Güzel bir gün olmuş, ne yazıkki katılamadım. Emeği geçenlere teşekkürler.
Buluşma için emeği geçen, katılan ve böyle güzel bir kutlamayı gerçekleştiren herkese teşekkürler ve tebrikler. 3.yaşında istememe rağmen yanınızda olamadım fakat 4. yaşında inşallah daha da kalabalık oluruz diyorum.
Bu arada gerçekten çok kıskandım![]()
bende aranızda olmayı çok isterdim, bu kaçırdığım 2. buluşmaemeği geçen herkesi tebrik ediyorum, mehmet abi ş.urfa'ya hediye yok mu
![]()
güzel buluşmaydı herkese teşekkürler =) şarap içinde![]()
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
ben bu final ve projelerin diyorum sadece![]()
kaçırdığıma gerçekten çok üzüldüm...umarım diğer buluşmalarda aranıza katılacağım....emeği geçen herkese çok teşekkürler...
emeği geçenlere ve katılanlara teşekkürler.
odaya yeni döndüm aklımın ucunda vardı sürekli bi ara uğramak ama fırsat olmadı
fotoğrafları bekliyoruz
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Hemen mehmet abi boş göndermeyin ,Oraya çoşkun hediye için gelmediki ,hem elimizden geldiğince rahat ettirmeye çalıştık bir kusurumuz olduysa affola..
buluşma güzeldi ama içimde kalacağına yazmak istedim .. Bir daha hediyeli buluşma yapmayacağım dün hediyesini alan gitti hatta abi hediyeleri dağıtta gidelim diyen bile oldu .. Lütfen bu şekil olmasın dün çok üzüldüm oraya geliyorsak sohbet kaynaşma muhabbet güzel bir gün için gelelim ,bakın günlerdir koşuşturmaca yaşıyoruz saat 14 de buluşma yerine gittik arkadaşları rahat ettirmek için uğraştık ama böyle durumlar beni çok üzüyor ..
hiç bir arkadaşımızın bunu istemediğini biliyorum hepiniz pırlanta gibi insanlarsınız ama herkes gittikten sonra sona kalan 6 kişi boş masalarda otururken ne oldu ya bir fırtına koptu ve bitti ben bişi anlamadım diyebildim ..
umarım anlatabilmişimdir..
hayatımda geçirdiğim en güzel pazar günlerinden biriydi
emeği geçen katılan katılmayan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum
hepiniz harika birer insansınız
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
aranızda olmayı çok isterdim. ancak nasip değilmiş, GPTR'nin 3. doğum günü kutlu olsun. etkinlikte emeği geçen herkese teşekkürler
Linea Dynamic 1,4 Fire
ben her zaman soyluyorum, soyleyınce de bazı arkadaslar bana kızıyor.bu ısler gonul ısı, ınsanın ıcınden gelmesı lazım.Ankara'dakı arkadasların hıcbırını tanımıyorum.onlara bır sozum yok, yanlıs anlasılmasın.ınsanları telefonla arayıp yada msnden yazıp bıryerlere cagırdıgın zaman, gelmeyı ıstemese bıle senı kıramadıgından gelmek durumunda kalıyor.dolayısıyla bu sekılde yapılan bulusmalar da ıster ıstemez bu tarz sıkıntılar yasanabılıyor.emegı gecenlere ve katılanlara tesekkurler...
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
Kura da kazandığım şarabı 4. yaş gününe kadar saklayacağım. Yıllanmış olmasa bile ilk tadına bakan da Erdi olacak. Gerçekten organizasyonu düzenleyen kardeşlerim sıkı çalışma yapmışlar. Kendilerine teşşekkür ederim. Katılan arkadaşlarıma da çok teşekkür ederim. İnşallah 4. yaş gününü mesela gölbaşında daha geniş otopark ve mekanda yapmak nasip olur.
mehmet çok yakışıklısın olum yaaaa
gurur duyuyom senle
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Arkadaşların hepsi aslan gibi maaşşallah. Katıldığın için sanada teşekkürler Coşkun kardeşim. İnşallah bizde İst. buluşmasına katılır İst. daki arkadaşlarımızla tanışma fırsatımız olur.
Konu serdar2362 tarafından (21/12/2009 Saat 13:04 ) değiştirilmiştir.
Tebrikler..Güzel bir buluşma..
Özel Kurmay Başkanı...
emeği geçen herkese tşk ediyorum. gerçekten güzel birgündü.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri