deniz bey yakınlarda k.yaka taraflarında bir buluşmamız olacak orda toplanıp bol bol sohbet ederiz...
Bulut ben de arabana, özellikle de jantlarına hastayım. Eski jantları değiştirmen çok iyi oldu. Kazasız belasız inşallah![]()
deniz bey yakınlarda k.yaka taraflarında bir buluşmamız olacak orda toplanıp bol bol sohbet ederiz...
Konu GP COSKUN tarafından (12/05/2010 Saat 00:55 ) değiştirilmiştir.
obsessed the red
Ziyaretçi
karşıyakada park sorunu büyük sıkıntı buluşma yerini iyi secmek gerek.buluşma karsıyakada olsun saat ve yer farketmez.sevgilerimle
Karşıyakada olmasın zaten bostanlı bulusma yerı ıcın bıre bırdır...Bostanlı iş bankası yanında guzel cay bahcesı var acık hava okey tavla nargile hepsi mevcut karşısıda ucretsız otopark zaten
Walla murat eşimle tenis oynayacagız dıye raket falanda aldım topta var bagajda duruyor ama hala oynama fırsatımız olmadı..
Konu JASMINE tarafından (12/05/2010 Saat 20:47 ) değiştirilmiştir. Sebep: mesajlarınız birleştirilmiştir.
I ' m c a p u l i n g . . .
Yeni bir konu olarak ne zaman açacaksınız merakla bekliyorum bakalım.![]()
ankaradan gezi fotoları.....
fotolar devam.....
Birkaç resimde benden
İlk mola yerimiz : Kara Ambar Kamyoncular Derneği![]()
![]()
Devam...
Sabahın ilk ışıkları ile birlikte 3 İzmir'li GP Afyon semalarında![]()
Mogan Parkı
yasemin koy resimleri nekadar eğlendiğimizin resmini görsünler....atalay şimdi sizin resimlerinizi koyuyorum meydan babayiğit görsün....
Konu operatormurat tarafından (12/05/2010 Saat 21:34 ) değiştirilmiştir.
resimlerrrrrrr eğlendiğimizin belgeleriii bende daha çoook resim var .....
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri