Sayfa 2/2 İlkİlk 12
31 sonuçtan 21 ile 31 arası

Konu: Evo kırmızı döşeme temizliği

Serkan Gündüz
    serkanmsg26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 1

Alıntı Revenant Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bunların bıde nasıl kullanıcagımızı yazar mısınz arkdaslar bende bı ara arabanın ıcıne kompple saglı sola dalmayı dusunuyorummm bıde bu plastık yerlere sıyah olan yerlere sut dıye bısey kullanılıyo kullansak bı sıkıntı olur mu bıkere denedım hosuma gıttı

Ambalajındaki sprey ile kumaşa püskürtüp, nemli bir bezle iyice sildim kumaş kısımlar tertemiz oldu ancak aynı bezle püskürtmeden plastik kısımları geçtim biraz matlaşma oldu, plastik kısımlarda kullanmamak gerekiyor diye düşünüyorum uzun vadede zarar verebilir.

2. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Mustafa KURT
    taka1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Manisa
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 16

Alıntı Revenant Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bunların bıde nasıl kullanıcagımızı yazar mısınz arkdaslar bende bı ara arabanın ıcıne kompple saglı sola dalmayı dusunuyorummm bıde bu plastık yerlere sıyah olan yerlere sut dıye bısey kullanılıyo kullansak bı sıkıntı olur mu bıkere denedım hosuma gıttı
    Genelde bi tip kimyasalları döşeme vs yerlere sıkarsın, birkaç dakika lekenin içine işlemesi beklenir ve ardından nemli bir bezle silinir

4. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Koray Tekbaş
    Revenant - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    34 FP 5146
    Edilen teşekkür: 37

tsk ederım alıp en yakın zmnda uygulıcamm : )

EMRULLAH AKCA
    akca37 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kastamonu
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    sonu 095
    Edilen teşekkür: 335

Konu

Arkadaşlar bu döşemeyle ilgili sorun için iki kez fiat servisiyle uğraştım ancak kullanıcı kaynaklı diye geri çevirdiler talebimi, hadi benim araç 45 bin de , daha 5 bin km de olan bir yakın arkadaşımın aracı da böle beyazlık olunca onunla beraber yeniden müracat ettik (2.müracaatımda) onunki de kullanıcı hatası diye reddoldu ve şok oldum, bende kızgınlığımdan dayımın oğlu halı yıkama işiyle uğraşıyordu dün sabah oraya çektim aracı gerekli temizliği yaptı ve makineyle de suyunu çektirdi cilop gibi oldu ama bende sonrasında aracı iç dış temizleyip lokal ziftlerini de gazyağıyla temizledim garaja çektim kurusun diye umarım leke tekrar gün yüzüne çıkmaz...iki foto çektim sol ve sağ kol yerleri

ama eve geldiğimde pestilim de çıkmıştı
    Özgürlüğün Yolunu Aç...

erk ııııı
    motor delisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 152

Alıntı akca37 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar bu döşemeyle ilgili sorun için iki kez fiat servisiyle uğraştım ancak kullanıcı kaynaklı diye geri çevirdiler talebimi, hadi benim araç 45 bin de , daha 5 bin km de olan bir yakın arkadaşımın aracı da böle beyazlık olunca onunla beraber yeniden müracat ettik (2.müracaatımda) onunki de kullanıcı hatası diye reddoldu ve şok oldum, bende kızgınlığımdan dayımın oğlu halı yıkama işiyle uğraşıyordu dün sabah oraya çektim aracı gerekli temizliği yaptı ve makineyle de suyunu çektirdi cilop gibi oldu ama bende sonrasında aracı iç dış temizleyip lokal ziftlerini de gazyağıyla temizledim garaja çektim kurusun diye umarım leke tekrar gün yüzüne çıkmaz...iki foto çektim sol ve sağ kol yerleri

ama eve geldiğimde pestilim de çıkmıştı
    ben servise temizlettim 2 hafta önce pırıl pırıl yaptı hiç bi ücret almadan fakat şimdi aynı lekeler tekrardan oluşmaya başladı nasıl çözücem bu durumu bilemıyorum keşke siyah alaydım

EMRULLAH AKCA
    akca37 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kastamonu
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    sonu 095
    Edilen teşekkür: 335

Konu

Alıntı motor delisi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben servise temizlettim 2 hafta önce pırıl pırıl yaptı hiç bi ücret almadan fakat şimdi aynı lekeler tekrardan oluşmaya başladı nasıl çözücem bu durumu bilemıyorum keşke siyah alaydım
    Bir tanıdığımda da siyah veya grisi olanı var onda da aynı durum olmuştu, abim dikkat etmiş o aracı görmüş bana söylemişti Ben duyarlı ve 3 kez sıfır araç alan biri olarak fiata msj ve telefon yağdırıyorum ama herkes ben gibi üzerine düşmüyor, düşen de çok çok az kişi artık size kalmış tüm forumda böyle kullanıcılar varsa yani kırmızı döşemeli onlar mail msj atsın bakalım nolcak ?
    Özgürlüğün Yolunu Aç...

Ramazan Erdemir
    skystar37 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Tekno Gri
    Plaka
    34ghk08
    Edilen teşekkür: 265

Ben aracımı ikinci el almıştım ilk sahibi sürücü koltuğu döşemesini değiştirmişti sebep koltuk üzerindeki aşınma ve bu garanti dahilinde yapılmıştı. Aracı aldıktan sonrada ben sürücü koltuğu süngerini değiştirdim garantiden.

Yetkili servis sünger için garanti dışı işlem yapmaya çalıştı ancak önceden kılıf değişimi olduğu için çok dayatamadı.

Bana göre araçlarda kullanılan döşemeler çok kaliteli değil 1990 model kadife kılıflı doğanın döşemelerinin kumaşı benim aracımdan daha diri duruyor.

Fiat garanti dahilinde işlem yapmama konusunda baya bir ısrarcı daha doğrusu ucuz malzemede sorun çıkartmıyor ancak pahalı parçalarda hep bu sorun çıkartıyorlar en azından ben ve çevremdeki bir çok kişinin görüşü bu yönde.

Umarım garanti dahilinde iyi niyet göstergesi olarak bu değişimi yaparlar.

Erhan YALÇIN
    Farklı sadece_erhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Bravo Lav Kırmızı
    Plaka
    34BLP269
    Edilen teşekkür: 297

cam filmi yaparken sıktıkları zımbırtı döşemelerde hep leke bırakmış, az evvel bagajda sürekli taşıdığım aspirini biraz sulandırıp sıktım, sonra nemli bezle sildim. sonuç, perfect. hem direklerdeki sert kaplama hemde kumaş vb döşemelerdeki lekeleri çıkardı.
    grande punto varken 100tl ye temizleriz dedikleri torpidoyu aspirin ile temizlemiştim, bem beyaz bez simsiyah olmuştu, torpido mükemmel olmuştu tabi.

azpirin kullancaksanız eldiven kullanmanızı tavsiye ederim tahiş ediyo, ben kullanmadım yanımda yoktu diye, yarın derinin üzerinde kum varmış gibi olucak eminim.

kerem *
    krm1983 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 1665

Bu asirin leke cikariciyi nerede bulabiliriz?

Sent my iPad 2 using

senza cuore saremmo solo macchine

Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!

Erhan YALÇIN
    Farklı sadece_erhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Bravo Lav Kırmızı
    Plaka
    34BLP269
    Edilen teşekkür: 297

Alıntı krm1983 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu asirin leke cikariciyi nerede bulabiliriz?

Sent my iPad 2 using

temizlik maddesi satan dükkanlarda, hepsinde var. ekde fotoğrafı var.

kerem *
    krm1983 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 1665

Alıntı nevarulan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    temizlik maddesi satan dükkanlarda, hepsinde var. ekde fotoğrafı var.
    Tesekkurler umarim bej dinamik koltuk lekelerinde de is gorur

Sent my iPad 2 using

senza cuore saremmo solo macchine

Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!

Sayfa 2/2 İlkİlk 12