Organizasyon bitti. Çok güzel ve zevklı bır gun gecırdık saolsun arkadaslarKarting superdı ılk deneme olsada vasat bısı yoktu aslında ama takı oruç kaza yapana kadar cok hırs yaptı
Ha bıde konvoydakı senlik vardıkı dıllere destan ama gunun adamı kımdı dersenız ben yıne orucu tek gecerım heralde
Motorun arkasında gıtmek bıraz zor oluyormus sanırım
Resimler ne zaman gelecek dıyorsanız...
Peekkk Yakınndaaa.![]()
~.Я люблю тебя Любовь моя ~.
oruç abime laf yooko kazada yapar birincide olur
![]()
çok guzel bi gunun ardından,eve geldim ve yorucu geçicek yarını dusunuyorum,ama bugun herşeye değerdi...bize motorları ile katılan berk abiler mi desem,dogum gununde sahilden çıkmış gibi gelen orhan mı desem,bizi her dakika gulduren oruç abi mi desem,ve tabiki hafta sonunu ailesi ile geçirebilecekken kardeşliğini,sevgisini,abiliğini bir kere daha gosteren mehmet abi mi desem,konvoyda başımıza gelenden sonra içimizi ferahlatan açıklamalarıyla bizleri aydınlatan levent abi ve arkadaş ımı desem,çok sevdiğim bi kardeşim mi desem(bilen bilir),ve bizlere katılan karting imizi daha çoşkulu hale getiren diğer arkadaşalr mı desem...
mutlulugumu hangi sozlerle desem inanın ben bilemiyorum,ve sizlere tekrar tekrar teşekkür ediyorum,iyiki varsınız abilerim kardeşlerim...
![]()
Tabi aramızda sis lambası olmayan arkadaşlarda vardı![]()
Konu THuNDeRCoP tarafından (13/07/2008 Saat 23:30 ) değiştirilmiştir.
bu en sağdakinin sis i mi yanmıyo bana mı oyle geldi
ya allah rızası için para toplayıp taktıralm yaw![]()
Gune aıt ufak bı vıdeo :
Cılgın genclık
baba, istanbul yolundan gidişimiz (bkz. leventin ekleyeceği video) hala gözümün önünde,
ehh..berk kardeşim saolsun...
önünde usta sürücü olunca,
yol daha bir keyifli geldi resmen.
aaah...ah
kenar astiklerinin dili olsa da konuşsa!
diğer sürücü olay mahallini hemen terk ettiği için,
tutanak tutturamadık ne yazıkki
haa..ek olarak belirtiyim,
diğer arkadaş, nick'inin hakkını verircesine, önüme kırıp bir güzel sıkıştırmıştı beni
Bkz. yukarısı
ah be çağrı,
engelleniyorum...ilerlememi istemeyenler çok
@snipershoot
sis alacak param kalmadı be abi,
meemur maaşıyla bu kadarı bile mucize valla.
kimse yazmadan ben yazayım da,
istanbul yoluna hiçbir şeyimi de göstermemişim.
kanıtınız yok..ehuehuehuheuhe![]()
Konu THuNDeRCoP tarafından (14/07/2008 Saat 00:17 ) değiştirilmiştir.
Herzamanki gibi süpersiniz arkadaslar..Eğlendiğinize çok sevindim..
Helal olsun sizlere...
Birçok şey bilirim ama en iyi bildiğim şey Haddimdir...
oruç koskoca lastikleri nasıl göremedin hala merak ediyorumbu arada sizi batıkent kavşağında ektiğim için özür dilerim ama gitmek zorundaydım
bu arada karting çok zevkliydi oruçla baya çekiştik. kartingde sonra fena gaza gelmişim arkamdaki arkadaşlar bilmem fark ettilermi ama istanbul yoluna çıkarken 2 kere esp devreye girdi banketten toparladım kendimi![]()
Konu KaMiKaZe tarafından (14/07/2008 Saat 01:52 ) değiştirilmiştir.
Arkadaşlar çok güzel bir gündü hakikatten bu kadar olaylı bir gün uzun süreden beridir yaşamamıştım plakam alınmış heryerde aranıyormuşum buda bilginize
Bu arada oruç sabah arkadaşlarım istanbul yolunda dalgalanan bir don görmüşler rengi beyazmış sanırsam
Ah orhan ahhhhh ektin gittin ama yanlış ettin
Bu arada bahçelili ali arkadaşımızda biizi kırmayıp yarın sınavı olduğu halde geldiği içiin çok teşekkür ediyorum ..
Plakanı bildirdim çek sağa diyen megancı abimede çok teşekkür ediyorum
Aracını bir motor uğruna arkadaşıma veren ,aldıktan sonra vay bunun buraası şöle olmuş vay şöyle kullanmışsın bunu kırmışsın demeyen oruç arkadaşımada teşekkürler
Güzel dostluğu arkadşlığı hakkikatten bir seferlik görüşmede dahi kendini bize yakın gösteren levent arkadşımızada teşkkürler..
Karizma şekli ile yaptığı görev ile sevecenliğivede alçak gönüllüğü ile mustafa arkadaşımıza...İnşallah lanser 'ı alırsın
Tolgaya berke bişi demiyorum artık siz teşekkürrü aştınız şımarmayın ama:
Orhan varya İstanbul yoluna cıkarken o yaptıgın hareket hala gozumun onunde ınan cok korktuk. Bilinçli delimidir bu yoksa delılık ruhundamı vardır dıye sordum yok bılınclılıkten degıl dedıler.Gozum dıkkat et gozunu sevem kartıng senı cok sardı heral gozumsun dıkkatlı kullan su gp yı...
kartingde hızını alamadı heralde,ben ilk önce sağda arabanın golgesinini gordum,sonra sola baktım arkayı asena gibi sallıya sallıya çıkıyordu
valla gitmekle hata yaptın,sonraki atraksiyonlarda bombaydı yani,plaka alınması otobusun hiç bakmadan onumuze çıkması ve oruç abinin arabanı spin atması
anaaaaaa,berk abi goruyonmu,herkese guzel guzel bişiler yazmış,bize hiç bişey bulamamış,teşekkürü aştınız falan...yemezler abim yemezler![]()
vay canına daha sonrası daha feciymiş
levent abi bir kısmı bilinçliydi ama hala espye alışamadım o yüzden arabayı dansöz gibi sallatan ben değilimdim esp idiama güzel birşey bu esp alışınca karting gibi kontra yapmak mümkün
tolga benim plakayıda almış olmaları muhtemeldir asfalt ağladı![]()
asfalt ağladı farkettimde,arabada ağladı,
![]()
Eğlenmenize sevindim arkadaşlar... Tebrik ederim! Ama "kurallara uyalım, uymayanları uyaralım" değil mi?![]()
Sen bıraz daha devam etseydın Orhan megan cı amca senın plakayıda verırdı![]()
Bu arada keske ılk fotoları kartıng de cekseydık gercı son anda cekılen fotolar bıle araclara aitti Allah tan son anda yeter araclar bıde kendımızı cekelım dedık onda bıle bı akadas (memolı) arabasını bırakamadı onunde cekıldık bıde "arabamı kapatmayın" demeyıde ıhmal etmedı saolsun. Bı adam aracına bu kadar aşık olur
![]()
Konu THuNDeRCoP tarafından (14/07/2008 Saat 15:46 ) değiştirilmiştir.
keşke bende olsaydım. neyse artık eylülede gelince yaparız![]()
ya video nun başında ve sonunda kırmızı bi gp var ben ona bayıldım valla![]()
çok duygusaldır kerata
o değilde tolga o pozisyonda bile göz göze geldik farkındaysan halbuki benimde seninde önüne bakıyor olman gerekmezmiydi
bayılıyorum duyarlı insanlaratrafik ışığında falan yakalarlarsa 2 çift laf etmeden geçemiyorlar
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri