Ben gelebilirim yarın...
EFEEET isimleri alaım listeye..haydiin pamuk eller tuşlara...
Orhun Kitabeleri Yıl 731
Bilge Kül Kadir HAN
"Ey TÜRK milleti işit;Üstte mavi gök çökmedikçe,altta yağız yer delinmedikçe senin devletini ve yasalarını kim bozabilir!
Ey Türk Milleti TİTRE ve KENDİNE DÖN"...
Ben gelebilirim yarın...
gezin bakalım gelirken banada bir gözleme getirin peynirli olsun ok![]()
gırıs 1 ytlanneler gunune hitap eden seylerden başka hersey var. rus standından rozet almadan dönemedim...
Konu canberkkilic tarafından (08/05/2007 Saat 20:23 ) değiştirilmiştir.
1.alperylm
2.zeynepc
1.alperylm
2.zeynepc
3.İbrahimKC
4.Galadriel
5. Abnew
Gizem sen kaça kadar okuldasın yarın, ben arabayla gideceğim senide alabilirim.
Birçok şey bilirim ama en iyi bildiğim şey Haddimdir...
1.alperylm
2.zeynepc
3.İbrahimKC
4.Galadriel
5. Abnew
6. brucella
1.alperylm
2.zeynepc
3.İbrahimKC
4.Galadriel
5. Abnew
6. brucella
7. jeoenis
arkadaşlar bu sırada saat kaçta buluşacağız
mehmet abi nerdesinn listede göremedim abilerim sizsiz olur mu bora abi,emre abi, oruc kardeş , erdi nerdesiniz
ankist ile ilgili bir gelişme var mı ankara grubunda arkadaşlar ?
bu konu ile ilgili olarak görüşme fırsatınız oldu mu ?
https://forum.grandepuntotr.com/show...8844#post68844
abi ben bu konu başlığı altında bi yorum yaptım senin de yorumunu bekliyorum![]()
arkadaşlar bu akşam ki organizasyonda malesef yokum ben.. iyi eğlenceler dilerim sizlere..
ankist konusunda da sanırım her kafadan bi ses çıkartmayıp da belirli başlı bikaç kişi konuşur ve nihai kararı ya da olasılıkları bildirirse daha kolay olur.. ben bu konuda adayımı en büyük başkan Femoli olarak belirliyorum![]()
..an extensive current of wind, rushing great velocity and violence..
kim gelio şimdikk saat 8 diorum ben..alperde yanımdaaa...direkt akm ye geliin..yemek standlarının olduğu yerde ortada önünde yayık olan standta buluşalım..
Orhun Kitabeleri Yıl 731
Bilge Kül Kadir HAN
"Ey TÜRK milleti işit;Üstte mavi gök çökmedikçe,altta yağız yer delinmedikçe senin devletini ve yasalarını kim bozabilir!
vaala ölü ufukçuuuum...alpere söleriiim.servise girdi şimdii..ben de msn yok yaa burda yasak çünküüü..
Orhun Kitabeleri Yıl 731
Bilge Kül Kadir HAN
YYYYAAAFF SON KEZ YAZIOM AMA akşam gelmek isteyenler..saat 8de atatürk kültür merkezine gelsiin..zatii gizo yokmuş moralim bozuldu..alperii arayabilirsiniz biş olursa...
Orhun Kitabeleri Yıl 731
Bilge Kül Kadir HAN
yok kardeş walla toplantımız var ya şimdi millet doğru zannedicek öyle söylemebiz sözleşmeli çalışıyoruz ya hastanede inşallah kadroya geçicez yakında onun için görüşme var :poster_oops:
ama takılalım diyosan eğer pazartesiye kadar komple boşum cuma cmt pazar söyle ayıp ediyosun![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri