evet yaa çok kalabalık olunca herkesle tanışma fırsatı olmadı
jeoneis ,abnew,ikcihan,eakbas77,erdiyılmaz,tempesty, nickini ve adını hatırlayamadığım bankacı abim, autoengineer,femoli,matrox, ....
sizlerle tanıştığıma çok ama çok memnun oldum. özellikle de buluşma sonrası çiftlikte beraber oturup muabbet etmek çok hoştu umarım en yakın zamanda tekrarlarız
en yakın zamanda özgürlüğün yolunu tekrardan açma dileği ile...![]()
Konu dagored tarafından (12/03/2007 Saat 16:41 ) değiştirilmiştir.
yaw murat abi hani senle konuşacaktık bak o da arada kaynadı![]()
erdi , mehmet, ibrahim arabaya yaslanmayın çekilin ordan
Fire Active 1.4 8V 77Bg.
İnanılmaz güzel bir olay bu ya)
İnanın bu fotoları gördükten sonra keşke aranızda olabilseydim dedim bi kez daha. Süper bir gün olduğuna eminim.
* GP GÜZELİ*
1905
Konu Linos tarafından (12/03/2007 Saat 17:41 ) değiştirilmiştir. Sebep: Fotoğrafları tekrarlamanın gereği yok, sayfa zor açılıyor ;)
* GP GÜZELİ*
1905
Ercan Abi sen o sucukları nereden ayarlamıştın....
Mangalın üstünde çok güzel oluyor muş da....
Bak gene agzım sulandı..
Birçok şey bilirim ama en iyi bildiğim şey Haddimdir...
Valla azım açık kaldı ben böyle bir buluşma ne duydum ne gördüm.Helal olsun ankara grubu gerçektenn bravo...İnşallah yazın bende bir gp sahibi olarak bu buluşmalara dahil olurum
işte böyle bir buluşma daha bitti güzeldi ama gerçekten güzeldi buluşma çiftlikte park center da bitti saat 8 00 gibi.
Gönül veren her kesin ellerine kollarına ayaklarına yüreklerine sağlık saolun ...
videolar nerde ???
videoccular naptınız ya gercekten bekliyoruz ben hiç birini izleyemedim link vermissiniz çalıştıramadım hadi arkadaşlar
resimleri nasıl koyuyoruz
bir türlü koyamadım
vay vay vay. toplantı biter bitmez hemen herkes gelmiş yazmış bişeler. ben de gece yola çıktım arkadaşlarla. gecemiz buluşmayı yorumlayarak yolda devam etti. hatta yol ortasında in cin top oynarken arabayı durdurdum. oyun havası tarzı bi müzik açtım 0 derece havada iyi göbek attık ayıldık. geçen tüm kamyonlar korna ile bizi şenlendirdiler.
buluşma güzel oldu. emeği geçen herkese çok teşekkürler. böyle bir buluşmanın ilki olduğu için tabi eksikler de oldu ama bunlar çok normal. benim muhteşem krokiden ötürü geç kalmam en büyük eksikti bence
Forumdan arkadaşlarla tanışma şansı bulduğum için gerçekten çok mutluyum. Herkes tahmin ettiğim gibi birbirinden iyi arkadaşlardı. Herkesi çok sevdik.
Bir gün bir yerde tekrar karşılaşmak ümidiyle![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri