mehmet kardeş önemli bir bilgi, paylaşım için gerçekten teşekkür ederiz
ama benzinliler içinde böyle koruyucu bir ürün var mı?
biz gariban benzinlileride aydınlatırsan sevinirim...
mehmet kardeş önemli bir bilgi, paylaşım için gerçekten teşekkür ederiz
ama benzinliler içinde böyle koruyucu bir ürün var mı?
biz gariban benzinlileride aydınlatırsan sevinirim...
Olmazmı var tabiki..Benzinli araçlarda da benzer sıkıntılar var..Rolanti motoru sıkışıyor, enjektörlerin, yakıtın bıraktığı partiküllerden sebep hidrolik karakterisliği kararsızlaşıyor, piston kafasında ve sekman faturalarında biriken kurumu söküp atabiliyor..Carbon Clean ile bu tip arızalardan aracınızı uzak tutabilirsiniz..
Şu unutulmamalıdır ki bu ürünler depo katkısı değillerdir..Her biri mutlaka ilgili aplikasyon cihazı ile belirli konsantrasyonlarla kullanılırlar..
Şu unutulmamalıdır ki bu ürünler depo katkısı değillerdir..Her biri mutlaka ilgili aplikasyon cihazı ile belirli konsantrasyonlarla kullanılırlar..[/QUOTE]
peki mehmet kardeş biz servise gittiğimiz zaman bu cihazın olup olmadığını nasıl öğrenceğiz yoksa her yetkili servisde bu cihazdan var mı
yani adamlara gidip aplikasyon cihazınız var mı diyeceğiz?
bide benim aracım yeni yani 7 ay oldu alalı 3000 km de ben şimdiden motoru falan korumak için bu işlemi yaptırmalı mıyım yoksa belli bir kilometre geçmesini mi beklemem gerekiyor?
peki mehmet kardeş biz servise gittiğimiz zaman bu cihazın olup olmadığını nasıl öğrenceğiz yoksa her yetkili servisde bu cihazdan var mı
yani adamlara gidip aplikasyon cihazınız var mı diyeceğiz?
bide benim aracım yeni yani 7 ay oldu alalı 3000 km de ben şimdiden motoru falan korumak için bu işlemi yaptırmalı mıyım yoksa belli bir kilometre geçmesini mi beklemem gerekiyor?
[/quote]
Dediğim gibi bu aplikasyon cihazları bütün fiat servislerine dağıtılacak eğer bir anlaşmaya varılabilirse..İlla yetkili serviste yaptıracaksınız diye bir şart yok..Herhangi bir uygulama merkezinde de yaptırabilirsiniz..
sadece 3 bin km çok erken..30-40 bini bulsun araç..
Konu Mehmet Gazihan tarafından (03/05/2007 Saat 17:06 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri