Arkadaslar yarin listeyi guncelleme yaparim..
Oncelikle yol kapamadan dolayi basimiza bela aliriz hakli iken haksiz konuma dusmeyelim daha farkli yollardan yani trafigi zor duruma sokmadan afis yaptirabilecek bir arkadas olursa trafikte kornali dortlulu bir eylem yapabiliriz ama dedigim gibi trafigi zora sokmadan kurallar cercevesinde ..
Gerekli yazismalari senolun actigi konudan devam edelim lutfen ..
GELİYORUM.
1- femoli ----------------(0543 727 06 06 )
2- Erdi yılmaz------------ (Tel mevcut)
3- Tolgaank88 ------------(Tel mevcut)
4- srdr krkc --------------(Tel Yok !!! )
5- takres---------------- -(Tel yok !!! )
6- Ozzy ------------------(Tel mevcut)
7- BudWeiser ------------(Tel yok !!! )
8- Serkankücük ----------(Tel yok !!! )
9- unluturkbuura ---------(Tel yok !!! )
10- bulut-------------------(Tel mevcut)
obsessed the red
Bende gelicemde ben hiç yol bilmiyorum o ne olucak?Elmadağ dan gelicem yokmu mamak kayaş kızılay ulus dikimevi oralardan gidecek yav?
Hedef 30 Araç Olsa 10 Numara Olur Haydi Ankara ....!
Arkadaslar ben erken oraya gitmem gerektiginden bulusma yerine ugrayamam ama sizler bir bulusma yeri ayarlasanizda herkes bulusup konvoy halinde gelseniz .nasil olur ..
Mesela ankamall , cepa , carrefour , yada bunun gibi ne diyorsunuz .cogunluk nerede?
cepaaa![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
Mesela Eskişehir buluşmasında çok sinir olmuştum...Eskişehirden 10 kişi vardı 4-5 kişi gelmişti yuh! diyorum
Bravoo Multijet Emoo+lavv+skyy
eğer buluşmak için cepa seçildiyse bende cepaya gelirim burdan çankaya üniversitesinde da buluşacağımız arkadaşlarda oraya gelirse
Belirlediginiz bir yerde belirlediginiz bir saatte buljsun toplu gelin ..
+1 , + 2 felan yazmaeim direk gelenlerin nicklerini yazdim elbette yaninizda ucer beser srkadasiniz olabilir![]()
O zaman saat 6.45 te cepada buluşalım..
cepa bana da uyar...
Arkdaşlar özelden yada sıkıntı olmazsa buradan telefon numaralarınızı yollarsanız o gün kordineli olabiliriz..
1- femoli ----------------(0543 727 06 06 )
2- Erdi yılmaz------------ (Tel mevcut)
3- Tolgaank88 ------------(Tel mevcut)
4- srdr krkc --------------(Tel Yok !!! )
5- takres---------------- -(Tel yok !!! )
6- Ozzy ------------------(Tel mevcut)
7- BudWeiser ------------(Tel Mevcut )
8- Serkankücük ----------(0 533 706 66 89 )
9- unluturkbuura ---------(Tel Mevcut )
10- skyline28-------------(Tel yok !!! )
11- Alperyonar-------------(Tel yok !!! )
12- zak1980-------------(Tel Mevcut)
13- bulut-------------(Tel mevcut )
14- skydome-------------(Tel yok !!! )
banada uyar..
cok araba olursa daha güzel olur..
Bir aksilik çıkmazsa gelirim.
....
Pasta ya çok küçük yada çok büyük olacak heralde.Gelecek sayısı önemli olmadığına göre.
....
Beyler benden size tavsiye. Öyle protesto, mrotesto işlerine karışmayın. Efendi efendi düşün yola gidin. Yazılarınızı okudum, gören de kitlesel hareket yapacağınızı sanır. Yaw topu topu 5-10 arabasınız kim takar sizin protestonuzu. Hıh "edge of my pop" yani.
saat kaçta buluşuyoruz cepa da
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri