010, 12:43
günaydın arkadaşlar. nasılsınız güneşli bir pazar sabahında.....
iyiyiz valla murat abi sen nasılsın akşam cilayı yaptın mı:rofl:
iyiyiz valla murat abi sen nasılsın akşam cilayı yaptın mı:rofl:
iyiyim ım :) yapmammı kardeş. güzel akşamlar parlatmadan bitirilmez :D
Ziyaretci046
23/05/2010, 12:54
iyiyim ım :) yapmammı kardeş. güzel akşamlar parlatmadan bitirilmez :D
verdiğin ayarı gene murat abi helal:cheers00:
İyi Pazarlar İZMİR
İyi Pazarlar GPTR :) :)
Ziyaretci046
23/05/2010, 14:25
herkese ii pazarlar puntocu gençlik nabersiniz 30 mayısta görüşüyürouz sorun yok demi hazırlıklarda sorun yok:kewlpics:toplantı demesin kimse gelmezseniz :rambo:
Vallahi ben birazdan bir Forum Bornova yapacağım. Arabam gitmedi ne zamandır özlemiş :)
Kahve içmek isteyen arkadaşları beklerim :)
Ziyaretci046
23/05/2010, 14:35
Vallahi ben birazdan bir Forum Bornova yapacağım. Arabam gitmedi ne zamandır özlemiş :)
Kahve içmek isteyen arkadaşları beklerim :)
afiyet olsun iii gezmeler:happybda: şimdi gördüm eski park ampulleri bende kalmış bir ara onları vereyim işe yarar halen:kewlpics:satılıklar bölümüne koyup satayım osram germany
Evet diğer Osramlar ile birlikte almıştım. Sende kalsın sorun değil. Lazım olan bir arkadaşa kullanırsın :)
Ziyaretci046
23/05/2010, 14:51
Evet diğer Osramlar ile birlikte almıştım. Sende kalsın sorun değil. Lazım olan bir arkadaşa kullanırsın :)
takasa verir beyaz led ampul alır iç aydınlatmayı beyaz yaparız:rambo:
LED'lerin daha fazla enerji çektiği düşünülürse vazgeçelim. :)
Akü yeni değişti, tekrar bir değişime gerek kalmasın.
Ziyaretci046
23/05/2010, 15:22
ledler daha fazla enerji çekmez uzun ömürlüdür yeni arabaların artık farları ledli olucak ikincisi akü işi şans işidir yeni de taksanız çukura girerseniz köprü kopar içinden bi bakarsanız arabanın şarz dinamosu güzel şarz ediyodur 5 sene kullanırsınız öylee:happydan: bence ömür biçmek çok doğru değil lastik olsa doğruda
merhaba arkadaşlar. hepinize iyi pazarlar.
herkese iyi pazarlar umarım saatler hızla akıp geçmiyordur.
Derya Hanım buluşmalarda da sizi görmek isteriz. ;)
Ziyaretci046
23/05/2010, 22:28
herkese iyi geceler bir pazar gecesinde günler çok hızlı geçiyor valla yaa :gatherin:
Geldiniz mi ? Hoşgeldinizzzzzz
geldik geldik .....hoşbulduk ......
StrawBeeRy
23/05/2010, 23:15
iyi akşamlar bugünde çok çabuk geçti hem yağmurlu hem güneşli bir gündü :)
iyi akşamlar bugünde çok çabuk geçti hem yağmurlu hem güneşli bir gündü :)
evet bu hafta sonu istanbul bir garipti bir güneş bir yağmur ......
StrawBeeRy
23/05/2010, 23:20
evet bu hafta sonu istanbul bir garipti bir güneş bir yağmur ......
aynen abi yağmur çok yağdı ama akşam üstü hava da yağmur bulutu felan yoktu ilginç ti avcılarda yağmur vardı beylikdüzünde güneş :)
burasıda aynı. Sabah kapalıydı, 'ın yanına gittik yağmur yağıyor, mangala gittik hava güneşli :)
Ziyaretci046
23/05/2010, 23:23
demek ki İzmirin havasına ve .. güven olmaz diyolar dicem diğer yerlerde öyleymiş:merhaba: demiyorum:notworth:
nasıl yani ? şakamı :D
ledler normal ampüllere göre çooook daha az enerji ile çalışır.
StrawBeeRy
23/05/2010, 23:23
bu sene yaz biraz geç gelicek galiba
nasıl yani ? şakamı :D
ledler normal ampüllere göre çooook daha az enerji ile çalışır.
Ozan ben Merkez servisin yalancısıyım. Geçen hafta Fırat'ın aracını servise götürdüm. Onun tavan aydınlatması led ve oradaki usta bana bu yorumu yaptı :) :)
Ziyaretci046
23/05/2010, 23:25
Ozan ben Merkez servisin yalancısıyım. Geçen hafta Fırat'ın aracını servise götürdüm. Onun tavan aydınlatması led ve oradaki usta bana bu yorumu yaptı :) :)
ustaya selam ledlere devam :merhaba: demiyorumm birşey
StrawBeeRy
23/05/2010, 23:25
servisteki ustalarsa hehe de geç yasmin abla :)
a sor sen o işleri :)
Benim aracımda yok zaten. Olanlar düşünsün :)
Ziyaretci046
23/05/2010, 23:28
servisteki ustalarsa hehe de geç yasmin abla :)
a sor sen o işleri :)
işi bilen adamın hali başka oluyo tabi oraya boşuna tamir ve bakım uzmanı yazmadık eyw gözüm :smartass:
Ziyaretci046
23/05/2010, 23:29
Benim aracımda yok zaten. Olanlar düşünsün :)
geldiğinde takıcam artık olucak:merhaba:beyaz led
StrawBeeRy
23/05/2010, 23:29
boşver abla ne gerek var o olduğu zaman kim görücek :)
işi bilen adamın hali başka oluyo tabi oraya boşuna tamir ve bakım uzmanı yazmadık eyw gözüm :smartass:
Bu ne leyn. Bırakta başkası övsün seni. Mütevazi ol biraz..:realmad:
evet derya hanım sizlerinde daha aktif olmanızı ve buluşmalara katılmanızı dilerim...
StrawBeeRy
23/05/2010, 23:45
bu ne leyn. Bırakta başkası övsün seni. Mütevazi ol biraz..:realmad:
:d :d
Ziyaretci046
23/05/2010, 23:46
Bu ne leyn. Bırakta başkası övsün seni. Mütevazi ol biraz..:realmad:
ben her zaman mütevaziyim zaten servis bölümünde anlatıyo sevgili arkadaşlar orda öyle yazdık :gatherin:
Derya hanım diğer konuya cevap yazmış. 30 Myıs tekneye 2 bayan arkadaşı ile gelebilirmiş. En kötüsü çıkışta kahve içeriz demiş. Aktif arkadaşlar beni mutlu ediyor yahu
30 mayıs'ta foçada gp turu atacaz desene yasemin .....
Ziyaretci046
23/05/2010, 23:51
Aktif arkadaşlar iyidir hele dynamic vazgeçilmez bi de bir üst emotion duygusall tehlike:hmm:
30 mayıs'ta foçada gp turu atacaz desene yasemin .....
İnşallah Mert.. Hiç kimse gelmezsede biz bize yeteriz be arkadaşım. Ohhhh sefamız olsun :)
Ziyaretci046
23/05/2010, 23:54
Arkadaşlar 30 mayıs tekne gezisine katılcak olanlar listedeki yemek seçeneğinden yiyeceklere bakıp seçerse sevniriz seçmezseniz yemeğimi paylaşmam hee :merhaba:
İnşallah Mert.. Hiç kimse gelmezsede biz bize yeteriz be arkadaşım. Ohhhh sefamız olsun :)
:) sefanız mubarek olsun :D
Amin Kankaaaa Allah razı olsun. Hep birlikte tabiki de
umarım aranızda olabiliriz arkadaşlar..
yarın yanına gelicem haberin olsun ;) talha abide gelicekmiş sizde gelmek isterseniz bulusabiliriz
Ziyaretci046
24/05/2010, 00:22
yarın yanına gelicem haberin olsun ;) talha abide gelicekmiş sanırsam kolay gelsin
tamam müdür sabahdan servisteyim talha abi de 1 saat önce konuştuk sesler geliyomuş z rotları değiştircez ben bu arada uyumaya gider herkese iyi geceler kendinize ve puntonuza iyi bakın görüşmek üzere
buluşma olayı biraz istek gönüllük işidir herkesi bekleriz gelin iyiki gelmişim diyeceksiniz gptr.com kapıları sonun kadar açıktır iyi geceler tekrardan:merhaba:
:) sefanız mubarek olsun :D
sensiz sefa sürmek bize yakışmaz kanka:)
sensiz sefa sürmek bize yakışmaz kanka:)
sağol kanka. bende sizlerle olmayı çok seviyorum ama bu sefer sanıyorum birlikte olamıyacağız. :(
krakercocuk
24/05/2010, 16:16
forumda kankalaşma başlamış :D
StrawBeeRy
24/05/2010, 17:16
ne iş bugün izmirden çoğu kimse yok :)
Kriminal
24/05/2010, 17:45
Mert burdayız herdaim...
forumda kankalaşma başlamış :D
hemen ilaçlamayı başlatın :D
Ziyaretci046
24/05/2010, 19:36
herkese slm gençlik nasılsınız haftanız nasıl gidiyo
StrawBeeRy
24/05/2010, 20:02
iyidir sen nasılsın
sen Yasemin abladan önce benim ledleri hallet :)
Yasemin abla her servisteki her ustaya bakarsak işimiz iş :) parklara plakalıklara sinyale takınca neden uyarı lambası yakıyo ozaman deseydin ne cevap verirdi çok merak ettim :D
iyi akşamlar arkadaşlar......
StrawBeeRy
24/05/2010, 23:03
iyi akşamlar mert abi nasılsın :)
teşekür ederim.. hareketli bir başlangıç yaptım bu ilk iş gününde biraz yorgunum
seni sormalı ...
StrawBeeRy
24/05/2010, 23:17
bende iyiyim abi saol
Utah'tan selam arkadaslar ;) Nasilsiniz? Valla izmirin havasindan sonra burda karli yagmurlu serin bir havayla karsilastim, neyse ki cuma donucem. Burda en uzuldugum sey hic gp'ye rastlamamis olmam; 8 silindirin 3.0 motorun standart oldugu bi yerde bekledigim bisi degildi tabi gormek ama yine de gozum ariyor :) Jass Abla, GP-Utah subesini acmaya karar verdim, gerekli altyapiyi hazirlayinca senle iletisime gecicem :) Bu arada liste yollamadin hala, burda aklina ne gelirse yari yariya daha ucuz :) Herneyse, herkese sevgiler saygilar; 30 mayista gorusmek dilegiyle...
StrawBeeRy
25/05/2010, 12:50
nasılsınız arkadaşlar nasıl geçiyo gününüz
teşekkür ederiz. gün çalışarak geçiyor :)
StrawBeeRy
25/05/2010, 13:55
benim gün daha başlamadı yoldayım okula doğru gidiyorum akşama kadar yoğunluk başlicak hayırlısıyla
iyi akşamlarrrrrrrr millet ................
bu arada bu fotoğraf Yasemin için
Ziyaretci046
26/05/2010, 00:53
herkese iyi geceler millet iki gündür uzak kaldık foruma iş güçten nasılsınız
Nişanımı yaptık geldik. 4 gün İstanbul sonrası İzmir' e daha yeni yeni alışıyorum : ) İzmir' in havası bile başka ya
Kriminal
26/05/2010, 16:21
Nişanımı yaptık geldik. 4 gün İstanbul sonrası İzmir' e daha yeni yeni alışıyorum : ) İzmir' in havası bile başka ya
Hayırlısı olsun arkadaşım..Allah utandırmasın
bu kadar mı tesadüf olur istanbulda izmirli gp'ciler nişan mı yapar aynı haftada :) tebrik ederim ...... allah bilir yakacıktaydın :)
krakercocuk
27/05/2010, 22:20
tebrik ederim..allah tamamına erdirsin...
bu arada operatör murat abinin doğum gününü kutluyorum katılamadığım için üzgünüm..nice yaşlara abicim. rakı makı içip kutlama yapacaksanız k@pl@n nickli bi üye vardı hani ona dikkat edin tehlikeli adam:D..şişenin dibini görmeyi çok sever..:D
operatormurat
28/05/2010, 01:11
tebrik ederim..allah tamamına erdirsin...
bu arada operatör murat abinin doğum gününü kutluyorum katılamadığım için üzgünüm..nice yaşlara abicim. rakı makı içip kutlama yapacaksanız k@pl@n nickli bi üye vardı hani ona dikkat edin tehlikeli adam:D..şişenin dibini görmeyi çok sever..:D
çok sağol fırat bugün sağolsunlar ortakarkadaşlarımız yasemin, m.kaplan,,atalay.barış sürpriz bir ziyaretle yaşgünümü kutlamaya geldiler,çok eğlenip tatlı sohbetler ettik,kulağını çınlattık,senin canın sağolsun güzel kardeşim,en yakın buluşmada yine beraberiz nasıl olsa....
bu kadar mı tesadüf olur istanbulda izmirli gp'ciler nişan mı yapar aynı haftada :) tebrik ederim ...... allah bilir yakacıktaydın :)
Ben karşı tarafta Bahçelievler' deydim.
Ziyaretci046
28/05/2010, 23:49
herkese iyi geceler millet nabersinizz :board_yu:
iyiyiz seni sormalı nasıl gidiyor
Ziyaretci046
29/05/2010, 00:09
iidir müdür devam pazar günü yattı işin yoksa gel sisleri halledelim benimde işim var
bakalım benzin bulursam biyerlerden atlar gelirim.bizim okul bitti ama son final var ona sıkı asılmam lazım.sis işini yapcana eminim o yüzden böle erteleniyor.kal sağlıcakla
Ziyaretci046
31/05/2010, 17:50
herkese slmlar nasılsınız izmirli gençlik....
ancester
31/05/2010, 18:34
iyidir oto tamir ve bakım uzmanı sen nasılsın?
Ziyaretci046
31/05/2010, 22:15
iyidir oto tamir ve bakım uzmanı sen nasılsın?
iilik abi senden nbr geç gördüm ama
StrawBeeRy
31/05/2010, 22:30
nbr sesin çıkmıyo bu aralar yoğunsun galiba :)
Ziyaretci046
31/05/2010, 22:32
nbr sesin çıkmıyo bu aralar yoğunsun galiba :)
çok soğuk su içiyom sesim kısıldı ondandır iyidir valla iş güç ama burdayız arazi değiliz senden nbr:siritma:
StrawBeeRy
31/05/2010, 22:34
çok soğuk su içiyom sesim kısıldı ondandır iyidir valla iş güç ama burdayız arazi değiliz senden nbr:siritma:
:D iii ne olsun işte koşturup duruyoruz evden okula okuldan eve
Nasılsınız arkadaşlar? epeydir net dolayısıyla giremedim foruma. herkesler iyidir umarım.
krakercocuk
02/06/2010, 01:07
pek iyi değilim abi ya arabam nazara gelip duruyo..bu seferde angel ım bozuldu bıraz once gırdım eve garajda farkettım bırı yanmıyo:/ fitil oldum
evet kardeşim. bu konuda haklısın nazar değdiği kesindir. o arabaya nazar değmemesi mümkün değil. sıkma canını. güzel arabanmı var derdin var...
krakercocuk
02/06/2010, 01:18
valla abı sorma ya dert üstüne dert bu ara..allah nazarlardan korusun ne dıyelım
fırat abi geçmiş olsun çok kafaya takmaya değmez derim.
krakercocuk
02/06/2010, 14:20
eyvallah atalaycım...valla insanın canı sıkılıyor bu tip şeylere biri bitmeden dieri başlıyo son zamanlarda yoksa küçük seyler
Kriminal
02/06/2010, 14:37
Geçmiş olsun fırat ...
fırat cım takma kafana gelir geçer böyle şeyler.. bunlar fani..
bazen öyle bir zaman geliyorki sorunlar hiç bitmiyormuş gibi ama uzunca bir süre bir daha sıkıntı yasamamanı umuyorum.
krakercocuk
02/06/2010, 19:32
teşekkür ederim arkadaşlar..
nazar fırat kardeş nazar allah başka dert vermesin...
krakercocuk
02/06/2010, 19:40
eyvalllah hakancım..senin şu kırmızı oğlanı da bi göremedik:)
selamlar arkadaşlar nasl gidiyor
O hiç bitmeyen sorunlar, aksaklıklar sürecini ben de yaşadım, zamanla alışıyorsunuz :) Geçmiş olsun kaptan.
Ziyaretci046
02/06/2010, 22:32
herkese slm gençlik nasılsınız ya
iyi aksamlar millet.....
bu aksam ustu bornova taraan donerken 20 plakali bir gp gordum ve forumu tanitmak amaci ile kart uzattigimda yeni uyemiz derya hanim oldugunu ogrendim....ayak ustu muhabbet 20 dk.yi bulmus....bundan sonraki bulusmalarda derya haniminda aramizda olmasi mutluluk verecek..... kendisini tanimaktan seref duydugumu belirtmek isterim.
StrawBeeRy
03/06/2010, 00:42
iyi geceler :)
teşekkür ederim sevgili mert bey ... bende sizi tanımaktan çok ama çok şeref duydum. bu foruma katıldığımda sanal ortama alışık olduğumuz için gerçektende sizin gibi kaliteli arkadaşların olabileceğini hiç düşünmemiştim. ama sizi tanıdıktan sonra bu forumun neler vereceğini anlamış bulunuyorum. eğer her izmirli arkadaşım mert bey gibiyse ben her buluşmada varım....
krakercocuk
03/06/2010, 00:56
teşekkür ederim sevgili mert bey ... bende sizi tanımaktan çok ama çok şeref duydum. bu foruma katıldığımda sanal ortama alışık olduğumuz için gerçektende sizin gibi kaliteli arkadaşların olabileceğini hiç düşünmemiştim. ama sizi tanıdıktan sonra bu forumun neler vereceğini anlamış bulunuyorum. eğer her izmirli arkadaşım mert bey gibiyse ben her buluşmada varım....
şüpheniz olmasın
şüpheniz olmasın
şüphem artık yok sayın fırat...
operatormurat
03/06/2010, 01:10
merhaba arkadaşlar epeydir görüşemiyoruz şu iş yoğunluğundan,hani diyorum foça turuna çıkamadık,şöyle güzel bir deniz kenarında mangalı yaksak,isteyen denize girse isteyen top oynasa salıncağı kurup sallansak,bu arada yeni üyemiz deniz hanımıda davet edip bigüzel sohbet etsek güzel olmazmı?nedersiniz?....
ben varım adaşım. hele hele mangal olursa....
Fırat'ın başı dertten kurtulmamışa benziyor. Bu sefer de başı trafik polisleriyle dertte sanırım.
Ziyaretci046
03/06/2010, 11:00
herkese slm gençlik
hayirli mesailer arkadaslar
Kriminal
03/06/2010, 12:22
Hayırlı günler olsun tüm ailemize..
krakercocuk
03/06/2010, 22:39
Fırat'ın başı dertten kurtulmamışa benziyor. Bu sefer de başı trafik polisleriyle dertte sanırım.
gürcan seni mossat mı tuttu ajan olarak nerden bılıosun abi..:) benim başıma gelen pişmiş tavuğun başına gelmez şu aralar
yine ne oldu fırat ??????
krakercocuk
03/06/2010, 22:44
arabamı çektiler:D
selamlar İzmirli arkadaşlar...
krakercocuk
03/06/2010, 22:55
selamlar diğer hemşehrim:)
Güzel sohbet varmış burada :)
Ben de izmirliyim, 6 aydır bir projeyle ilgili istanbul'dayım ama sık sık izmir'e geliyorum. Özellikle gelmeden hepinize soracağım bir aktiviteniz varsa katılmak için...
Kısa sürede tanışmak dileğiyle
krakercocuk
03/06/2010, 23:14
fırat geçmiş olsun...
saol kaptan
krakercocuk
03/06/2010, 23:16
ertancım ortalama her hafta sonu belli arkadaşlar toplanıyoruz..gelmene yakın haber verırsın
Ziyaretci046
03/06/2010, 23:16
herkese slm abiler nasılsınız
ertancım ortalama her hafta sonu belli arkadaşlar toplanıyoruz..gelmene yakın haber verırsın
teşekkürler teklifiniz için, izmir'e geldiğimde şehir içi zaten tüm gün geziyorum nerede olsa katılırım. Tek sorun Puntom dışında diğer aracım olur yanımda... Yeni Puntocu olarak sorun yaratmazsınız di mi? :)
herkese slm abiler nasılsınız
iyilik sağlık... senden...
Ziyaretci046
03/06/2010, 23:21
iidir valla şükür abi
izmir de havalar nasıl....
krakercocuk
03/06/2010, 23:25
sıcak:)
krakercocuk
03/06/2010, 23:25
ne sorunu ertan herzaman bekleriz
eskişehir kapalı biraz....
neler yapıyorsunuz peki nereye gidiyorsunuz mesela biraz bizi teşvik edin :)
krakercocuk
03/06/2010, 23:37
alsancak dedinmi iş bitmiştir..:)
arabamı çektiler:D
geçmiş olsun .........
birisi alsancakmı dedi sonuna kadar varım :D
bir akşam yapalım o zaman !!!!
gürcan seni mossat mı tuttu ajan olarak nerden bılıosun abi..:) benim başıma gelen pişmiş tavuğun başına gelmez şu aralar
:D Tam işten çıkış saatimde. Gümrüğün önünde muhabbete dalmışken arabanın üstünde gördüm. Polis götürürken görsem giderdim başına bi şekilde forumdan ulaşmaya çalışırdım. Arkadaşın aradım geliyor şimdi derdim. Ama gördüğümde çok geçti. Geçmiş olsun kardeşim.
Kriminal
04/06/2010, 09:25
Günaydın Gp milletinin insanlarıııııııııı
İyi tatillerrrrrrrr İZMİRRRRR
ben hala calisiyorum......
Vallahi ne diyeyim ben sizin yerinizede geziyorum merak etmeyin :) :)
bende gezenlerdenim, efes'i gezdim :)
hafta sonları çalışmak nakadar zor biliyorum, Allah kolaylık versin.
krakercocuk
05/06/2010, 19:49
gezin gezin bakalım:)
selamlar, 15 haz. salı günü yarım günlük izmirde işim var. 14'ü akşamından gelebilirim. Belki de 16'sı sabah dönerim. Kısaca 14 veya 15'inde bir görüşme olursa katılmak isterim...
krakercocuk
05/06/2010, 19:59
tam da hafta başı gelıosun be kardeşim:)
tam da hafta başı gelıosun be kardeşim:)
toplantıları haftasonu yapsalar keşke :)
msne girince beni bi dürt
konuşmamız lazım :D
Ziyaretci046
06/06/2010, 00:36
msne girince beni bi dürt
konuşmamız lazım :D
geldim usta buyur
StrawBeeRy
06/06/2010, 01:14
iyi geceler izmirde hava nasıl istanbulda yağmur yağsammı diye düşünüyor ama biraz önce az birşey atıştırdı :)
burda da sabahtan berı bı ciseliyor, bir yagıyor,bır gunes açıyor karar veremedı sabahtan berı su an ıcın yagmur yok ama 1 saat once yagıyordu:) izmirin havası ıste bellı olmuyor.
StrawBeeRy
06/06/2010, 01:25
burda 3 dk aralıksız gök gürlüyor yağıcak galiba :) yerler ıslak ama sağnak halinde yağıcak büyük ihtimal :)
Ziyaretci046
06/06/2010, 01:36
nabersiniz abiler bizden iilik sağlık
StrawBeeRy
06/06/2010, 01:38
iyidir nasıl gidiyor :)
Ziyaretci046
06/06/2010, 01:38
ii gidiyor yağmurla karışık
iyi geceler izmirliler....
Kriminal
06/06/2010, 13:59
Günaydın İzmirrrrrrrrrrrr
StrawBeeRy
06/06/2010, 14:00
istanbuldan izmire bir günaydın :D
Kriminal
06/06/2010, 14:13
İzmirden istanbula,ardahana,bodruma erzuruma kayseriye gunaydın..Politikacı gıbı oldu :)
istanbuldan izmire bir günaydın :D
+1 :)
iyi pazarlar bir de :)
Mersiiiii. Ertan sen yarın geliyor musun İzmir'e ?
Mersiiiii. Ertan sen yarın geliyor musun İzmir'e ?
Merhaba Yasemin Hanım, bir sonraki hafta geliyorum ben 2 akşam kalmak için 14'ü pazartesi akşam erkenden gelip. Çarşamba sabah erkenden dönmeyi düşünüyorum. Ayrıca bir tane daha gelişim netleşti gibi 25 haz cuma akşamı izmire arabayla gideyim diyorum Kız kardeşim gidecekmiş. Onu götürürüm hem de haftasonu küçük bir tatil belki pazartesi de izin alıp dönerim yine araçla. Kısaca gelecek varsa saatleri netleşince beraber gidebiliriz de :)
Biz İzmir'deyiz. Gelecek tüm arkadaşlarımızı bekleriz :)
Ziyaretci046
06/06/2010, 20:26
herkese ii pazarlar gençlik nasılsınız
Pazar mı kaldı kardeş. Akşam oldu artık :) :)
Ziyaretci046
06/06/2010, 20:35
Pazar mı kaldı kardeş. Akşam oldu artık :) :)
akşam falan hızlı geçti valla nasılsınız jass abla:bye10000:
StrawBeeRy
06/06/2010, 23:10
iyi akşamlar
Kriminal
07/06/2010, 11:17
Günaydın ıyı haftalar
evet çenesi düşük gençlik , iyi haftalar. güzel bir haftaya başlamanız dileklerimle
krakercocuk
07/06/2010, 16:04
iyi haftalar tüm arkadaşlarım..hayırlı işler
eee hiç organizasyon yokmu toplanmıyormuyuz arkadaşlar?
14 haziran Pazartesi akşamı izmir mükemmel olacakmış :)
Aynen ole yalı da buluşmak üzere:)
selam arkadaşlar ? akşamınız nasıl geçiyor...?
Ziyaretci046
07/06/2010, 23:00
slm buluşma işi için yönetimden bekliyoruz gelmezse kaçak toplantıya başvurabiliriz:shocking: en kısa zamanda toplantı............
ewet toplantı istiyorum ben kendi adıma konuşayım :)
14 haz p.tesi akşamı izmirde hava süper olacakmış bana uygun o gün :)
bende varım eğer herkes müsaitse?
slm buluşma işi için yönetimden bekliyoruz gelmezse kaçak toplantıya başvurabiliriz:shocking: en kısa zamanda toplantı............
Konuşturtmayın şimdi beni. Sanki çağırılanlara çok geldiniz de kaçak buluşma yapacaksınız. :) :)
P.tesi bana uygun sorun yok.
Bu arada bu gece ve yarın gece Kordon olayı da olur. Ben nasılsa ordayım :)
:) ben zaten kordondayım :D 700 metre var aramızda :P
walla kandırıyorum herkesi :) ben de buluşma olabilir diye erken saatte geliyorum. Ailemle bir yemek yerim hemen izmirde 3-4 tur atmaya çıkarım :)
bana 14'ü p.tesi akşam uygun salı günü iş çıkışı direk dönücem istanbul'a
Ziyaretci046
11/06/2010, 15:35
Konuşturtmayın şimdi beni. Sanki çağırılanlara çok geldiniz de kaçak buluşma yapacaksınız. :) :)
P.tesi bana uygun sorun yok.
Bu arada bu gece ve yarın gece Kordon olayı da olur. Ben nasılsa ordayım :)
çağırılanların birine gelemedik o da mazeretimiz vardı tamam hemen ayarlayıp izmiri toplayalım:clapping:bana da uyar
krakercocuk
12/06/2010, 13:29
iyi hafta sonları
İyi haftasonları İzmirrrrr
Kriminal
12/06/2010, 15:32
Çok sıcak cok sıcakkkkkkk
Günaydın, güzel izmir :)
bugünün 10 günlük özlemim son buluyor akşamüstü izmirdeyim. Biraz işlerim var eğer bir görüşme olursa 9 gibi katılmak isterim.
25-27 si haftasonu da yine İstanbul'dan İzmir'e ve sonra İzmir'den İstanbul'a arabayla gidip geleceğim kardeşimle. 1 veya 2 arkadaş gelebilir de uygun saat olursa.
herkese iyi haftalar sıcak havalarda zor bir hafta bizi bekliyor işleri yoğun olanlara da kolay gelsin diyorum
Kriminal
14/06/2010, 11:34
Ertan hoşgeldin dıyelım sımdıden..Çok sıcak ızmır bılgın olsun yanıyoruz...
krakercocuk
14/06/2010, 14:33
ertan arkadaşımızın gelişi şerefine aksam 20.00 de forum bornovada ikea'nın yan otoparkında buluşucaz. gelmek isteyen arkadaşlara buradan duyurulur. ayrıntılı bilgi almak isteyen jasmine ablayı arayabilir 0,506 513 63 01
benide arayabilirsiniz : 531 462 44 98
çok teşekkürler arkadaşlar. ben akşamüstü geleceğim ama aile işleriyle ilgilenmem gerekiyor. 8:30 9'a doğru biter. ikea'ya yakınım gelişim uzun sürmez. isterseniz yarım saat veya 1 saat geç yapalım veya ben biraz geç geleyim.
krakercocuk
14/06/2010, 15:14
adını 20,00 koyalımda.. zaten anca buluşuruz o saatlere .. sorun değil:)
tamamdır ben 8'de haber veririm sizlere
hiç acele etmeyelim akşam :)
arkadaşlar teşekkürler çok güzel sohbet ortamı oldu
tanıştığıma çok memnun oldum
İzmir 38 derece yanıyoruz cayır cayır....
operatormurat
18/06/2010, 22:41
ayın 16 sından beridir neredesiniz arkadaşlar, aloooo kimse yokmu?
Ziyaretci046
19/06/2010, 00:13
ben burlardayım abiler sıcaklardan görüşemiyoruz demek ki
Ziyaretci046
25/06/2010, 00:49
herkese uzun aradan sonra ii gecelr nerdesiniz izmirliler
siyahinci83
25/06/2010, 00:55
iyi geceler !!!!
hararet var galiba sıcaklardan onun dısında bi problem yok
StrawBeeRy
25/06/2010, 02:08
iyi geceler izmir :)
krakercocuk
25/06/2010, 15:12
ne sıcağı atalay fırtına kopuyo sahilde valla iki gündür alsancakda
Kriminal
25/06/2010, 15:15
Şimdide öylemı Fırat
alsancakta zaten hep bir esinti hakim. uzatmaları oynuyor hava. dün 15dk yagmurla ufak sel gibi birşey oldu su diz mesafesine cıktı az daha arabanın yüzme eylemini gerceleştirmesini izleyecektim.
Kriminal
25/06/2010, 20:38
İyi tatiller hepinize arkadaşlar ..Bana 2 gün müsaade...hoşçakalın Esenkalın..
krakercocuk
27/06/2010, 02:28
biz sensiz ne yaparız:D
İzmirde sohbet edecek insan kalmadı..........Herkes tatildemi ????
izmir burada Eskişehirde burada...
:) Bizde Eskişehir'e geleceğiz Eser :)
:) Bizde Eskişehir'e geleceğiz Eser :)
Herzaman beklerim başımın üzerinde yeriniz var...
ES-ES dizisinde gördüğüm ve beğendiğim yerler var. Turistik bir gezi planlıyorum kendime :)
edelsang
02/07/2010, 23:39
Bende yarın gece nasip olursa antalya'ya yola çıkıcam, "kremlin place" diye bir otele gidicez inş kaybolmayız :).
Kremlinin içinde kaybolabilirsin yalnız :) :)
edelsang
02/07/2010, 23:49
Kremlinin içinde kaybolabilirsin yalnız :) :)
hehe :)
Birde o dert mi çıktı şimdi başımıza :D odayı falan bulamazsam utanırım sormaya yatarım havuz kenarında bir yerde bişi yapmazlar otelin içinde ? :D tırsttım şimdi! :P