Orijinalini görmek için tıklayınız : İzmir sohbet
Sayfa :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[
10]
11
hakan hayırlı olsun yeni araban kazasız belasız...
çıkalım o zaman bizi tutanmı var :D
Bizde R yok hacı.. ayarla gelirim ben :D
eren sever kayan yollari :D
Nasılda biliyorsun.. :D:D:D
eren slogan belli her yola gelirim :D
yaw pazar günü buluşsak diyorum benim arabayı kutlama amacıyla :D
1.sabancı
2.evoefe
3.evolodi
gelmek isteyen varsan bekliyoruz :) eren özellikle seni :D
evoefeyi çıkartsak listeden :D ben özellikle mehmetciğimin gelmesini istiyorum :D:D
akşam olursa bende gelirim.. Gündüz iş var..
akşam olursa bende gelirim.. Gündüz iş var..
erencim yeter ki sen gel gündüz işleri ben yaparim mami ile :D
evoefeyi çıkartsak listeden :D ben özellikle mehmetciğimin gelmesini istiyorum :D:D
Pazar gunu ben senı komple cıkartacam lısteden.
Eren lutfen gel bız bu evolodıden bıktık ayaralarını yapıver sana zahmet :D
egzo-evo
24/09/2011, 12:52
hakan kardeşim hayırlı olsun. kazasız belasız iyi günlerde kullanırsın inşallah.
bülent abi bizi pikniye götürsene :D
evoefe ortami germe yarin bana burger ismarla akilli ol la :D
bülent abi bizi pikniye götürsene :D
sız ne zaman ıstersenız.yalnız evolodi de orman korkusu varmıs o gelemez herhalde :D
evoefe ortami germe yarin bana burger ismarla akilli ol la :D
ben ortamı degılde senı germek ıstıyorum yalnız gererken eren ve hakan a ıhtıyacım var :D
nufus cuzdanınıda getır evlatlıga alayım barı.burder ıcınde : hadı canım allah versın :D
sız ne zaman ıstersenız.yalnız evolodi de orman korkusu varmıs o gelemez herhalde :D
ben ortamı degılde senı germek ıstıyorum yalnız gererken eren ve hakan a ıhtıyacım var :D
nufus cuzdanınıda getır evlatlıga alayım barı.burder ıcınde : hadı canım allah versın :D
ben alıştırdım ormana onu bülent abi korkmaz artık ben işe kaçar iyi formlar by...:D
beni bitiriyosun evoefe sana neler yapmak istiyorum var ya hayal gücümü zorluyonn :D:Dbalta girmemiş ormanlarinda kaybolmak istiyorum bülent abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :D:D
Onun aşısı bende abi rahadolun:D:D
erencim yeter ki sen gel gündüz işleri ben yaparim mami ile :D
maminin eline geçtinmi hırpalar seni..:D üzülürsün:D bi dağınık dönersin İzmire.. Bi kere daha düşün:D
Ziyaretci046
25/09/2011, 12:22
akşam buluşuyız gençler sabancıyla konuştum 8 gibi özdilek otoparkında buluşuyoz
otto
leon48 geliyoz ;)
Yine mi Özdilek :S :S
Sonra yemek için tekrar Agora'ya gitmek yerine başka bir yerde ornegin Kipa'da buluşsak ya bu sefer
çok yeni güncel liste
sabancı
evoefe
evolodi
otto
leon48
jasmine
axi
asil
Jass Abla, Bülent Abi, Hakan ve benim konsensusumdan çıkan ortak karara göre 6.30'da Özdilek Otopark'ında buluşup sahilde midye olaylarına giriyoruz, bekleriz :)
Yine mi Özdilek :S :S
Sonra yemek için tekrar Agora'ya gitmek yerine başka bir yerde ornegin Kipa'da buluşsak ya bu sefer
evet arkadaslar jass haklı en azından yemegımızı yer toplu halde ozdılege gıdılebılır.bırde resım cekmek ıcın daha erken saatte toplansak gece cekım yapamıyoruz
Eeeee hani midye partisi diyenler kaçırmasın :)
Jass Abla, Bülent Abi, Hakan ve benim konsensusumdan çıkan ortak karara göre 6.30'da Özdilek Otopark'ında buluşup sahilde midye olaylarına giriyoruz, bekleriz :)
cok super bır fıkır katılıyorum onaylıyorum gelıyoruz :D
Ozdilek otopark en dipteyim ancak bugün inanılmaz dolu. Yan yana alma ihtimali büyük olasılıkla zor olacak. Boş yer bulan park etsin :)
buluşalım diyen bendim ama internete giremedim bugün gelen bütün arkadaşlara teşekkür ederim çok keyifliydi :) özellikle sana bülent abi :D
Bizde sana teşekkür ederiz ama kadroda eksik olduğu için birlikteyken konuya girmedim..Şu senin arabayı ıslatma işini diyorum?? nasıl yaparız diyorum?* hıı sabancı holding:D??
Bizde sana teşekkür ederiz ama kadroda eksik olduğu için birlikteyken konuya girmedim..Şu senin arabayı ıslatma işini diyorum?? nasıl yaparız diyorum?* hıı sabancı holding:D??
Eren, hepimizin duygu ve düşüncelerine tercüman olmuşsun. Çok teşekkür ederiz.
Evet Sn. SABANCI mikrofon sizde, Açıklamalarınızı bekliyoruz :D :D :D
krakercocuk
26/09/2011, 15:34
tabi arabamız yok ya:sp_ike00:
tabi arabamız yok ya:sp_ike00:
Sen benı alın dedınde almadıkmı cok ayıp :D
yaw arkadaşlar ıslatma işini sizin düşünmeniz lazım bi çuval para saydık aldık şu arabayı bi kıyak yapında ıslatma konusunda siz sponsor olun :D :D :D
yaw arkadaşlar ıslatma işini sizin düşünmeniz lazım bi çuval para saydık aldık şu arabayı bi kıyak yapında ıslatma konusunda siz sponsor olun :D :D :D
Yok artık daha neler? Biz yeni araba için hediye alırız sadece ama sponsor olayını geç kardeş. Islatma olayıda tamamen sende :D :D
Ayrıca, Onur'la dolaşa dolaşa sende de sponsor arayışı başlamış. Geçenlerde de aynı şeyi söyledi. Her araba değiştirene sponsor olunacaksa ben yarın Giulietta almaya gidiyorum hemen. Bu kadar arkadaşım, kardeşim varken ödenir gider :D :D :D
krakercocuk
26/09/2011, 21:54
e benim yeniside yolda dersek...:Dhanimiş benim sponsorlarım hanimiş hanimiş:D
valla bende seneye degıstrırım dıe dusunuyordum madem sponsor var sabancı senın aracı bana alaLIM ya:D:D:D
Ziyaretci046
26/09/2011, 22:06
fırat abi sana sponsor falan yok galericileri geçtin sen :) kazana düştün
Yok artık daha neler? Biz yeni araba için hediye alırız sadece ama sponsor olayını geç kardeş. Islatma olayıda tamamen sende :D :D
Ayrıca, Onur'la dolaşa dolaşa sende de sponsor arayışı başlamış. Geçenlerde de aynı şeyi söyledi. Her araba değiştirene sponsor olunacaksa ben yarın Giulietta almaya gidiyorum hemen. Bu kadar arkadaşım, kardeşim varken ödenir gider :D :D :D
ya ayıptır günahtır yapmayın yüklenmeyin bu kadar ya nolur herkes 5er lira verse :D
e benim yeniside yolda dersek...:Dhanimiş benim sponsorlarım hanimiş hanimiş:D
fırat bu fikir benden çıktı çalmayalım :D
valla bende seneye degıstrırım dıe dusunuyordum madem sponsor var sabancı senın aracı bana alaLIM ya:D:D:D
mert özdilekte gezmeye benzemez bu işler kardeş konuştuklarını tart düşün dahada yakınıma geldin artık aramz 5 dakika hatırlatırım :D
fırat abi sana sponsor falan yok galericileri geçtin sen :) kazana düştün
bana ne zaman kıyak yapcan kardeşim :D
Ziyaretci046
27/09/2011, 01:17
sabancı sana hep kıyak yapıyoz bana bravoyu gerçe kullandım artık bir gün bende kalır :) gezeriz
sponsor bizim işimiz hallederiz :D
sabancı sana hep kıyak yapıyoz bana bravoyu gerçe kullandım artık bir gün bende kalır :) gezeriz
sana vereyim arabayı kardeşim canın sağolsun ;)
sponsor bizim işimiz hallederiz :D
hallet bakayım kanki :D
kanki naber görüşemiyoruz :D gelcen mi bugün :D
gelemiyorum kanki işlerim çok :D
dağıtmayın konuyu bak Hakan al kardeşim 5 kilo et 2 tane buyuk kola yak mangalı aç yazlığı bize olsun bitsin bu iş:D
Dağıtmayın konuyu.. Hakan al 5 kilo et 2 tane buyuk kola. yak mangalı aç yazlığı bize olsun bitsin bu iş:D
konuyu dağitan sensin flood yapma foruma aykırı davranma akilli ol seni mamiye veririm :D
avatarındaki o sivri yerde duran senmisin Hacı??:D
yok haci o sivri yer benim ucunda oturan sensin :D
Konu dağılmasın lütfen. Kod Adı: 5 kilo et, 2 büyük kola :D
dağıtmayın konuyu bak Hakan al kardeşim 5 kilo et 2 tane buyuk kola yak mangalı aç yazlığı bize olsun bitsin bu iş:D
Dağıtmayın konuyu.. Hakan al 5 kilo et 2 tane buyuk kola. yak mangalı aç yazlığı bize olsun bitsin bu iş:D
eren ayıp senin yaptığın bilader o zaman sen benden önce aldın arabayı sıra sende önce sen al bakayım benim alışım kuvvetli olursa ben alırım :D
konuyu dağitan sensin flood yapma foruma aykırı davranma akilli ol seni mamiye veririm :D
mami'yi karıştırma o benim adamım :D
avatarındaki o sivri yerde duran senmisin Hacı??:D
eren bu beni bitirdi yanlız :D :thumbs_up2: sabuncubeline benzettim ben o sivri yeri ama ne dersin :D
Konu dağılmasın lütfen. Kod Adı: 5 kilo et, 2 büyük kola :D
sen yapma bari arkadaş yaw :)
Kokoreç buluşmasının yıl dönümü gelmiş arkadaşlar, ne diyorsunuz :)
katılıyorum kimseden ses çıkmıyor baksana :)
fiery_hunter
11/11/2011, 19:56
bana uyar :)
eray senin konuya yazdımda bir daha bulamadım o konuyu takip edemedim :) nerdensin sen ?
Hafiften bi yoklama yapalım dedik ses çıkmıyor kimseden, en kötü beraber gideriz :)
Hafiften bi yoklama yapalım dedik ses çıkmıyor kimseden, en kötü beraber gideriz :)
kaptan ben konuyu yenı gordum pazar gunu olursa kesın katılırım.cumartesı yemege mısafır var .ama hemen sımdı dersenız cıkar gelırım :D
fiery_hunter
11/11/2011, 23:18
balçovadayım ya leon48 ile aynı sokaktayım :)
Ziyaretci046
11/11/2011, 23:20
herkese iyi geceler nasılsınız
fiery_hunter
11/11/2011, 23:23
eyw ım sen nasılsın
Ziyaretci046
11/11/2011, 23:27
iilk abi forum sessiz cidden jasmine ablamız nerdesin :)
balçovadayım ya leon48 ile aynı sokaktayım :)
vay, demek aylardır gördüğüm siyah inci senindi kaptan, memnun oldum :)
fiery_hunter
12/11/2011, 02:35
vay, demek aylardır gördüğüm siyah inci senindi kaptan, memnun oldum :)
saolasın abicim bende memnun oldum ne zamandır aynı sokaktayız ama karşılaşmak nasip olmadı daha :)
tamam şimdi hatırladım oto koymuştu senin arabaya kartı evolodi ben 3 kişiydik :)
ben her zaman varım biliyosun bravo da geri vites olsada motorda yoktu :D
Ziyaretci046
12/11/2011, 03:50
eray abiyle tanıştık kartı hatırladım bende, ben koymuştum akıncılar sokak :) adaşın mahallesi
hakan abi bi gece deneme yapalım nerde şubat ayları ........ ;)
kardeşim yapalım dedinde yapmadıkmı sen deneme iste yeterki ;)
fiery_hunter
12/11/2011, 14:57
sonunda bende kartı bırakanı buldum bu vesileyle :)
Beyler adamların tuzu kuru olduğundan yarın dükkanı açmıyorlar, ya haftaiçi akşam 7'ye kadar gidicez, ya da cumartesi, bugün herkes planını yapmıştır zor olur, önümüzdeki haftaya bi ayar yapalım, ne diyosunuz?
Bu arada link de verelim : ZMR KOKORE (https://www.kokorecciasimusta.com/iletisim.html)
seni biliyoruz zaten babacan, hadi şimdi gidelim desem 20 dk'ya balçova'dan kalkıp bornova'da olursun :)
her türlü kardeş bir telefonun yeter :)
sagopa35
13/11/2011, 15:20
evet beyler bende varım kokoreç buluşmasına...ım önümüzdeki cumartesi yanındayım bi kaç şey var arabaya yaptırcağım :)
Ziyaretci046
13/11/2011, 15:41
evet beyler bende varım kokoreç buluşmasına...ım önümüzdeki cumartesi yanındayım bi kaç şey var arabaya yaptırcağım :)
tamam abi buyur gel yaparz
iilk abi forum sessiz cidden jasmine ablamız nerdesin :)
Vallahi beni tek merak eden 'mış. Teşekkür ederim kardeşim.
Maalesef kötü bir bayram geçirdim. Bayrama hastanede giriş yaptım ve 1 haftadır da evde yatıyorum. Biraz düzeleyim bende aranıza katılırım. Eğer daha erken bir buluşma olursa da bir dahaki sefere görüşürüz artık.
Ziyaretci046
13/11/2011, 22:51
Maalesef kötü bir bayram geçirdim. Bayrama hastanede giriş yaptım ve 1 haftadır da evde yatıyorum. Biraz düzeleyim bende aranıza katılırım. Eğer daha erken bir buluşma olursa da bir dahaki sefere görüşürüz artık.
ne demek abla geçmiş olsun biz kötü gün dostuyuz dualarımız seninle bir telefonda yanındayız :)
geçmiş olsun yasemin abla ben bi yerlerden çıkarsın diye düşünüyodumda çikolatamla çiçeğimi alıp geliyorum...
geçmiş olsun yasemin, bu aralar forum sakindi, herkesi hala tatilde sandık galiba
egzo-evo
14/11/2011, 02:05
bayramını kutlamak için telefon etmiştim yasemin. demek ki o yüzden telefonu açmayınca merak etmiştim doğrusu :dumbo: geçmiş olsun bir an önce sağlığına kavuşursun inşallah :)
sagopa35
14/11/2011, 13:09
gelmiş geçmiş olsun yasemin hanım..size bi kokoreç ısmarlayalım hiç bir seyiniz kalmaz panzehir gibidir maşallah :) :) :)
Hepinize teşekkür ederim. Bugün biraz daha iyiyim. En azından serum yerine normal beslenme şekline geçiş yaptık. Şu an daha kokoreç yiyebilecek konumda değilim ama süt veya meyve suyu ile eşlik ederim size :)
geçmiş olsun yapılcak bişey varmı abla yapalım...
Teşekkürler Asil. Şu anda sadece bol bol dinlenmek ve bazı şeylere dikkat etmek lazım.
Onu da mümkün olduğunca yapmaya çalışıyorum. İnşallah en kısa zamanda eski halime geri döneceğim :)
keykavus
16/11/2011, 13:57
Geçmiş olsun Yasemin Hanım Allah acil şifalar versin. Sağlıklı ve mutlu bir ömür dileğiyle saygı ve selamlar.
fiery_hunter
17/11/2011, 01:41
geçmiş oLsun abla..
operatormurat
17/11/2011, 02:35
geçmiş olsun yasemin...
blackhawk
17/11/2011, 12:19
Geçmiş olsun sağlık gibisi yok değerini kaybedince anlıyoruz dilerim bir an önce sağlığınıza kavuşursunuz.
sagopa35
17/11/2011, 15:55
arkadaşlar kokoreç buluşması ne zaman :)
arkadaşlar kokoreç buluşması ne zaman :)
ona ben vericem ayar meraklanmayın :D
ver abi ayarıda karnımızı doyuralım:D
Geçmiş olsun Yasemin Hanım Allah acil şifalar versin. Sağlıklı ve mutlu bir ömür dileğiyle saygı ve selamlar.
Teşekkür ederim Kemal bey.
geçmiş oLsun abla..
Sağolasın Eray.
geçmiş olsun yasemin...
Sağolasın Murat.
Geçmiş olsun sağlık gibisi yok değerini kaybedince anlıyoruz dilerim bir an önce sağlığınıza kavuşursunuz.
Teşekkürler İrfan. Ben sağlığımın değerini biliyorum da nedense o benim kıymetimi bilemiyor. :) :)
E hadi ver artık ayarı. Bak kokoreç istiyor canım, seni bekliyorum.
ver abi ayarıda karnımızı doyuralım:D
Kardeş öyle bir yazmışsın ki ayarı vermese 10 yıl aç kalacakmışsın gibi :)
Bu arada burayı ve sizleri çok özlemişim ben yaa :)
bizde seni çok özledik yasemin ablacııııımmmmmm :D sevgi yumağı olalım burda :D
maceraci95
18/11/2011, 22:09
Herkeze merhabalar. Ben foruma üyeyim fakat aracım olmadığı için sadece takip ediyordum. Artık kırmızı evo 1.3 multijet mylife ile kabul ederseniz aranıza katılacağız.
fiery_hunter
18/11/2011, 23:18
hoşgeldin :)
aykut_1914
18/11/2011, 23:45
istanbul carting yapıyo,vallahi kıskandım :)
carting ne ya bizim yaptıklarımızın yanında:
https://forum.grandepuntotr.com/izmir/24281-hodri-meydan-kapisma-budur.html
https://forum.grandepuntotr.com/izmir/24490-izmir-race-day-ii.html
aykut_1914
19/11/2011, 01:22
videolar fena :)
Ziyaretci046
19/11/2011, 01:25
adaş senle bi gece deneme yapalım istersen karting kralı :) ne diyon kendine güvenen starjet varsa deneyelim
eski sayfaları açma yarama tuz basıyosun puntomu özledim :(
adaş senle bi gece deneme yapalım istersen karting kralı :) ne diyon kendine güvenen starjet varsa deneyelim
Hangisi daha daha ciğerli onu görelim :D abi ufaktan çap göster
yasemin abla geçmiş olsun.
atalay bizim çapımız belli, herkes biliyor da, sen çok fena arazi oldun, ne çapını hatırlıyoruz artık ne yarıçapını :D
bizde seni çok özledik yasemin ablacııııımmmmmm :D sevgi yumağı olalım burda :D
Kardeşim sen pek bir sevgi pıtırcığı olmuşsun görmeyeli :D :D :D
Herkeze merhabalar. Ben foruma üyeyim fakat aracım olmadığı için sadece takip ediyordum. Artık kırmızı evo 1.3 multijet mylife ile kabul ederseniz aranıza katılacağız.
Aramıza hoşgeldin Özgün. Kazasız, belasız güzel günlerde kullan aracını. En kısa zamanda buluşmalarda görmek isteriz.
istanbul carting yapıyo,vallahi kıskandım :)
Aykut, bütün forum İzmir ve buluşmalarını konuşup kıskanırken senin onları kıskanman çok şaşırtıcı :D :D
, şu arabayı bi deneyemedin kardeşim yahu. Aldığından beri hep bi atar modundasın sakin ol kardeş. Bu arada LeOn'u gözüne kestirmekten vazgeç artık ;) ;)
Özlediysen değişelim arabaları. Sen punto ile ben bravo ile özlem giderelim :) :)
Hangisi daha daha ciğerli onu görelim :D abi ufaktan çap göster
yasemin abla geçmiş olsun.
Teşekkürler Atalay. Kardeş en son sıcak bir yaz günüydü işyerine gelmiştin görmüştüm seni. Bir ara çık kabuğundan da gel be görelim, özledik.
atalay bizim çapımız belli, herkes biliyor da, sen çok fena arazi oldun, ne çapını hatırlıyoruz artık ne yarıçapını :D
, bu çap ve yarıçapları kokoreç partisinde konuşalım. Hadi artık ver bir tarihte yapalım bu buluşmayı.
Bu arada 26 Kasım olursa ben gelemem, O gün tiyatro etkinliğim var. :) :)
artık ne çap ne yarıçap ne radyan küçüle küçüle noktaya kadar indim :D en yakın zamanda özlemimizi gidermek lazım. konular anlatılacaklar bir dağı devircek
atalay çapları karıştırma gel konuşalım :D
yasemin ablacığım şimdi ben eski tek kapı kırmızı kara trenimi özledim onu kastetmiştim :D
aykut_1914
20/11/2011, 02:17
senin eski puntoyu bucada gördüm :)
atalay çapları karıştırma gel konuşalım :D
yasemin ablacığım şimdi ben eski tek kapı kırmızı kara trenimi özledim onu kastetmiştim :D
Tamam yazdım bunu bir kenara. Punto kullanmayı özledim dediğinde sana punto yok bundan sonra. Git kırmızını iste geriye sen :( :( :(
maceraci95
20/11/2011, 22:12
Teşekkür ederim Yasemin Hanım. Buluşmalarda herkezle tanışıp kaynaşırız.
senin eski puntoyu bucada gördüm :)
hancı'nın karşısındaki playstation salonunun sahibine sattım zaten :)
Tamam yazdım bunu bir kenara. Punto kullanmayı özledim dediğinde sana punto yok bundan sonra. Git kırmızını iste geriye sen :( :( :(
yaw bi chip yapalım senin puntoyada en azından yerini tutmasada bi ince idare eder :D
yaw bi chip yapalım senin puntoyada en azından yerini tutmasada bi ince idare eder :D
Chipsizken kimse tutamıyor, chipliyken halimiz ne olur bilinmez :D :D
Şimdi cezalar 600 TL geliyor, o zaman ne olur o da bilinmez :D :D
nerdesiniz la boş birakmayin buralari boş birakilani kaparlarmiş :D
Buradayız. Sen buradasın diye sana güvendik. Sende boş bırakmışsın. Bu kadar boş bırakmak olmaz. Ne demişler boş bırakanı kaparlarmış :D :D :D
ben de boştayım yasemin beni de kap :D
bostaysan dolduralım senı derdim ama hakan a ayıp olur :D
bostaysan dolduralım senı derdim ama hakan a ayıp olur :D
naber len gereksiz efe :D
Yok canım ben almayayım. Bebitoların ile senin arana girmeyeyim ben :)
Çok özlediysen Hakan'a çarşı izni, evci vb.. ayarlayalım :) :)
Ziyaretci046
23/12/2011, 02:53
herkese iyi geceler üstatlar :)
günaydın millet toplantılarınız ne zaman olcak acaba
Ziyaretci046
25/12/2011, 14:39
güzel bi yaz akşamında olucak :)
fiery_hunter
25/12/2011, 14:43
çok var :)
yapın bi toplantıda gidek evde otur otur nasır bağladı bi tarafımız =))
Ziyaretci046
26/12/2011, 02:20
utkucan önümzdeki haftasonu yılbaşı ama cuma akşamı bi action belki olabilir :)
utkucan önümzdeki haftasonu yılbaşı ama cuma akşamı bi action belki olabilir :)
yesss oto çado yapak organizzaz
Ziyaretci046
26/12/2011, 14:21
cuma akşamı hazır olun o zaman :)
iyi geceler izmirin çılgın insanları yeni yıl nasıl geçiyo
fiery_hunter
04/01/2012, 01:19
valla öbür sene nası bitti bu sene de öyle devam asil :)
ben kötü girdim köti gidiyo napalım:D
aykut_1914
04/01/2012, 15:03
finaller,finaller..
iyi akşamlar asil kardeşim
Ziyaretci046
08/01/2012, 02:51
herkese iyi geceler 2 3 hafta sonra sağlam bir buluşma yapalım gençler :)
yakşamlar izmirliler yaşayan varmı aranızda
ben yasıyorum sayılır.hakanla konustum hepınıze slm var :)
aykut_1914
27/01/2012, 21:06
izmir ne ayak ya dolu yagdı :(
arabanın önünde göçük oldu hafiften
tonymontana
27/01/2012, 21:35
izmir ne ayak ya dolu yagdı :(
arabanın önünde göçük oldu hafiften
karşıyakaya yağmur bile yağmadı?
aykut_1914
29/01/2012, 00:06
perşembe yagdı asil,araba buzlu buzluydu benim. Annemi ameliyattan almaya gidiyodum tahmini saati 12bucuk. Bucaya salladı baya vallaa
İyi geceler İzmirrr. 'ın diğer konuda dediği gibi soğuk havalarda enerji seviyemiz fazla düşmüş. Bu konuda kenarda köşede kalmış. birazcık canlandıralım :)
aykut_1914
09/02/2012, 14:50
E-bay dan bir abim aracılıgıyla California Scents kokusundan alıcam,ama ortak arıyorum izmir var mı alıcak benimle birlikte?? :)
nightblue_35
09/02/2012, 15:20
E-bay dan bir abim aracılıgıyla California Scents kokusundan alıcam,ama ortak arıyorum izmir var mı alıcak benimle birlikte?? :)
Pardon kardeş cahilliğime ver, nasıl bi koku ki ve ne kadar?
aykut_1914
09/02/2012, 15:57
Pardon kardeş cahilliğime ver, nasıl bi koku ki ve ne kadar?
valla nihat abi bende nasıl bir kokudur bilmiyorum açıkçası ilk defa denicem çünkü çok imrendirdiler,herkes çok övüyo bunu :D
Ben sakızlı ve çilekli almayı düşünüyorum. Eger 4 kişi alırsak 10 TL miş,izmir içi uygun yerde bulusur getiririm ben size. Sanırım sayı artarsa 8,75 e falan iniyo ücreti :innocent: forumun ilk sayfasında ankaralılar organize oluyo hatta
punto_multijet
09/02/2012, 16:23
İzmirde direk temin edebiliriz kasmayın ebayden. ben izmirde direk olarak aldım 10 mu 15tl mi ne
punto_multijet
09/02/2012, 16:25
hatta takıldıgım baska siteden birinin ilanı
Detaylı Arama Sayfası (https://www.sahibinden.com/search.php?b)[s]=5714905&b[securetrade]=1
aykut_1914
09/02/2012, 16:29
abi 10 liralık şey için 5 lira kargo parası vermiyelim dedim ben,izmirde nerde var acaba?
punto_multijet
09/02/2012, 16:57
abi 10 liralık şey için 5 lira kargo parası vermiyelim dedim ben,izmirde nerde var acaba?
bir arkadas satıyodu birara ulasmaya calısayım ona
aykut_1914
09/02/2012, 18:11
bir arkadas satıyodu birara ulasmaya calısayım ona
senden haber bekliyorum o zman?
acele edersen sevinirim ama başka biride benden haber bekliyor çünkü :notworth:
havaya bakar mısınız ya dün haftasonu nasıldı şimdi nasıl. yarın daha da soğuyacakmış.
msuermarta
06/03/2012, 00:06
arkadaşlar yakında izmir buluşması yokmu? ben de katılmak isterim varsa...
ufuk_punto
19/03/2012, 02:35
bende gelcem bu sefer:):)
HappyAlieN
03/04/2012, 22:34
Merhabalar, foruma yeni katılan biri olarak tüm İzmir'li arkadaşlara ve forum selamlar.
Ziyaretci046
03/04/2012, 22:44
hoşgeldin sende kardeşim senide görmek isteriz
varmı izmirde California Scents bulan
HappyAlieN
03/04/2012, 22:53
Teşekkür ederim, inşallah uygun bir zamanda gerçekleşir bende katılmak isterim.
fiery_hunter
03/04/2012, 23:40
varmı izmirde California Scents bulan
benim sattıgım araçta vardı Mert :)
gıdıp alalım adamdan gerı:) sen nerden almıstın..
aykut_1914
04/04/2012, 20:54
eray adres ver :D
izmirliler neredesiniz...
maceraci95
09/05/2012, 13:38
He gurban buradayuk.:)
bülent abi ne yaptın jant işini?
ewdeyim birazdan işe gidicem :( :D
He gurban buradayuk.:)
kahvaltıdan sonra kımseden ses cıkmaz oldu :D
bülent abi ne yaptın jant işini?
telden aracam senı..
ewdeyim birazdan işe gidicem :( :D
allah hayırlı işler...
iyi geceler çılgın gençlik
sabancı arkadasımızın suan ıtıbarı ıle askerlıgı bıtmıstır gecmıs olsun.pazar gunu toplanırız sımdıden bılgınız olsunnnn:)
Ziyaretci046
17/05/2012, 11:47
ayvayı yedik :) hadi bakalım hayırlsıı
ayvayı yedik :) hadi bakalım hayırlsıı
durumu sana bıldırdım ona gore dıkkat et :D
maceraci95
17/05/2012, 13:27
Pazar günü nerede buluşma olur?
ozgun kesın degıl buyuk bır ıhtımalle erkek erkege bır yerlede ıcer sohbet ederız :)
maceraci95
17/05/2012, 22:51
Muhabbet edip arabaların son hallerine bakarız.
aykut_1914
18/05/2012, 12:31
benim kurs var :D
aykut sen öğleden sonra gelcenmi ın oraya?
benim kurs var :D
sendekı kurs askı benı bıterecek ne var bu kursta bılmıyorum ama bir toplanıp gelıcez yanına haberın olsun:D sen hocana bulent abinin slm var de o anlar :D
ben gelemıyecem ama arabam orada .. ben yokken sakın ozgün kendi arabasıyla deneme yapmasın onunla ben denıyecem :D
bende bi gideyim bakayım abi neler oluyor oralarda :D
aykut_1914
18/05/2012, 18:00
can dersteydim ya,dünde nasıl içmişiz kafam kazan :D akşam redbullculara gidelim derseniz gelirim ama :kicking0:
SABANCI artık burda arkadaşlar... :)
maceraci95
22/05/2012, 22:14
Hoşgeldin.
aykut_1914
22/05/2012, 22:17
hoşgeldin abi :)
Hoşgeldin.
sağolasın özgün..
hoşgeldin abi :)
sağol kardeşim hoşbulduk.. :)
cok lazımdın sankı :D bılader bundan sonra hafta sonları benı aramayın dedi :D hondacılarla takılacakmıs :D
öyle diyosan öyle olsun abi saygımız var sana :) bülent abi hondacılara para verelim bundan sonra ı alsınlar bizden :D
öyle diyosan öyle olsun abi saygımız var sana :) bülent abi hondacılara para verelim bundan sonra ı alsınlar bizden :D
kardeslerın bırtanesı hosgeldın.gercı hos geldın partısı yapamadık ama olmazsa ı ara hafta sonu bulusalım aynı mekanda :D
Sabancı indirdi arkadaşlar :D
kardeslerın bırtanesı hosgeldın.gercı hos geldın partısı yapamadık ama olmazsa ı ara hafta sonu bulusalım aynı mekanda :D
yok bülent abi aynı mekan aynı olaylar bir daha kaldıramam :D
Sabancı indirdi arkadaşlar :D
inşallah indirmeyede devam edicek kaptan :Ç
Hakan abim hoşgeldin.
sağolasın kardeşim hoşbulduk.. kayıplarda olsanda en kısa zamanda görüşelim ;)
krakercocuk
25/05/2012, 12:10
hayırlı olsun dostum kurtuldun hadi bakalım:)
sağolasın fıratım darısı kurtulamayanların başına :) ee geldikte hiçbi toplaşma göremiyorum hiç uğraşılmış bravo görmek isteyen yok galiba :D
aykut_1914
26/05/2012, 12:14
abi senin bana skydome sözün var :D
bir yandan okuyan insanların finalleride düşünülsün ama buluşulmadan :)
10 haziranda filan yapalımmı bi buluşma. geçen sefer söz verdim ben ayarlıcam bu sefer :)
maceraci95
26/05/2012, 12:30
10 haziranda filan yapalımmı bi buluşma. geçen sefer söz verdim ben ayarlıcam bu sefer :)
İyi olur bencede.
aykut_1914
26/05/2012, 12:36
banada kiing olur,8inde paydos çünkü :)
can şimdi tarihlere baktımda 10unda italya*ispanya maçı var,keyifle izlenilcek bi yerde tadından yenmez :)
ufuk_punto
26/05/2012, 12:41
bi aksilik çıkmazsa ben de gelebilirm:) 1 haziranda finaller biter
aykut_1914
26/05/2012, 12:48
bi aksilik çıkmazsa ben de gelebilirm:) 1 haziranda finaller biter
sen spoiler aldın mı kardeşim?
gel izmirede 8 inde senin şu 3kuyulardaki mekana gidelim,bulamadım ben orayı :D
tamam o zaman. yapam mı 10 haziranda??
ufuk_punto
26/05/2012, 13:30
sen spoiler aldın mı kardeşim?
gel izmirede 8 inde senin şu 3kuyulardaki mekana gidelim,bulamadım ben orayı :D
aynen kardeşim bende oraya gidicem..öncelikle boyatmak lazım spoileri :D bi kaç işlem daha var özelden konusalm:D
ufuk_punto
26/05/2012, 13:31
8 haziran bana uyar
ufuk 8 haziran cumaya geliyor 10 haziran diye düşünmüştük amma?
ufuk_punto
26/05/2012, 13:40
tamamdr:D pardn abi:D 10 haziran da uygundur.
aykut_1914
26/05/2012, 14:04
8 haziranda bendesin sen hatlar karıştı :D
rize den hepinize selamlar arkadaslar elımde gezdiğim her sehırden punto resimler var donuste paylasacagım :D
abi senin bana skydome sözün var :D
bir yandan okuyan insanların finalleride düşünülsün ama buluşulmadan :)
ayıp ediypn kardeşim sözümüz söz sen gel buluşmayada gerisini ayarlarız ;)
ben her yola gelirim yeterki zamanı 1 hafta öncesinden falan belli olsun..
bülent abi evolodi'nin sana özel olarak mesajı var öncelikle bana göstersin diyo haberin olsun :D
yapalımmı 10 haziranda buluşma?
can kardeş ben uyarım yanımdada forumdan bir kaç kişi getiririm..
valla abi yer hazır bizim yerimiz fiyatları çok güzel tutturacağım sizlere.
Çakır Keyif Garden || Doğa ile başbaşa, eşsiz lezzetlerle tanışın (https://cakirkeyifgarden.com/)
mekan bu. resimler kısmındaki köpekte benim köpek :)
aykut_1914
30/05/2012, 15:42
başlık açalım can :)
herkesin fikrini alalım kardeş ben uyarım 6 aydır gelemiyorum buluşmalara malum :)
egzo-evo
01/06/2012, 00:34
herkesin fikrini alalım kardeş ben uyarım 6 aydır gelemiyorum buluşmalara malum :)
valla son buluşmada tespit ettiğim bir konu var hakan kardeşim. yaş ortalamamız genç olduğu için arkadaşlar eğlence ve sohbetin yanında heyecan, adrenalin ve aksiyon beklentisi içinde. futbol oynamaktan tut paintball vb şeylerin olmasını istiyor buluşmalarda. bu geçtiğimiz buluşma içinde kafayı takmıştım hilton daki famecity de pazar günleri kahvaltı+bowling 15 tl idi. bunun yanında üç top veya amerikan bilardo masaları muhtelif bilgisayar oyunları paintball ın moderneştirilmiş hali lasergame hepsi bir arada. kesmedi fuar hemen yanıbaşımızda.
bu arada sen yokken kulaklarını çınlattık. ahdım var hakan askerden gelsin carrefour pizzahut ta yiyebildiğin kadar promosyonlu buluşma yapalım karnı bu sefer doyacakmı bakalım diye :)
ufuk_punto
02/06/2012, 11:52
kahvaltıdan sonra go-kart a gidilebilir:)
valla son buluşmada tespit ettiğim bir konu var hakan kardeşim. yaş ortalamamız genç olduğu için arkadaşlar eğlence ve sohbetin yanında heyecan, adrenalin ve aksiyon beklentisi içinde. futbol oynamaktan tut paintball vb şeylerin olmasını istiyor buluşmalarda. bu geçtiğimiz buluşma içinde kafayı takmıştım hilton daki famecity de pazar günleri kahvaltı+bowling 15 tl idi. bunun yanında üç top veya amerikan bilardo masaları muhtelif bilgisayar oyunları paintball ın moderneştirilmiş hali lasergame hepsi bir arada. kesmedi fuar hemen yanıbaşımızda.
bu arada sen yokken kulaklarını çınlattık. ahdım var hakan askerden gelsin carrefour pizzahut ta yiyebildiğin kadar promosyonlu buluşma yapalım karnı bu sefer doyacakmı bakalım diye :)
mehmetali abi çok iyi düşünmüşsün benimde aklıma bu tarzda bişey gelmişti çok eğlenceli olur tabi söylediğim gibi herkesin fikrini alalım...
sağolasın abi ben yokkende hep anmışsınız beni bahsettiler mert bülent abi falan... :) Pizza çok iyi fikirde askere gitmeden önce en son balçova kipadaki pizza hut'a almıyolardı beni orası olmasında nereye isterseniz gidelim bende çok merak ediyorum doyup doymayacağımı :D
egzo-evo
02/06/2012, 20:05
mehmetali abi çok iyi düşünmüşsün benimde aklıma bu tarzda bişey gelmişti çok eğlenceli olur tabi söylediğim gibi herkesin fikrini alalım...
sağolasın abi ben yokkende hep anmışsınız beni bahsettiler mert bülent abi falan... :) Pizza çok iyi fikirde askere gitmeden önce en son balçova kipadaki pizza hut'a almıyolardı beni orası olmasında nereye isterseniz gidelim bende çok merak ediyorum doyup doymayacağımı :D
akşam akşam epey güldürdün beni Allah da seni güldürsün inşallah :-)
akşam akşam epey güldürdün beni Allah da seni güldürsün inşallah :-)
amin abi allah hepimizi güldürsün inşallah :D
valla abi yer hazır bizim yerimiz fiyatları çok güzel tutturacağım sizlere.
Çakır Keyif Garden || Doğa ile başbaşa, eşsiz lezzetlerle tanışın (https://cakirkeyifgarden.com/)
mekan bu. resimler kısmındaki köpekte benim köpek :)
evet murat yap bakalım bir organizasyon :D
pazar gunu olsunda fark etmez okullar bu hafta kapanıyor mıllet yazlıklara kacmadan yapmak lazım 17/24 hazıran olabılır ay sonunda herkez ızıne cıkar veya yazlıga kacar..
o zaman 17 haziran yapalım artık abi uyarmı??
tam bu haftasonu olsa daha iyi olur dicektimki açmışsın konu başlığını can kardeş neyse gelebilirim inşallah :)
arkadaslar aksam hakanla konustuk hafta sonu toplanalımmı ne dersınız ...
grup olalım bülent abi :D
maceraci95
17/07/2012, 22:22
Çeşme'de toplanalım.:D
aykut_1914
18/07/2012, 01:00
cumartesi olmasın abi ya,babam arabasını bakıma vercekmiş işleride gaziemir tarafında yogun ben alcam seninkini evdeysen dedi
Çeşme'de toplanalım.:D
bu bır davetmı :D
cumartesi olmasın abi ya,babam arabasını bakıma vercekmiş işleride gaziemir tarafında yogun ben alcam seninkini evdeysen dedi
pazar olur buyuk bır ıhtımalle zaten..
maceraci95
18/07/2012, 10:15
[QUOTE=evoefe;710713]bu bır davetmı :D
Sadece öneri.:)
her yola gelirim ben bülent abi zaman ve mekan söyleyin bana :D
her yola gelirim ben bülent abi zaman ve mekan söyleyin bana :D
ana gari :D
yaw arkadaş kimseden ses yok bu ne ya...
yaw arkadaş kimseden ses yok bu ne ya...
isyanlardasin kanki :D
aykut_1914
26/07/2012, 21:53
ne zaman iftar yapcaz :D
ne zaman cila yapçaz esas? valla gece gelip cilalıcam arabanı sen uyurken ha :D
aykut_1914
26/07/2012, 23:39
hahah hafta sonları çeşmeye kaçıyorum :D
cihanada söliyelim o da uygun oldugu bi vakti sölesin sende söle :D
valla hacı ramazan ayı boyunca zaten zor o iş :D sonrada ben izin yapıcam bi 10 gün kadar. sana 10 defa dedim ramazan gelmeden gel diye :realmad: şu şartlarda ancak bayramdan sonra olur gibi duruyor :D
aykut_1914
27/07/2012, 00:24
bana daha çok uyar :D
hacı işleri biliyosun :)
koca fabrika eline bakıyo olum çalış tabi :D
aykut_1914
27/07/2012, 10:01
boş duranı allah sevmez :D
isyanlardasin kanki :D
napaym kanki kimseden ses çıkmıyo izmir eskiden böylemiydi :)
sen ne ıstıyon delıkanlı ara beni yeter :D
napaym kanki kimseden ses çıkmıyo izmir eskiden böylemiydi :)
izmir nasildi kanki eskiden ben hala her yola geliyorum :D
bülent abi toplaşamıyoruz eskisi gibi onur kankimle toplaşıyozda başka kimse olmuyo yaw bu duruma bi el at :)
aykut_1914
28/07/2012, 19:11
akşam foruma gidelim :D
akşam foruma gidelim :D
aykut naber ya :D
aykut_1914
28/07/2012, 22:38
aykut naber ya :D
hahah iyi abi senden nber? :D gidiyoz mu foruma ona göre evden çıkcam arkadaşı arıyıp ? :D
hahah iyi abi senden nber? :D gidiyoz mu foruma ona göre evden çıkcam arkadaşı arıyıp ? :D
ne foruma la hangi arkadaşın arkadaşini niye ariyosun :D
aykut_1914
24/09/2012, 22:51
bana jant kapagı bulsanıza :)
bana jant kapagı bulsanıza :)
Benimkileri vermiştim kardeşim. Orjinalleri de birisi zamanında ben muhafaza ederim bizim garajda deyip sonra da hiç etmişti. Neyse bak yine sinirlendim :S :S
aykut_1914
24/09/2012, 23:30
dün kaza yaptım abla akşam vakti,kapak lazım :)
Çok geçmiş olsun. Yapabileceğim başka bir şey olursa haber ver. Çıkmacılara falan baktın mı?
aykut_1914
24/09/2012, 23:40
teşekkür ederim yasemin abla. Verilmiş sadakam varmıs 3 tur kaymama ragmen sadece janttan kaldırıma girdim o yamuldu onuda çadoyla hallettik :)
bugün bütün bornovayı gezdik nerdeyse çadoyla,yok. Birmotta 50 lira para istiyor şimdilik vermek istemedim. 2 hafta bulamazsam mecbur ordan alıcam
Allah başka kaza bela vermesin kardeşim. Aman dikkat edin gözünüzü seveyim.
aykut geçmiş olsun kardeş dikkat et kendine.. ;)
aykut_1914
25/09/2012, 17:24
teşekkürler :)
yaptık bir gençlik :D çok şükür sıkıntı yok,araba yağ gibi
kaç kere dedim şahinle yarış olmaz diye..
golfle kalkmışlar, aksilik o ki aykut hemen oturmuş :D
geçmiş olsun Aykut bu kaçıncı vukuat:D
aykut_1914
25/09/2012, 21:04
kaç kere dedim şahinle yarış olmaz diye..
golfle kalkmışlar, aksilik o ki aykut hemen oturmuş :D
sıra sizede gelicek :D
geçmiş olsun Aykut bu kaçıncı vukuat:D
neyse bu sefer harbiden ben vurdum içim rahat :)