o saatte ordayım...
o saatte ordayım...
hadi keyifli buluşmalar dilerim![]()
Krax teşekkür ederim , pazartesi senide beklerim yaseminide al gel![]()
Arkadaslar benzın zammını protesto etmek ıcın aklıma bır fıkır geldı bızde arabalrı halatlarla ceksek bu haberde oldu gıbı
lınk:
Benzin zammına beygirli protesto - Mynet Haber
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
Arkadaslar yarın ne yazıkkı sızlere katılamayacagım anı gelısen onemlı olmayan durumlardan oturu ama yanlarında bulunmam gerektıgınden dolayı uzulerek gelemıyorum sızlere ıyı eglenceler
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
Herkeze iyi eglenceler iyiki bu platform kurulmuş birçok arkadaşlık ortamını paylaşmış biri olarak kurucularına İSTANBUL grubu olarak binlerce kez teşekkürler.
Daha birçok kişi ile tanışıp formun engin bilgilerinden yararlanmaya devam edecegim 4.yılımız kutlu olsun arkadaşlar aranızda olmak isterdik ama malum iş günü hepinize iyi eglenceler hepinize...
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
iyi eylenceler arkadaşlar Ankarada olsakta gelsek
ben Bursa gurubu adına bu güzel Aile ortamını yaşatan herkese teşekkürlerimi sunarım
Gençler bir terslik olmazsa bende geliyorum.Cafenin alt tarafında otopark var sanırım orda toplanırız.
1.4,120hp,tjet,emotion,duolojik,skydome,teknopaket ,GRDEDEpaket,BEYAZ BRAVO
Tehlikeli olan sürat değil ,KONTROLSÜZLÜK tür.
ben çok hastayım maalesef gelemiyorum
Bravoo Multijet Emoo+lavv+skyy
Gelmekisteyen tum arkadaslari bekleriz gelemeyenlerinde canlari saolsun![]()
Pazartesi aksami saat 19: 30 da palmiye cafe deyiz ..
tamam arkadaş cepayı bilmiyorsa beraber geliriz de açık otoparkta mı toplanıyoruz cepa da
benm için farketmez en kolay orası olur heralde sonra cepanın arkasından dogru yol alırız..
dogru sölüyosun aslında..cepanın arkasındaki yolda buluşalım o zaman
pardon arasındaki...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri