Son güne kadar bişey yazmak istemedim bir umut gelebilirim diye ama malesef olmadı emeği geçen herkese teşekkürler..Fazla söze gerek yok fotoğraflar herşey anlatıyo 4. yaş gününde aranızda olmak dileğiyle...
Bu arada mehmet abi'nin sitemine dikkat gerçekten üzücü bir durum...
çagrıcım msjın için tesekür ederim umarım şarabı içipte sarhoş olmadın demi!!!!!
serdar abi akşam evin önünde baktım 890 km yapmışım toplam
ama inanın ki sizlerle görüşmek tanışmak buluşmak bu 890 km yolun her kilometresine bedeldi
iyiki gelmişim ankaraya
inşallah istanbul buluşmasındada bende sizi beni ağırladığınız kadar güzel ağarlamaya çalışıcam
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
İnşallah Coşkun'cum. İstanbul'da buluşma ayarlarsanız kesinlikle gelmeye çalışacağım. Sanıyorum özellikle Erdi, Mehmet, Arda kardeşlerim de beni yalnız bırakmaz. Öyle bir buluşmaya buradan 5 araba bile olsa gelebilsek ne kadar hoş olurdu.
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Fotolar harika güzel geçmiş resimlerden oyle gorunuyorpasta da harika gorunuyor doya doya yedinmi Coşkun abi
![]()
Hepiniz yakışıklı şık çıkmışsınız... Arda abinin pasta kesişine hayran kaldım resimdeki arabanın tamponunu cizmemeye dikkat eder gibi bir hali var![]()
Pasta mükemmeldi. Utanmasam bi porsiyon daha yiyecektim.
Birincisi doğru düzgün pasta bile yedirmedinizerdi bir yandan coşkun bir yandan en sonunda dağılın uleyyn dedimde sonunu yiyebildim
coşkun en son gördüğümde kutunun dibini sıyırıyordun
![]()
Arda bilader hakikatten de pastayı inciltmemişsin ..
osmanım sonunda konuya msj yazmasını öğrenmişsin oda çağrıyamı nasip oldu .. seni tanımayan bidolu insan var tanıt kendini muhasebeci osman
çağrı allah kendi dibini gördürmesin![]()
Fotoğraflar çok güzel. Hepiniz çok mükemmel görünüyorsunuz. Pasta da dahilBu kadar keyifli ve güzel geçen nice nice buluşmalar inşallah.
![]()
Aslında gelmek istemiştim gelecektimde.
Ama mümkün olduğunda eşinizle gelin yazısını görünce gelmekten vaz geçtim.
bunu tartışma olsun diye demiyorum yanlış anlaşılmasın.
sadece eşle gelenlerin arasında tek sap olmak istemediğimden gelmedim..
Organizasyonda emeği geçen, katılan ve bu güzel akşamı yaşatan herkese teşekkürler... Bu arada şarap da çok güzelllll... (Femoli senin için içiyorum zaten ilk yarıyıda lider bitiremediniz!....)
GRANDE PUNTO 1.3 MJ. 90 DİNAMİC ROCK SİYAH
abicim cok tesekkür ederim . Seni zor durumda birakmayayim. Sonuçta cok maliyetli bişii degil bende hallederdim. Sen kendine kullanacaksan gerek yok. Ancak; ''ama yok nasil olsa takmiyorum'' diyorsan alabilirim. Ve buluşma harikaydi. Her bulusmada daha da saglamlasiyo gp ailesi. Gelen ve gelmeyen herkese tüm foruma ve unutmadan bizim için o kadar yol kateden coskun abime cok cok tesekkürler
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri