Sayfa 25/32 İlkİlk ... 5212223242526272829 ... SonSon
630 sonuçtan 481 ile 500 arası

Konu: 8-9 Mayıs Ankarada İzmir-İstanbul-Kayseri buluşması

BOZKURT D.
    bozkurt0632 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 366

fotoların hepsini yüklemedim, bende mail adresi olan arkadaşlara fotolarını gönderdim.
    bu güzel iki gün için ve fotoları toplayan çoşkun kardeşimize tekrar teşekkürler.(başın saolsun allah sabır versin )

2. Bu mesajı için 2 kişi bozkurt0632'ye teşekkür etti:

Mehmet Ü.
    MSG MichaelSchenker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 8

Bugün aranızda olamadığım için üzüldüm ama dün akşam çok güzeldi, Serdar abi başta olmak üzere herkese çok teşekkür ediyorum.
    takes so long to forget, although love lasts so short

4. Bu mesaj için teşekkür edenler:

SERDAR ÖZLÜ
    serdar2362 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    06 BY 7694
    Edilen teşekkür: 1623

Mail gönderdiğin fotoları aldık Bozkurt'cum. Teşekkür ederiz.

TOLGA YENİCE
    Intelligence Officer magic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Vals Mavi
    Edilen teşekkür: 420

İki günde de aranızda olamadığım için çok üzüldüm, fotoları görünce de kahroldum. Serdar abi yine çok güzel bir organizasyona imza atmışsın, başta sen, organizasyonda emeği geçen ve katılan herkese teşekkürler. En azından bugün aranızda olmayı çok istemiştim ama ne yazıkki olmadı. Çok keyifli bir hafta sonu olmuş. Bir daha böyle bir buluşma ne zaman gerçekleşir bilmiyorum ama umarım kaçırmam. Herkese sevgiler

7. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Ozan K
    OzzY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35HK***
    Edilen teşekkür: 2813

bundan sonra yağmur yağmasını istediğinizde bana haber verinde arabayı yıkatayım
    Ne Mutlu Türküm Diyene!

9. Bu mesajı için 2 kişi OzzY'ye teşekkür etti:

Zynl krcn
    ZAK1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    07ÜJİ34
    Edilen teşekkür: 1924

Alıntı OzzY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bundan sonra yağmur yağmasını istediğinizde bana haber verinde arabayı yıkatayım
    Ozan dun arabayı sungerle yıkadım ustüne sıvı cıla cektım sabah kaktım yagmur cıselemıs leke olmus hep sızden sonrada taktım elıme mıcrofıber eldıvenı tozunu aldım hıc degılse pıs gozukmuyor sımdılık yarın abım arabayı alır ıcı dısı gazıno gıbı olur
    Aynen oyle bız araba yıkıyoz sonra yagmur yagıyor puntolar dua gıbı
    Konu ZAK1980 tarafından (10/05/2010 Saat 01:54 ) değiştirilmiştir.
    Zeynel KARACAN

"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"

Alp BELGEN
    Alp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 326

Mesaide olmam sebebiyle bu guzel organizasyona katilamadim. Belliki hersey mukemmelmis umarim bir dahaki sefere katilmak kismet olur.
    Multijet Grande Punto 1.3 75 hp -> 95 HP
    Multijet Grande Punto 1.3 90 hp -> 125 HP
    Multijet Bravo 1.6 105 hp -> 135 HP
    Clio RS 190 HP
    ve Şimdi...
    Multijet BRAVO GT1544 STAGE 2 180+ hp...

Ozan K
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35HK***

Alıntı ZAK1980 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ozan dun arabayı sungerle yıkadım ustüne sıvı cıla cektım sabah kaktım yagmur cıselemıs leke olmus hep sızden sonrada taktım elıme mıcrofıber eldıvenı tozunu aldım hıc degılse pıs gozukmuyor sımdılık yarın abım arabayı alır ıcı dısı gazıno gıbı olur
    Aynen oyle bız araba yıkıyoz sonra yagmur yagıyor puntolar dua gıbı
    abi hiç sorma, cuma gün otoparkta ağaç altı vardı sadece bırakmak zorunda kaldım mahvoldu araba,

bilkentte başka alternatif yok çevredede benim bildiğim yer yok gittim tabanwaya 30 TL ye yıkadılar (fiyatı sonradan öğrendim) geldim yurda cila uyguladım sabah bi kalktım malum mahvolmuş, içime oturdu resmen

üzerinde taze cilada olunca pek bişey kalmıyo silince dediğin gibi bakıcaz artık bi çaresine
    Ne Mutlu Türküm Diyene!

ŞENOL KARASU
    skydome - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 237

ekleyecek olursam gelicem deyip de hiçbir sebep göstermeden gelmeyenler gerçekten çok ayıp etti...gerçekten haber veremeyenleri tenzih ediyorum.İnsanları bu organizasyonu yapanları ayırttıkları ve pazarlık yaptıkları yerlere karşı mahçup etmemek başlarını eğmemek gerekir diye düşünüyorum...
    Bravoo Multijet Emoo+lavv+skyy

14. Bu mesajı için 5 kişi skydome'ye teşekkür etti:

Zynl krcn
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    07ÜJİ34

ben artık olabıldıgınce kendım yıkamaya calısıyorum ve ıc temızlık gıdıyorsun verıyorsun 30-40 herneyse yıkatıyorsun bakıyorsun bır yerde bıseyler kalmıs gecen gun yıkattım el frenı arkasındakı kultablasının oarası sılınmemıs kırlı onun dısında ıyı dırekt gozume battı soyledım adam garıp garıp baktı kendı ısımı kendım gorecem bundan sonra
    Zeynel KARACAN

"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"

Ozan K
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35HK***

Alıntı ZAK1980 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben artık olabıldıgınce kendım yıkamaya calısıyorum ve ıc temızlık gıdıyorsun verıyorsun 30-40 herneyse yıkatıyorsun bakıyorsun bır yerde bıseyler kalmıs gecen gun yıkattım el frenı arkasındakı kultablasının oarası sılınmemıs kırlı onun dısında ıyı dırekt gozume battı soyledım adam garıp garıp baktı kendı ısımı kendım gorecem bundan sonra
    öyle kesinlikle ama burda imkan yok malesef, elime kovayı süngeri alsam her geçen bakar delimi bu diye

tabanway güzel yıkamıştı haklarını yemiyim, küllüğümü bile yıkamışlar
    Ne Mutlu Türküm Diyene!

Zynl krcn
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    07ÜJİ34

Alıntı skydome Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ekleyecek olursam gelicem deyip de hiçbir sebep göstermeden gelmeyenler gerçekten çok ayıp etti...gerçekten haber veremeyenleri tenzih ediyorum.İnsanları bu organizasyonu yapanları ayırttıkları ve pazarlık yaptıkları yerlere karşı mahçup etmemek başlarını eğmemek gerekir diye düşünüyorum...
    Abı cıdden haklısın sonucta adamlara 80 kısı gelecek denılıyor gelen 40 kısı olunca hem ısletme yerı somurtuyor gıbı oluyor hemde organızasyon ıle haftalarca ugrasan kısı benım kanımca ısletmeye karsı mahcup bır duruma dusuyorlar cunkı fıyat konusunda 80 kısı uzerınde anlasılıyor ve ona gore ındırım oluyor gelemıyecek arkadslar bırazda org yapan kısıyı dusunerek rezervasyon yaptırmalı dıye dusunuyorum
    Zeynel KARACAN

18. Bu mesajı için 5 kişi ZAK1980'ye teşekkür etti:

BULUT KARTAL
    kırmızı turbo bulut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 432

Başta bu organizasyona öncülük eden serdar abime, kilometrelerce yol katedip bu keyifli günde bizi yanlız bırakmayan dostlarımıza ve buluşmaya katılan ankara gurubumuza cok cok tesekkürler. Mükemmel bi hafta sonuydu.
    obsessed the red

20. Bu mesajı için 6 kişi bulut'ye teşekkür etti:

Zynl krcn
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    07ÜJİ34

Alıntı OzzY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    öyle kesinlikle ama burda imkan yok malesef, elime kovayı süngeri alsam her geçen bakar delimi bu diye

tabanway güzel yıkamıştı haklarını yemiyim, küllüğümü bile yıkamışlar
    Ozan bende cukurambarın orada yıkamıyorum abı dıyeceklerı ılk sey su adama bak nerede oturuyor elınde sunger ıle araba yıkıyor bızım burada halen yıkılmamıs gece kondular var onların bahceye cekınce kımse gormuyor abı ıllakı bısey buluyom olmadı dıkız aynalrının alttrafı sıyah oaradan su lekesı oluyor onuda sıldırıyom yada kendım sılıyom adamlarda bana uyuz oluyor
    Zeynel KARACAN

22. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Yasemin ŞENŞATIR
    JASMINE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Arizona Bej
    Plaka
    35 EF 585
    Edilen teşekkür: 4817

Bu guzel hafta sonu icin tum arkadaslarima tesekkur ederi
    . Misafirperverlikleri icin Ankara ekibine ayrica tesekkurler. Su an itibariyke Izmir'e vardik. Cooooookkk uykum var. Detaylari daha sonra yine konusuruz. Iyi geceler GPTR Ailesi

COŞKUN basin sagolsun arkadasim Allah sabir versin

24. Bu mesajı için 12 kişi JASMINE'ye teşekkür etti:

Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. Ziyaretci046 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 0

Teknik Konu

Öncelikle bu güzel organizasyonu ayarlayan nasıl daha iyi hale getiririz diye emek harcayan abilerime ablalarıma ve tüm arkadaşlara sonsuz teşekkür ederim gene Grandepunto.tr nin farkı bir kez daha ortaya çıktı İzmirden gelirken yol boyunca telsiz desteği için 35Kaplan Murat abime puntişinde yer veren Yasemin ablaya Güzel muhabbeti rehberliğiyle operatormurat abime ve unutmadık yolda börekleriyle çörekleriyle karnımızı doyuran İzmirli ablalarım ellerinize sağlık yol boyunca telefonla bizi tel yoluyla arayıp soran abilerimize Ankaraya gelmemizle bir telefon kadar yakınımızda olan Serdar abime sevgili eşine ve Karumda geldiğimizi duyar duymaz gelen Müslüm abi ve Nabi abi ye Bozkurt abi'ye Gurur abi Bravolarında yer veren abilerime yani adını yazamadığım tüm arkadaşlar sonsuz teşekkürbu arada İzmirliler evine döndüİyiki Varsınız ................

Alper Oymak
    ka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    06 AN 5041
    Edilen teşekkür: 76

Buluşmada emeği geçen ve katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Çok keyifli iki gün geçirdik. Özellikle kalede eşim ve kendi adıma çok eğlendiğimi söyleyebilirim.

Ben de bir çok fotoğraf var. İlk fırsatta yükleyeceğim...
    Konu ka tarafından (10/05/2010 Saat 11:59 ) değiştirilmiştir.

27. Bu mesajı için 9 kişi ka'ye teşekkür etti:

atilla türkmen
    ati rugerm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    06 AR
    Edilen teşekkür: 28

güzel bir organizasyon oldu emegi gecen arkadaşlara teşekkür ederiz

29. Bu mesajı için 7 kişi ati rugerm'ye teşekkür etti:

MURAT KAPLAN
    k@pl@n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 779

Geçirdiğimiz bu güzel hafta sonu için, emeği geçen tüm Ankara ailesine, müsafirperverliklerine, güler yüzlerine, bizler için işlerinden ve uykularından ayırdıkları zamana ve keyifli sohbetlerine - İzmirden Ankaraya Ankaradan İzmire yolda bir aileden farksız İzmirli hemşerilerime ve dönüşte başımızda olan dedemize ve değerli eşine , yol boyunca evladını merak eder gibi yaklaşık her yarım saatte telefon açan Bozkurt Abiye , yine yollarda bizleri arayıp merak eden Burak , Mert ve diğer arkadaşlarımıza, sonsuz teşekkür ederim. Söylenecek okadar çok şey varki ismini sayamadığım gülen gözleri ile bizleri evimizde gibi hissettiren ve ilk kez tanışmış olduğumuz halde yıllardır tanıyormuş gibi bizlere yakın olan tüm arkadaşlara defalarca tüm kalbimle teşekkür ediyorum.

31. Bu mesajı için 11 kişi k@pl@n'ye teşekkür etti:

Burak G
    BuRaK-BG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    BG
    Edilen teşekkür: 385

izmirden, kayseriden, istanbuldan bizleri görmek için yüzlerce km yol gelen;
    sevgili murat abime-sevgili eşine-ilayda hanıma,kayınbiladerim tolga ve arkadaşına,operatör murat abime eşine ve küçük yaramaza,yasemin hanıma, ve atalay'a,kubilay kardeşime çok çok teşekkür ederim.buluşmalara katışlım sağlayan bravo ve puntocu arkadaşlarada vakit ayırdıkları için tşk ederim.ismini yazmayı unuttugum sevgili abilerim kardeşlerim varlar ise affetsinler.bu güzel beraberliği sağladıgıımız için çok mutlu oldum,emek veren herkese tekrar tşk ederim.

serdar abininde yazdıgı gibi organizasyonu ayarlamak için herkes üzerine düşüni yapmak için mesai ayırdı umaraım gelen misafirlemizi hakettikleri gibi ağırlayabilmişizdir.ama gpci arkadaşların katılım ekisklikleri malesefki bizleri hayal kırıklığına ugrattı ve çok üzdü.ben malesefki seradr abi kadar yumuşatarak yazamıyorum sözlerimi bu yüzden kırılan olursada kırılabilir.ancak isimlerini yazıdıp geleceklerini belirten arkadaşlar(gp çoşkun abim kabul edilir sebebinden ötürü hariç,tekrar başsağlığı diler allahtan rahmet dilerim) haber vermeksizin katılımlarını bizlerden esirgediler.serdar abi rica ederimki lütfen listede ismi olup gelmeyen arkdaşları ismen belirtelim.bu arkadaşlarada bizleri mahcup duruma düşürdükleri için tşk ederim.anlaşılan şu ki sanal ortamın gerçeklik büyüsüne biz fazla kapılmışız.bundan sonra bu yönde kendimi frenlemek konusunda daha dikkatli olup sitede güven haketmeyen durumlara ve kişilere güvenerek herhangi bir şeye dahil olmayacagım.artık bu hafta sonu katılım sağlayan arkadaşlar haricinde yapılan hiçbir organizasyona katılmayacagımı bildiririm.saygılar sunarım.
    Konu BuRaK-BG tarafından (10/05/2010 Saat 14:21 ) değiştirilmiştir.

33. Bu mesajı için 12 kişi BuRaK-BG'ye teşekkür etti:

Sayfa 25/32 İlkİlk ... 5212223242526272829 ... SonSon