işte bu işte bu açtım o ilk başta altını sürten arkadaş kim ya allahtan motoru bırakmamış orda.. teşekkürler emeklerin için....
okey bir deneyim olmazsa teşekkürler
işte bu işte bu açtım o ilk başta altını sürten arkadaş kim ya allahtan motoru bırakmamış orda.. teşekkürler emeklerin için....
Ohh bee mutlu oldum valla billaa...
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
ben izleyemedim off![]()
indirdim biraz basık olmuş bizim arabalar lambo gibi olmuş hepsigüzel
photoshop soranlar oluyor.....
Formatını değiştirirseniz daha kaliteli izleyebilirsiniz sanırım,boyları nasıl da uzamışbende orjinal kaseti nefis,fakat format dönünce veri kaybı olduğundan netlikde bozuluyor biraz...
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
Ali, eline sağlık! Çok güzel olmuş yaw...:ok:
Femoli, bu arada o ben değilmişim! Ali benim vuruşu yakalayamamış![]()
video'nun güç beLa dün 1. kısmını indirdim. bugun de ikinci kısmını indiriyorum.
siz siz oLun adsL'de asLa düşük hızLı Limitsiz tarifeyi seçmeyin![]()
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
Baba orada birsürü arkadaş altını vurdu yavvv,hala içim cıızzz ediyo.
videoyu izLedim sonunda, görüntü kaLitesi güzeL. bu arada sanırım video oynatıcısından kaynakLanan En-Boy oranı ayarsızLığı nedeniyLe dandik bir görüntüde izLiyor oLabiLirsiniz. BS pLayer kuLLanıyorum. ekranda sağ tıkLayıp, Görüntü sekmesinden En-Boy oranını 16:9'dan 4:3'e getirince sorun kaLmayacaktır.
en yakın zamanda parçaLara böLüp youTube'a fiLan koyarım.
eLine sagLık aLi abi.
izLemeyenLere de keyifLi seyirLer
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
4:3 iyi oldu gerçekten video 16:9 muş. bende diyorum bizim arabalar o kadar geniş değil![]()
photoshop soranlar oluyor.....
video harika olmuş abi eline sağlık çekim güzel
indiremiyoruummmmmmmmmmm
Arkadaşlar baya geç oldu biliyorum fakat yanımda getirdiğim resimleri çeken arkadaşım resimleri yeni yolladı. Çok güzel resimler mevcut. Toplantıya gelen herkes var valla. Yalnız şu an pek müsait değilim. En kısa zamanda ekleyeceğim. Sabırsızlıkla bekleyin![]()
bekliyoruuzzz
bekliyoruz cihan
![]()
1.3 Multijet 90 hp ve turruncuuu
Tolga
Ve İşte resimler
İlk resimler Toplantıya gelmeden önce arabayı yıkatırken.
Ve işte alandayız.
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri