gizemcim seni tebrik ederim valla bravo 5-0 vay emrecim kardeşim zor bir olay aman tanrım bune yahu demekki gizemin karşısına geçmemek gerekir anlaşıldı
kulağa hoş gelmio da deil hani, hangi gün daha fazla kişi olacaksak o gün olsun desem? ama canımda bi gözleme çektiki sormayın gitsin hazır ögle vakti gelmişkene....
gizemcim seni tebrik ederim valla bravo 5-0 vay emrecim kardeşim zor bir olay aman tanrım bune yahu demekki gizemin karşısına geçmemek gerekir anlaşıldı
Orhun Kitabeleri Yıl 731
Bilge Kül Kadir HAN
"Ey TÜRK milleti işit;Üstte mavi gök çökmedikçe,altta yağız yer delinmedikçe senin devletini ve yasalarını kim bozabilir!
Ey Türk Milleti TİTRE ve KENDİNE DÖN"...
ÇARŞAMBA AKŞAMI GİDİOZ gözleme yemeyeeee....
Orhun Kitabeleri Yıl 731
Bilge Kül Kadir HAN
"Ey TÜRK milleti işit;Üstte mavi gök çökmedikçe,altta yağız yer delinmedikçe senin devletini ve yasalarını kim bozabilir!
Ey Türk Milleti TİTRE ve KENDİNE DÖN"...
arkadaşlar çarşamba bana uyar, yer ve saat belirleyin yeter ki..
zeynom listeyi de unutmayalım bu arada..Çarşamba akşamı Zeyno Kraliçe organizasyonu katılımcıları;
1-GaladrieL
2-Zeynep
3-
Konu GaladrieL tarafından (07/05/2007 Saat 14:06 ) değiştirilmiştir.
..an extensive current of wind, rushing great velocity and violence..
ohhhhh kıskandım vallaha gözlemeler,ayranlar dostluk harika yahu
Allahım Yarabbim bide utanmadan bizleri ekmekten gurur duyuyorr:s19:
Arkadaşlar bu üstteki zat-ı ekici aynı mekanda aynı saatte olmamıza rağmen lütfedip yanımıza uğramadı bilee :kar:
@ femoli; sizin gibi candan insanları tanımış olduğum için asıl ben şanslıyım yaww!! Tabuya gelince birkaç dialog da ben yazmak isterim;
İbo: Oğlum sen dün naptın..? (site hacklendiğinde, sabahlamasından bahsediyor)
Erdi: Bilmem Abi, naptım..?
-----
İbo: Hahh.. Oğlum sen nereye gidiyosun..? (üniversiteden bahsediyor)
Erdi: ANTALYAA..!!
-----
İbo: Şimdi şey, "içmenin" tersi ne..? (içmeme :p :nerd: )
Erdi: iptal olmuş bi şekilde kahkahalar atar..
İbo: oğlum söylesene, neee...?
Erdi: ne biliyim abi ben yaaa (Erdi boşaltım sistemize ait bir fiili anımsadığından, kopmuş..)
İbo: Yemek oğlum, yemek!! (bravo yani, gerçekten çok zıt anlamlılar :p)
Şu meşhuur "cevap hakkı"ndan bana da düştü sonunda![]()
-ilkinde..en son foruma girdiğimde bahçeliden bahsediliyordu..sonra gece yarısına kadar girmedim (yaani..aynı mekanda olduğumuzu BİLMİYODUUUM!!) ayrıca..daha öncesinden, başka arkadaşlara spiderman sözüm vardı..."first in first out" oldu biraz...heheheh:s19: .....dava düşmüştür :ebebe:
- ikincisinde ise..elim biraz kel :afro: ...yine bilkentteydik..açıkcası taaa gölbaşına gelmeye üşendim..bir de zaten 6ya geliyordu saat..gidene kadar buçuk olacaktı.. hava kararmasına az kaldı..diye "ıı.ııh" demek zorunda kaldım ..hadi bu davayı da düşüriyim de..karşı tarafın temyiz hakkını elinden almıyim![]()
ben düştü demeden düşmez canım o davalar.. eğer "gölbaşı sonrasında bişiler yapıcaksanız katılırım" diyebilseydiniz paşam, emek 8 deki tabu faslına dahil olabilirdiniz en azından :p herneyse, dava düşmüştür..
Ben sildim Oruç'u tamamen listeden. Gene Gizem insaflı davranmış.
Mehmet taa Etlikten hemde evdeki curcunayı bırakıp geldi.
Nokta.
Birçok şey bilirim ama en iyi bildiğim şey Haddimdir...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri