arkadaşlar bugün gaz alıyordum araca ve benzin fiyatını görünce şokk oldum çünkü 2011 sonunda bu fiyatı bekliyordum bizimkilerden. arkadaşlar şimdi düşünelim ve beyin cimlastiği yapalım. libyada 1 hafta önce başlıyan isyan bizim benzin fiyatlarımızı neden ve niçin etkilesin?? bu sorunun yanıtı bizim siyatçilere ve zam yapmak için tetikte bekleyen sorumlulara göre kaddafi benzin sevkiyatını durdurmuş. sebep tamamen buymuş peki yutan oldu mu???? olsada olmasada hepimiz bu zamları yutacaz. peki size başka bir soru kaddafi sevkiyata tekrar başlarsa benzin fiyatları eski haline gelir mi? YA NE GEREK VAR HALK 4,00 TL YE ALIŞTI dimi yani kısaca cvp HAYIR olacaktır. peki başka bir soru koskaca TÜRKİYE nin benzin stoğu hiç mi yokta kaddafiden hemen bu kadar zam ile etkileniyor. nerde büyük düşün TÜRKİYE?? benzinin litre fiyatı 1,5 tl olması gerekirken benim ülkemde 4 tl den satıyor ne acı değil mi??? benim ülkemde hiç petrol çıkmıyor mu? arap yarımadası hatta iran ırak ta petrol çıkarken ne hikmetse hakkari ve şırnakta çıkmıyor ve işin ilginç yanı kimse buna cesaret bile edemiyor. ne gerek varki abd nin bize sattığı petrol yeter. libyadan vatandaşlarımı kurtarırken sanki çok büyük bir olaymış gibi gösteriliyor.ama kimse düşünmyor ki sen devletsin vatandaşlarının hayatlarını korumak senin bir numaralı görevin sen zaten bunu yapmak zorundasın demiyor. ve kısaca arkadaşlar benzin ve dizel in fiyatı 4 TL yi geçti. bu konuda zamları yapanların ve bu zihniyettte olanların hepsinin ALLAH BELASINI versin diyor libayada yaşanan krizi ve vahim olayları düşünerek bu zammın yetmiyeceğini yetkililerden benzinin fiyatının 5TL olmasını talep ediyorum. zamlara devam..BÜYÜK DÜŞÜN TÜRKİYE![]()
Yer imleri