beypazarı hangi gün?? saat kaçta?? nerden hareket???
:bigdance2:Gençlik bakın 20 mayıs 2007 tarihinde beypazarına piknik tarzı gezimiz var rehberiniz ben olarak ( kılavuzu karga olanın burnu ..... çıkmazmış ama neyse ) toplanıp pazar sabahı beypazarına kahvaltı gezi tarihi yerler inözü hıdırlık tepe kale ve müze öğlen inözü yemek uruş kapaması, güveç, hoşmarim, zeytinyağlı dolma, mıhlama, ne biliyim daha bir sürü bişi var sonra uruş köyüne ziyaret buz gibi ayrann tekrar gezi akşam dönüş unutulmayacak bir gezi olacak, sevgililer için karı kocalar için bulunmaz bir ikinci balayı olacak hehehe (bu arada bunları ben ısmarlamıyorum yazdım ama sponsor felan yok arkadaşlar her kes cebinden iyi walla):lol::lol:
tarih : 20 mayıs 2007 pazar
yer : Çiftlik girişi karşısı istanbul yolu yol kenarı elbet görürüz
saat : 8 00 buluşma noktasında
gidiş yeri : Beypazarı
1- femoli
2- Erdiyılmaz
3-GaladrieL
4-ZeYno
5- ati Rugerm
devam edilirse sevineceğim burdannnnnnnn
tuh ya ben gelirdim de ertesi gün kalma sınırında olduğum bi dersin sınavı var![]()
1- femoli
2- Erdiyılmaz
3-GaladrieL
4-ZeYno
5- ati Rugerm
6- eakbas (% 90 Hastanede acil işim çıkmaz ise birde ben dahil 3-4 kişi olurmu?)
SupermenDon'tCryJustFLY!
Selam Arkadaşlar 20 Sinde Bende Ankarada Olucam .yanimda Calisan Bi Kardesim Askere Ankara Mamak Mebs Okuluna Gidiyor.pazar Sabahi Yola Cikip Ben Götürücem Yer Ile Ilgili Kesin Bi şey Solerseniz Sizlerle Beraber Olmak Isterim .birde Ilgili Bir Arkadas Telefon No Birakirsa Sevinirim
Emre, çok iyi olurdu da, benim Pazar günü başka bir işim var! Arkadaşlar da Beypazarı gezisi ayarlıyorlar ama nasıl olacak bilmiyorum?
Ilgine Teskkurler Murat.senide Gormek Isterdim Ama Kismet 10 Hazirana Insallah
@Zeynom; sabote edicem artık seni bizden ayıran bu mevzuları :p (maç, linea, misafirler..vs..)
Evet arkadaşlar Beypazarı organizasyonumuz hala katılım güncelliğini korumakta.. Lütfen en geç cuma akşamına kadar net listemizi oluşturalım ki; gidiş detaylarını gündeme getirelim rahatça..Daha öncede söylediğim gibi yolculuğun daha keyifli olması ve maliyetin düşmesi açısından, semt olarak birbirine yakın olan arkadaşlar aynı araçla gelebilir diye düşünüyorum..?
..an extensive current of wind, rushing great velocity and violence..
c.tesi günü istanbuLa gidecegim. ordan adapazarına geçeceğim yardım için.
adapazarındaki okuLa yardım mahiyetinde birşeyLer göndermek isteyenLer var ise, en geç c.tesi ögLene kadar bana bir şekiLde uLaşırLarsa sevinirim.
msn'im açık oLur hep.
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
maalesef sınavlar başlayacagından dolayı bende gelemeyecegım...
intikaaam..nihuhahaha...uel: :uptosomething: :uptosomething: :uptosomething:
ibrahim-gizem-ben-gizem'in bir arkadaşı ve erdi çok güzel bir akşam geçirdik..saolsunlar :tabe:
Aşağıdaki resimlerde "O" kimdir yine bilebilirsiniz umarımeal:
eh..tabi..bu durumda "O"nun "I" ile olan konumuna dikkatinizi çekmek istiyorum :zuha:
![]()
Way alçaklar!..
hava hava hava nereye kadar arkadasim :p
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
ankara grubu kutluyorum sızı cok guzel paylasımlar ıcındesınız cok guzel
bayadır oynamıyorm cok zevklıdır bowlıng hele bırıncı olunca tadından yenmez
ıstanbul grubu bızde artık bulusmalara baslayalım artık ne dersınız
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri