bundan sonra yağmur yağmasını istediğinizde bana haber verinde arabayı yıkatayım![]()
bundan sonra yağmur yağmasını istediğinizde bana haber verinde arabayı yıkatayım![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Ozan dun arabayı sungerle yıkadım ustüne sıvı cıla cektım sabah kaktım yagmur cıselemıs leke olmus hep sızden sonrada taktım elıme mıcrofıber eldıvenı tozunu aldım hıc degılse pıs gozukmuyor sımdılık yarın abım arabayı alır ıcı dısı gazıno gıbı olur
Aynen oyle bız araba yıkıyoz sonra yagmur yagıyor puntolar dua gıbı
Konu ZAK1980 tarafından (10/05/2010 Saat 01:54 ) değiştirilmiştir.
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
abi hiç sorma, cuma gün otoparkta ağaç altı vardı sadece bırakmak zorunda kaldım mahvoldu araba,
bilkentte başka alternatif yok çevredede benim bildiğim yer yok gittim tabanwaya 30 TL ye yıkadılar (fiyatı sonradan öğrendim) geldim yurda cila uyguladım sabah bi kalktım malum mahvolmuş, içime oturdu resmen
üzerinde taze cilada olunca pek bişey kalmıyo silince dediğin gibi bakıcaz artık bi çaresine![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
ben artık olabıldıgınce kendım yıkamaya calısıyorum ve ıc temızlık gıdıyorsun verıyorsun 30-40 herneyse yıkatıyorsun bakıyorsun bır yerde bıseyler kalmıs gecen gun yıkattım el frenı arkasındakı kultablasının oarası sılınmemıs kırlı onun dısında ıyı dırekt gozume battı soyledım adam garıp garıp baktı kendı ısımı kendım gorecem bundan sonra
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
Ozan bende cukurambarın orada yıkamıyorum abı dıyeceklerı ılk sey su adama bak nerede oturuyor elınde sunger ıle araba yıkıyor bızım burada halen yıkılmamıs gece kondular var onların bahceye cekınce kımse gormuyor abı ıllakı bısey buluyom olmadı dıkız aynalrının alttrafı sıyah oaradan su lekesı oluyor onuda sıldırıyom yada kendım sılıyom adamlarda bana uyuz oluyor
Zeynel KARACAN
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri