Konu erdiyilmaz tarafından (11/05/2010 Saat 11:44 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlarınız birleştirilmiştir.
Güzel buluşma oldu özellikle sizleri tanımak güzeldi.. Emeğinize sağlık ..Herkeze cok içten teşekkürlerimi sunarım, Sizlerin cana yakınlığı gelmeyenlerin yokluğunu aratmadı, artık sizlerin bulunduğu buluşmalara katılmak için(türkiye sınırları içinde)elimden geleni yaparım, zevkli , eğlenceli günler gecirdim kendi adıma söylüyorum ve gelmeyenler cok şey kacırdı.. Fotoğraflar için teşekkürler.. Bu arada nabi abi ben kayserideyim , sabah gec uyandığım için gelmişsindir diye haber vermedim.. Bravolar bana yetişemiyo zorluk cekmeni istemedim saygılar
![]()
selam abilerim, ablalarım ve kardeşlerim günlerdir beklediğmiz ankara buluşması sonunda gerçekleşti, ben eşim ve küçük alperle bukadar mutlu olduğumuz başka bir seyhati hatırlamıyorum.bir çok sıkıntıma rağmen ankaraya gitmemin sebebi ,bizleri ziyarete gelen(14 mart izm. buluşması) güzel insanları tekrar görmek ve onlarla dostluğumuzu pekiştirmek,ayrıca forumda yazıştığımız diğer arkadaşlarla yüz yüze tanışmaktı. sevgili hemşerilerim ufak tefek telaşlarıyla bizi nekadar çok sevdiklerini,değer verdiklerini belli ettiler,bizi eğlendirmek için ellerinden geleni yaptılar,biz uyurken otelin önünde bizi eşiyle bekleyen(uyandırmaya kıyamayan) serdar abimin bu vefasını asla unutamam, bana ve eşime çok sıcak davranan oğlumu severek kucağından biran indirmeyen hemşerilerime çok teşekkür ediyorum.umarım izmir ekibi olarak( yasemin,murat,,atalay,ozan ve ben) davetinize gelerek sizlere nekadar değer verdiğimizi gösterebilmişizdir. son olarak serdar&müzeyyen,bozkurt&zeynep,gurur&gülperi,burak &gonca,nabi&filiz,mülüm&mucize çiftlerine ve ismini sayfaya sığdıramayacağım babayiğitler ve hanım arkadaşlarına, bu güzel yolculukta yanımızda olan izmir ekibine çok teşekkür edip,saygı ve sevgilerimi sunuyorum.....
)
Resimler...
..
....
.......
...........
...............
Not: Resimleri orjinal boyutları ile görebilmeniz için aşağıdaki şekilde yükledim. Linke tıklayarak tüm resimleri görebilirsiniz...
GP- Bravo Büyük Ankara Buluşması 08-09 Mayıs 2010 Resimleri için tıklayın
Konu ka tarafından (11/05/2010 Saat 01:15 ) değiştirilmiştir.
Ya sadece birtane foto çekmişim telefonumla. Burda benim araca istenmeden de olsa bi nezaket gösterisi yapılmış; benimki hariç bütün puntolar ayaktalar![]()
obsessed the red
Ben zaten listeye adımı eklememiştim çünkü haftasonunu Mardin'de geçirdim ama katılmak isterdim çok güzel bir buluşma olmuş emeğinize sağlık..
bendede çok resim var akşam işten gelince yüklemeye çalışacağım....
bende malesef katılamadım ama resimlerden gördüğüm kadarıyla yine çok güzel bi buluşma olmuş bi dahaki sefere inşallah aranızdayım ....
Bulut en yerle bir gp ye sahip Türkiye sınırları içinde bildiğim kadarıyla,bol güneşler bol sürünmeler abisi![]()
gercekten de cok güzel doruyor sürtmeden kazasız belasız kullanman dileğiyle Bulut abicim.
Konu GP COSKUN tarafından (12/05/2010 Saat 00:55 ) değiştirilmiştir.
obsessed the red
Bulut arabana hasta oldum ankaraya gelırsem gormek ısterım senı
Güzel bir organizasyon olmus emegı gecen herkesın eline saglık..
İmrendirici görüntünüz var orda olmak isterdim ama işleriimden dolayı ımkansızdı...
Hersey gonlunuzce olmuş Allah dostluklarınızı baki etsin..
Tebrık ederım....
..................
I ' m c a p u l i n g . . .
Bulut ben de arabana, özellikle de jantlarına hastayım. Eski jantları değiştirmen çok iyi oldu. Kazasız belasız inşallah![]()
deniz bey yakınlarda k.yaka taraflarında bir buluşmamız olacak orda toplanıp bol bol sohbet ederiz...
Ziyaretçi
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri