crazy punto yaz çıLgın bişi oLur : )
aman ne heves bıraktınız ne bişi bırakın yapmıyorum bişi
crazy punto yaz çıLgın bişi oLur : )
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
artık istemıyormuş bişey yazmayı![]()
erdi sen istersinde ben yapmazmıyım aslında bir konu açsakmı femolinin signature si ne olsun açıyımmı heeeee
eeee daha başka foto yokmu yaawww
Beyler döndüm çok şükür,buda ilk mesajım.
Video var 19 dakikalık fakat allahın cezası video yu pc ye yükleyeceğim program hata veriyor.Flash player hatası deyip duruyor atmadığım takla kalmadı fakat halledecem inşallah.
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
aman gözünü seveyim her kes sana umut bağladı seni bekliyoruzz..
Video isteriz
Onu bunu bilmeyiz![]()
selam dostlarım.
öncelikle hepinizi en samimi duygularımla yürekten tebrik etmek istiyorum.
organizasyonda emeği geçen herkese çok teşekkürler.
açıkçası çok gururlandım.
bu kadar gururlandığımı hatırlamıyorum desem yeridir diyebilirim.
gerek yapılan organizasyonun kalitesi gerekse katılımın fazla olması gerçekten de takdire fazlasıyla değer.
başta ercan abiye, erdiye ve murata
bu büyük organizasyona katılan tüm üye ve dostlarıma tekrar teşekkür ederim.
sizler yüz akımızsınız, sizler gururumuzsunuz.
sizler istenince gerçekten birşeyler yapılabileceğini, tek olunabileceğini herkese birkez daha gösterdiniz ve istanbul grubu olarak bizlere hem örnek, hem de gurur verdiniz.
ben iş dolayısı ile anadoluda olduğumdan forumu ve gelişmeleri yakından takip edemedim ama pazar günü erdi ile telefonlaştığımda herşeyin çok güzel gittiğini ve yolunda olduğunu bizzat duydum.
bunun devamını da istanbulda en iyi şekilde gerçekleştireceğimize şüpheniz olmasın dostlarım.
büyük türkiye buluşmasında hepinizi kucaklamak ve önünüzde saygıyla eğilmek bizler için şeref olacaktır.
VİVAAAAAAAA GP.
yıLdıray abi, bu güzeL mesaj üzerine pek diyecek birşey bırakmamışsın, teşekkürLer, vadi oLsun sen oLsun, aradıLar nabız yokLadıLar. acemiLigimizden kaynakLanan küçük sorunLar oLsa da, iLerisi için iyi bir tecrübe oLdu bizLere. her zaman daha iyisi oLma yoLunda iLerLiyoruz bir şekiLde.
teşekkürLer
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
tuning türkiye dergisinin nisan sayısında bu buluşmanızın yer almasını sağlayabilmem için buluşma günü yapılan etkinlikler ve günün nasıl geçirildiği konusunda açıklayıcı bir yazı yazarsanız resimleri de siteden kopyalayıp gönderdiğiniz yazı ile birlikte dergiye gönderir ve de onur'un nisan sayısında da dergide bize yer vermesini sağlayabilirim.
tekrar tebrik ediyorum.
Dünden beri uğraştığım video olayını halledemedim bir türlü,yarın prof. yardım alarak halletmeye çalışacam arkadaşlar...
Biraz daha bekletecek olduğum için kusura bakmayın lütfen...
Bu arada sıcak ilgi ve alakadan dolayı başta Ercan olmak üzere; Kerem,Murat,Ali,Emrah,İkcihan,Alper,Kutlay ve diğer tüm dostlara gecikmiş de olsa çok teşekkür ediyorum.
Ercan kaç sefer aradın dostum fakat inan ki hiç zaman ve fırsat olamadı,inşallah yaz tatilinde denk getirebiliriz...
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
canın sağ olsun ali görüşsek iyi olurdu ama inşallah yaza
Fire Active 1.4 8V 77Bg.
ercan abi.
yukarıda yazdığımı dikkate alırsanız sevinirim.
tuning türkiyenin nisan sayısına çıkmamız için gerekli bilgileri bana pm atarsanız, hemen yarın bununla ilgili çalışmaya başlayacağım
teşekkür ederim.
yıldıray en kısa zamanda istediklerini hazırlayıp göndericem ilgin için teşekkürler
Fire Active 1.4 8V 77Bg.
rica ederim abim benim.
sizlerin yaptıklarınızın yanında benimki nedir ki !
herşey gp kardeşliği için.
yıldıray senin site için yaptıklarını herkes biliyo hakkın ödenmez
Fire Active 1.4 8V 77Bg.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri