Arkadaşlar bizde de çok güzel video ve fotolar olması lazım. Ayarlayınca sizlerle paylaşacağım.
bu arada çektiğim videoyu izleyenler sadece kuru kuru toplandınızmı diye sordular bunun için orada düzenlenen yarışma videomuzu koyuyorum. sınav bile olduk yanidaha ne olsun....
yarışmacılar akif ve faruk
https://rapidshare.com/files/20779892/etkinlik.WMV.html
photoshop soranlar oluyor.....
Arkadaşlar bizde de çok güzel video ve fotolar olması lazım. Ayarlayınca sizlerle paylaşacağım.
Selam arkadaşlar.Hala Ankara dayım ve hafta sonu ancak dönmüş olurum.Tam 19 dakikalık bi video çekimi var.Bu arada Femoli nin verdiği fotolar arasındaki tesadüfen çıkmış 2 foto olmasa tek bi karede olmayacakmışız,sağolasın femoli
Çok güzel bi buluşmaydı gerçekten.İstanbul yolundan dağıldığımız video bende evet döner dönmez ilk işim o olacak.
Şimdilik bu kadar görüşmek dileği ile...
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
rica ederim abi yanlız ben bu vidoları bulinkden indiremiyorum yada yanlış yere tıklıyorum anlamadım gitti yaw bir yardımcı olun
rapid link i açılınca
1- yazan yere tıkla.
2-açılan pencerede bir süre bekleyeceksin yaklaşık 2 daika kadar
3-bu süre dolduğunda 3 harf yada rakamlı bir şirfeyi kutunun içine yazacaksın ve indirme linki aktif olacak.
Biraz uzun gibi olabilir ama hepsi 2 daikada hallolur...
Bu arada Ankara daki 5. kartı da bıraktım 2 si Real de
2 si Ankamall da
1i de milenium da
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
teşekkürlerr sonunda indirdim güzelll
Arkadaşlar ben özellikle AOÇ'de oturduğumuzda birbirimizi tanıdığımıza sevindim (Fazla kişi olmanın kötü yanları). Ama mangal olayıda güzeldi (sağolasın ercan abi) .En yakın zamanda bir daha yapalım.
NOT : Ben ankarada değilim bundan dolayı günlerde az gireceğim. Fazla yazı yazmayın canım okuyana kadar canım çıktı. :zuhaha: :zuhaha: :zuhaha: :zuhaha:
Konu memat tarafından (15/03/2007 Saat 19:59 ) değiştirilmiştir. Sebep: kod hatası gideriLdi. LinkLerde hata mevcut.
tebrikler arkadaşlar çok güzel bir iş çıkartmışsınız.umarım bir günde büyük türkiye buluşması yaparız![]()
@barlasburak ve @zeynepc
Sizin mesajları buraya taşıdım! https://www.grandepuntotr.com/forum/...ead.php?t=1440
(Buraya da yazayım da, karışıklık çıkmasın)
Mehmet, şanslısın walla! Tam oturmuş üzerine... Adamlar senin kazanacağını tahmin edip, senin ölçüleri almışlar galiba![]()
Olan zavallı İkcihan'a oldu![]()
Walla süper, ben bu tip buluşmalara katılamadım henüz ama güzel görünüyor. Katılcam inşallah ilk fırsatta... Bu arada mont çok ii :ok:
bi takım sıkıntılarım yüzünden buluşmaya Ankarada olmama rağmen katılamadım. hatta 10 gün kadar internete bile ilk kez girebiliyorum.
güzel bi gün geçirdiğinize sevindim. umarım daha sonra tanışırız....
harbi mont güzel taliplisi çok canım ama bir tane ne bir yarışma düzenleyelim birmota söyleyelimde....
mehmet abi "broken punto" ne iş.hayırdır??broken arızalı,bozuk demekte.
allah allah broken benim bildiğim kırık demek ama yanlış da biliyor olabilirim bir bakıym kırık punto anlamında öle oldu ama doğru kırık anlamına geliyor şimdi baktım
abi bildigim kadarıyla broken = tesisat anlamında kırık demek yani bozuk, çatlak,çalışmayan iş görmeyen anlamında..
sen imzaya mad punto yaz
bladekel doğru söylüyor! Bu şekilde kullanırsan cümlede, bozuk anlamına gelir!![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri