kartingmi şaka mı yapıyorsunuz yazık olucak hepinize![]()
iyi liste hafiften oluşmaya başlamış daha fazla kalabalık daha fazal şenlik demek![]()
şansa bak yaws o kadar yırtındım buluşma olsada gitsem diye ben gidemiyorum:-D
Sıkma canını sen gelince bir daha yaparız![]()
inşallah femoli
Femolim kardeşim,
beni kırmayacaklar diye yazmışsın, duygusal girmişsin olaya, şimdi gördüm.
Ama ben Pazar günü şehir dışına gidiyorum (yine) günübirlik.
Akşam o saate kadar dönmüş olursam kesim yanınızdayım ama, belki arabayı alamadan gelirim.
Keşke ctesi akşamı olsaydı diyicem ama, organizasyon yapılmış, biraz geç görmüşüm sanırım..
OOO bilader olmaz valla 6 ya yetiş tortorla, yürüyerek farketmez gel ben seni bırakırım![]()
Sımdı tarih saat ve yer belli yalnız bunu acaba yonetıcelerden rıca etsekte bı pop-up seklınde sayfa gırısıne yazabılırlermı ? Bu sekılde bılgılenen arkadaslar artar...
Önerin için teşekkürler Levent. Söylediğin uygulamayı, sadece büyük organizasyonlar için yapıyoruz. Zira bu tarz ufak çaplı buluşmalar, neredeyse her ilimiz için olağan kabul ediliyor...
Her buluşma için bir "banner" hazırlamak, emek israfı olacaktır. "Toplantılar, buluşmalar" sayfalarının, üyeleri bilgilendirmek adına yeterli olduğunu düşünüyoruz...
(Bu arada ben gelemiyorum maalesef arkadaşlar!Size iyi eğlenceler...
)
Murat bey ilgi alakan için teşekkür ettim sadece bi fikirdi. Bu arada Türkiye büyük buluşma projesıne en son 5 ıncı ayda bı msj atılmış onun akıbetınden bı bılgınız varmı acaba?
1 - femoli
2 - unik06
3 - berk
4 - tolgaank06
5 - kamikaze
6 - snipershot
7 - CaGRi
bu kadarmıyız gençler hade bakalım zar zor izin almışım zaten![]()
femoli gaza getirme beni iptal edicem şimdi seyehati![]()
Yok burakcım herzaman yaparız buluşmaları bir dahakine gelirsin![]()
haydi ankaraaaaa,sonunda guzel bi konvoyda olur belki...maça dalıp karting i unutmayalım...
![]()
Ben hafta sonu, taaaaaa Gaziantep'de olacağımdan gelemiyecem..
Sizlere iyi eğlenceler arkadaşlar...
Birçok şey bilirim ama en iyi bildiğim şey Haddimdir...
Mehmet milet maca daha cok ıstırak ettı yawEe erkek kısmısı en cok mac sever ama sonucta su kartıngmıdır ne ayaktır onuda denemek lazım sonucta bılmemek ayıp degıl ogrenecegız.. Umarım kalabalım bı kadro olusurda keyıflı bı ortam olur...
Yarın olacak toplattıda ben de varım dıyecek kım var baska?
Konu THuNDeRCoP tarafından (12/07/2008 Saat 09:03 ) değiştirilmiştir.
Gptr de rekabet yoktur levent ne yapıyorsak sitedeki dostluk ortamı için yapıyoruz önemli olan bu, bunun için maçada gideriz kartingede balık 'a da hiç fark etmez önemli olan çoğunluk gelsin vede eğlenebilsin, ben çok büyük zorluklarla geliyorumeşimi tanıyanlar bilir
yinede birlik beraberlik hoşuma gidiyor ,en önemlisi site için bişiler yapmak ...
Eywahh dıyeyım mehmet eşim dedin olay bıttı içişleri şube müdüründen izin almak dunyadakı en zor cıle heralde ben o yuzden evlılık ısını ertelıyorumRekabet babında soylemedım. Benim amacım cok kısıyle tanısıp ankarada en azından cay corba muhabbetı bıle olsa beraber olup sohbet ortamları olusturabılmektı. Bu arada balık dedın sımdı benım en derın damarımdan vurdun hastalık bende balık tutmak. Arabanın arkasında her daim olta hazır durur. Akvaryum bulsam içine salacam nerdeyse
![]()
Konu THuNDeRCoP tarafından (13/07/2008 Saat 12:27 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri