Orijinalini görmek için tıklayınız : İzmir sohbet
Sayfa :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
9
10
11
odaya gitmek gereksiz zaten. Dolaş içeride herşey dahil tatilin tadını çıkar.
edelsang
02/07/2010, 23:55
odaya gitmek gereksiz zaten. Dolaş içeride herşey dahil tatilin tadını çıkar.
Teşekkür ederim.Tadını doya doya çıkarıcağımdan emin olabilirsiniz :) kaç zamandır bu anı bekliyordum nihihihi :D
iyi tatiller sana. Araba ile gidiyorsan yollarda dikkat et aman ha
edelsang
03/07/2010, 00:09
iyi tatiller sana. Araba ile gidiyorsan yollarda dikkat et aman ha
Arabayla gidicez bir tek ben kullanıcam en kötü yanı o ,kaç saat sürücek emin değilim ama 800km yol gidicem bu kesin sanırım :).Yolları bilmediğim için 80'i geçmem büyük ihtimal ,zaten araba yeni zorlamaya gerek yok motoru açılana kadar
krakercocuk
03/07/2010, 00:32
iyi tatiller:)
Arabayla gidicez bir tek ben kullanıcam en kötü yanı o ,kaç saat sürücek emin değilim ama 800km yol gidicem bu kesin sanırım :).Yolları bilmediğim için 80'i geçmem büyük ihtimal ,zaten araba yeni zorlamaya gerek yok motoru açılana kadar
Yok yok zorlama. Bırak rahat rahat git. Ne kendini ne puntişi zorla :)
çok sıkıcı bir gün :(
herkese iyi tatiller
Teşekkürler Ertan. İstanbul'dasın herhalde ondan sıkıcı bir gün geldi sana. :) :)
kesinlikle ondan izmir'e de gelip biraz gezemedim oralarda bunun stresi var üzerimde
krakercocuk
08/07/2010, 16:35
gençler ve kendini geç hisseden bilumum grande ve evo punto kullanıcıları...nabersiniz bakalım hortlayın:)
Pazarı bekliyoruz cankuş :)
sınıf ayrımı yapıyorsunuz. sizin bu yaptığınız etik bir davranış değil. sizi esefle kınıyorum. gençler ve genç hissedenlermiş. genç değiliz , kendimizi genç hissetmiyoruz diye yazamıyacakmıyız buraya :D sıcaklarla bürodan kafamızı çıkaramıyoruz zaten. akşam olsada sahil keyfi yapsak diye bekliyorum .
krakercocuk
08/07/2010, 17:07
öyle ev kuşu olursan genç hissetmessin tabi..:D
forum kuşu olunca gençmi hissediliyor :D
sahilden 10 metre ayrılınca nefes darlığı geçiriyorum ben :) floryalı var aile çay bahçesi orda görüşürüz yarın akşam :D
krakercocuk
08/07/2010, 17:44
tamam bisey çıkmassa ordayız
Ziyaretci046
08/07/2010, 21:48
hayırdır kaçak buluşma mı var gençler
KANDİLİNİZ MUBAREK OLSUN ARKADAŞLARRRR !!!!!!!!
forum kuşu olunca gençmi hissediliyor :D
sahilden 10 metre ayrılınca nefes darlığı geçiriyorum ben :) floryalı var aile çay bahçesi orda görüşürüz yarın akşam :D
betonlaşmış hayata alıştık napalım ...... o temiz havayı soludukmu rakı içmiş gibi mayışıp kalıyoruz :)
hayırdır kaçak buluşma mı var gençler
Len deli kaçak buluşma olsa buraya mı yazar adamlar :) :)
C.tesi sendeyiz zaten :)
betonlaşmış hayata alıştık napalım ...... o temiz havayı soludukmu rakı içmiş gibi mayışıp kalıyoruz :)
Haklısın her iki akşamda da rakılar masada, biralar dolapta kaldı. Uyumaktan içemedik :)
pişşşt. kimse duymasın. bu akşam işi olmayanlar el kaldırsın..
Heyyyyyy İzmir ekibi
saat 20:00 de Floryali'dayiz. Mangal ve rakının dibine vuracağız. Yarınki piknik için on hazirlik var :)
krakercocuk
10/07/2010, 18:17
e haydi bakalım akşam ordayız...ben bi GPmi yıkıyim:D
Floryali'dayiz bekliyoruz ;)
operatormurat
10/07/2010, 21:35
afiyet olsun arkadaşlar,eeeeeeeeee bekarlık sultanlık dilediğiniz anda dilediğiniz yerde buluşabiliyorsunuz.dünde düğündeydim bugünde düğündeyim,ramazan geliyor diye bütün düğünler yığıldı. yarın mangalı nirde yakıyonuz?
secret_bigi
10/07/2010, 22:34
Buluşma yeri neresi belli olunca yazar mısınız.....?
Sabah 11:00 de Forum Bornova'dayiz. Kipa alışverişinden sonra ciceklikoy e gideceğiz
afiyet olsun arkadaslar ben de kordon biraci'dayı. misafirlerin olduğundan yarın üzülerek katilamayacagim : ( ararım sizi
arkadaşlar bugünkü buluşmadan yeni ayrıldım. çok güzel bir akşamdı. süper süper süper... bu gecede keyifli muhabbet ettiğim tüm arkadaşlarıma çok çok teşekkür ederim.
krakercocuk
11/07/2010, 02:36
biz teşekkür ederiz sevgili abim:)
süper bir geceydi ......... aklıma geldikce o dakikalar gülme kırizi tutuyor..
fırat şu fotoları bekliyorum :)))))
Evet gerçekten yine süper bir geceydi. O kadar çok güldüm ve aklıma geldikçe halen gülüyorum. Hepinize tekrar teşekkürler iyi ki varsınız ;)
Bu arada hız kesmeden yarın sabah aynen devam :)
Ya benim neden haberim olmadı :D :D
Heyyytttttt vururum vallahi seni ;) Sms faturamı size göndereceğim
Hem foruma yazıp hem de msj atmadım mı aşkolsun sana :(
krakercocuk
11/07/2010, 22:46
ben bu geyiği biliyorum:)
ben bu geyiği biliyorum:)
+1 :) :)
Fırat şu gecenin anlam ve önemini anlatan fotoyu koysana ..
Fırat şu gecenin anlam ve önemini anlatan fotoyu koysana ..
Mert, o fotonun konması senin için pek uygun olmaz :)
Zira PC'de malum durum baya bir belirgin. Anladınız Siz :) :)
Ziyaretci046
11/07/2010, 23:29
Mert, o fotonun konması senin için pek uygun olmaz :)
Zira PC'de malum durum baya bir belirgin. Anladınız Siz :) :)
abi koymasın fena yani::p:
zaten ben önden olanı demiştim içiniz kötü bea :) hehehe onu özelden bana gönder sende pc den sil hehehehee
krakercocuk
11/07/2010, 23:55
fotolar taze cıkıcak ama ayarlama yapıyorum beklıceksınız bıraz:)
zaten ben önden olanı demiştim içiniz kötü bea :) hehehe onu özelden bana gönder sende pc den sil hehehehee
Forumda +18 bölümü yok vallahi admin hepimizi banlar. Gerçi ben masum bir şekilde oturuyorum :) :) Yani siz düşünün
Forumda +18 bölümü yok vallahi admin hepimizi banlar. Gerçi ben masum bir şekilde oturuyorum :) :) Yani siz düşünün
valla nolur bilemem :)))
o fotoyu özelden bi bana ilk önce gelsin de mertakkaynak@hotmail.com
millete açıklama yapmakla ugraşmayim :) hehehe düğünede kaldı 2 hafta adımız böle hatırlanmasın heheheheheee
Ziyaretci046
12/07/2010, 00:05
koymayın valla sonumuz hazin olur
krakercocuk
12/07/2010, 00:12
ahanda buyrun bakalım:D
izmir gecelerinde son nokta .........
Recep İvedik bile az kaldı yanınızda :) :)
krakercocuk
12/07/2010, 01:11
4. fotoğrafda neyi ima etmeye çalışıyosunuz arkadaşlar:D
4. fotoğrafda neyi ima etmeye çalışıyosunuz arkadaşlar:D
gayet masum bir resim. halayın arkasından çekilmiş bir fotoğraf. kına yakılmadan 5 dk önce...
diyer fotoğrafta bildiğiniz üzere Yeni Zellandalıların şu ünlü haka dansı esnasında cekildi
tekstilci tanıdığı olan varmı arkadaşlar. önü başka , arkası başka gömlek ve kot pantolon almak istiyorum. Birdahaki buluşma için :D :D :D
operatormurat
12/07/2010, 19:41
arkadaşlar efesi soğuk içince sizindemi sağ bileğiniz uyuşuyor? bende sadece bende oluyor zannediyordum...
Kriminal
12/07/2010, 19:51
Yok abı o bilek hangı elle içilirse o eli agrıtıyo..Mesela ben rakıya buz atarken bilegim kilitlenıyor
operatormurat
12/07/2010, 20:05
deniz ben bira içerken bira şişesinin ucunu kavrıyorum. bileğim şişede dakikalarca dayalı kalıyor sonra birden bileğim uyuşmaya başlıyor sağ elimi saatlerce kullanamıyorum, kremlerle ovalıyorum ama 2,3 gün kıvranıyorum...
Kriminal
12/07/2010, 20:07
Büyüksün murat abi ne dıyım ben en fazla 2 sn tutabılıyorum...
operatormurat
12/07/2010, 20:16
dün akşam balkonda bacanağımla 5er tane efes içtik maça dalmışız benim bilek yine kitlendi...
Kriminal
12/07/2010, 20:19
Senın balkondan stad gorunuyomukı yaaa :D
dün akşam balkonda bacanağımla 5er tane efes içtik maça dalmışız benim bilek yine kitlendi...
ahh adaşım ahh. işte 5 adet arpa kasası kaldıracağına 5 adet aslan sütü vazosu kaldıracaktın. bak bakalım o bileklerde tutulmayı bırak halsizlik bile olacakmıydı... :) :D :D
operatormurat
12/07/2010, 22:11
Senın balkondan stad gorunuyomukı yaaa :D
hafız balkoda 32 lik lcd var rüzgar püfür püfür mangal sonrası efesle çerez<le maç olayına girdim,balkonda uyuya kalmışım bacanaklar gitmiş,saat 03:00da bi uyandımki iş işten geçmiş massey fergusonu bozmuşum,wc den çıkamaz oldum....
ahh adaşım ahh. işte 5 adet arpa kasası kaldıracağına 5 adet aslan sütü vazosu kaldıracaktın. bak bakalım o bileklerde tutulmayı bırak halsizlik bile olacakmıydı... :) :D :D
üstat aslan sütü bana dokunuyo,bak kırıminel kardeşim güzel içöiyo berber bi 70likiçsek müsait bi zamanda...
eveeet izmir ailesi.... esinti olmayan ve gayet sıcak bir temmuz akşamında nettiriyorsunuz bakem? ben balkondayım az bir esinti bekliyorum. aslan sütüm , yanında meyve salatam rutin bir izmir akşamında takılıveriyom gari.
Az önce eve geldim abi, yemekten sonra kazma gibi bi ağırlık çöktü, heran uyuyabilirim. Bu arada sonaxtan kazandığım hediyeleri forumda uygun fiyata pazarlayabilir miyim diye düşünüyorum :D :D
Az önce eve geldim abi, yemekten sonra kazma gibi bi ağırlık çöktü, heran uyuyabilirim. Bu arada sonaxtan kazandığım hediyeleri forumda uygun fiyata pazarlayabilir miyim diye düşünüyorum :D :D
tamam kardeş. sen pazarlamaya devam et bizde eşe dosta söyleyelim. bu cuma 21:00 dan sonra içmeye başladığımızda nakite çevirdiğimiz sonak hediyeleri ile bir müddet idare ederiz. malum hasret acısı testilerce içki bile söndüremeyecek...
Bende az önce geldim. Malum düğün yaklaştıkça alışveriş olayı bitmiyor bir türlü. Arabayı almadan yürüyerek gittim ancak ayaklarım ağrıyor :(
operatormurat
13/07/2010, 00:45
hayırdır yasemin senidemi başgöz ediyoz?(düğün yaklaştıkça demişsinde bir güzel habermi alacağız senden)
Yok Murat. Kuzenler 2 hafta ara ile evleniyorlar. Benimkine daha zaman var :)
operatormurat
13/07/2010, 01:39
bekarlık sultanlık gez toz zamanı iyi değerlendir,evlenince eniştem başlatma grande punto forumuna diyebilir....
Benim kocam demez öyle şey. O sonradan aramıza dahil olduğuna göre ortama uyum sağlamak zorunda. Onada bir EVO alırız, o da foruma takılır. :) :)
:D :D :D bizde eniştenin başlayacağı günü bekliyoruz....
Daha çok bekleyeceğiz demekki :) :)
Bu arada hepinize iyi geceler. Benim cidden uyumam lazım. Sabah yine geç kalacağım yoksa :( :(
hadi herkeşşleee yatağa... izmirlile ve forumdaşlarım naşş...
operatormurat
14/07/2010, 01:06
cemaat naabıyorsunuz ne var neyok??ben nemi yapıyorum,klimayı 25 e getirip sırtıma verdim,bakkaldanda 1000ml lik bir vanilyalı algida aldım,malum bademciklerimde küçükken alınmıştı,çocuklarda üstkatta balkonda, kimse yokken kutuyu bitirmeye çalışıyom...
PLaTiNuN
14/07/2010, 01:09
Afiyet olsun murat abi..İzmirliler yokken cevap vereyim dedim :D
Afiyet olsun Murat. Bademcik yok ancak faranjit var unutma. Daha da önemlisi bu kadar kişinin ahı var :) :)
Benim kocam demez öyle şey. O sonradan aramıza dahil olduğuna göre ortama uyum sağlamak zorunda. Onada bir EVO alırız, o da foruma takılır. :) :)
hatunum bak gör ne hallerdeyim. bırak git yaw koca da neymiş:)
Kuzum düğüne az kaldı yorum yapmıyoum :) :)
krakercocuk
14/07/2010, 01:25
memleket meselesi haline geldi bu evlenme olayı:D
şekerim 1. Kriminal uğurlama buluşması listesi oluşturuyoruz. konulara bakıp listeye kendini de ekleyebilir misin?
teşekkürler.
evet bence de yapma yorum:)
memleket meselesi haline geldi bu evlenme olayı:D
sen sus çooooccuuuummm:sp_ike00:
merhaba, bende izmirli yeni üyelerdenim, henüz gp'im yok ama hayallerimi evo süslüyor, umarım forum uğurlu gelir :)
Gördüğüm kadarıyla forumda güzel bir dayanışma ve seviyeli diyalog var gerçekten çok hoş, tanıştığıma memnun oldum. iyi geceler..
krakercocuk
14/07/2010, 01:28
hoşgeldin hasan aramıza...umarım aracına kavuşursun yakın zamanda..
krakercocuk
14/07/2010, 01:30
sen sus çooooccuuuummm:sp_ike00:
şimdi konuşayım düğünde iki pırlanta insanın mutluluğunu görünce susup kalacaz zaten
hoşgeldiniz forumumuza..
şimdi konuşayım düğünde iki pırlanta insanın mutluluğunu görünce susup kalacaz zaten
ayyy çok teşekkür ederim şekercim..
Hoşgeldin Hasan. Buluşmalarda da görmek isteriz seni.
herkese çok tşk, buluşmaya da gelmek isterim elbette :) yakın zamanlardaki etkinlikleri takip ediyorum ;)
Saygılar..
Merhaba arkadaşlar, bugün Ürkmez'de Şakir'le 1. GP deniz buluşmasını yaptık, forumumuza hayırlı uğurlu olsun :D
selamlar arkadaşlar...
hayırlı olsun.....
krakercocuk
19/07/2010, 00:39
Merhaba arkadaşlar, bugün Ürkmez'de Şakir'le 1. GP deniz buluşmasını yaptık, forumumuza hayırlı uğurlu olsun :D
üstüme gül koklarsın ha:D
üstüme gül koklarsın ha:D
Gelmedin birader, yeni gelin gibi nazlandın :D
krakercocuk
29/07/2010, 19:28
hooortt
krakercocuk
29/07/2010, 19:40
sen daha çıkmadınmı ya:S
krakercocuk
29/07/2010, 19:41
oo oooo
Ziyaretci046
30/07/2010, 22:44
ii geceler izmri nbrsiniz
anaa! tomofilmi aldın resimdeki ne??
StrawBeeRy
30/07/2010, 22:53
istanbuldan izmire selam :)
Ziyaretci046
30/07/2010, 22:56
anaa! tomofilmi aldın resimdeki ne??
yok abi nerde şimdilik bakıyoruz fiyatda anlaşamadım için toyota yaris buldum hesaplı onu alcam büyük ihtimal
edelsang
31/07/2010, 00:53
yıkama ile ilgili soru sorma gereği duydum izmirdeki oto yıkamalarla ilgili konuyu bulamadım
gerçi ın yanına gidip arabayı orada yıkatıcaktım ama nasip olmadı
şimdi benim aracın üstünde bilindiği üzere ağaç polenleri var bunları çıkarabilicek bir yer var mı izmirde ? :D canavara keçe takıp cila atan yerler varmış + kaliteli malzeme kullanan yer varsa söylerseniz çok mutlu olucam o lekeler çok sinirimi bozmaya başladı ne kadarsa artık vericem 30-40 gözden çıkardım yani :)
StrawBeeRy
31/07/2010, 01:13
yıkama ile ilgili soru sorma gereği duydum izmirdeki oto yıkamalarla ilgili konuyu bulamadım
gerçi ın yanına gidip arabayı orada yıkatıcaktım ama nasip olmadı
şimdi benim aracın üstünde bilindiği üzere ağaç polenleri var bunları çıkarabilicek bir yer var mı izmirde ? :D canavara keçe takıp cila atan yerler varmış + kaliteli malzeme kullanan yer varsa söylerseniz çok mutlu olucam o lekeler çok sinirimi bozmaya başladı ne kadarsa artık vericem 30-40 gözden çıkardım yani :)
gel kardeşim bizim dükkanda çıkarayım 2 dk iş benden olsun
Mert adam leke çıksın diye İstanbula mı gelsin yani.
sn tüm malzemeleri koy bagaja gel. Burada hepimizin işini hallet :) :)
StrawBeeRy
31/07/2010, 01:46
Mert adam leke çıksın diye İstanbula mı gelsin yani.
sn tüm malzemeleri koy bagaja gel. Burada hepimizin işini hallet :) :)
:) inşallah bir gün bütün takımları toplayıp gelicem o zaman ne var ne yok yaparız herkeze :)
StrawBeeRy
31/07/2010, 01:49
zaten ben izmire gelirken ayrı izmir için sipariş vermem gerekir elimdekiler yetmez gibime geliyor ayna isteyen çok kişi var :D
pasta-cila vb. ürünleri getirmene gerek yok. 3M ve Autogylm ürünlerini ben bizim şirketten starım sana :)
StrawBeeRy
31/07/2010, 01:57
pasta-cila vb. ürünleri getirmene gerek yok. 3M ve Autogylm ürünlerini ben bizim şirketten starım sana :)
:) 3M nasıl hiç kullanmadım ayıptır söylemesi meguıars kullanıyorum ve sonuç ortada :)
3M'de kaliteli. Autogylm ingiliz malı zaten.
Biz teknelere satıyoruz bunları. Dandik bir şey olsa adam bizim arabanın kaç katı para verip aldığı teknesinde kullanmaz diye düşünüyorum :) :)
edelsang
31/07/2010, 09:12
:D istanbula gelmem zor kardeşim :),kendim malzemeleri alıcam en sonunda ya da kredi çekip yıkama dükkanı açıcam :D
Milletin arabasınıda görüyorum nasıl parlıyo bizimki parlamıyor :S ben bu arabayı uçurumdan atıcam az kaldıı :S
StrawBeeRy
31/07/2010, 12:32
3M'de kaliteli. Autogylm ingiliz malı zaten.
Biz teknelere satıyoruz bunları. Dandik bir şey olsa adam bizim arabanın kaç katı para verip aldığı teknesinde kullanmaz diye düşünüyorum :) :)
dedim ya abla hiç kullanmadığım için bilmiyorum ama kısmet olursa izmire geldiğimde denemek isterim
:D istanbula gelmem zor kardeşim :),kendim malzemeleri alıcam en sonunda ya da kredi çekip yıkama dükkanı açıcam :D
Milletin arabasınıda görüyorum nasıl parlıyo bizimki parlamıyor :S ben bu arabayı uçurumdan atıcam az kaldıı :S
sakin ol beyaz siyah kadar veya diğer renkler kadar çok parlamaz kendini göstermesi için siyah beyaz kombinasyonu kurucaksın bak o zaman nasıl dikkat çekiyor :)
edelsang
31/07/2010, 12:47
dedim ya abla hiç kullanmadığım için bilmiyorum ama kısmet olursa izmire geldiğimde denemek isterim
sakin ol beyaz siyah kadar veya diğer renkler kadar çok parlamaz kendini göstermesi için siyah beyaz kombinasyonu kurucaksın bak o zaman nasıl dikkat çekiyor :)
onu nasıl yapıcaz D:D
StrawBeeRy
31/07/2010, 12:54
onu nasıl yapıcaz D:D
tavan siyah olucak aynaları siyah yapıcaksın camlar siyah olucak jant olarak benim jantlarım gibi olabilir eğer çok boğar dersen başka güzel bir jant seç birde arabayı yere bastınmı tamamdır
edelsang
31/07/2010, 12:56
tavan siyah olucak aynaları siyah yapıcaksın camlar siyah olucak jant olarak benim jantlarım gibi olabilir eğer çok boğar dersen başka güzel bir jant seç birde arabayı yere bastınmı tamamdır
çok işimiz var yani :)
StrawBeeRy
31/07/2010, 13:00
çok bir şey yok tavan+aynalar 140 150 lira desen,yaylar 300 lira desen jantlar 1250 desen,cam filmi ucuzundan 100 lira desen toplam 1800e geldi tabi bir anda değil kendini sıkıştırmadan tek tek yavaş yavaş yapıcaksın
E yani Mehmet, zamanını ayırıp nasıl bir değişim yapacağını düşüneceksin, araştıracaksın, bütçe ayıracaksın, sonra yavaş yavaş uygulamaya geçeceksin. Fakat zevkli bir süreç olduğu kesin. Her uygulama sonrasında ayrı bir zevk alıyorsun. Sen karar ver İzmir'li modifiye hastası kardeşlerimizde sana yardım ederler.
edelsang
31/07/2010, 13:47
E yani Mehmet, zamanını ayırıp nasıl bir değişim yapacağını düşüneceksin, araştıracaksın, bütçe ayıracaksın, sonra yavaş yavaş uygulamaya geçeceksin. Fakat zevkli bir süreç olduğu kesin. Her uygulama sonrasında ayrı bir zevk alıyorsun. Sen karar ver İzmir'li modifiye hastası kardeşlerimizde sana yardım ederler.
teşekkür ettim.2000tl ayırınca yaparız artık :D
ufuk_punto
05/08/2010, 00:27
selamın aleykm sayın uyeler..
Ziyaretci046
05/08/2010, 00:29
aleyküm slm üyeler naberisniz
ufuk_punto
05/08/2010, 00:32
iidr:d gece muhabbeti baslasn mı?
ufuk_punto
05/08/2010, 00:37
kimseden ses yok...:(
https://seeklogo.com/images/A/ABARTH-logo-6BC9F83420-seeklogo.com.gif
ii geceler kardeşler bana müsade :)
ufuk_punto
05/08/2010, 00:43
ii geceler..
Ziyaretci046
07/08/2010, 02:26
herkese ii geceler ne var ne yok
ufuk_punto
11/08/2010, 01:14
Arkdslar suan izmrdeym.cok mutluym boyle gzl bir sehire geldgm icn.allh izin wrirse yarn cagds otoya gidicm.herkse ii gcelr
iyi geceler Ufuk
Bol bol gez, bir de yaz mevsimindeyiz. İzmir'e 1 saat mesafedeki güzelim tatil yerlerinin keyfini çıkart :(
Biz İstanbul'da sürünelim
hatta 10 dk önce iş bitti :(
krakercocuk
11/08/2010, 01:18
hoşgeldın ufuk göçmü oldu:)
ufuk_punto
11/08/2010, 01:19
:(allh kolaylik versin abicim.bnde fazla klmicm aslnda.yalnz arabama alisamdm:s direksiyon yok gbi:d cok hafif geldi uzn bi aradan snra ama makasa dewam
ufuk_punto
11/08/2010, 01:20
hoşgeldın ufuk göçmü oldu:)
Tatil abicim ama gc de oluck ins
krakercocuk
11/08/2010, 01:29
ne kadar izmirdesin forum taraflarındaysan görürüz seni bugun yarın:)
günaydın izmir
çalışmaya devam :(
https://t0.gstatic.com/images?q=tbn:f_L8_Mfnmr_fVM:https://img301.imageshack.us/img301/8585/goodmorningcritterc.jpg&t=1
iyi geceler Ufuk
Bol bol gez, bir de yaz mevsimindeyiz. İzmir'e 1 saat mesafedeki güzelim tatil yerlerinin keyfini çıkart :(
Biz İstanbul'da sürünelim
hatta 10 dk önce iş bitti :(
EEE o kadar gezersen tatil beldelerini sonunda da bu kadar çok çalışırsın :)
Arkdslar suan izmrdeym.cok mutluym boyle gzl bir sehire geldgm icn.allh izin wrirse yarn cagds otoya gidicm.herkse ii gcelr
Hoşgeldin Ufuk :)
Günaydın gençler, bunaltıcı sıcaklar 2 hafta daha sürecekmiş, bilginize.
size allah kolaylık versin.... bu sıcaklarda....
Kriminal
11/08/2010, 10:28
Günaydın izmir bugun dahada yanıyor
Günaydın gençler, bunaltıcı sıcaklar 2 hafta daha sürecekmiş, bilginize.
Bu kadar sıcak olmasını istemiyorummmmmm. Bütün dengelerim alt üst oldu :S Klimalar bile yetersız şu anda benim için
krakercocuk
11/08/2010, 10:43
hayırlı ramazanlar olsun öncelikle günaydın herkeze
9 gibi işe geldiğimde sıcaktan sucuk gibi terliyordum
bugün 7 ye doğru geldim miss gibi çalıştığım ortam zaten sabit sıcaklıkta
ama geceleri çekilmez oluyor :( uyunmuyor
Ziyaretci046
11/08/2010, 10:45
herkese günaydınlar sıcaklar için de allah kolaylık versin
gece için sorun yok Ertan. evdeki 2 klimada full çalışıyor. Ancak ofiste odalar arasında dolaşırken bile rezil terliyoruz. Birde malzeme geldiğinde depoya girdiğimizde suyun altına girmiş kadar oluyoruz :S Bu kadar sıcak beni hasta ediyor
depoya 54 bin klimaları döşeyin siz de rahatlayın :)
biz çatıya koymuştuk çıkma klima bulmuştum :) ne rahatlıkmış...
Sana da hayırlı Ramazanlar Fırat, herkese hayırlı ramazanlar
depoya 54 bin klimaları döşeyin siz de rahatlayın :)
biz çatıya koymuştuk çıkma klima bulmuştum :) ne rahatlıkmış...
Sana da hayırlı Ramazanlar Fırat, herkese hayırlı ramazanlar
Depoya klima çok zor. Her tarafımız patlayıcı madde o nedenle mümkün olduğunca az elektirkli cihaz bulunduruluyor. Boya - tiner- aseton vb.. Bomba üstünde oturuyoruz bir yerde :S
Depoya klima çok zor. Her tarafımız patlayıcı madde o nedenle mümkün olduğunca az elektirkli cihaz bulunduruluyor. Boya - tiner- aseton vb.. Bomba üstünde oturuyoruz bir yerde :S
Kolay gelsin ciddi risk
bizim depo da öyle bir kere aldığımız tinerlerin ambalajlarında sorun vardı. 3 koli üste üste koymamıza reğmen en alttakiler sızdırdı dükkana giren kafayı bulmuş şekilde çıkıyordu sürekli havalandırıyorduk
Boş tenekenin vanasını açtık çıkan solvente inanamazsın. Çakmağı tutsan 2 metre alev alırdı herhalde :)
küçükken selülozik tinerin üzerinde parlayıcı madde yazdığını gördüm. Sentetikte yanıcı madde yazıyordu.
sonra selülozik tineri test soktum, Parlayıcı ne demekmiş o gün anladım :)
StrawBeeRy
11/08/2010, 11:53
Boş tenekenin vanasını açtık çıkan solvente inanamazsın. Çakmağı tutsan 2 metre alev alırdı herhalde :)
biri solventmi dedi solvent denedik speragum çok güzel bir kokusu var direk beyine vuruyor okulda çok kullanıyorduk çalışırken sırf kokusundan kafamız birr milyon oluyordu birde bizimkiler apaçilik yapıp yere isimlerini yazıp sonra çakmakla bir yakıyorlardı çok fena yanıyor bir gün sınıfı yakıyorduk onun yüzünden :D :D
küçükken selülozik tinerin üzerinde parlayıcı madde yazdığını gördüm. Sentetikte yanıcı madde yazıyordu.
sonra selülozik tineri test soktum, Parlayıcı ne demekmiş o gün anladım :)
:D :D
iyi dükkanı yakmamış veya yanmamışsın
biri solventmi dedi solvent denedik speragum çok güzel bir kokusu var direk beyine vuruyor okulda çok kullanıyorduk çalışırken sırf kokusundan kafamız birr milyon oluyordu birde bizimkiler apaçilik yapıp yere isimlerini yazıp sonra çakmakla bir yakıyorlardı çok fena yanıyor bir gün sınıfı yakıyorduk onun yüzünden :D :D
çılgın gençlik :D
krakercocuk
11/08/2010, 23:42
speragumu iyi bilirim pembe renkde ne abiçim bı maddedır ya..matbaa atölyesinde cok uğraşırdık onunla
StrawBeeRy
11/08/2010, 23:44
speragumu iyi bilirim pembe renkde ne abiçim bı maddedır ya..matbaa atölyesinde cok uğraşırdık onunla
evet pembe zaten bende matbaa bölümünde okuyorum :)
krakercocuk
12/08/2010, 00:07
ana meslektaş cıktık:D
iyi gecelerrrr
nasılsınız millet
StrawBeeRy
12/08/2010, 00:15
ana meslektaş cıktık:D
:)
iyi gecelerrrr
nasılsınız millet
iyi geceler abla saol sen nasılsın
krakercocuk
12/08/2010, 00:18
iyi gecelerrrr
nasılsınız millet
saol jasmine abla uzun zaman oldu görüşmeyeli:D
:)
arabanın siyah olmasından belliydi meslektaş çıkcağımız:D
İyidir Mert. Yemek yaptım sıcaktan bunaldım. Klima karşısında çay içerek harareti yok etmeye çalışıyorum :)
saol jasmine abla uzun zaman oldu görüşmeyeli:D
He valla dimi 1,5 saat oldu. :D
StrawBeeRy
12/08/2010, 00:21
İyidir Mert. Yemek yaptım sıcaktan bunaldım. Klima karşısında çay içerek harareti yok etmeye çalışıyorum :)
afiyet olsun abla bi çayda bize ısmarlasana :)
afiyet olsun abla bi çayda bize ısmarlasana :)
Buyur gel kardeş. Bir demlik dolusu var :D
StrawBeeRy
12/08/2010, 00:26
Buyur gel kardeş. Bir demlik dolusu var :D
saol ablacım buyur ben sana ısmarliyim tekrar afiyet olsun :)
https://img823.imageshack.us/img823/264/cay8.jpg (https://img823.imageshack.us/i/cay8.jpg/)
Offf yorgunluğumun üstüne süper geldi.
Ziyaretci046
13/08/2010, 00:53
herkese ii geceler nasılsınız izmirliler
StrawBeeRy
13/08/2010, 00:57
istanbullular kötü :D
Ziyaretci046
13/08/2010, 01:12
istanbullular kötü :D
çözüm buluruz usta ölüme çare yok sizden nbr:hotornot:
StrawBeeRy
13/08/2010, 01:14
çözüm buluruz usta ölüme çare yok sizden nbr:hotornot:
:) saol şaka yapıyorum senden nbr
Ziyaretci046
13/08/2010, 01:16
şükür çalışmaya devam sıcaklarla uğraşıyoz
Bu ne sıcak, kaçmak lazım İzmir'den.
StrawBeeRy
13/08/2010, 01:19
şükür çalışmaya devam sıcaklarla uğraşıyoz
evet bugün istanbulda çok sıcaktı bağcılara gittim araba 38 derece gösteriyordu klima bile etki etmiyordu resmen yandık arabanın içinde cam açsan bi dert açmasan bi dert Allah herkezin yardımcısı olsun valla
Ziyaretci046
13/08/2010, 01:21
evt idare etcez artık bide şimdi iki gündür izmirde deprem oluyor sahurdan sonra bu sabah sağlam sağlandı dün baktım kuşadası körfezi vermiş hayır olsun diyelim
StrawBeeRy
13/08/2010, 01:23
evt idare etcez artık bide şimdi iki gündür izmirde deprem oluyor sahurdan sonra bu sabah sağlam sağlandı dün baktım kuşadası körfezi vermiş hayır olsun diyelim
alla alla hayırdır inşallah
krakercocuk
13/08/2010, 01:28
hayrolsun
StrawBeeRy
13/08/2010, 01:30
herkeze iyi geceler ben kaçar sıcakta uyumayı deneyelim bakalım başarılı olucakmıyız :)
krakercocuk
13/08/2010, 01:42
hayırlı geceler mertcim
krakercocuk
13/08/2010, 13:49
slm gençler ve kendini genç hisseden forum üyeleri nassınız bakem
StrawBeeRy
13/08/2010, 13:53
saol fırat abi sen nassın iyisin :D
firat çekmişsin arabayi kordona :D
s.a. millet İzmir ilimizin nadide insanları nasılsınız.. Onur hariç.:D:D
neden lan ben de çok nadide bir insanimdir :D :D
neden lan ben de çok nadide bir insanimdir :D :D
gözümle güldürme beni nadideymiş:D:D
StrawBeeRy
13/08/2010, 14:09
hüseyin abi krokinin resmini pm olarak link attım :)
gözümle güldürme beni nadideymiş:D:D
başka yerlerinle gül sende:D
hüseyin abi krokinin resmini pm olarak link attım :)
o krokiyi alıp arabanın cama yapıstırıcam:D adam harita mühendisi ya:D eywallah kardesim.
başka yerlerinle gül sende:D
kaybol olum deli etme adamı İzmir lilerin yeri burası:D
birasdan geliorum az işim var.10dk.
StrawBeeRy
13/08/2010, 14:16
o krokiyi alıp arabanın cama yapıstırıcam:D adam harita mühendisi ya:D eywallah kardesim.
:D:D gelicek kişilere gönderiyorum bu haritayı adım adım takip etmessen kaybolursun bak haberin olsun :D:D
kaybol olum deli etme adamı İzmir lilerin yeri burası:D
flood yapma cahil adam:D:D
:D:D gelicek kişilere gönderiyorum bu haritayı adım adım takip etmessen kaybolursun bak haberin olsun :D:D
Zaten gecen kaybolunca sizin oraya gelmiştim kaybolmadan bulunmaz orası:D
flood yapma cahil adam:D:D
İngiliz forumumu la bura Türkçe yaz diline sahip çık:D
krakercocuk
13/08/2010, 15:02
firat çekmişsin arabayi kordona :D
bende sana yazacaktım arabaya göz kulak ol diye..:D bugün trafikde grandepuntotr üyesi gördüm yazarsın artık:D
İngiliz forumumu la bura Türkçe yaz diline sahip çık:D
azcık ilerlet oglum kendini geliştir hep gereksiz hep gereksiz nereye kadar.ne kadam odun o kadan köfte irman:D:D
ayipsin firat gözüm gibi bakarim:Dben hergün görüyorum senin arabayi:D
krakercocuk
13/08/2010, 15:54
:D ben senin aracı göremedim valla hiç...işe gelmiyomusun arabayla
yok kanka iki gündür geliyodum kordonda benimkisi bugün gelmedim:D
krakercocuk
13/08/2010, 16:07
senin arabada sticker varmı / plakada yazmıyo nerden tanıcaz yavruyu:D
azcık ilerlet oglum kendini geliştir hep gereksiz hep gereksiz nereye kadar.ne kadam odun o kadan köfte irman:D:D
ayipsin firat gözüm gibi bakarim:Dben hergün görüyorum senin arabayi:D
Hadi ordan hergün görüyormuş. Adam arabayı haftada bir zor getiriyor atma :D :D
krakercocuk
13/08/2010, 16:12
bu hafta 2. canım: muhtemelen yarında gidicek:D
Hadi ordan hergün görüyormuş. Adam arabayı haftada bir zor getiriyor atma :D :D
o lafin gelişi yasemin neden hep gidişini anliyosun:D:D
bu hafta 2. canım: muhtemelen yarında gidicek:D
O zaman dünde arabayla geldin sen.... Çakalllllll :D :D
o lafin gelişi yasemin neden hep gidişini anliyosun:D:D
O araba ilk günlerde her geldiğinde çekildiği için son aylarda bir tek c.tesi geldiğini gördüm. :D
krakercocuk
13/08/2010, 16:46
3 ayda 3 ceza yedim bunlardan 2 si çekilmeyle sonuçlanmıştı:D
sakat yer alsancak o yüzden gelmem arabayla:D
krakercocuk
13/08/2010, 16:55
aynen dostum ama hafta sonlarına doğruda otobüs çekilmemeye başlıyo artık cumartesi kesin de bazende cumalarıda arabayla geliyorum
bizim gümrükçü var haftada 2kez ceza yer maaşi oraya veriyor:D
Ziyaretci046
13/08/2010, 17:03
slm aleyküm nasılsınız evolodi ve krakerçocuk
Ziyaretci046
13/08/2010, 17:05
şükür abi sıcaklarla uğraşıyoz
aynen valla 10güne kadar böylemiş 10günden sonra normal seviyede bakalim seneye ramazan nasil olacak
Offf serinlik gibisi yokmuş yahu. Sabah 9:00 dan beri elektrik kesikti. İnternet yok, sıcak ve karanlık oda :S Ruhum daralmıştı.
Ziyaretci046
13/08/2010, 17:11
aynen valla 10güne kadar böylemiş 10günden sonra normal seviyede bakalim seneye ramazan nasil olacak
bu seneyi çıkaralım usta seneyi düşüncez de hararet sonda benim şahsen:@
bu seneyi çıkaralım usta seneyi düşüncez de hararet sonda benim şahsen:@
aman im sakin ol relax:D
Ziyaretci046
13/08/2010, 17:17
aman im sakin ol relax:D
yok abi eyw ben herzaman sakindirim kızgın olmam başkaları gibi küplere binmem :dribble0:
krakercocuk
13/08/2010, 17:27
bizim gümrükçü var haftada 2kez ceza yer maaşi oraya veriyor:D
valla bi ara benimde oyle oldu işte:D ne küfür ettim ama:D
slm aleyküm nasılsınız evolodi ve krakerçocuk
aleyküm slm senden naber
Offf serinlik gibisi yokmuş yahu. Sabah 9:00 dan beri elektrik kesikti. İnternet yok, sıcak ve karanlık oda :S Ruhum daralmıştı.
jasmine sende kaşınıyosun ne güzel oturuyodun miss gibi:D
valla bi ara benimde oyle oldu işte:D ne küfür ettim ama:D
aleyküm slm senden naber
jasmine sende kaşınıyosun ne güzel oturuyodun miss gibi:D
Yok ya en serin ve aydınlık benim odam diye gnl. md. de dahişl tüm şirket aynı odada geçmedi saatler :D
edelsang
13/08/2010, 22:42
bende bugün oruç aklımla şirketin parasını bankaya yatırıyım dedim kendi kendime iş çıkardım az daha yollarda bayılıcaktım :). klimalı odadan çıktım sıcağa aman dedim ne oluyoruz ortalık yanıyo dedim bir daha çıkan ne olsun.geldikten sonra zaten beynim dönmeye başladı akşama kadar :S
operatormurat
13/08/2010, 22:57
eveeet dostlar arabasızlık çok zormuş,ama hayırlısıyla önümüzdeki perşembe falan elime geçecek,sağolsun kardeşim arabayı toparlıyor hayırlısıyla2011 model gp ye bindirecek beni...
bende bugün oruç aklımla şirketin parasını bankaya yatırıyım dedim kendi kendime iş çıkardım az daha yollarda bayılıcaktım :). klimalı odadan çıktım sıcağa aman dedim ne oluyoruz ortalık yanıyo dedim bir daha çıkan ne olsun.geldikten sonra zaten beynim dönmeye başladı akşama kadar :S
ne iyi yapmışsın, bir şey olmaz açıkçası gençsin. Sıcağa da alışmak iyidir :) Klimanın faydası olmaz. Ben 7-8 sene boyunca sürekli bankaya gittim günde 3 kere gidiyordum ya yürüyerek ya da bisikletle :) güzeldi, başımda filli boya şapkam yazın şortla gidiyordum şirket hesapları işlemleri için :)
bi de geçen kış şöyle komik bir şey olmuştu. Sürekli Uludağ'a gidip kayıyoruz birinde en erken tepeye çıkan bizlerdik. Gece kar yağmış kar yumuşak, kolay pistte tepeye bir çıktık; kayamıyoruz, saplanıyor kayaklar kara, hava da biraz çetin. Aşağı kadar kayakları çıkartıp yürümek lazım sonra da biraz karın ezilmesini beklemek. Böyle konuşurken gençlerden biri yürüyerek nasıl ineceğiz ince de giyindik gibi bir şeyler dedi :) ben de sinirlendim çamdibiliyiz ne de olsa :) erkek adamsın aşağı kadar donla yalınayak insen ne olacak 200 metre yol dedim. Bir kaç kişi güldü kız arkadaşım da etkilenmiş açıkçası prim yaptık :)
sonuç : sıcağa soğuğa alışmak iyidir
eveeet dostlar arabasızlık çok zormuş,ama hayırlısıyla önümüzdeki perşembe falan elime geçecek,sağolsun kardeşim arabayı toparlıyor hayırlısıyla2011 model gp ye bindirecek beni...
Kolay gelsin Murat Bey,
küçük bir kaza atlatmıştınız diye hatırlıyorum geçmiş olsun.
operatormurat
13/08/2010, 23:35
Kolay gelsin Murat Bey,
küçük bir kaza atlatmıştınız diye hatırlıyorum geçmiş olsun.sağol ertan kardeşim 10 gün önce kırmızı ışıkta arkadan vurdular,araba a emanet gerekli yerlerini o yapıyor, yaptırıyor çevresi geniş,canı sağolsun hakını asla ödeyemeyeceğimiz bir kardeşimiz...
ufuk_punto
14/08/2010, 13:58
a.s arkadaslar..gecen gün turbo garage a gittim..yanls hatrlamıosam 3.sanayinn ordaydı.we orda bi punto gördüm 35 s plaka sarı bi punto cok farklı duruodu.fun versiyondu ama renk cokhosuma gitti.bizim uyelerden mi acaba??
izmirde bucada var bi tane sarı fun model bi punto büyük bi ihtimal odur dicem ama onun plakası 35 as hatta sahibinden de sarılık ilanı var
Fiat / Punto / Grande 1.4 Fire Fun / TÜRKİYEDE TEK...ORJİNAL BOYA DAHİ YOK... sahibinden.com'da (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-de-tek-orjinal-boya-dahi-yok/detay)
StrawBeeRy
14/08/2010, 23:05
sarıda ayrı bi güzelmiş ya çok hoşuma gitti valla
krakercocuk
14/08/2010, 23:32
izmirde bucada var bi tane sarı fun model bi punto büyük bi ihtimal odur dicem ama onun plakası 35 as hatta sahibinden de sarılık ilanı var
Fiat / Punto / Grande 1.4 Fire Fun / TÜRKİYEDE TEK...ORJİNAL BOYA DAHİ YOK... sahibinden.com'da (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-de-tek-orjinal-boya-dahi-yok/detay)
kendısı benım arkadas..yakınımda oturuyor her gun aracı goruyorum bır gun sohbet ettık hakkaten tekmiş tr de...forumdan bahsetmıstım ama gırmeye fırsatı olmadı sanırım guzel bır arac
StrawBeeRy
14/08/2010, 23:38
kendısı benım arkadas..yakınımda oturuyor her gun aracı goruyorum bır gun sohbet ettık hakkaten tekmiş tr de...forumdan bahsetmıstım ama gırmeye fırsatı olmadı sanırım guzel bır arac
abi es-es buluşmasına davet etsene gelsinde inceleme fırsatımız olsun :)
ancester
14/08/2010, 23:43
bi taksi plakası ayarlayalım arkadaşa
krakercocuk
14/08/2010, 23:58
abi es-es buluşmasına davet etsene gelsinde inceleme fırsatımız olsun :)
söylerim ama gelceğini zannetmiyorm..şirinyer bucada..doktorlar olarak ün yapmışlıkları var iki kardeş..zamanının pejocularıydı araçları kelepir alıp çok sağlam modlayıp vitrin aracı olarak satışa çıkarırlardı..şimdi puntolara başlamışlar sanırım bu ilk aracları..ben abi olan arkadası tanıyorum geçenlerdede küçük kardeşini aracın başında görmüştüm gecerken oda benım araca ağzı açık baktı :D bu aracı nıye satıyo anlamadım hazılamadan belkı başka projelerı vardır..punto harıcı cooper s var bırtanede daha oda satılıkda sanırım
StrawBeeRy
15/08/2010, 00:02
söylerim ama gelceğini zannetmiyorm..şirinyer bucada..doktorlar olarak ün yapmışlıkları var iki kardeş..zamanının pejocularıydı araçları kelepir alıp çok sağlam modlayıp vitrin aracı olarak satışa çıkarırlardı..şimdi puntolara başlamışlar sanırım bu ilk aracları..ben abi olan arkadası tanıyorum geçenlerdede küçük kardeşini aracın başında görmüştüm gecerken oda benım araca ağzı açık baktı :D bu aracı nıye satıyo anlamadım hazılamadan belkı başka projelerı vardır..punto harıcı cooper s var bırtanede daha oda satılıkda sanırım
genelde sahibindene bu tip araçları etiket olsun diye koyuyorlar amaçları satmak değil aslında iyi fiyat çıkarsa veriyorlar ama amaçları herkez görsün herkez bilsin herkez tanısın felan..
Ziyaretci046
15/08/2010, 00:04
bi taksi plakası ayarlayalım arkadaşa
ticari bekleme yapma:umut:
krakercocuk
15/08/2010, 00:05
haklısın mert
Ziyaretci046
15/08/2010, 00:23
slm izmirli 34cü gençlik nasılsınız
StrawBeeRy
15/08/2010, 00:24
:) iyi sen nasılsın
Ziyaretci046
15/08/2010, 00:26
şükür iyiyz valla duyduğuma göre puntoya sağlam bi ayar vermişsin kupon olma yolunda çok ii gidiyon anlaşılan ipucuyu alayım bizde izmirde kupon punto yapalım
StrawBeeRy
15/08/2010, 00:33
şükür iyiyz valla duyduğuma göre puntoya sağlam bi ayar vermişsin kupon olma yolunda çok ii gidiyon anlaşılan ipucuyu alayım bizde izmirde kupon punto yapalım
ufaktan yapıyoruz işte kısa zamanda biter :)
ufuk_punto
15/08/2010, 01:42
ewet ewet as plaka olan.ben yanls görmüsüm...bu sarı arac cok hosuma gtti..boyle bi folyo kaplatsak aslında cokgüzel olr
StrawBeeRy
15/08/2010, 01:50
@ hsyn28 (https://forum.grandepuntotr.com/members/hsyn28.html)
hüseyin abi bugün arayan senmiydin gelicem demiştin duymadım inşallah kaybolmamışındır :D
Ziyaretci046
15/08/2010, 01:55
ufaktan yapıyoruz işte kısa zamanda biter :)
biter biter yalnız herşeyi söyleme copyrightını al usta:hotornot:
StrawBeeRy
15/08/2010, 01:57
biter biter yalnız herşeyi söyleme copyrightını al usta:hotornot:
aynen ayık olmak lazım :D
Ziyaretci046
15/08/2010, 01:58
aynen ayık olmak lazım :D
eyw öyle birşeyler yapcagın zaman sağı solu kes meslek sırrı kapıları kapat garajın içerde ameliyat:cool:
StrawBeeRy
15/08/2010, 02:03
eyw öyle birşeyler yapcagın zaman sağı solu kes meslek sırrı kapıları kapat garajın içerde ameliyat:cool:
:D güzel fikir hayatla irtibatı kesmek lazım zaten burda bi tane çakma varmış adam ben ne yapsam onu yapıyormuş çevremdeki herkez görmüş ama birtek ben göremedim en sonunda arka camın köşesine tescilli hesabı R yapıştırdım :D
Ziyaretci046
15/08/2010, 02:05
:D güzel fikir hayatla irtibatı kesmek lazım zaten burda bi tane çakma varmış adam ben ne yapsam onu yapıyormuş çevremdeki herkez görmüş ama birtek ben göremedim en sonunda arka camın köşesine tescilli hesabı R yapıştırdım :D
taklitlerinden sakınınız yazıcan o zaman bi ince.......
secret_bigi
15/08/2010, 02:05
uykusu kaçanlar iyi akşamlar
Ziyaretci046
15/08/2010, 02:06
uykusu kaçanlar iyi akşamlar
oo abi hoşgeldin nasılsın
secret_bigi
15/08/2010, 02:07
iyidir nasılsın İZMİR nasıl???
Ziyaretci046
15/08/2010, 02:08
iyidir nasılsın İZMİR nasıl???
yanıyo klima full gırtlak çalışıyo yoksa sakat
krakercocuk
15/08/2010, 02:08
eyvalla abı nerlerdesın goremıyoruz senı bayadır :)
secret_bigi
15/08/2010, 02:09
ayneeeennnn boğulduk sıcaktan ve nemden yaaa
İyi geceler Bilgehan. Nerelerdesiniz siz yahu :D
secret_bigi
15/08/2010, 02:12
yoğun çalışma vardı fakat bugün itibariyle 1 aylık izine çıktım.inşaallah bol bol görüşürüz. yasemin pınarın selamı var ok.
merhabalar bu sicaklar disinda nasilsiniz
Ziyaretci046
15/08/2010, 02:15
merhabalar bu sicaklar disinda nasilsiniz
nerdesin müdür sen:cool0000:
yoğun çalışma vardı fakat bugün itibariyle 1 aylık izine çıktım.inşaallah bol bol görüşürüz. yasemin pınarın selamı var ok.
A.selam. Sende çok selam söyle, öpüyorum kendisini. Bu arada benim cep tel resetlendi. Pınar bir ara bana çağrı atabilirse telefonunu kayıt edeyim :)
krakercocuk
15/08/2010, 02:21
yakında iftar buluşmasıyla şenlenecek olan ortamımıza sizide bekleriz;)
secret_bigi
15/08/2010, 02:23
inşallah ben 1 ay müsaitim deeeerrrmişim.......
nerdesin müdür sen:cool0000:
dedelerin yanindayim cim oyle boyle geciyor gunler
Ziyaretci046
15/08/2010, 02:32
dedelerin yanindayim cim oyle boyle geciyor gunler
deden nasıl iyileşti mi iidir inşallah
iyi iyi cok sukur sen nasilsin
iyi geceler kizlar:Dhayirli sahurlar
krakercocuk
15/08/2010, 03:16
eyvallah onur yatmadan o işi halledicem artık:)