aynı sıkıntı bende de var...
Arkadaşlar Merhaba
Daha önce 95 hp punto evo konusunda bahsi geçmişti ama ben burda da bir başlık açmak istedim. Punto evo larda özellikle bordo döşemelerde sol kapı daki bordo kısımda ve sağdaki siyah kolçakta beyazlaşma/parlama olmaya başladı. Parlamalar sürekli dirsek/kol dayadığım için oluyor ama dayamazsam ne işe yarayacak yani oradaki kolcak..
acaba döşemelerin uzun ömürlü olması için ne yapmak lazım? bana nemli deterjanlı bez ile temizleyebileceğimi söylemişlerdi ama o da rengi zamanla soldurur diye yapmıorum.. Sizler döşemelerin bakımını nasıl yapıyorsunuz?
aynı sıkıntı bende de var...
valla böyle giderse şöför koltuğunun döşemeleri alacalı bulacalı olacak, bordo döşemenin hiç bir espirisi kalmayacak önlem almak lazım erkenden... keşke sağ kolçak suni deri olsaymış..![]()
belki koruyucu sprey vardır diye düşünüyorum, yarın arabayı yıkatıcam belki orda yardımcı olurlar
tek çözümü kosla oksi ekşınhaftada bir veya 15 günde bir temizlerseniz tertemiz kalır
Rengi atmıyor mu peki? bana sanki biraz koltan kaynaklı sürtünme ile parlama ve beyazlama oluyor gibi geliyor böyle üzerine koruyucu gibi bişey lazım hani imkanım olsa evdeki tv kumandaları gibi streç film ile kaplıcam![]()
hayır atmıyor evde koltuk sildiğiniz zaman rengi atıyormu?.dükkanda kimi zaman koslayla bütün arabanın koltuklarını temizlediğimizi hatırlıyorum
.eğer içiniz rahat etmezse koltuk temizleme ilaçları var onlardan alıp temizleyebilirsiniz.
hmm temizlik konularında çok bilgisiz olduğum için bilmiyordum :/ koslayı denicem mutlaka böylelikle biraz tecrübede kazanmış olurumteşekkür ederimmm
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri