bir adama birden fazla hediye haram bilmiyormusun hem bizim başımız kelmi yine senin hediyeni çoşkuna verdik ayıp olmasın diye ben ne yapacam tek eli boş dönen benim![]()
çağrı sıkkımın kökünü iç şarap şarap başımın etini yedin . yarın okul var çılkını çıkarma sakla hafata sonu iç![]()
İlk fotolor benden olsun, kusura bakmayın fotoğraf makinası evde kaldığından kameranınkiyle çektik ama o da çok net olmamış. En iyilerini seçmeye çalıştım içinden. Daha iyilerini bekliyoruz. Çok güzel bir gündü. Emeği geçenlere teşekkürler.
Bulut, benim ayak dayamayı sana veriyorum, Mehmet e bırakırım orada takarsın
Başta organizasyonu hazırlayan Mehmete, güzel hediyeler ayarlayan sponsorlarımıza, buluşmaya katılan katılamayan tüm arkadaşlarıma teşekkürler...
Coşkun Adapazarına gelmiş bileAnkaraya kadar bizler için gelen Coşkun Kardeşime de teşekkürler...
Konu ABNEW tarafından (20/12/2009 Saat 22:44 ) değiştirilmiştir. Sebep: Ekleme
sende saol bilader sende çok koşuşturdun bizimle birde muhasbeci osmanımız vardı .. hiç msj yok ama maşallah yıllardır aramızda gibi adapte oldu yardım etti![]()
Osmanı da unuttuk hakikatenSitemizin muhasebecisi sıfır hatayla çalıştı bugün
Teşekkürler Osmana da...
Çoşkun abimee hediye çıkmadımıMehmet Abi nezaketen bi şarap Falan ısmarlar insan
Cok güzel bi buluşma olmuş belli nice böyle Buluşmalara ...
Hız Felaket Değil Kabiliyettir ...
Kanka coşkun abiyi boş göndermemişler çağrı abi fedakarlık yapmış kendi hediyesini vermiş
Coşkun abi sendede şans yokmuş be![]()
vallaahi herşey çok güzeldi. coşkun abime hayırlı yolculuklar, osman abimede sonsuz teşekkürlerbu şarabı ona borçluyum
![]()
katılan katılmayan herkese çok teşekkürler . bugün iyi güldümgüzel bi gündü
![]()
Slm Arkadaşlar Bügünkü yapılan sitemizin 3.Yaşı GPTR Buluşması 'nda emegi geçen ve geçmeyen bütün Gp ailesine gönülden teşekkür ediyorum,çok güzel bi gündü bi çok arkdaşımızla yeni yüzyüze tanışma fırsatı buldum herkese samimiyeti ,içtenlikleri için tekrardan Teşekkürler iyiki varsınız GP ailesi....
KILIÇLA ALINAN VATAN, PARA İLE SATILMAZ
eminim çok şey kaçırdım
emeğinize sağlık
Güzel bir gündü umarım bir dahaki sefere..Coşkun abiyee ayrıca teşekkürler![]()
KILIÇLA ALINAN VATAN, PARA İLE SATILMAZ
ehehehe hakkaten valla kursta kulaklarımda bi ağrı sızı oldu
hatta kahkalarınızı duyar gibi oldum
eminim çok feci kaynattınız
bari sınavı geçsemde kaçırdıgıma değse![]()
en sanslı bendım herhalde boya korumamı aldımhersey bı yana guzel bı gundu emeklerı gecen herkeze teşekkurler
coskun abiyle telefonda gorustum simdi istanbul'a sag salim varmis,
katilan tum arkadaslarimiza, gelip gidenlerle beraber, herkese tesekkur ediyorum,
bir baska aktivitede insallah yine hep birlikte oluruz![]()
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
Buluşmada emeği gecen herkese katıan ve katılmak isteyipte katılamayan arkadaşlara herkese tebrikler teşekürler..![]()
guzel buluşmaydı,herkese teşekkürler
ii güldük valla ya![]()
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri