Güzel bir gün olmuş, ne yazıkki katılamadım. Emeği geçenlere teşekkürler.
Güzel bir gün olmuş, ne yazıkki katılamadım. Emeği geçenlere teşekkürler.
Buluşma için emeği geçen, katılan ve böyle güzel bir kutlamayı gerçekleştiren herkese teşekkürler ve tebrikler. 3.yaşında istememe rağmen yanınızda olamadım fakat 4. yaşında inşallah daha da kalabalık oluruz diyorum.
Bu arada gerçekten çok kıskandım :(
bende aranızda olmayı çok isterdim, bu kaçırdığım 2. buluşma :( emeği geçen herkesi tebrik ediyorum, mehmet abi ş.urfa'ya hediye yok mu :D
güzel buluşmaydı herkese teşekkürler =) şarap içinde :D
ben bu final ve projelerin diyorum sadece :( :( kaçırdığıma gerçekten çok üzüldüm...umarım diğer buluşmalarda aranıza katılacağım....emeği geçen herkese çok teşekkürler...
emeği geçenlere ve katılanlara teşekkürler.
odaya yeni döndüm aklımın ucunda vardı sürekli bi ara uğramak ama fırsat olmadı :(
fotoğrafları bekliyoruz
Hemen mehmet abi boş göndermeyin ,Oraya çoşkun hediye için gelmediki ,hem elimizden geldiğince rahat ettirmeye çalıştık bir kusurumuz olduysa affola..
buluşma güzeldi ama içimde kalacağına yazmak istedim .. Bir daha hediyeli buluşma yapmayacağım dün hediyesini alan gitti hatta abi hediyeleri dağıtta gidelim diyen bile oldu .. Lütfen bu şekil olmasın dün çok üzüldüm oraya geliyorsak sohbet kaynaşma muhabbet güzel bir gün için gelelim ,bakın günlerdir koşuşturmaca yaşıyoruz saat 14 de buluşma yerine gittik arkadaşları rahat ettirmek için uğraştık ama böyle durumlar beni çok üzüyor ..
hiç bir arkadaşımızın bunu istemediğini biliyorum hepiniz pırlanta gibi insanlarsınız ama herkes gittikten sonra sona kalan 6 kişi boş masalarda otururken ne oldu ya bir fırtına koptu ve bitti ben bişi anlamadım diyebildim ..
umarım anlatabilmişimdir..
hayatımda geçirdiğim en güzel pazar günlerinden biriydi
emeği geçen katılan katılmayan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum
hepiniz harika birer insansınız
Buluşma Şöyle Güzeldi, Böyle Güzeldi diyorsunuz Fotograf olmadan inanmam:):):)
aranızda olmayı çok isterdim. ancak nasip değilmiş, GPTR'nin 3. doğum günü kutlu olsun. etkinlikte emeği geçen herkese teşekkürler
ben her zaman soyluyorum, soyleyınce de bazı arkadaslar bana kızıyor.bu ısler gonul ısı, ınsanın ıcınden gelmesı lazım.Ankara'dakı arkadasların hıcbırını tanımıyorum.onlara bır sozum yok, yanlıs anlasılmasın.ınsanları telefonla arayıp yada msnden yazıp bıryerlere cagırdıgın zaman, gelmeyı ıstemese bıle senı kıramadıgından gelmek durumunda kalıyor.dolayısıyla bu sekılde yapılan bulusmalar da ıster ıstemez bu tarz sıkıntılar yasanabılıyor.emegı gecenlere ve katılanlara tesekkurler...
Kura da kazandığım şarabı 4. yaş gününe kadar saklayacağım. Yıllanmış olmasa bile ilk tadına bakan da Erdi olacak. Gerçekten organizasyonu düzenleyen kardeşlerim sıkı çalışma yapmışlar. Kendilerine teşşekkür ederim. Katılan arkadaşlarıma da çok teşekkür ederim. İnşallah 4. yaş gününü mesela gölbaşında daha geniş otopark ve mekanda yapmak nasip olur.
mehmet çok yakışıklısın olum yaaaa
gurur duyuyom senle
Arkadaşların hepsi aslan gibi maaşşallah. Katıldığın için sanada teşekkürler Coşkun kardeşim. İnşallah bizde İst. buluşmasına katılır İst. daki arkadaşlarımızla tanışma fırsatımız olur.
Tebrikler..Güzel bir buluşma..
emeği geçen herkese tşk ediyorum. gerçekten güzel birgündü.
Son güne kadar bişey yazmak istemedim bir umut gelebilirim diye ama malesef olmadı emeği geçen herkese teşekkürler..Fazla söze gerek yok fotoğraflar herşey anlatıyo 4. yaş gününde aranızda olmak dileğiyle...
Bu arada mehmet abi'nin sitemine dikkat gerçekten üzücü bir durum...
çagrıcım msjın için tesekür ederim umarım şarabı içipte sarhoş olmadın demi!!!!!
serdar abi akşam evin önünde baktım 890 km yapmışım toplam
ama inanın ki sizlerle görüşmek tanışmak buluşmak bu 890 km yolun her kilometresine bedeldi
iyiki gelmişim ankaraya
inşallah istanbul buluşmasındada bende sizi beni ağırladığınız kadar güzel ağarlamaya çalışıcam
İnşallah Coşkun'cum. İstanbul'da buluşma ayarlarsanız kesinlikle gelmeye çalışacağım. Sanıyorum özellikle Erdi, Mehmet, Arda kardeşlerim de beni yalnız bırakmaz. Öyle bir buluşmaya buradan 5 araba bile olsa gelebilsek ne kadar hoş olurdu.
Fotolar harika güzel geçmiş resimlerden oyle gorunuyor:) pasta da harika gorunuyor doya doya yedinmi Coşkun abi:)
Hepiniz yakışıklı şık çıkmışsınız... Arda abinin pasta kesişine hayran kaldım resimdeki arabanın tamponunu cizmemeye dikkat eder gibi bir hali var:):):)
Pasta mükemmeldi. Utanmasam bi porsiyon daha yiyecektim.
Birincisi doğru düzgün pasta bile yedirmediniz :D erdi bir yandan coşkun bir yandan en sonunda dağılın uleyyn dedimde sonunu yiyebildim :D coşkun en son gördüğümde kutunun dibini sıyırıyordun :D
Arda bilader hakikatten de pastayı inciltmemişsin ..
osmanım sonunda konuya msj yazmasını öğrenmişsin oda çağrıyamı nasip oldu .. seni tanımayan bidolu insan var tanıt kendini muhasebeci osman :D
çağrı allah kendi dibini gördürmesin :D
Fotoğraflar çok güzel. Hepiniz çok mükemmel görünüyorsunuz. Pasta da dahil :) Bu kadar keyifli ve güzel geçen nice nice buluşmalar inşallah. :)
Aslında gelmek istemiştim gelecektimde.
Ama mümkün olduğunda eşinizle gelin yazısını görünce gelmekten vaz geçtim.
bunu tartışma olsun diye demiyorum yanlış anlaşılmasın.
sadece eşle gelenlerin arasında tek sap olmak istemediğimden gelmedim..
Organizasyonda emeği geçen, katılan ve bu güzel akşamı yaşatan herkese teşekkürler... Bu arada şarap da çok güzelllll... (Femoli senin için içiyorum zaten ilk yarıyıda lider bitiremediniz!....)
abicim cok tesekkür ederim . Seni zor durumda birakmayayim. Sonuçta cok maliyetli bişii degil bende hallederdim. Sen kendine kullanacaksan gerek yok. Ancak; ''ama yok nasil olsa takmiyorum'' diyorsan alabilirim. Ve buluşma harikaydi. Her bulusmada daha da saglamlasiyo gp ailesi. Gelen ve gelmeyen herkese tüm foruma ve unutmadan bizim için o kadar yol kateden coskun abime cok cok tesekkürler