tsk ederım alıp en yakın zmnda uygulıcamm : )
Arkadaşlar bu döşemeyle ilgili sorun için iki kez fiat servisiyle uğraştım ancak kullanıcı kaynaklı diye geri çevirdiler talebimi, hadi benim araç 45 bin de , daha 5 bin km de olan bir yakın arkadaşımın aracı da böle beyazlık olunca onunla beraber yeniden müracat ettik (2.müracaatımda) onunki de kullanıcı hatası diye reddoldu ve şok oldum, bende kızgınlığımdan dayımın oğlu halı yıkama işiyle uğraşıyordu dün sabah oraya çektim aracı gerekli temizliği yaptı ve makineyle de suyunu çektirdi cilop gibi oldu ama bende sonrasında aracı iç dış temizleyip lokal ziftlerini de gazyağıyla temizledim garaja çektim kurusun diye umarım leke tekrar gün yüzüne çıkmaz...iki foto çektim sol ve sağ kol yerleri
ama eve geldiğimde pestilim de çıkmıştı![]()
Özgürlüğün Yolunu Aç...
Bir tanıdığımda da siyah veya grisi olanı var onda da aynı durum olmuştu, abim dikkat etmiş o aracı görmüş bana söylemiştiBen duyarlı ve 3 kez sıfır araç alan biri olarak fiata msj ve telefon yağdırıyorum ama herkes ben gibi üzerine düşmüyor, düşen de çok çok az kişi artık size kalmış tüm forumda böyle kullanıcılar varsa yani kırmızı döşemeli onlar mail msj atsın bakalım nolcak ?
Özgürlüğün Yolunu Aç...
Ben aracımı ikinci el almıştım ilk sahibi sürücü koltuğu döşemesini değiştirmişti sebep koltuk üzerindeki aşınma ve bu garanti dahilinde yapılmıştı. Aracı aldıktan sonrada ben sürücü koltuğu süngerini değiştirdim garantiden.
Yetkili servis sünger için garanti dışı işlem yapmaya çalıştı ancak önceden kılıf değişimi olduğu için çok dayatamadı.
Bana göre araçlarda kullanılan döşemeler çok kaliteli değil 1990 model kadife kılıflı doğanın döşemelerinin kumaşı benim aracımdan daha diri duruyor.
Fiat garanti dahilinde işlem yapmama konusunda baya bir ısrarcı daha doğrusu ucuz malzemede sorun çıkartmıyor ancak pahalı parçalarda hep bu sorun çıkartıyorlar en azından ben ve çevremdeki bir çok kişinin görüşü bu yönde.
Umarım garanti dahilinde iyi niyet göstergesi olarak bu değişimi yaparlar.
cam filmi yaparken sıktıkları zımbırtı döşemelerde hep leke bırakmış, az evvel bagajda sürekli taşıdığım aspirini biraz sulandırıp sıktım, sonra nemli bezle sildim. sonuç, perfect. hem direklerdeki sert kaplama hemde kumaş vb döşemelerdeki lekeleri çıkardı.
grande punto varken 100tl ye temizleriz dedikleri torpidoyu aspirin ile temizlemiştim, bem beyaz bez simsiyah olmuştu, torpido mükemmel olmuştu tabi.
azpirin kullancaksanız eldiven kullanmanızı tavsiye ederim tahiş ediyo, ben kullanmadım yanımda yoktu diye, yarın derinin üzerinde kum varmış gibi olucak eminim.
Bu asirin leke cikariciyi nerede bulabiliriz?
Sent my iPad 2 using
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri