gelelim pazara pazar bir süpriz oldu ben gelmeye niyetim ve durumum yoktu ama oluştu ve nihayet geldim ama bir ricam var bi daha ki süpriz buluşmalar ankara içi olursa sevinirim etlik ten çıktım ayağımı gazdan çekmeden 30 dakikada gittim gerisini siz düşünün artık gölbaşı güzeldi erdi ibrahim emre gizem vede fülaya çok teşekkür ederim.
Bir kaç saat oturduktan sonra gölbaşından kalktık tabu oynamak için yola çıktık yolda biraz fülayla çekiştik ama şunu söylemem lazım fülayın direksiyonu mükemmel on üzerinden dokuz verdim onuda bir tehlikeli hareket yaptı ona gerçi yaptığımızın hepsi tehlikeliydi ama tatlı çekişmeydi aynı anda hereket ettiğimiz halde biz fülayla bir on dakika arkadakileri bekledik ana sözü şu fülaya kafa tutmayın zaten aracından da belli, arcını beğenmedim ama kişilik olarak çok iyi bir kardeşimiz .
Tabu macerası dakka bir gol bir anlatan emre dagored karşısındaki gizem (galadrıel)
unla suyu karıştırırsın
köpek maması
hani bayanlar yemek (eliyle gösteriyor) açar ya
oklava
hani oklavayla ne açarsın
un
börekte kullanılır
maya
baklava yapılır
milföy hamuru
cevap yufka ( sosyetik arkadaşımız yufkayı hiç duymamışki)
iyiki forumdasın be gizem walla senin gibi bir arkadaş zor bulunur bizi çok güldürüyorsun hehhehe

Yer imleri