GRANDPUNTO ne yaa![]()
![]()
![]()
katılan herkese teşekkür ederim![]()
kemoli abiye bak beyazlar içinde![]()
Hehehehegrandpunto ulen o kadar kisi hic fark etmedik sadem pastaneleri allah caninizi almasin
gul gul oldum o kadar kisi nasil gormedi
Katilan herkese tesekkur ederim yaklasik 18 kisi vardi .. Supersiniz![]()
Buluşma Fotoları: ImageShack Album - 16 images
Konu erdiyilmaz tarafından (21/12/2010 Saat 12:17 ) değiştirilmiştir. Sebep: Resimler
Yazısını bilmem ama tadı güzeldi.He nekadar serkan boncukları yutamasada![]()
keşke bende aranızda olabilseydim, hepinize selam söylemek için mehmet abiyi aradım ancak
AHA PASTA GELDİ BEN SENİ SONRA ARIYCAM deyip kapattığı ve daha sonra aramadığı için burdan sadece kendisine çok çok selam söylüyorum
bir sonraki organizasyonda görüşmek üzere arkadaşlar, hep beraber nice yeni yıllara...
yokluğun belliydi kardeşim aman diyim bidaha yok yazılma yoklamaya![]()
Ellerinize kollarınıza sağlık beyler çok güzel bir doğum günü dahaHer ne kadar orada olamasakta pastadan yemiş kadar olduk
bir daha ki doğum günlerinde birlikte olmak dileğiyle..
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol...
Tüm Grande Punto üyelerinin yerine biz zevkle pastayı yedik.Mehmet kardeşime güzelim pasta için teşekkürler. Her ne kadar çok sık yüzünü göremesekte Erdi kardeşimin aramızda olması ayrı bir onur verdi doğrusu. Hepimizin doğum günü kutlu olsun.
Alican harbiden özür dilerim , bak akolay kolay özür dilemem ama tam pasta geldi sen aradın arayacam dedim ama telaşeden unuttum kusura bakma..![]()
simdi grandpuntotr domaini almak gerekirkırkyılın başı forum pasta gördü oda yandan çarklı olmuş
nese tadı güzelmiş bari
yemesekde femoliye ilgisinden dolayı teşekkür edelim yinede uğraşmış yaptırmış adam
![]()
Güzel buluşmaydı. Katılan herkese teşekkürler..
vayyyy ben yeni gördüm....![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri