bende bir aksilik olmazsa gelicem
Sitemizin 4. yıl donümünü kutlayacağız , Çok büyük bir kutlama olmayacak fakat üyelerimiz kaynaşmaları açısından uzun süredir yapamadığımız bir buluşma olacak ..
Pasta kesip bişiler içip muhabbet edeceğiz ,
Buluşma yeri palmiye cafe
Yer : Palmiye Cafe
Tel : 250 30 31
Adres: Ali Dinçer Parkı içi Gimsa karşısı Batıkent / Ankara
Saat ve Tarih: 20 Aralık Pazartesi Saat: 19:30
fix bir menümüz yok arkdaşlar yani herkes yerse yemeğini içerse içeceğini ödeyecek..
Pasta bize ait güzel bir pasta yaptırıp geleceğim inşallah
-
Arkdaşlar özelden yada sıkıntı olmazsa buradan telefon numaralarınızı yollarsanız o gün kordineli olabiliriz..
1- femoli ----------------(0543 727 06 06 )
2- Erdi yılmaz------------ (Tel mevcut)
3- Tolgaank88 ------------(Tel mevcut)
4- srdr krkc --------------(Tel Yok !!! )
5- takres---------------- -(Tel yok !!! )
6- Ozzy ------------------(Tel mevcut)
7- BudWeiser ------------(Tel yok !!! )
8- Serkankücük ----------(Tel yok !!! )
9- unluturkbuura ---------(Tel yok !!! )
bende bir aksilik olmazsa gelicem
...0 533 706 66 89...
Arkdaşlar özelden yada sıkıntı olmazsa buradan telefon numaralarınızı yollarsanız o gün kordineli olabiliriz..
1- femoli ----------------(0543 727 06 06 )
2- Erdi yılmaz------------ (Tel mevcut)
3- Tolgaank88 ------------(Tel mevcut)
4- srdr krkc --------------(Tel Yok !!! )
5- takres---------------- -(Tel yok !!! )
6- Ozzy ------------------(Tel mevcut)
7- BudWeiser ------------(Tel yok !!! )
8- Serkankücük ----------(0 533 706 66 89 )
9- unluturkbuura ---------(Tel yok !!! )
10- skyline28-------------(Tel yok !!! )
abi özelden yolladım sana numarayı
Yaz benideÇukurambardan gelicem. Yolu bulamayan arkadaşlara yardımcı olabilirim..
0505 665 83 56
bilkent köprüden geçicekseniz bende takılayım peşinize![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
çankaya abi evet beraber gideriz![]()
Mehmet abı saat 19:00 da bulussakta Alem FM dınleyerek toplu halde yolda bır protesto yapsak hatta bızde 1 dk trafıgı kapatsak vede kamerası olan arkadas bunu cekse haber ajanslarına gondersek neasıl olur İstanbuldan sonra alın size baskent protestosu
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
Senol kardesım istanbuldakı gıbı bır afıs olsa elımde toplamda ıkı araba ıle yolu kapatırım ya Eskısehır yolu yada Anadolu bulvarı fark etmez benımıcın gec kalmadık kardesım İstanbuldakıler yaptı her tv haber yaptı Star tv overek yaptı gec kalmıs degılız hatta 26 Aralıkta Tuketıcıler bırlıgı istanbuldakı koprulerın tekınde kontak kapatmayı planlıyor cogunluk olursa yapmadıgımz bırseyın gec olma durumu yoktur
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
Valla abicim memuriyetim olmasa senle birlikte o pankartı tutardım.Sonra ergenekon balyoz falan içeri almasınlar![]()
Ama öğrenci arkadaşlarımız bu konuda daha uygun olur diye düşünüyorum...Her türlü 4 lü flaşör ve korna sesi desteği verebilirim
Sonuçta İstanbul'daki gibi 1 er dakikalık olabilir...Ankara'daki bütün ana yollarda sırayla yapılabilir.Konu başlığı açtım orada fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim...
Bravoo Multijet Emoo+lavv+skyy
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri